Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαλά θα με τρελάνετε!!!! Συζητάτε για διακοπες???Αχ!!!!

Εγω καθότι Θρακιώτισσα έχω πάει άπειρες φορες Θασο και Σαμοθράκη και μια φορα Αμουλιανή ...όλα τέλεια ειναι αλλά την Σαμοθράκη δνε την αλλαζω με τίποτα!

αχ μου αναψατε φωτιές....πότε θα έρθει το καλοκαίρι?

Την ταινια του Σερλοκ Χλομς ειναι αυτη που πληρωσαμε αδικα εισιητριο, ειδαμε 5 λεπτα και φυγαμε τρεχωντας γιατι ο μικρος ουρλιαζε και δνε καθοταν στο σπίτι της γιαγιας...άδικα τα λεφτά...

τελικα την είδαμε τις προάλλες στο σπίτι και πάλι έκλαιγα τα λεφτα του σινεμα γιατί δνε ενθουσιάστηκα...:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεγκουλάκι,

μην πέφτεις! Δεν πειράζει πού και πού να κάνουμε και λίγο πίσω...

Είσαι μόνη σου με 2 παιδιά και θες και βιβλίο? Η Σοφούκα σου το είπε πολύ ωραία! Η δουλειά σου είναι αυτή τώρα... Αν θες να κάνεις και κάτι άλλο θα πρέπει κάποιος άλλος για λίγο να αναλάβει τα τέκνα ή έστω το Νικολάκη. Και αυτό στην παρούσα φάση δεν γίνεται. Επομένως γιατί σκας? Επειδή δεν ανταπεξήλθες στις υποχρεώσεις? Δεν είναι υποχρέωσή σου αυτό τώρα....

Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα!

Έλα Λέγκ και θα υπάρξει χρόνος για βιβλία... πρέπει κάποιες περιόδους της ζωής μας να βάζουμε προτεραιότητες!:)

και εγώ έχω πολλά να παραδώσω και όλο αυξάνονται αλλά τί να κάνουμε, προέχει η υγεία των παιδιών μου και η δική μου ψυχική υγεία...

οπότε για ρίξτε προτάσεις για διακοπές!

(τον μικρό τον βάλαμε πάνω σε μαξιλάρια στην κουνια και επιτέλους κοιμάται το κακόμοιρο, σε ημικαθιστή θέση, σαν πασάς στα γιάννενα είναι...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λαμπρούκω καλή ιδεα!!!

Αν και αυγουστο εγώ μονο για διακοπες δεν θα ειμαι θα φυγετε ολες κακουργες....χαχαχαχα δεν πειραζει ομως, Ισως πάω Ιουνιο-αρχες Ιουλιου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λεγκουλάκι,

μην πέφτεις! Δεν πειράζει πού και πού να κάνουμε και λίγο πίσω...

Είσαι μόνη σου με 2 παιδιά και θες και βιβλίο? Η Σοφούκα σου το είπε πολύ ωραία! Η δουλειά σου είναι αυτή τώρα... Αν θες να κάνεις και κάτι άλλο θα πρέπει κάποιος άλλος για λίγο να αναλάβει τα τέκνα ή έστω το Νικολάκη. Και αυτό στην παρούσα φάση δεν γίνεται. Επομένως γιατί σκας? Επειδή δεν ανταπεξήλθες στις υποχρεώσεις? Δεν είναι υποχρέωσή σου αυτό τώρα....

Πες τα βρε Ελένη, να μη λέω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια! Και ποιος δηλαδή θα αναλάβει καλύτερα τον Νικολάκη από τη μαμά του στην παρούσα φάση;

Λεγόπουλο, έχεις full time job και πολύ απαιτητική μάλιστα και πολύ πιο σημαντική από οποιοδήποτε βιβλίο, από οποιαδήποτε αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης! Τα αποτελέσματα της τωρινής σου δουλειάς με τα παιδιά θα φαίνονται για μια ζωή και να είσαι περήφανη γι' αυτό που κάνεις! Δεν είναι και ότι πιο εύκολο να κάθεται μια κοπέλα όπως έχουμε μάθει εμείς τώρα στο σπίτι και να μεγαλώνει δύο μωρά τόσο απαιτητικά! Εσύ το κάνεις αυτό με πολλή αγάπη, μεράκι και ταλέντο!

Η γραφιστική μπορεί να περιμένει, ο Νικολάκης όμως όχι! Άσε που στο μεταξύ με τη μητρότητα αποκτάς ένα σωρό χρήσιμες ικανότητες και στο μέλλον ίσως κάνεις πολύ πιο ενδιαφέρουσες επαγγελματικές επιλογές!

Αυτά! Και φιλάκια πολλά! Και υπομονή, αυτό που κάνεις τώρα είναι το σπουδαιότερο, απλά δεν φαίνεται άμεσα. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν. Ο Γιωργάκης σε στηρίζει απ' ότι καταλαβαίνω, μη μιζεριάζεις λοιπόν!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Λέγκω μου δε θα μπορούσα να στα πω καλύτερα, η Σοφούλα τα λέει τέλεια!

Φελίνι πάρα πολύ παιδεύεται μωρέ το μωράκι σου! Τουλάχιστον να είναι μέχρι εδώ!

Και η μπουμπού ουδεμία βελτίωση σε μπούκωμα-μύξες! Ο Γωγουλίνος είναι από χτες παρασημοφορεμένος ένα στο κούτελο, ένα στο αυτί και ένα κάπου πίσω στο κεφάλι! Παλάβωσε μωρέ μέσα στο σπίτι κι εγώ τα έχω ψιλοπαίξει με τα 2 σπίτι και σκέφτομαι ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σταθμό και οι γύρω μου τη λένε! Με τις υγείες μας!

Και επειδή αρκετά με τη μιζέρια ας μιλήσουμε για διακοπές! Όλα τα μέρη που λέτε μια χαρά αλλά από Πάργα μακρυά! Έχω πάει άπειρες φορές καθότι Γιαννιώτισσα, αλλά ειδικά πέρυσι που πηγαμε με το Γώγο ούτε 2 μηνών, απίστευτη βρωμιά και πολυκοσμία! Πανάκριβη επίσης! Λίγο πιο έξω προς Σύβωτα, Πρέβεζα ή Λευκάδα -όπου κάναμε εκδρομές-μακράν καλύτερα! Η θάλασσα βέβαια είναι λίγο κρύα! Για πείτε ιδέες να ανεβαίνουμε, κι εγώ όλο διακοπές σκέφτομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια...για να μην εχει πολυ κοσμο μπορουμε να παμε μετα τις 15...ειδικα την τελευταια εβδομαδα του αυγουστου πιστευω οτι θα ειναι πολυ χαλαρα τα πραγματα....

και εννοειται οτι θα κλεισουμε απο νωρις...

επισης καλα θα ειναι να εχει ρηχες θαλασσες και ζεστες για τα παιδακια μας...

στην ιδεα του καμπινγκ λιγο δυσκολευομαι....καταλαβαινετε νομιζω.... :)

λεγκω αντε λεγε που θα παμε διακοπες και ασε τις καταθλιψεις....βιβλια υπαρχουν πολλα νικολας μονο ενας! :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Η σύγκριση του βιβλίου με τον νικολα πως προέκυψε; Δεν είπα ότι σκέφτομαι ή στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά για να βγω για δουλεια άλλωστε απ'το σπίτι δούλευα.

Όχι η γραφιστική δεν θα με περιμένει... εδώ δεν περιμένει άλλους κι άλλους. Δεν με στεναχωρεί ιδιαιτέρως γιατί το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετό για να προσγειωθώ και να καταλάβω ότι δεν το χω το άθλημα.

Και τέλος έχεις διαφορετική άνεση αν έχεις μια δουλεια να σε περιμενει κι αλλο αν εισαι άνεργος. Άλλο αν έχεις μια ειδικότητα και άλλο αν είσαι ανειδίκευτος. Άλλο αν πηγαίνεις σε συνέντευξη με ραντεβού και άλλο αν πηγαίνεις σε συνέντευξη και περιμένεις μαζί με άλλα πενήντα άτομα. Είναι άλλο να έχεις ένα μισθό να τρέχει και άλλο να μην έχεις. Εδώ μιζεριάζω για αλλα κι αλλα...

Κοριτσάκι, έχεις δίκιο σε όσα λες... Οι περισσότερες έχουμε ζήσει πολλάκις την εμπειρία της συνέντευξης για δουλειά όπου περίμεναν άλλα 50 άτομα (και συνήθως η δουλειά ήταν και μούφα).

Η σύγκριση του Νικόλα με το βιβλίο προέκυψε γιατί το πολύ συγκεκριμένο διάστημα είναι δύσκολο για πειραματισμούς, γιατί τα παιδάκια σου τώρα έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα!

Και για να μιλήσουμε πιο πρακτικά και να μη σου χτυπάμε μόνο τον ώμο, δεν ξέρω τι οικονομικές δυνατότητες υπάρχουν αυτή την εποχή, αλλά μήπως να το έψαχνες προς το παρόν με μαθήματα, αν η γραφιστική είναι αυτό που σου αρέσει, να ψάξεις ευκαιρίες για επιμόρφωση στο κοντινό μέλλον, από Σεπτέμβρη πχ, σε κρατικούς φορείς για να μην επιβαρυνθείτε και οικονομικά, ώστε να μην αισθάνεσαι κι εσύ αλεξιπτωτιστής; Δες το σαν επένδυση για το μέλλον... καλύτερα να μπεις στο χώρο από την πόρτα, παρά να σκαρφαλώνεις απ' το παράθυρο! Ψάξε, ενημερώσου δες τι μπορείς να κάνεις ώστε να στέκεσαι όσο το δυνατόν καλύτερα στα πόδια σου είτε στη γραφιστική ή σε οτιδήποτε άλλο θα σου άρεσε να ασχοληθείς!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Απο Σύβοτα και Ήπειρο γενικά να σας πω κι εγώ, είναι ο Μάρκος από κει κι έχουμε πάει ουκ ολίγες φορές. Πολύ ωραίες παραλίες, και ρηχές και κανονικές γενικά για όλα τα γούστα, πανέμορφα και για εκδρομούλες γύρω-γύρω και η Πέρδικα είναι κούκλα όπως λέει και η φίλτατη Λαμπρινή!

καλά έπεσα σαν αλεξιπτωτιστής ε; σορρυ, αλλά ήμουν στην προηγούμενη σελίδα και απάντησα αναλόγως....

πάντως Λεγκ σε καταλαβαίνω απόλυτα, είμαι κι εγώ στην ίδια φάση από επαγγελματικής απόψεως και το μέλλον είναι μάλλον αδιευκρίνιστο έως ζοφερό θα έλεγα....

Η Πέρδικα φαίνεται τέλεια!!!!!!!!!!!

Μέσα εγώ. Το μόνο θέμα είναι ότι την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου έχουμε ήδη κανονίσει για Νάξο.

Όσο για τις δουλειές. Όταν έρθει η ώρα θα το αντιμετωπίσεις το θέμα. Στο μεταξύ όντως μπορείς να παρακολουθήσεις και του ΟΑΕΔ τα σεμινάρια. Και βέβαια αν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τα οικονομικά μετά χαράς να συνεργαστούμε γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω καμιά εταιρεία να κάνω καμιά δουλειά των χαραμοφάηδων... Θα μου πεις χωρίς κονέ και με το σταυρό στο χέρι δεν πας και μακριά αλλά που ξέρεις μπορεί να κάνουμε την αλλαγή. Μπας και χτυπήσουμε τους Ελληνάρες και τα λαμόγια... Σόρρυ αλλά είμαι επηρεασμένη τώρα και λέω τέτοια...

Αλήθεια πού είστε? Τρώω τα σουβλάκια που περίσεψαν από την Τσικνοπέμπτη σε σάντουιτς!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...