Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

εχω νευριασει απιστευτα με την μανα μου τωρα, της ζητησα για πρωτη φορα να κρατησει τη μικρη για 3 μερες να παω αμστερνταμ και αρνηθηκε... με τα συγκλονιστικα επιχειρηματα "δεν ταξιδεψες αρκετα οσο ησουν ελευθερη?"

"εγω γιατι δεν σας αφησα? " "εμενα δηλαδη να μην μου μεινει μια μερα ελευθερη"

ΕΛΕΟΣ!!!! Ελευθερη απο τι δηλαδη? ενα χρονο εχει να την κρατησει συστηματικα τη μικρη... μετα κατι αρχισε να λεει οτι εχει ραντεβου στο ικα και νευριασα και της λεω ασε δεν θελω υποχρεωση, μαλλον θα παρω και τη μικρη μαζι, ηθελα λιγο να ξεσκασω...τωρα δεν πειραζει μαζι και η Ειρηνη (παει το αουτινγκ που λεει και η Τατη)

Εδω αλλες μαμαδες τα αφηνουν στη γιαγια ολο το καλοκαιρι να πουμε και 3 μερες δεν μπορει? Αι μην πω τιποτα τωρα...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γκαλατάκι μου σεβαστο το αιτημα σου, έχεις τα δίκια σου... μπορείς να την αφήσεις σε μένα... βέβαια παίζει όταν έρθεις να έχουν ξεμαλιαστεί με τον θοδωρή αλλά νομίζω ότι στο τέλος θα τα βρούνε:tongue: Χαχα πλάκα θα έχει πάντως... δύο χουλιγκάνια μεσα στο σπίτι, σε πάσαλους δεμένους θα μας βρειτε!

Πάντως αν τελικά επιλέξεις να πας με την Ρηνιω μπορεί να μην ξεκουραστείς αλλά θα έχεις σούπερ ντιρεκτίβες απ'την Ελένη που να πας με παιδί... Λενιώ στο Αμστερνταμ δεν είχες πάει με τον Αλέκο πριν μείνεις έγκυος;

Έκτακτο ανακοινωθεν, παίζει να μας έχει επισκεφτει ο πρώτος ξάδελφος του Βάγγου!

αχ βρε Λεγκόπουλο μου εφτιαξες τη διάθεση!!! Σε ευχαριστώ πολύ αλλα με 2 ταλιμπαναίους και εναν στον φούρνο να ετοιμάζεται θα λαλήσεις...Αχ μην λες για αρουραίους τώρα άλλο απο εκει σας βρήκε... παρε την πιο δραστική λύση αμεσα μην σε πιάσουν πάλι τα ψυχοπονιάρικα σου....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γαλατακι σε καταλαβαινω απολυτα. Κ εμενα ο αντρας μου το εχει πεταξει πολλες φορες στην μανα μου να τον κρατησει το καλοκαιρακι για ενα βραδυ στην ουσια να παμε καπου κοντα για ΣΚ κ βγαζει αφρους σεληνιαζεται ... κ εδω που ερχεται οταν ειμαστε κ οι δυο πρωι κ κραταει τον Μητσο ποτε δεν ειπε ενα πογευμα να τον κρατησει εστω κ μια ωρα να παμε για ενα καφε ... τρελαινεται λες κ θα παμε να κανουμε κανα εγκλημα.... Απορω δεν μπορω να τις καταλαβω με τιποτα εδω βλεπεις αλλες γιαγιαδς τα κρατανε μηνες κ εμας ουτε μια ωρα. Ποσες φορες πρεπει να βγουμε για δουλειες απογευμα κ βρεχει η κανει κρυο κ τον παιρνουμε μαζι. Λες κ κλειενει διακοπτες απο την στιγμη που θα μπω σπιτι την αλλη μερα το πρωι που θα ξαναφυγω θα ξαναασχοληθει με το παιδι. Ασε που τωρα τελευταια βλεπω πως εχει βαρεθει/κουραστε δεν ξερω . Αντε να περασει ενας μηνας να αρχισουμε σταθμο να ησυχασουμε ... Οσο για την υποχρεωση αστο ... καυτο θεμα ...

Ασχετο αλλα ο πονοκεφαλος την προηγουμενης βδομαδας καλα κρατει με ειχε αφησει λιγο το ΣΚ αλλα απο Δευτερα μεχρι τωρα καθε μερα με ντεπον /πονσταν ειμαι ....

Διαφημίσεις

αχ τα ιδια ακριβώς... την κραταει αν εχουμε κανα γιατρο κλπ αλλα για εξοδο... πολυ δυσκολα, και οχι οτι θα πει οχι αλλα ειναι ο τροπος της που δεν το ζητας καν...την εχει κρατησει κανα 2 φορες και αυτο για γαμους η κατι τετοιο... εγώ τώρα βλέπω και την επομενη διετια που ερχεται μεχρι να ξεπετχτει και το αλλο και μου φαινεται βαρυ!

Τεσπα... θα δούμε... παντως ακριβώς κι εμενα το ιδιο εκανε οταν δουλευα με το που εμπαινα εβαζε το μπουφαν της ...χαχαχαχα και δεν ειναι να πεις οτι δεν γουσταρει...την λατρευει τη μικρή αν δεις πως την παιζει, και τι αγκαλιες και λαμπει οταν την βλέπει και μου εξιστορει τα κατορθωματα μετά εντελώς χαζογιαγια, και το ιδιο και η μικρη, περισσοτερο αγχωτική φάση μου φαίνεται, να βιαζεται να παει σπιτι της , λες και κατι θα γινει ρε παιδι μου...μη φυγει κανα ντουβαρι...αφου οταν ερχονται επισκεψη με το που ερθουν νομιζω σκεφτεται τι ωρα θα φυγει!

Οσο για τον πονοκεφαλο επισης σε καταλαβαίνω...πιστευω εχει να κανει με τη δουλεια σου, οταν κραταει τοσες μερες κανα αυχενικο ισως...η σταση στον υπολογιστη ειναι η χειροτερη ρε γμτ...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

θενκς Ελιζάκι...

χθες η νονα της της εφερε γαλοτσάκια -μποτες αυτες τις μοδός...εχει πολυ γέλιο...δεν λεει να τις βγάλει...

Επισης αλλη μεγαλη χαρα του εθνους, βγηκαν οι βιολογικες φραουλες μιαμ μιαμ μιαμ

eNeap2.pngTSzHp3.png

να ρωτησω και κατι αλλο δεν παιζει να ειναι ετοιμο το διαβατηριο εως 7 μαρτιου ετσι, τσάμπα η χαρά...φανταζομαι ουτε το πιστοποιητικο γεννησεως δεν θα εχει βγει καν μεχρι τοτε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλά είμαστε για την ώρα δεδομένου της βρογχιολίτιδας, ο αντρίκος εχει τεράααααααστια αποθέματα υπομονής, αφού χτες το βράδυ αφού του έπεσε ο πυρετός όλο χαμόγελα και αγκού ήτανε και σήμερα το πρωί επίσης...του υποσχεθηκα οτι μόλις γίνει καλά θα πάμε τρελές βόλτες οι 2 μας, εχω τόσες τύψεις γιατί λόγω της κατάστασης της Άννας με την αρρώστια τον είχα φτύσει λίγο και μπορεί να το προλάβαινα όλο αυτό... τωρα κοιμάται στηναγκαλιά της μαμάς μου και μπόρεσα να κάτσω λίγο μετά από χμμμμμμ... αρκετές ώρες...

Εμένα η δικιά μου μαμά κάνει ότι μπορεί, απλά δεν μπορεί να κρατήσει παιδιά...δεν μπορώ να της αφήσω κανέναν και να φύγω για περισσότερο από 1-2 ώρες ούτε την Άννα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα!

Ο Αντρίκος μας πως είναι; καλύτερα; ελπίζω να μη χρειαστεί να πάτε νοσοκομείο Τάτι μου! γρήγορα κι ανώδυνα περαστικά εύχομαι!!!;)

Ελένη κι εμένα αν με προσλάβεις δε θα χάσεις! Στα οικονομικά η αλήθεια είναι δεν το'χω, αλλά να κρατάω αρχεία και γενικά γραμματειακή υποστήριξη μια χαρά!!!:D:D:D

Όσο για τις διακοπές εμείς σκεφτόμαστε για πιο νωρίς και όχι Αύγουστο. Αύγουστο κατεβαίνω Πελοπόννησο. Μέσα Ιουνίου, αρχές Ιουλίου..

καλημερα!!!

κοιμηθηκαμε αρκετα καλα σημερα!!!(σερι 03,00-07,00;);))!!

felinidoc και παλι περαστικουλια σας!

ωραια συζητηση ανοιξατε για τις γιαγιαδες....:rolleyes:

εγω αν και δεν εχω νιωσει ακομα την αναγκη να αφησω τη μικρη σε κανεναν, (η μαμα μου θελει και μαλιστα γκρινιαζει που δεν την αφηνω σε κανεναν,σαν να κανω κατι λαθος δηλαδη...:rolleyes:), τελος παντων ξερω παντως πως αν την κρατησει θα εχει αυτο το υφος της υποχρεωσης σαν και καλα με εχεις αναγκη:(:rolleyes:

αφου οταν ειχα γεννησει ειχε ερθει 4 συνεχομενα σαββατα και μου ειχε φτιαξει σουπα για να τρωω και το ελεγε τοτε λες και εκανε κατι το απιστευτα κουραστικο ή δυσκολο:rolleyes:, δε λεω για μενα ηταν πολυ σημαντικο τοτε αλλα, αλλες μαμαδες που εχουν γεννησει οι κορες τους καθονται απο το πρωι ως το βραδυ για να βοηθουν, τι θα εκανε τοτε εικονισμα θα ηθελε να της κανω??:rolleyes::rolleyes:

anyway, για αυτο και εγω προσπαθω να μην παιρνω την βοηθεια κανενος γιατι αυτη την αισθηση που μου δημιουργουν της υποχρεωσης δεν την αντεχω......:(:rolleyes:

βεβαια εσεις που δουλευετε ειναι δυσκολα τα πραγματα, εμας μας εχει ερθει βολικα αυτο το θεμα και μπορω να ειμαι με τη μικρη συνεχεια!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Είναι αστέρι ο Αντρίκος μωρε!!! Ξου ξου παλιοβροχιολίτιδα... Άντε Τατάκι μου να στρώσουν τα παιδάκια σου να ηρεμίσετε λιγουλάκι!

Ησυχίιιιιιιιιιιιιιιια σήμερα... που βοσκάτε ωρε;;; Εγώ εδώ με το γαλακτοτσίμπουρο, αδύνατον να τον ξεκολήσω από πάνω μου, κλαίει κατευθείαν το σκατο:rolleyes:

Αθηνάκο, βγαίνει πολύ γρήγορα το διαβατήριο, νομίζω ότι προλαβαίνεται... βρες τι χαρτιά χρειάζεται και στρώσου να τα βγάλεις!!! Θέλω δώρο σου λεώ από Άμστερνταμ :)

Ελένη κι εμένα αν με προσλάβεις δε θα χάσεις! Στα οικονομικά η αλήθεια είναι δεν το'χω, αλλά να κρατάω αρχεία και γενικά γραμματειακή υποστήριξη μια χαρά!!!:D:D:D

Καλέ βοήθεια θα μου φάνε τη δουλειά κι αυτή κι η γκράστρω!!! Ουστ καλέ εγώ την είδα πρώτη:cool:

Καλέ βοήθεια θα μου φάνε τη δουλειά κι αυτή κι η γκράστρω!!! Ουστ καλέ εγώ την είδα πρώτη:cool:

:lol::lol::lol: Ολοι οι καλοί χωράνε...

Λες να προλαβαίνω μην μου λες τετοια! Αλλα υπαρχει κι ενα αλλο θεματακι οταν κλεινουν τα 2 πληρωνουν ολοκληρη θεση περικαλω...και βγαινει μια 500αρα την οποια δεν διαθετω για τριημερο...μπουουουουου

πες μου ομως εσυ τι θες Λεγκάκι τι τον στελνουμε τον Βαγγο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...