Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

λοιπον...περι αλλεργιας ο λογος...βγαλαν κατι σπυρακια χαμηλα στην πλατουλα εκει που ξεκιναει η πανα...λετε να ειναι απλα ερεθισμος και οχι αλλεργια...μετα το μπανιο γινονται πιο εντονα την ημερα καπως φευγουν...

καλα με την λαμπρινη ολες μας παρασυρθηκαμε....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ρε ο Αντρίκος τι τραβάει... τουλάχιστον να γλυτώσετε την βροχιολίτιδα, ρε μωρό! Όπως τον ακούς είναι πιθανό;

Νομίζω ότι περπατάμε στο χείλος του γκρεμού, αυτό που έχει είναι και λίγο βρογχιολίτιδα, αλλιώς δεν θα σφύριζε, απλά ακόμα παλεύεται...

Το θέμα είναι οτι τα απογεύματα δεν μπορώ να του κάνω την κούρα του γιατί έχω όλο την Άννα να με τραβάει δεξιά και αριστερά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα κι από μας!!! βλέπω φρεσκαδούρες κορίτσια μου, ε;:P

εμείς καλά κοιμόμαστε, νταξ, την γκρίνια δεν αντέχω άλλο...

καλά Άφρο χτες το βράδυ αυτά που έλεγες για τη Δανάη, λέω μα τόσο ταύτιση πια... προχτές το θκατό μου είπε "θα κάνω ότι θέλω!" και μου γύρισε την πλάτη!

μιλάτε για ταινιούλες ε; έχω να δω... πολύ καιρό ντιβιντι, τελευταία ταινία που είδα ήταν το Κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι:tongue::lol::lol::lol::lol::lol:

καλά δε παίζει ούτε και με τα παιδιά να "κοιμούνται" σε διπλανό δωμάτιο, εμείς να δούμε ταινία...σε άλλο σπίτι εμείς, και σε άλλο τα παιδιά, τότε, ναι, έχουμε ελπίδες :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Οχι δε βγηκε σε ντιβιντι ακομα, τωρα παιζεται στο σινεμα.

Η Άννα σήμερα ντύθηκε στολίστηκε έβαλε τα καλά της για να πάει σταθμό γιατί αλλιώς δεν πήγαινε, τί να πω και εγώ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ααα, γκομενοδουλεια ετοιμαζει αυτη! Τωρα που εγινε κ κορμαρα!

Ελα δεν θελω αρνητισμο! Θα συνελθει πολυ γρηγορα ο Αντρικος!

Αναστασακι, και οι δυο το παθανε? ποιο φρουτο εδωσες? Αφου ειναι στο σωμα μηπως ειναι κανενα απορρυπαντικο? ¨η μηπως αλλαξες πανες? ειναι ξερα σπυρακια, μεγαλα ή μικρα? Μονο σε εκεινο το σημειο ή υπαρχει κ αλλου. σκεψου παντως τι αλλαγη εκανες σε απορρυπαντικο, μαλακτικο,σαμπουαν ή πανα. Αν ειναι τροφικα, κ σταματησεις αυτο το φρουτο, θα εξασθενει σιγασ σιγα, σαν πληγη που κλεινει. Να βαζεις ενυδατικη. Απο αυτες που εχω δοκιμασει,στον Αγγελο η καλυτερη ειναι η μπέιμπι λόσιον της Σεμπαμεντ. Περαστικα!

Αχ βρε Μαριλενα, δε λες που ειμαστε καμποσες με συνομηλικα παιδια κ ακουμε οτι δεν ειναι μονο τα δικα μας τα πειραγμενα? Πωπω ευτυχως γιατι απο παιδοψυχολογους σε ψυχιατρους θα ετρεχα!

Οσο για την μαζικη προβολη, μαλλον οταν μεγαλωσουν και τους δινουμε λεφτα να πανε σε κανα κλαμπ θα μας αφησουν ησυχους!!! Αχ τι καλα που θα ειναι να βγαινουν ολα μαζι ε?

Λοιπον κοριτσια καλη η παρεα σας αλλα καποιος πρεπει να σιδερωσει σε αυτο το σπιτι!

Μαριλενάκο, δεν μου στέλνεις τη φωτό με το ζευγαράκι της αγίας παρασκευής και τις δύο φωτό που έιμαστε όλες μαζι; Στην επόμενη συνάντηση να στήσουμε τη φωτογραφική μηχανή και να βγάλουμε μία φωτό οοοολες μαζί... σαν σχολική εκδομή θα είμαστε:tongue:

Τον πήρε ο ύπνος να τολμήσω να τον ακουμπήσω;;;:rolleyes:

καλημέρα στις άυπνες και μη!

Λαμπρινή είδες πώς περνάει ο καιρός, κι εγώ το σκεφτόμουν!

Δείτε τι βρήκα http://www.mamaka.eu/eshop/mama--c-1_21.html?language=gr

έχει μπλούζες και εσώρουχα θηλασμού. Λέω να πάρω καναδυό μπλούζες μπας και καταφέρω να θηλάσω δημόσια, ελπίζω να αξίζουν

Διαφημίσεις

τα σπυρακια ειναι μικρα και κοκκινα...δεν ειναι κατι πολυ εντονο...τωρα που τα ειδα εχουν φυγει σχεδον εντελως... ενα-δυο να ειναι και αυτα δεν ειναι κοκκινα....το βραδυ μετα το μπανιο χθες ομως σαν να φουντωσαν καπως...σημερα τριτη μερα που δεν εδωσα φρουτοκρεμα....παντως αλλαγη απορυπαντικου σαμπουαν κτλ δεν εκανα...μονο κρεμα σωματος τους εβαλα την βελεντα...αλλα και παλι δεν νομιζω....

tqj2p3.png vvtJp3.png

νταξ είναι λίγο μακριά το ενδεχόμενο να κοιμούνται στρωματσάδα αλλά αν π.χ. είμασταν διακοπές όλοι μαζί σε ένα σπίτι και ήταν το μέρος όπου ξέρουν ότι θα κοιμηθούν, δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσο δύσκολο... Βέβαια εκεί δεν θα έχουμε προτζέκτορα αλλά θα γίνουμε κουρούμπελα και θα λέμε χαζομάρες!

Που θα πάει θα έρθει και αυτή η ώρα... Μέχρι τότε μπορούμε να βλέπουμε παιδικά έργα στο προτζέκτορα, όποτε θέλετε κανονίζουμε προβολή.

Εγώ προχθές στο σινεμά πολύ το χάρηκα... Μόνο που είχα τόσο καιρό να πάω σινεμά και να φάω ποπ κορν φτάνει!

όταν πάνε στα κλάμπ, εμείς θα πίνουμε τήλιο και θα περιμένουμε να γυρίσουν...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Me tooooooo!!!

Έχει βγει σε dvd;;;

καλε και σε μενα....ερε διαστροφή...

Τατιάνα πολυ στεναχωριέμαι με τον μικρούλη... περαστικα του γρηγορα γρηγορα γρηγορα......

Εγώ πάλι στο ονειρο για την προβολη τα φανταζομαι υπνωτισμένα να υπακουν ακουσια εντολες "φερε ποπ κορν" " φερε σκαμπο για τα ποδια" και τετοια μπουα χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...