Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλο! Περαστικά στο Σοφάκι και το Ληδάκι... αχ μωρε ταλαιπωρία τα έρμα...αυτος ο χειμώνας ηταν χάλια η μου φαίνεται???

Τελικά δεν με παίρνει να παω στο ταξιδάκι, μεχρι να βγει το διαβατηριο να ειμαι σιγουρη οτι το εχω στα χερια τα εισητηρια θα εχουν παει κανα χιλιαρικο, ειναι πολλα λεφτα για 1 ενηλικα και 1 παιδι...ειναι που ηταν ξαφνικο αλλιως θα ειχαμε κλεισει καλυτερες τιμές... το δικο μου τώρα πάντως θα ηταν 248 ευρω απευθειας πτηση με επιστροφή και ο βαγγ δεν πληρώνει οποτε λογικο εξοδο...

Δεν βαριεσαι ας μην το σκέφτομαι υγεια να εχουμε και το α'νταμ δεν κουνάει! Και είχα βρει ενα σπιτάκι σε ενα παρκο που μαγειρευουν τα παιδάκια και γενικά δραστηριοτητες για διχρονα...μπου μπου χου χου...

Ευχαριτώ πάντως για τη συμπαρασταση και τις πληροφορίες...μουτς!

Απο τα νευρα μου πηγα κεντρο και ψωνισα...παλι για την μικρή κυρίως αλλα και ενα τζινακι κι ενα φορεματακι για μενα... Καλα οι τιμες ειναι απιστευτες, ζακετακια φουτερ στο ζαρα 3 ευρω φανταστικα...της πηρα ενα για 3-5 και ενα για 4-5 ετων...μπλουζες ολες 2 ευρω...απλα εχουμε πολλες και δεν ειχα και χρονο... τζιν απο 30 ευρω 8....

Και στο πρεναταλ εχει πολυ καλες τιμες και εκπτωσεις 80 τοις εκατο..δεν ειχε μεινει τιποτα βεβαια αλλα και της νεας σεζον καλες ηταν οι τιμες...ωραία σορτσάκια 6 ευρω π.χ Ελενη εχει και στη λεωφ πεντελης στα Βριλησσια... εχω παει πολλες φορές... εχει ωραία κορμάκια για μωράκια...

Αυριο λεω να παω αλλη μια βόλτα αν και σημερα κουραστηκα πολυ, αλλα ας παω τωρα που μπορώ...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γκαλατούλα κρίμα ρε γμτ με το ταξίδι... μη στενοχωριέσαι, εγώ λέω να της βγάλεις της μικρής το διαβατήριο, ώστε την επόμενη φορά να είστε έτοιμοι!;)

καλοφόρετα και τα ρουχαλάκια!

Καλημερα καλημερα!!

Τελικα ειμαι αναποδος ανθρωπος ... Σημερα που μπορω να κοιμηθω βρυκολακιασα κ εχω σηκωθει απο της 8.... Ετοιμαζομαι τωρα να παω λαικη μαζι με τις θειτσες κ τις γιαγιαδες να μαλλιοτραβηχθουμε για τα μπροκολα και τα καροτακια!

Πως ειναι τα αρρωστα σημερα? Τατι, Μυρτω, Σοφακι εισαστε λιγο καληυτερα?

μεσα για αυριο το πρωι για βολτα αμα εχει καλο καιρο...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

μα τι καιρός είναι αυτός? Καλή λαϊκή Τζενάκι!

Αθηνούλα κρίμα για το ταξίδι αλλά δεν πειράζει το ξανακανονίζετε... Πάντως Γερμανία π.χ είναι πολύ πιο φτηνά να πας... Και έχετε και τη γιαγιά δεν είναι? Γιατί δεν κάνετε ένα ταξιδάκι εκεί?

όσο γοα ψώνια έχω πάθει μια άρνηση....

Ελπίζω όλα τα αρρωστούλικα να είναι πολύ καλύτερα σήμερα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

kalhmera...dyskolo brady perasame

Myrto ton mikro prosexe ...

O andreas exei akoma provlima sobaro kai h anna thelei mama synexeia to spiti einai anokato..

Na mhn sasmavrizw allo filakia

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα όμορφες... στον πυρετό του Σκ έχουμε κάνει λίστα με αυτά που πρέπει να κάνουμε αλλά μόνο αν σκίσει το μπλουζάκι του ο γιωργάκης και φανεί το σέξι S από μέσα θα μπορέσουν να γίνουν:rolleyes:

Ελιζάκι περαστικά στα πλασματα σου... πακέτο να είναι και τα δύο άρρωστα ταυτοχρονα εεε; Άσε μη μου πεις δεν θέλω να ξέρω...

Τάτι, βγάλε ιατρικό ανακοινωθέν, πήγε στον αγύριστο η βροχιολίτιδα;

Πρώην πολυαγαπημενη συμπεθέρα, σε έχασα... άντε να συνέλθει το ληδάκι και να βρεθούμε!

Γκαλατάκο μου, άρχισε να σκέφτεσαι και να κανονίζεις το επόμενο ταξίδι στο εξωτερικό για να μη στεναχωριέσαι. Φιλάκι μικρή γκαστρούλα...

Τελικα ειμαι αναποδος ανθρωπος ... Σημερα που μπορω να κοιμηθω βρυκολακιασα κ εχω σηκωθει απο της 8.... Ετοιμαζομαι τωρα να παω λαικη μαζι με τις θειτσες κ τις γιαγιαδες να μαλλιοτραβηχθουμε για τα μπροκολα και τα καροτακια!

:lol: Γεια σου ρε Τζενάκι με τα καροτάκια σου!

kalhmera...dyskolo brady perasame

Myrto ton mikro prosexe ...

O andreas exei akoma provlima sobaro kai h anna thelei mama synexeia to spiti einai anokato..

Na mhn sasmavrizw allo filakia

Α ρε Τατακο μου... γμτ δεν μπορούμε κάπως να βοηθήσουμε; Όταν θες πάρε τηλ για να μην ενοχλήσω εγώ.

καλημερα!

περαστικα στο Ληδακι και στον Αντρικο!

Α ρε τατη σας εχει παει ....

Γαλατουλα τι τζιν αγορασες εγκυμοσυνης?γιατι εγω σε κανονικα δεν προκειται να μπω αν και οσο ειναι χειμωνας φοραω τα ριχτα με τα κολαν την ανοιξη να δω τι θα φοραω που θα ειμαι σαν μπαλα

ωραια μερα για βολτα σημερα μυρτουλι παιζει να ρθουμε θησειο θα σε παρω να ρθειτε στις κουνιες αν ειναι

Θα έχει πολύ ωραίο καιρό το σκ, να κανονίσουμε τίποτις? Το Φλοίσβο τον φοβάμαι γιατί θα γίνεται πανίκουρας και πού θα παρκάρουμε?

βρισκεις να παρκαρεις ακριβως διπλα στη μαρινα του φλοισβου

οσο για τον κοσμο εχει 3 παιδικες χαρες ,ο χαμος γινεται σε αυτη που ειναι η καφετερια στις αλλες εινει οκ γιατι εχει πολλες κουνιες και τσουλιθρες καθως επισης και αμμο να γινουν γουρουνακια

απλα για τα πολυ μικρα πρεπει να εχει πολυ καλο καιρο και να μην φυσαει γιατι το πιανει λιγο ο αερας

Μαριλενα αν δεν κανονιστει τιποτα αλλο αυριο εγω μαλλον θα παω,αν θες ελα ,ερχεσαι με το τραμ ή με ενα λεωφορειο που ξεκιναει απο ενα σταθμο του μετρο δεν θυμαμαι πιο θα το κοιταξω και θα σου πω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Βασούλι ναι εγκυμοσύνης καλε...βρηκα ενα τελειο και με 50% εκπτωση...

Ελενακο λεγαμε για α'νταμ γιατι παει ο βαγγελης για τρεινινγκ 7 μαρτιου... Γερμανια εχω παει πολλες φορες, αλλα μονο μοναχο και γυρω...καλα ειναι...

Μαμαλευτερακι οι περισσοτερες θηλαζαμε μεχρι καποιους μηνες (εγώ εως 2 μηνων οχι πολυ) οτι θελεις ρώτα! Φανταζομαι προσπαθεις να το μειώσεις, καντο σταδιακα, και οσο ανοιγει ο καιρος θα βγαινεται βολτες θα ξεχνιεται το παιδάκι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

εγω παντως δεν συναντησα κανεναν:tongue:

Πως ειστε κοριτσακια?

Εμεις καλα, η οικογενεια ριχνει μεσημεριανουν υπνους κ γω εφτιαξα κεικ!!!

Τατι τι λεει ο αντρικος? Εσυ αντεχεις κοριτσακι? Μηρτω το Ληδακι πως ειναι? Η Ευτυχια?

Δε μου λετε ξερει κανεις τι παιζει με το ebay? δεν εχω ψωνισει ποτε τιποτα απο κει. για πειτε πως ειναι το συστημα... απο μεταφορικα να ειναι πολυ ακριβα αραγε? Θενξ ιν αντβανς!

Αφροδιτάκι μια φορά ψώνισα εγώ απο το ε-μπει τα μεταφορικά τις περισσότερες φορές διευκρινίζονται με ε-μειλ...εγω πηρα μια πολυθρονα θηλασμου, καινουργια, και αυτος ηταν σαν μαγαζι κατα βαση οποτε ηξερα εξαρχης τα μεταφορικά...απλα απο οσο ξερω καλο ειναι να μην παρεις απο Αμερική μην τυχον και μεινουν τελωνειο και πρεπει να εκτελωνίσεις...

Εμεις τώρα ξυπνησαμε! ειχε τρομερη ενεργεια και την αφησα να μην κοιμηθει σε καποια στιγμη ηρθε στον καναπε διπλα μου κατα τις 5 και κοιμηθηκε 2 ωρες... γλεντια το βραδυ τώρα...

Αφρο δεν την επεφτες κι εσυ για υπνο τι το ηθελες το κεικ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...