Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε εντάξει δεν είναι και τόσο διαστροφή ο Ρ. Ντ. Τζούνιορ... Είναι ωραίο γκομενάκι πώς να το κάνουμε... Λίγο ακραίος στη ζωή του αλλά δεν τον παντρευτήκαμε κιόλας...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μέσα και για προβολή παιδικού... το ψηλα στον ουρανό λέει είναι πολύ κακό... το πρόβλημα έιναι ότι πρέπει να έχουμε πολλά τηλεκοντρολ να διαλύσει ο θοδωράκης γιατί δεν του κάνει καμία αίσθηση η τηλεοραση ακόμα, τη βαριέται:rolleyes:

Πολύ ωραίο Μαριλενάκι:D

Και να τη δίνεις στον Τζουντ Λο ή στον τζούνιορ!!!!!!!!!!!!!

Τρομάρα σου:lol: Βολέψου με τον Χαβιε!

Εγω κλασσικά βάζω τον γιωργάκη να μου τρίβει τις δίμετρες πατούσες... τι χαρά κάνει δεν λέγεται

Διαφημίσεις

Τρομάρα σου:lol: Βολέψου με τον Χαβιε!

Εγω κλασσικά βάζω τον γιωργάκη να μου τρίβει τις δίμετρες πατούσες... τι χαρά κάνει δεν λέγεται

Ε καλά ο Χαβιέ είναι εδώ κάθε μέρα... Για όνειρα με προβολές και για παιδιά που κοιμούνται μιλάμε... Άσε με να ονειρευτώ σαν άνθρωπος!

όταν πάνε στα κλάμπ, εμείς θα πίνουμε τήλιο και θα περιμένουμε να γυρίσουν...

ρε κοπελια μη με σκοτωνεις ετσι.... Εσυ κιολλας που εισαι αισιοδοξη? Μια χαρα μεσηλικες θα ειμαστε κ θα γλενταμε τη ζωη μας!! ΝΑ πιεις εσυ τηλιο, εγω οσο αλκοολ δεν ηπια τα 5 τελευταια χρονια θα το πιω μαζεμενο!!!

Και να τη δίνεις στον Τζουντ Λο ή στον τζούνιορ!!!!!!!!!!!!!

Εγω θα τη δωσω στον Τζουντ παντως!

Ε καλά ο Χαβιέ είναι εδώ κάθε μέρα... Για όνειρα με προβολές και για παιδιά που κοιμούνται μιλάμε... Άσε με να ονειρευτώ σαν άνθρωπος!

ε, μα αυτο το κοριτσι.... να σε ξενερωσει κατευθειαν! Τι σας επιασε???

Καλημέρα!!!!Και μεις χτες απεργία,μια χαρά,βγήκα για ψώνια,πήρα ρούχα του μικρού (ζάρα φορέβερ!!)και γυαλιά δικά μου,ήπια και το καπουτσινάκι μου με παρέα,μια χαρά!!!

Ρε γμτ,ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ τί ζόρι τραβάτε με τις αρρώστιες..πολύ στενοχωριέμαι με τα μικρουλάκια..να είναι περαστικά και αγύριστα.

Ο δικός μου έχει λίγο μπουκωματάκι και βήχα,του δίνω λίγο Mucosolvan,σήμερα ήταν να πάμε για ΜΜR,αλλά τελικά δεν του το κάνω σήμερα μιας και είναι έτσι.Το χετε κάνει ρε κορίτσια το τριπλό???Το χω πάρει πολύ στραβά,δεν θέλω να του το κάνω,αλλά απ'την άλλη σκέφτομαι ''και αν....?"Τέσπα,να γίνει τελείως καλά και βλέπουμε..μάλλον θα του το κάνω...ο φόβος και οι ενοχές στο τέλος θα κερδίσουν τις επιφυλάξεις...:(:(τί να πω...

Αναστασία,κάτι τέτοια σπυράκια στη ράχη,κάπου στην ουρίτσα έχει και ο Κων/νος,τα νιώθεις όμως μόνο στην αφή,δε φαίνονται έτσι,η παιδίατρος λέει ότι είναι κάτι σαν αλλεργία,από ρούχο κλπ,κλπ,αλλά είναι μήνες τώρα και δε φεύγει...

Λαμπρινή,καλώς ήρθες!!!!Πώς τα πετάς και συ έτσι ρε παιδάκι μου??????Και γω,να πω την αμαρτία μου,το ίδιο κατάλαβα!!!!!:D:D

Ερώτηση για τη γιατρό:αυτά τα ακροαστικά,γιατί τα παίρνουν με τόσο φόβο???σε τί μπορεί να εξελιχθούν???

Σεντονάκι τέλος!!

Επεξεργάστηκαν by mamma-mia

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Τόνια τα ακροαστικά τα φοβούνται για πνευμονίες νομίζω...

Αφροδιτάκι, είπα για το τήλιο έτσι για εναλλακτική. Κι εγώ για αλκοόλ με βλέπω αλλά σκέφτεσαι το ενδεχόμενο ότι μπορεί να είμαστε γυναίκες εξκλούσιβλυ γιατί οι άντρες παθαίνουν κάτι σε αυτήν την ηλικία και βαριούνται?

πιο καλά βέβαια εμείς θα γκομενίζουμε και οι άντρες θα περιμένουν τα τέκνα!

Διαφημίσεις

ξέχασα να σας πω:

τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, όταν ξυπνάω βάζω τη Μαρίνα να χοροπηδάει στη πλάτη μου (με τη βοήθεια του μπαμπά βέβαια)...μιλάμε, με ισιώνει!! και μετά σηκώνομαι και κάνω δουλειές :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

κοριτσια με ολα αυτα που λετε... τι θα λεγατε να κανονιζαμε να παμε διακοπες το καλοκαιρι ολες μαζι? πχ τον αυγουστο που κλεινουν και οι παιδικοι?καπου στην μεση της ελλαδας για να ρθουμε και εμεις?δεν θα ηταν πολυ ωραια?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Μου κοπήκαν τα γέλια, μου ήρθε ντεντ λαιν για το βιβλίο ή να το τελειώσω ή να του το δώσω... θα γίνει το δεύτερο... ήθελαν τα μούτρα μου γραφιστικά δεν μου έκαναν τα κουρεϊλίκια. Τόση δουλειά τσάμπα και βερεσέ... Πάω να αλλάξω καμια πάνα τα πάω καλύτερα εκεί

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...