Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αχχχχχχχχχχχ τι εκανε το μουλακ....

ανοιξε το συρταρι που εχω τα εσωρουχα μου και βρισκοντα παντου διασκορπισμενααααααα

:lol: Αυτό μου θύμησε τη δική μας ρόμπα... έχουμε πάει με τον θοδωρή χρονιάρικο επίσκεψη σε φιλαράκια... κάποια στιγμή χάνω το θοδωρή και τον βλέπω να ερχεσαι συνάμενος κουνάμενος με τα κιλοτάκια της κοπέλας στο χέρι... ρομπααααααα

Αχ, αισθάνομαι λίγο καλύτερα που δεν κατάλαβα ότι η Λαμπρινη ήτο έγκυος αφού εντελει δεν ήτο!!! Ωραία, δεν έχω ξεκουτιάνει τελείως!

Χτύπημα κάτω απ'τη μέση :tongue:

Τεκνό? Το γιατρό? ?

Ααααπ ήταν καλό τολμώ να πω... λες να πετάξω τίποτα στο κεφάλι του θοδωράκη να ξαναπάμε ή δεν είναι σωστό για μάνα;:lol:

Όχι Αφροδιτάκο μου να δω τι κάνει ο μικρούλης σε πήρα γιατί δεν είχες γράψει τίποτα... σιγά μη σε κουβάλαγα βύρωνα για ένα μπατάρισμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόνο που θα έπρεπε να υπαρχει κι ένας φορητός υγραντήρας να τους τον προσαρμόζουμε και τη μέρα γιατί τώρα που έφυγε έβηχε κανονικότατα....

Πάω να κάνω μια επανάληψη στα γραφόμενα γιατί δεν κατάλαβα για ποιό false alarm μιλάτε! Τις καρπαζιές όμως τις θυμάμαι γιατί χαχάνιζα! Α, κι εμένα η Λήδα με ρώτησε την Κυριακή το βράδυ τι μέρα είναι και όταν της είπα απογοητεύτηκε ''εγώ νόμιζα ότι ήτανε Σάββατο'' είπε....Αααααχ, ευσεβείς πόθοι.....

Ρε τι τραβανε τα πουλακια μας....

Λοιπον για τον βηχα, το εξω θα της κανει καλο, οποτε αν παει με τα ποδια μεχρι να φτασει, θα της περασει λογικα! Στο σχολειο κοιμαται? Σκεφτομαι τον χωρο που κοιμουνται ολα μαζι, θα γινεται συναυλια απο βηχα...

Για το false alarm του ηρωδη λεμε! Οχι για να μη νομιζεις εισαι γατα που καταλαβες για την Λαμπρινη! Ναι, ναι κ συ μ'αγαπας το ξερω!

Ααααπ ήταν καλό τολμώ να πω... λες να πετάξω τίποτα στο κεφάλι του θοδωράκη να ξαναπάμε ή δεν είναι σωστό για μάνα;:lol:

Όχι Αφροδιτάκο μου να δω τι κάνει ο μικρούλης σε πήρα γιατί δεν είχες γράψει τίποτα... σιγά μη σε κουβάλαγα βύρωνα για ένα μπατάρισμα

αμα τελικα πεταξεις τιποτα στο θοδωρη, και εχεις πρωτα τσεκαρει τις εφημεριες, μην διστασεις να με παρεις! Και μεις ματακια εχουμε!

Α, ξέχασα να σας πω ότι πρέπει να τον δω τον ''Σέρλοκ Χόλμς'' διότι για μένα είναι το γκομενικό τζακ ποτ. Μ'αρέσει και ο Τζουντ (ας έχει και μουστάκι, τι να κάνουμε! ) και ο Ρ. Νταουνινγκ Τζούνιορ για κάποιον διεστραμμένο λόγο...Κουμπαρούλα θα μου την πασάρεις;;;;

αμα τελικα πεταξεις τιποτα στο θοδωρη, και εχεις πρωτα τσεκαρει τις εφημεριες, μην διστασεις να με παρεις! Και μεις ματακια εχουμε!

:lol::lol::lol: Φαντάζεσαι να ανοίξω τσάπα και βερεσε το κεφαλάκι του παιδιού μου και να εφημερεύει άλλος... κρίμα το κεφάλι! Μάνα είμαι θέλω να υπάρχει σημαντικός λόγος πριν του σπασω το κεφάλι:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα, έχω την ατμομηχανή δίπλα μου που ξεφυσάει και σφυρίζει σαν τσαγιέρα... Ως τώρα μποτέ του έκανα, κολλύριο στα μάτια, ορό και ρουφηχτήρι, άλλαγή πάνας και ρουχιδίων καθότι είχαμε κατουρίσει τα πάντα, χτυπήματα στην πλατούλα για να βγουν οι εκκρίσεις, εισπνοούλα αερολίν, τον άκουσα και τα πνευμόνια του σκατά είναι τί να σας λέω...

Η Άννα σήμερα ντύθηκε στολίστηκε έβαλε τα καλά της για να πάει σταθμό γιατί αλλιώς δεν πήγαινε, τί να πω και εγώ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Η νύχτα ήτο φρικτή, γιατί και ο μικρός και η Άννα ξυπνούσαν ανά 2ωρο...και όχι συγχρονισμένοι, άντε να κοιμηθήκαμε 2-3 ώρες βαριά βαριά....

Και εμένα μου αρέσει ο ρομπερτ νταουνι, γιατί καλέ διεστραμμένος λόγος;;; ωραίος είναι αν και γέρασε, απλά προδίδουμε την ηλικία μας, μυρτούλα μου...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α, ξέχασα να σας πω ότι πρέπει να τον δω τον ''Σέρλοκ Χόλμς'' διότι για μένα είναι το γκομενικό τζακ ποτ. Μ'αρέσει και ο Τζουντ (ας έχει και μουστάκι, τι να κάνουμε! ) και ο Ρ. Νταουνινγκ Τζούνιορ για κάποιον διεστραμμένο λόγο...Κουμπαρούλα θα μου την πασάρεις;;;;

Κι εμένα μου αρέσει ο Ρ. ΝΤ. Τζούνιορ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λεγκ, αν αποφασίσεις να ανοίξεις το κεφάλι του Θοδωρή, θα ερθω εγώ να σε πάω (θα πάρω και την ατμομηχανή μαζί μου, και την Άννα να φροντίζει τον αγαπητικό, έχω δικαιολογία...) Αλλά φρόντισε να είναι μάναρος το παληκάρι, κρίμα ο Σόζω να πάει έτσι....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Οκ γέρλς, οποτε γουσταρετε εχει προβολη! αλλα επειδη το βλεπω χλωμο να μεζευτουμε ολες μαζι, με κοιμησμενα τεκνα για να τη δουμε, μπορω να σας την πασαρω στη καθεμια σας ξεχωριστα!

Τατη, δωσε φιλακια στο μπομπιρακο! Περαστικα!

Διαφημίσεις

Αφροδιτούλι, αυτό το όνειρο με τα παιδιά να κοιμούνται στρωματσάδα κι εμείς να βλέπουμε ταινία ή να παίζουμε επιτραπέζια, μάλλον θα πρέπει να περιμένει 3-4 χρονάκια ακόμα!!!

Ναι μυρτούλι αλλά όταν γίνει θα είναι υπέροχο!!!!!!!!!!!!!

(η θετική σκέψη της ημέρας!)

εντιτ: ξέχασα να σας πω ότι στο τελευταίο ζύγι ο μικρός ήταν 7 κιλά ο άτιμος...

και της Άννας της έφυγε η μπυροκοιλιά, χτες το πρόσεξα, πραγματικά πρέπει να έχασε κανά κιλό...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Αφροδιτούλι, αυτό το όνειρο με τα παιδιά να κοιμούνται στρωματσάδα κι εμείς να βλέπουμε ταινία ή να παίζουμε επιτραπέζια, μάλλον θα πρέπει να περιμένει 3-4 χρονάκια ακόμα!!!

Τέλεια θα είναι! Βέβαια μπορώ να διαλέξω σπίτι γιαυτό το σενάριο; Το ελενόσπιτο γιατί θέλουν προτζέκτορα τα μούτρα μου:cool:

Άντε λοιπόν 3-4 χρόνια υπομονή και μετά ταινιόνια και επιτραπέζια... αν και βλέπω τον ψυχασθενικο αντρικο πληθυσμο να παραφυλάνε τις κόρες τους:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...