Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Blue Velvet said:

Μου είπε αν θέλω να πάω και νωρίτερα,αλλά δε θα φανεί κάτι καλά και να πάω σε δύο εβδομάδες.Νομίζω πως στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει νωρίτερα και είχαμε δει απλά σάκους και μετά την παλινδρόμηση ακούσαμε την καρδουλα της κόρης μου 

Κ ο γιατρός μου έτσι κάνει, βάζει ραντεβού περίπου 6+2 ώστε να δει καρδούλα. Είναι όντως 2 βδομάδες αγωνίας, υπομονή!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Περαστικά και γρήγορα στον Αντρίκο! Δεν τον φοβάμαι είναι παληκάρι και η μαμά έμπειρη οπότε θα το γλιτώσετε το παλιοοσπιτάλι πιστεύω! Όπως τα περιγράφεις Φελίνι αισθάνομαι κι εγώ ότι ΑΝ είχα προσέξει περισσότερο τη μπουμπού και ΑΝ δεν άφηνα το Γώγο να την πολυπλησιάζει και ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ τώρα δε θα ταλαιπωρούταν 20 μέρες από το σκατωμπούκωμα! Τέσπα!!!

Χμμμ για τη βοήθεια από τις μαμάδες, δε δικαιούμαι να έχω κανένα παράπονο! Με βοηθάει και με το παραπάνω, βέβαια μου το χτυπάει πού και πού, ρίχνουμε και τους καυγάδες μας και στρώνουμε! Πάντως κι εγώ Γαλατούλα ψηφίζω να προσπαθήσεις να βγάλεις τα χαρτιά της μικρής και βλέπεις τι κάνεις μετά! Ρε γμτ πολυ νευριάζω που μόνο ένα ταξίδι αεροπορικό κάναμε με το μικρό πριν κλείσει τα 2 και τώρα που σιγά-σιγά θα πληρώνει κανονικό εισητήριο θα το σκεφτόμαστε περισσότερο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα ! Πως ειστε σημερα ?

Περαστικά στον Αντρικο και σε ολα τα μπουκωμενα , ιωσοχτυπημένα μωράκια !!!

Γκαλατουλη , το διαβατηριο βγαινει σε λιγες μερες ! Θεση δεν πληρωνουν ολοκληρη μετα τα 2 αλλα ενα σεβαστο ποσο ... Να μου χαθουνε , εδω θα μου πεις πληρωνουν θεση κατω των 2 που τα εχουμε πανω μας !

Θελω και γω δουλειααα !!! Αχ λε Ελενη μου τι καλα θα ηταν και το αντικειμενο μου!!! Λεγκω σου παραχωρω τη θεση μου λογο αποστάσεως !!!

Αχ αλλο πονεμενο θεμα αυτο της δουλειας ....

Όλες σας θέλω και θα υπάρχει δουλειά. Και για τη λαμπρινή από απόσταση! Θα κάνουμε εταιρειάρα σας λέω... Τεσπα, μέχρι τότε ας κανονίσουμε τις διακοπές μας και το ταξίδι της Αθηνάς.

Διαβατήριο βγαίνει μια χαρά. Το θέμα είναι αν θες να δώσεις τα λεφτά. Είναι και ακριβός προορισμός το Α'νταμ. Δες και τον καιρό αν θα έχει κρύο. Αν δεν έχει το σκέφτεσαι πιο σοβαρά. Κατά τα άλλα το λατρεύω σαν πόλη και βέβαια θα περάσετε ΤΕΛΕΙΑ. Και δεν είναι καθόλου κούραση. Θα εντυπωσιαστείς με το πόσο συνεργάσιμη και εύκολη θα είναι η Ειρήνη! Θα κάνετε τέλειες ποδηλατάδες!

Τάτη ξου ξου και πάλι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

περαστικα στα αρρωστουλικα μα που θα παει αυτο με τις σκ#τ$ιωσεις και φετος ...εμεις χτυπαω ξυλο ειμαστε καλα !

μα τι ωραιες μερες ειναι αυτες? χθες πηγαμε στο φλοισβο και δεν φανταζεστε τι ωραια που ηταν ,αντε να γινεται καλα να κατηφορησετε καμια μερα

για διακοπες θα σας προτεινα το χωριο μου ,20 λεπτα απτη λευκαδα

άπεναντι απο το Σκορπιο ,ησυχο μερος για οικογενειακες διακοπες οτι πρεπει και το συνδυαζεις με εξορμησεις στα νησακια του ιουνιου (η αφρο το εχει επισκεφτει ) αλλα εγω τον αυγουστο γενναω και μας βλεπω να ειμαστε εδω ή καπου εδω κοντα ,αν θα καταφερω να παω τον ιουνιο με αρχες ιουλιου καλα θα ειναι

οσο για τη μανα μου εγω δεν πρεπει να μιλαω γιατι εχει κουβαληθει εδω απτο χωριο της εδω και ενα χρονο και με εχει βοηθησει πολυ

βεβαια οταν ερχομουν απτη δουλεια και μενα κατεβαζε ρολα αλλα μην ειμαι αχαριστη

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Βρε Βασούλι για πες λεπτομέρειες για Φλοίσβο. που πάτε; είχες πει πως έχει εκεί μια παιδική χαρά, πως πάνε εκεί; Λέμε την Κυριακή να κατέβουμε έτσι μια βόλτα στη θάλασσα. για πες ιδέες.... και γενικά μπορούμε να κανονίσουμε να κάνουμε εξόρμηση όλες προς τα κει Κυριακή πρωί, τι λέτε;

γεια σας κοριτσια!!δεν προλαβαινω να σας διαβαζω, ποσες σελιδες, κεφαλαια, τομους εχετε γραψει;;;

περαστικα στον μικρο, Τατη, ελπιζω γρηγορα να γινει περδικακι!!:D

βλεπω λετε για ταξιδια, και αναρωτιομουν τι θα χρειαστει η ερατουλα;;διαβατηριο;και αν δεν βγαλουμε διαβατηριο μπορουμε να κανουμε ταυτοπροσωπια κ να ταξιδεψει με αυτη (ευρωπη);

Τατάκι κάνε ενημέρωση!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τατιάνα περαστικά!

Βάλε καλέ κανα τραγουδάκι που τσιγκουνεύεσαι:tongue:

Νταφάκι νομίζω ότι στα παιδιά είναι υποχρεωτικό το διαβατήριο για λόγους ασφαλείας αλλά αυτό με την ταυτοπροσωπία δεν το γνωρίζω καθόλου.

Έφτιαξα μια φασουλάδα άλλο πράμα σας λέω!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Βάλτε και τη Σοφία στα αρρωστούλικα. Ανέβασε πυρετό σήμερα:-(

και ο Κωστής γαϊδουροβήχει στον ύπνο του:roll:

για να δούμε πως θα πάει η νύχτα...

νταφάκι, χρειάζεται οπωσδήποτε διαβατήριο:wink:

DPYUp2.png EYukp3.png

Ωχ βρε Ελιζάκι! περαστικά σας! Ελπίζω να είναι ήσυχο το βράδυ σας και αύριο να είναι περδίκια και τα 2!

Νταφ, είναι απαραίτητο το διαβατήριο γιατί δεν έχουν άλλα έγγραφα τα μωρά. Λέγκω, προσοχή με τα φασόλια για το Νικολάκη... Ελπίζω να μην το πειράξουν...

Τάτη? Πώς είστε? καλύτερα το μικρουλάκι?

Μυρτώ πού είσαι?

Φέλια? Δώσε ένα παρόν! Πες μας τί έγινε,΄πώς πήγε, πώς είναι η κούκλα? Εσύ πώς νιώθεις?

Θα έχει πολύ ωραίο καιρό το σκ, να κανονίσουμε τίποτις? Το Φλοίσβο τον φοβάμαι γιατί θα γίνεται πανίκουρας και πού θα παρκάρουμε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κι εγώ έχω άρρωστη τη Λήδα, ξεκίνησε με βήχα και τώρα έχει λίγο πυρετό και καταρροή...Έχω αγχωθεί για το μωρό ρε γμτ....

Δεν πήγε σχολείο και περασαμε τη μέρα τα τρία μας...

Τατιάνα....περαστικά σας και ....μουτς.....δεν σε έχω πάρει τηλέφωνο καθόλου, δεν προλαβα να κάνω τίποτα σήμερα....

Καληνύχτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...