Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate724 είπε:

Έπαιρνα φάρμακα για διέγερση για 5 μέρες και ο γιατρός δεν είδε αποτέλεσμα οπότε μου είπε να τα σταματήσω γιατί δεν έχει νόημα.

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

είμαι σκασμένη, ο αντρίκος έχει βρογχιολίτιδα γμτ... ελπίζω να το γλυτώσουμε το οσπιτάλι...

Αμάν! Εισπνοές και υγραντήρα... Γιατί μπαίνουν νοσοκομείο με βρογχιολίτιδα? Μια χαρά θα το αντιμετωπίσει ο κούκλος! Θα το διώξει ξου ξου ξου! Μου το έλεγε και η παιδίατρος έχει μια έξαρση τελευταία...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλα ειστε απιστευτες, ποσες σελιδες γραψατε???:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν καταφερα να μπω απο εχτες το βραδυ και βλεπω 3-3,5 σελιδες ειστε τρελλες:?::?::?::lol::lol::tongue::tongue:

δεν παιζει να τις διαβασω αυτη τη φορα, sorry:(

εγινε τιποτα συνταρακτικο?????η felia?? ειχατε νεα ειναι ολα οκ??

περαστικα σας felini!!!:(

εγω ετρεχα λιγο και δεν προλαβα να σας διαβασω...και να σας γραψω:(δεν κοιμηθηκαμε και καλα το προηγουμενο βραδυ..οποτε:rolleyes::rolleyes:

παω να την πεσω μπας και προλαβω;);)

ελπιζω αυριο να μη δω αλλες τρεις σελιδες και παλι δεν προλαβαινω να διαβασω...;):tongue::tongue:

καληνυχτα γλυκα κοριτσακια!!!:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερα!

Τατιανα περαστικα κοριτσαρα και μη στεναχωριεσαι. οτι και να χρειαστει θα το κανετε και θα περασει. μακαρι να μη χρειαστει νοσοκομειο, αφου τον εχεις εσυ απο κοντα με μασκες (ειχε ο παιδιατρος κ σας εδωσε?) κ εξωτερικους χωρους. ζοριζεται πολυ ο μικρουλης? Περαστικα κοριτσαρα!

Ελενη, ποιος σε συγχισε παλι? Αμα θες να κανουμε καμια εταιρεια να δερνουμε κ γω μεσα!!!

Τρελλη αυπνοια απο δω ετσι, να μη ξεχνιομαστε... και να πω οτι δεν θυμωσα, θα πω ψεμματα.

Καλη μας μερα!

Τάτη, γερά με τσαμπουκά!! Θα περάσει κι αυτό και θα γίνει μια μακρινή ανάμνηση!

καλημέρα, παρασκεύη σήμερα!

μακάρι να μας βολέψουν οι ημερομηνίες, να έρθουμε κι εμείς στις κοινές διακοπές! Νομίζω ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην ηπειρωτική Ελλάδα και κάπου κεντρικά, πχ Πέρδικα ή απέναντι, γενικά κάπου παραλιακά στους νομούς Μαγνησίας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Πρέβεζας, Πιερίας..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και περαστικά και γρήγορα στον αντρίκο...

Εγώ πάντως εχω μεινει λιγο καγκελο με αυτα που διαβάζω, και Σοφία μου διαφωνω... μαλλον δεν εχετε περασει απο ελευθερο επαγγελμα για να τα γραφετε αυτα...εδώ μιλάμε για κλεισμενη δουλεια, δουλεια που εχει προχωρήσει , τι μαθηματα γραφιστικής και τι προτεραιτότητες... Προφανώς με δεδομένη την κατασταση το ανελαβε υπαρχουν και οι απογευματινες ωρες που θα μπορουσε να δουλεψει,,, τεσπα δεν μου αρεσει να μιλαω εκ μερους αλλων συγγνωμη Λεγκω, αλλα επειδη κι εγώ μαθηματα κανω, και αλλοτε εχεις αλλοτε δεν εχεις αλλοτε σταματανε στη μεση της χρονιας και επειδη ειμαι 1 χρονο ανεργη και μολις τελειωσε και το επιδομα του ΟΑΕΔ είμαι λίγο φορτισμένη.

Ελενηκατ αν ανοιξεις εταιρεια περικαλώ να με προσλάβεις θα μεινεις εξαιρετικά ευχαρηστημενη! χαχαχαχαχα

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα... και περαστικά στο πλασματάκι! Την ελεγχει η Τατούλα μας ακόμα την κατάσταση και πιστεύω ότι θα το γλυτώσουν το οσπιτάλι. Κύλησε το βράδυ τους... Θα μπει να μας πει και η Τάτι το ιατρικό ανακοινωθέν. Σκατοαρρώστιες βρε παιδί μου και σε τόσο μωρουλάκια είναι πολύ πολύ χάλια!

Με τις δουλειές είναι χαλια η κατάσταση, είτε γιατί περιμένεις να σε απολύσουν, είτε γιατί είσαι άνεργη, είτε γιατί έχεις κρετίνικο αφεντικό και σου κάνει τη ζωή δύσκολη, είτε γιατί έχεις κρεττίνους συναδέλφους... Αν μη τι άλλο είναι ένα θεμα προς συζήτηση που όλες το γνωρίζουμε καλά :? Και όντως η συζήτηση των διακοπων είναι πιο ευχάριστη!!!

Ελένη μου τα οικονομικά τα αποφεύγω γιατί δεν μ'αγαπούν και δεν τα αγαπάω αλλά μπορώ να αναλάβω τις επικίνδυνες αποστολές... να δέρνω όσους μας κάνουν το σκληρο καρύδι, να κάνω τα γλυκά μάτια στον εφοριακό για να μας δώσει παράταση, να μαγειρευω κοψιματοπιτακια στους ανταγωνιστες:tongue: Επίσης κάνω ωραιότατη γραμματιακή υποστήριξη και εξαιρετικές εξωτερικες εργασίες... έχω περάσει άπειρες εργατοώρες στην ΦΑΕΕ όταν είχε μπει το taxis που γινόταν της μουρλής το πανηγύρι:rolleyes:

Σημερα λογικά θα βγαίνει κι η Φέλια μας...

Τραγουδάκι για τον Αντρίκο και τη Τατούλα

Xt_s0DMKxf8

Σοφουκακι σουπερ το τραγουδακι σου!:D

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...