Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

μυρτούλι για σένα καλό μου, άντε γιατί και εμένα με έχει πιάσει ψυχοπλάκωμα...

TxvpctgU_s8

iZ9vkd7Rp-g

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με φάγατε κακούργεςςςςςςςςςςς

Δεν θα πάμε τώρα στην ερμου γιατι η αδερφη είναι λίγο κουρασμενη από το ταξίδι κ θα πάμε μετά...

Τώρα κ δεν θα βγω κ θα πρεπει κ να μαγειρεψω:evil:

Σκεφτομαι να κανω τις φακοσπανακοκαλαμποκοκαταστασεις....

Λοιπόν επίσης θα με τρελανετε..

Βαλατε για ανεβαστικο το''σπιτια έπιπλα λεφτα φευγουν οι ανθρωποι μενουν αυτα'' κ ''ποσα φεγγαρια θα προλαβω να δω ψευτρα ζωη σ'αγαπω''

μπρρρρρρρρρρρρρ αγριευτηκα!!

Πάρτε ενα ανεβαστικο:

Μουυυυτςςςςςς

Που είσαι ρε Αφροδιτάκι;;;

Κι εγώ θέλω:

μια μαγείρισσα

μια/έναν στυλίστα

έναν άνθρωπο να μου βάλει δύο γ..ράφια στην κουζίνα που παρακαλάω το σούπερμαν εδώ και μήηηηηηνες....

Ζητάω πολλά;

Α, και λεφτά για να τους πληρώνω όλους πλουσιοπάροχα, δεν είμαι και εκμεταλλεύτρια! :)

ε, αμα παρεις μαγειρισα δε θα σου κανει κ καμια δουλεια μες στο σπιτι? αρα ερχεσαι στα λογια μου! 1000 ευρω παραπανω το μηνα για να πληρωνω μια κυρια να ερχεται 4-5 ωρες τη μερα να με ξεβρωμιζει κ να μαγειρευει. Και στη μειωση της ανεργιας θα συμβαλω!!! Για τον στυλιστα τα ειπαμε λιγο πριν, ε τωρα για τα ραφια τι να σου πω... αμα σου τα βαλει καποιος, στειλτον και απο δω να βιδωσει μια παπουτσοθηκη στον τοιχο. 3 φορες ηρθε στο κεφαλι της δαναης που παει το παιδι να παρει τα παπουτσια του. Και τις τρεις ο μπαμπας απαντησε "α, πρεπει να βιδωσω τη παπουτσοθηκη"!

λεγκω συνηλθες καθολου? Αμα θυμηθεις μου στελνεις τα στοιχεια του δερματολογου που λεγαμε? ¨η εχει καμια σας κανεναν καλο δερματολογο να παω?

επισης λεγκω, τον βρηκες τον ξυλουργο που ελεγες? τι λεει? οχι οτι θα φτιαξουμε επιπλα τωρα, εχουμε ξεπαραδιαστει αυτον τον μηνα, αλλα ετσι να υπαρχει ενα ονειρο!

Διαφημίσεις

ε, αμα παρεις μαγειρισα δε θα σου κανει κ καμια δουλεια μες στο σπιτι? αρα ερχεσαι στα λογια μου! 1000 ευρω παραπανω το μηνα για να πληρωνω μια κυρια να ερχεται 4-5 ωρες τη μερα να με ξεβρωμιζει κ να μαγειρευει. Και στη μειωση της ανεργιας θα συμβαλω!!! Για τον στυλιστα τα ειπαμε λιγο πριν, ε τωρα για τα ραφια τι να σου πω... αμα σου τα βαλει καποιος, στειλτον και απο δω να βιδωσει μια παπουτσοθηκη στον τοιχο. 3 φορες ηρθε στο κεφαλι της δαναης που παει το παιδι να παρει τα παπουτσια του. Και τις τρεις ο μπαμπας απαντησε "α, πρεπει να βιδωσω τη παπουτσοθηκη"!

λεγκω συνηλθες καθολου? Αμα θυμηθεις μου στελνεις τα στοιχεια του δερματολογου που λεγαμε? ¨η εχει καμια σας κανεναν καλο δερματολογο να παω?

επισης λεγκω, τον βρηκες τον ξυλουργο που ελεγες? τι λεει? οχι οτι θα φτιαξουμε επιπλα τωρα, εχουμε ξεπαραδιαστει αυτον τον μηνα, αλλα ετσι να υπαρχει ενα ονειρο!

Μα τί λέεεεεεεεες;

Με 1000 ευρώπουλα θα κάθετε 8ωρο να ξεβρωμίζει το σπίτι, και θα πηγαίνει και γύρω γύρω τα σπίτια των φιλενάδων σου να κάνει τα μερεμέτια που οι ανεπρόκοποι σύζυγοι δεν κάνουν...

Παιδιά ο άγγλος ασθενης αναστήθηκε, και με πλησίασε ... τί θα φάμε;;;;

Αν θες δερματολόγο έχω τον καλύτερο μου φίλο που είναι δερματολόγος...

Και ξυλουργό έχω πολύ καλό...και φτηνό...

Ε, δεν μπορείτε να πείτε σας εξέπληξα -πάλι εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ναι θελω δερματολογο, στειλε μου σε περικαλω το τηλ τοου με πιμι! Που ειναι ο κυριος?

και ξυλουργο ελπιζω να θελησω συντομα αν ξελασπωσω οικονομικα.

Οσο για την γυναικα, αμα ερχεται καθε μερα δεν την θελω 8 ωρες καλε. Για 4-5 ωρες, 1000 ευρα καλα ειναι θαρρω. ε, καλα δε περιμενω απο αυτη να βαλει τρυπανι να βιδωσει τη παπουτσοθηκη, θα φωναξω τον αντρα της μυρτως!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...