Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειστε παλαβες ???? Ωρα ειναι να μου ζητάτε να εμφανισω και μωρο μετα απο 9 μηνες !!! χαχααχχααχαχαχαχα

Ειμαι δειλη , δεν εχω τοσες αντοχες να την παλεψω με δυο μωρα , θα αργησει ακομα το αδερφάκι !

Η μωρουλινιτσα ειναι μια χαρά , κατι για συμμορια λεγατε νομιζω της παει κουτι για υπαρχηγος ! Μην στεναχωριεστε θα τα βγαλει σιγουρα περα !!! Να φανταστειτε πηγαινουμε σουπερ μαρκετ βλεπει τα βουτυρα στο ψυγειο και μου δειχνει το κεφαλι της .... εκει ξερει το παιδι οτι βαζουμε το βουτυρο !

Αναστασάκι τι κανουν οι νεραιδες σου ? Πωπω μεγαλωσαν !!!

Παλλαντινακι σε θυμαμαι εγκυο λε ποτε περασε ο καιρος ???

Τα φιλια μας (δεν εχουμε καμια αρρωστια!) , τα περαστικά μας και την καλημερα μας σε ολες και στα μπομπιράκια !!!

Καλημερα!

Τι πάθατε αναστασια? Εξαρταται με ποιο συμπτωμα εχει εκδηλωθει η αλλεργια, την ενταση του συμπτωματος αλλα κ απο την τροφη. Για δωσε λεπτομεριες!

Δεν ειναι εγκυος η Λαμπρινη? Τζαμπα οι ευχες? Λαμπρινη, γρηγορα διαδικασιες εγκυμοσυνης, δε μπορει να ευχομαστε τζαμπα!!! :-)

χτες ειδαμε τον σερλοκ χολμς. ευθυμη ταινια αλλα δε τρελλαθηκα κιολλας. Ενταξει βεβαια, μονο κ μονο η υπαρξη του Τζουντ, εστω και μουστακαλή, ειναι ενα καλο επιχειρημα να δεις την ταινια!

Ξεχασα να σας πω, χτες με το false alarm και τις φαπες γελαγα σα τη χαζη! Σας ειπα οτι σαςγουσταρω πολυ? Σματς!

Ειμαι δειλη , δεν εχω τοσες αντοχες να την παλεψω με δυο μωρα , θα αργησει ακομα το αδερφάκι !

εδω καλη μου τα βγαζουμε εμεις περα (ετσι θελουμε να πιστευουμε τουλαχιστον) , εσυ σκιαζεσαι?

Η μωρουλινιτσα ειναι μια χαρά , κατι για συμμορια λεγατε νομιζω της παει κουτι για υπαρχηγος ! Μην στεναχωριεστε θα τα βγαλει σιγουρα περα !!! Να φανταστειτε πηγαινουμε σουπερ μαρκετ βλεπει τα βουτυρα στο ψυγειο και μου δειχνει το κεφαλι της .... εκει ξερει το παιδι οτι βαζουμε το βουτυρο !

:lol::lol::lol:

Κι όταν λες ότι δεν είσαι έγκυος τι εννοας δηλαδης;;; Και τι έγραφες παραπάνω... Αααα τώρα διάβασα καλύτερα τι έγραφες... εγώ ξεκίνησα το κύμα παραπληροφόρησεις;:tongue:

Αναστασάκι, χώσε να ξεδώσεις... εδώ χώνουμε και γκρινιάζουμε εμείς... φιλάκι στη μουρίτσα σου

Πως πήγε με τον υγραντήρα τελικά ο βήχας της τσουλούφως, Λενιώ;

Άφρο τώρα έχει πυρετό ο αγγελούκος; Σε έπαιρνα χθες... που γύρναγες παλι μαρή;

Πως τα καταφέρνετε και πάτε γυμναστήριο καλέ; Εγώ αδύνατον να πάω πουθενά όσο ο μικρός τρώει κάθε μισή ή μία ώρα... μέχρι να φτάσουμε το διωρο θα κυκλοφορώ στάνταρ με το αξεσουάρ-ευχουλη!!!:D

Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι τρελά τα γυμναστήριο, στην θεατρική μου ομάδα θέλω να γυρίσω...

Καλημέρααααααααααααααα (είπα; δεν είπα...)

Πήγαμε χθες το απόγευμα να μας μπατάρουν το κεφάλι, πήγαμε όμως αργά γιατί περίμενα να έρθει ο γιώργος αλλά είχε πολύ δουλεια πάλι κι εντέλει ήρθε ο χριστοφ ο κολητός μου και πήγαμε... μας την είπαν ολίγον γιατί είχαν περάσει οι έξι ώρες κι αν χρειαζόταν ράμα δεν μπορούσε να γίνει (σας έχω πει ότι νοιώθω απαίσια όταν μου τι λένε οι γιατροί για τα παιδιά). Τελικά του το μπατάρανε και θα πάω παρασκευή και δευτέρα για αλλαγή. Εντομεταξύ περάσανε τον χριστοφ για μπαμπα, ντράπηκε να πει όχι, άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις για τον μικρό και το χτύπημα και τα έκανε σαν τα μούτρα του:P... αφού γλυτώσαμε την πρόνεια πάλι καλά:rolleyes:

Εντομεταξύ έχω σκεβρωσει με τον μικρό συνέχεια στον ώμο... δεν τολμαω να τον ακουμπήσω κάτω, ξυπνάει και κλαίει κατευθείαν ο κερατάς!

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Λαμπρινή, καλώς μας ήρθες κι ας μην είσαι έγκυος:D -πρόσεχε όμως εδωμέσα κυκλοφορεί αδέσποτη η σκυτάλη:tongue:

Πέτε μου ότι η Σοφία θα ξαναρχίσει να κοιμάται ανθρωπινά το βραδυ...πληηηηζ. Με το που την ακουμπάω στο κρεβατι της ξυπνάει και ουρλιάζει (αυτό από τις 8.30-9.00 που κοιμάται για βραδυ) Μετά το πρώτο ξύπνημα μεταξύ 11.30 και 1.00 δεν παίζει να την ξαναβάλω στο κρεβάτι της -μέχρι εδώ οκ- και κάθε που ξυπνάει -βλέπε μαχ ανά 1.5 ώρα βεντουζώνει για καμιά ωρίτσα και το κόβει στον ύπνο με την μαμα-πιπιλα- και από τις 6 παρά το πρωί μέχρι ό,τι ώρα σηκωθώ. Πονάω ολόκληρη:mad:

Ξεχασα να σας πω, χτες με το false alarm και τις φαπες γελαγα σα τη χαζη! Σας ειπα οτι σαςγουσταρω πολυ? Σματς!

Καλά, εγώ ακόμα γελάω μόνη μου που τα σκέφτομαι:lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα!!!

Τελικά όμως χρειαζόταν ράμα ή τζάμπα στα έψαλλαν?

Ντου κι εμεις ειχαμε κανα χρονο να κάνουμε εμβολιο, απο το καλοκαιρι με το ΜΜΡ, κάναμε της Ηπατιτιδας Α και εχουμε επαναληπτικη τον Σεπτεμβρη...

Και τελειωσαμε θαρρω απο εμβολια... εκτος ων επαναληπτικων δοσεων...

εντι και η Ειρηνη ξυπνησε σημερα 6 το πρωι στρογγυλοκαθησε στην πολυθρονα διπλα της, και εκανε δηλωση αλλα Γιάννη Ρόζας " δεν θελω νανι, θέλω μαμ μαμ μαμ (τρις)" αντε παλι! Η αληθεια ειναι οτι παλι δεν ειχα καλοφαει για βραδυ αλλα οταν της προσφερα δεν ηθελε, τελικα ηρθε στο κρεβατι μου και ευτυχως κοιμηθηκαμε εως τώρα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Πω πω παραπληροφόρηση... Λέγκω εσύ ξεκίνησες το κύμα! Κι εμείς όμως δεν πάμε πίσω, βασιστήκαμε στα λόγια της πιο άυπνης!

Δεν πειράζει ευχές ήταν, κακό δεν κάνουν.

Η τσουλουφίτσα δεν έβηξε τη νύχτα, εγώ παραλίγο να βγάλω τα σωθικά μου... Οπωσδήποτε σιρόπι σήμερα.

Και μεις χθες καθίσαμε να δούμε το κορίτσι με το τατουάζ (σουηδική ταινία) η οποιά σύμφωνα με το Χαβιέ ήταν πολύ ωραία... Εγώ έκοβα τούφες και μετά έβηχα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Νομίζω ότι τελικά δεν χρειαζόταν ράμα αλλά μπατάρισμα... μάλλον τσάμπα η κατσάδα απ'το τεκνό:tongue:

Δεν παλεύεται σαν ταινία; Και την είχα στα υπόψιν...

Σκαστικός ο βήχας!

Ελίζα μου, τι να σου πω... εδώ δεν έχουν στρώσει ακόμα τα δίχρονα θα στρώσει το Σοφάκι... απ'την άλλη πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τι θα κάνουμε κορίτσια πριν μας γονατίσουν τα μουλακ... οι εμείς ή αυτά! Χρειάζεται προγραμματισμός, στρατηγική και... νταράν νταράν επίθεσηηηηηηηηηηηηηηη (έχω λαλίσει το ζωντανό:tongue:)

Η Έυη που είναι ωρε;

Καλημερα!

Λαμπρινή, καλώς μας ήρθες κι ας μην είσαι έγκυος:D -πρόσεχε όμως εδωμέσα κυκλοφορεί αδέσποτη η σκυτάλη:tongue:

Πέτε μου ότι η Σοφία θα ξαναρχίσει να κοιμάται ανθρωπινά το βραδυ...πληηηηζ. Με το που την ακουμπάω στο κρεβατι της ξυπνάει και ουρλιάζει (αυτό από τις 8.30-9.00 που κοιμάται για βραδυ) Μετά το πρώτο ξύπνημα μεταξύ 11.30 και 1.00 δεν παίζει να την ξαναβάλω στο κρεβάτι της -μέχρι εδώ οκ- και κάθε που ξυπνάει -βλέπε μαχ ανά 1.5 ώρα βεντουζώνει για καμιά ωρίτσα και το κόβει στον ύπνο με την μαμα-πιπιλα- και από τις 6 παρά το πρωί μέχρι ό,τι ώρα σηκωθώ. Πονάω ολόκληρη:mad:

Καλά, εγώ ακόμα γελάω μόνη μου που τα σκέφτομαι:lol:

Βρε Ελίζα μπας και βγάζει δόντια?

Να σου πω έχεις προσπαθήσει να της σπάσεις λίγο το σερί? Δηλαδή να ξυπνήσει πιο νωρίς απ'όταν ξυπνάει συνήθως? Εννοώ να μπεις στο δωμάτιό της πριν ξυπνήσει και να τη θηλάσεις από μόνη σου.

Εγώ δεν το χω κάνει επίτηδες αλλά έχει τύχει καμιά φορά και σπάει τη συνήθεια!

Ανασταζί, είναι η ηλικία του Στράτου, θα περάσει μετά.

Λέγκω, παράσημο πάλι ο Θοδωρής? Βρε τον ατιμούλη... Και ο Χριστόφορος πιο ατιμούλης:D:D

Να δω αν βγει και ο Νικόλας έτσι, ποιον θα πρωτοτρέχεις...

Διαφημίσεις

Αχχχχχχχχχχχ τι εκανε το μουλακ....

ανοιξε το συρταρι που εχω τα εσωρουχα μου και βρισκοντα παντου διασκορπισμενααααααα

Κι εχω απειρααααααα διοτι βαριεμαι να ξεμενω και να πλενω συχνα...

Το καλο της υποθεσης ειναι οτι εκανα μια επαναληψη και μια ιστορικη αναδρομη με παλαι ποτε στριγκακια κ.ο.κ..... τα κοιτάω και μου φαίνονται απο αλλο ανεκδοτο...

παω πριν ανοιξει και τις καλτσες!!!!!!!!!1

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νομίζω ότι τελικά δεν χρειαζόταν ράμα αλλά μπατάρισμα... μάλλον τσάμπα η κατσάδα απ'το τεκνό:tongue:

Δεν παλεύεται σαν ταινία; Και την είχα στα υπόψιν...

Σκαστικός ο βήχας!

Μια χαρά η ταινία εγώ ήμουν πτώμα!

Τεκνό? Το γιατρό? ?

Αχ, αισθάνομαι λίγο καλύτερα που δεν κατάλαβα ότι η Λαμπρινη ήτο έγκυος αφού εντελει δεν ήτο!!! Ωραία, δεν έχω ξεκουτιάνει τελείως!

Έβαλα κι εγώ τον υγραντήρα στη Λήδα, τελικά είναι θαυματουργό αυτό το μαραφέτι, από κει που έβηχε και κλαψούριζε ηρέμησε και δεν ακούστηκε όλη την νύχτα τίποτα! Μόνο που θα έπρεπε να υπαρχει κι ένας φορητός υγραντήρας να τους τον προσαρμόζουμε και τη μέρα γιατί τώρα που έφυγε έβηχε κανονικότατα....

Πάω να κάνω μια επανάληψη στα γραφόμενα γιατί δεν κατάλαβα για ποιό false alarm μιλάτε! Τις καρπαζιές όμως τις θυμάμαι γιατί χαχάνιζα! Α, κι εμένα η Λήδα με ρώτησε την Κυριακή το βράδυ τι μέρα είναι και όταν της είπα απογοητεύτηκε ''εγώ νόμιζα ότι ήτανε Σάββατο'' είπε....Αααααχ, ευσεβείς πόθοι.....

πωπω, τι εκνευριστικός ο βηχας! Περαστικα κοριτσαρα!

Λεγκ,οχι τη σκαπουλαρισε γρηγορα κ αυτη τη φορα ο Αγγελος, δεν ξανακε πυρετο. Παντως χλωμο να ηταν απο δοντια μιας κ εφτασε σχεδον 39. Βεβαια δεν ειχε αλλο συπτωμα περα του πυρετου... Ποτε μαρη με πηρες? Σου πα βολταραμε χτες... Πες μου οτι δεν ηθελες να παμε τον θοδωρη στον γιατρο, γιατι αν ηθελες αυτο κ δε με πηρες στο κινητο εισαι πολυ χαζο. Και τωρα που το σκεφτομαι γιατι δε πηρες ετσι κ' αλλιως?

το μουλάκ τι είναι?:D:D:D

θέλω να με πείτε από που πληροφορείσθε για τις αφίξεις νέων ταινιών! :D Για τις σειρές είμεθα ενήμερες, αλλά για ταινίες δε ξέρω που παν τα τέσσερα... σας είπα ότι άρχισα το Fringe??? πολύ κουφά έχει στη σειρά (χτες πχ είδα το επεισόδιο που κάποιος είχε φτιάξει ιό υπολογιστών, τον οποίο τον περνούσε με την ενσωματωμένη κάμερα στον χρήστη του υπολογιστή, με αποτέλεσμα τα μυαλά του να λιώνουν και να πεθαίνει!!!), εμένα όμως δε μου κάνουν καμιά εντύπωση :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...