Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια εσείς κάνατε δύο η τρεις χοριακες? Εγώ έκανα δύο και να πω την αλήθεια αγχώνομαι να κάνω και τρίτη..να φανταστείτε όταν μου έρχονται τα αποτελέσματα στο κινητό,έχω τα μάτια μισοκλειστα όπως στα θρίλερ γιατί φοβάμαι και τα ανοίγω σιγά σιγα😁

Εγώ 3 έκανα και μετά πήγα για υπέρηχο. Αφού όμως δεν σου ζήτησε άλλη δεν χρειάζεται να κάνεις. Όπως νιώθεις εσύ. Μην αγχώνεσαι. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

πιο καλά βέβαια εμείς θα γκομενίζουμε και οι άντρες θα περιμένουν τα τέκνα!

δε ξερω αν θα περιμενουν τα τέκνα ή τα τεκνά απο call-girl αλλα εμας δε θα μας περιμενουν στα σιγουρα!!!

Λεγκ, ωχ τωρα το θυμηθηκε κ αυτος? Δε παιζει να το τελειωσεις αμεσα ε? αν ερθει εκεινη η κοπελα που προσεχει το θοδωρη κανα βραδυ να κρατησει τον μικρο, θα προλαβαινες να το τελειωσεις?

Αναστασια σουπερ θα ηταν. Αλλα αμα ειναι για τετοια κινηση πρεπει να αποφασιστει αμεσα γιατι που να βρεθουν τοσα σπιτια μετα στο ιδιο μερος...

ντου κ γω τωρα με δυο ποτηρακια λαλάω, αλλα θα ξαναθυμηθω τις παλιες μου δοξες δε με φοβαμαι!!! Το κακο ειναι οτι οταν πινω, την επομενη ειμαι με τρελλη καταθλιψη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο βρε Αναστασί, δίκιο έχεις, τί θα γίνει με τις διακοπές;;;; ε;;;; εεεε;;;;;;;;;; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;; τουλάχιστον αν είναι να βάζουμε συζύγους και τέκνα για ύπνο και να κάνουμε αουτινγκ....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

για πότε το θέλει τελιωμένο? δε το προλαβαίνεις με τίποτα?

Τώρα το θέλει τελειωμένο... σκατα προλαβαινω.

Ουφ πάλι έπεσα... πάω να μαζέψω τα κομμάτια μου γιατι σε λίγο έρχεται κι ο θοδωράκης και τα χρειάζομαι όλα ενωμένα:?

Μπράβο βρε Αναστασί, δίκιο έχεις, τί θα γίνει με τις διακοπές;;;; ε;;;; εεεε;;;;;;;;;; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;; τουλάχιστον αν είναι να βάζουμε συζύγους και τέκνα για ύπνο και να κάνουμε αουτινγκ....

λοιπον...αντι να σκευτομαστε μυξες και να μιζεριαζουμε καλυτερα να σκευτομαστε διακοπες...

λοιπον για κανετε προτασεις για μερη....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Λεγκουλάκι,

μην πέφτεις! Δεν πειράζει πού και πού να κάνουμε και λίγο πίσω...

Είσαι μόνη σου με 2 παιδιά και θες και βιβλίο? Η Σοφούκα σου το είπε πολύ ωραία! Η δουλειά σου είναι αυτή τώρα... Αν θες να κάνεις και κάτι άλλο θα πρέπει κάποιος άλλος για λίγο να αναλάβει τα τέκνα ή έστω το Νικολάκη. Και αυτό στην παρούσα φάση δεν γίνεται. Επομένως γιατί σκας? Επειδή δεν ανταπεξήλθες στις υποχρεώσεις? Δεν είναι υποχρέωσή σου αυτό τώρα....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τώρα το θέλει τελειωμένο... σκατα προλαβαινω.

Ουφ πάλι έπεσα... πάω να μαζέψω τα κομμάτια μου γιατι σε λίγο έρχεται κι ο θοδωράκης και τα χρειάζομαι όλα ενωμένα:?

"αντρα θελω, τωρα τον θελω" λεει μια παροιμια....

καλα δεν μπορει μωρε κι αυτος να σου αφησει ενα χρονικο περιθωριο???

tqj2p3.png vvtJp3.png

λοιπον...αντι να σκευτομαστε μυξες και να μιζεριαζουμε καλυτερα να σκευτομαστε διακοπες...

λοιπον για κανετε προτασεις για μερη....

Εγώ πρώτη και καλύτερη

Λοιπόν εγώ συζητώ και Θάσο, και Πήλιο (αλλά οι θάλασσες δεν είναι για μωρά)

και Πάργα και Σίβωτα και πώς λένε εκεί κάτω από την Πάργα που είναι το Μοναστηράκι?

Και βέβαια επειδή πάλι θα είναι πολύ οικονομική η Ελλάδα μήπως να σκεφτούμε να πάμε σε καμιά Ισπανία Κανάρια και Τενερίφες? Με τους αγγλίκουρες? Ή μήπως στην Τουρκία? Σίγουρα θα είναι πιο οικονομικά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εγώ πρώτη και καλύτερη

Λοιπόν εγώ συζητώ και Θάσο, και Πήλιο (αλλά οι θάλασσες δεν είναι για μωρά)

και Πάργα και Σίβωτα και πώς λένε εκεί κάτω από την Πάργα που είναι το Μοναστηράκι?

Και βέβαια επειδή πάλι θα είναι πολύ οικονομική η Ελλάδα μήπως να σκεφτούμε να πάμε σε καμιά Ισπανία Κανάρια και Τενερίφες? Με τους αγγλίκουρες? Ή μήπως στην Τουρκία? Σίγουρα θα είναι πιο οικονομικά!

χαχα...

θασο μας βολευει παρα πολυ μια και ειναι διπλα....ειναι επισης ιδανικο νησι για οικογενειακες διακοπες....αλλα εσας μαλλον σας πεφτει λιγο μακρυα...

πηλιο δεν εχω παει καλοκαιρι και δεν ξερω τι παιζει...

παργα μας βολευει επισης.. ειναι ωραια? και σιβωτα γουερ ιζ ιτ????

για εξωτερικο μαλλον δεν το συζηταμε....τουλαχιστον εμεις με τρια παιδια...:rolleyes:

tqj2p3.png vvtJp3.png

((((Λεγκούλι))) μωρέ σκεφτεται τόση δούλεια που έκανε... τουλάχιστον θα σε πληρώσει για αυτο ? χλωμο ε?

Βασουλι που χαθηκες εσυ??? Γυρνας???

πηγαμε βολτουλα καλα ηταν, μονο που εφαγε ενα κολλημα με την κουνια που σιχαινεται και σημερα δεν κατεβαινε με τιποτα...35 λεπτα κουνουσα...βαρεθηκα! ευτυχως μετα ξεκολλησε...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι εκανα μια επαναληψη και μια ιστορικη αναδρομη με παλαι ποτε στριγκακια κ.ο.κ..... τα κοιτάω και μου φαίνονται απο αλλο ανεκδοτο...

Αχχχχχχ...τι μου θύμισες τώρα....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Και ερώτηση κρίσεως τώρα που κοιμηθηκε, να συμμαζεψω που περιμενω τη νονα μας, να σιδερώσω ή να την πεσω? Μαλλον το τριτο... αν δεν μαζευτουν 3 πλυντηρια δε λεει,ε?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σιγουρα μιλαμε για Αυγουστο. Και μας τοτε μας βολευει που θα κλεισει το σχολειο κ θα φυγει κ η κοπελα που θα κραταει τον Αγγελο. Γενικα παντου θα πηζξουμε κ αν ειμαστε πολυ μεγαλη παρεα θα ζοριζομαστε να βρουμε τραοπεζια κτλ...

Πηλιο εχει πολυ κυμα,αλλιως ηταν σουπερ προορισμος, μιας κ ειναι κεντρικη ελλαδα. Η Ελιζα ομως ισως ξερει καλυτερα να μας πει,ε?

τιποτα σποραδες? Σκοπελο ή Αλονησο που δεν πηζει κιολλας? Κανουμε κ καμπινγκ αμα λαχει (καλα τωρα). Α ωραια παραλια με καλο καμπινγκ ειχε κ στην Αμουλιανη, βορεια επισης. Σαμοθρακη ειναι πανεμορφα, αλλα μουφα θαλασσες.

Αρα μας μενει η ηπειρος! Οσα ειχα δει ειναι ομορφα. Για Συβοτα μου εχουν πει τα καλυτερα, αλλα επισης πολυκοσμια! Να διαλεξουμε ενα χωριουδακι με καλη θαλασσα! η παργα ειναο απογορευτικη, πηζει!!!

Α, για Λευκαδα? Τελειες παραλιες (καποιες με δυσκολη προσβαση για τα μωρα, ομως) φτηνο νησι,με πολλα καταλυματα κ πολυ κοσμο, αλλα εχει χωρο για ολους.

Αλλιως θα παμε πιο νοτια, οποτε αναστασακι σε σας πεφτει το πιο μεγαλο ταξιδι!

Τρελέγκω μου ελεος τι απαιτησεις εχεις απο τον εαυτο σου ?

Ξεκινησα γερμανικά και σχεδον παντα παω αδιαβαστη ... Ντροπη μου το ξερω αλλα ...

Φευγω παω να διαβασω μπας και σημερα παω λιγο διαβασμενη ....

Στην Περδικα αγαπημένες μου στην Περδικα ! Σας εχω ξαναπει για το χωριουδακι μου που ειναι αναμεσα απο Παργα και Συββοτα !!! Το κακο ειναι οτι θελει αυτοκινητο για τις παραλιες , ειναι 5χλμ απο το χωριο αλλα ειναι φτηνά , εχει παρα πολλα δωμάτια , ρηχες παραλιες για τα μικρά με τα καφενεδάκια και τα ενοικιαζομενα ποδηλατα !

http://perdikanet.gr/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...