Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μακάρι να είναι και σε μένα έτσι !!! ❣️❣️

Καλέ κανένα σύμπτωμα δεν είχα τπτ 

Απλά θετικό τεστ είχα πάρει με το κιλό τότε θυμάμαι τα τεστ 

Τα συμπτώματα ήρθαν πολύ αργότερα μετά τον υπέρηχο μη σου πω

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πού πήγε καλέ η Λαμπρινή??? Μπήκε, υπονόησε εγκυμοσύνη και εξαφανίστηκε??? Περιμένουμε!

Τι μου κάνετε οι υπόλοιπες πέραν του να σφαλιαρίζεστε και να ξενυχτάτε? Εγώ μάλλον δεν τη γλίτωσα αυτή την παλιοεπιλόχεια, χτες ήταν μια πολύ χάλια μέρα! Η μικρή έκλεισε πάλι 24ωρο χωρίς να θέλει να θηλάσει! Φοβάμαι ότι στο τέλος θα κοπεί το γάλα, τελικά έβγαλα κανά 2 φορές με το θήλαστρο και πάλι το έφτυνε! Από τα νεύρα μου πέταξα το ένα 100στάρι στο νεροχύτη και μετά το μετάνιωσα που δεν το έδωσα στο Γώγο να το πιει γιατί μια χαρά το απολαμβάνει όταν του δίνω! Τέσπα νομίζω φταίει το μπούκωμα αλλά έχουμε κλείσει 15 μέρες πότε θα περάσει??? Η παιδίατρος που μιλήσαμε χτες μου είπε ότι αν συνεχίσει την αφαγία πάμε για εξετάσεις ούρων. Εντομεταξύ οι εμετοί ψιλοσυνεχίζονται αλλά επειδή είναι κολλώδεις σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με τη μύξα! Αυτά τα ωραία, περιγραφικότατη όπως πάντα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!:):):)

Τι λες τωρα;;;:lol::lol::lol: Σωστοοοος!!! Κι εγώ έτσι νοιώθω το πρωί αλλά δεν έχω βρει το κουράγιο να σφαλιαρίζω τον γιωργάκη όταν μου λέει λάθος μερα... μήπως να το δοκιμάσω... δευτέρα; σφαλιάρα! χαχαχαχαχαχα θα χαλαρώνω κιόλας

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α πόσες φορές έχει σηκωθεί από το κρεβάτι του 11 το βράδυ, αφού έχει ξαπλώσει από τις 9;30 και μας ανακοινώνει..."Δεν θα κοιμηθώ σήμερα!!"...:rolleyes:

θεος ο μικρος με τις ανακοινωσεις του!!!!;);););););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Επιτελους !!!!!! Ενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος μου !!!!

Που ειστε μικρες , τρισχαριτωμένες και απελπισμένες μανουλες ????

Με τις αφιξεις και με τις νεες εγκυουλες σας/μας βλεπω(ας με βαλω και μενα μεσα) να θελουμε ενα ολοκληρο παρκο για τις συναντησεις !

καλως ηρθες λαμπρινουλα, με μια καλη εγκυμοσυνη ευχομαι!!!!!:):)

λεγκω

καλα ειπα εγω πως μου φαινεται πολυ αλανι ο μικρος (αν και δεν τον εχω δει απο κοντα...;)), εσεις που τον ξερετε καλυτερα δεν παραξενευεστε και πολυ βλεπω....;););)

περαστικα σας, ελπιζω να μην ειναι τιποτα!

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τι μου κάνετε οι υπόλοιπες πέραν του να σφαλιαρίζεστε και να ξενυχτάτε? Εγώ μάλλον δεν τη γλίτωσα αυτή την παλιοεπιλόχεια, χτες ήταν μια πολύ χάλια μέρα! Η μικρή έκλεισε πάλι 24ωρο χωρίς να θέλει να θηλάσει! Φοβάμαι ότι στο τέλος θα κοπεί το γάλα, τελικά έβγαλα κανά 2 φορές με το θήλαστρο και πάλι το έφτυνε! Από τα νεύρα μου πέταξα το ένα 100στάρι στο νεροχύτη και μετά το μετάνιωσα που δεν το έδωσα στο Γώγο να το πιει γιατί μια χαρά το απολαμβάνει όταν του δίνω! Τέσπα νομίζω φταίει το μπούκωμα αλλά έχουμε κλείσει 15 μέρες πότε θα περάσει??? Η παιδίατρος που μιλήσαμε χτες μου είπε ότι αν συνεχίσει την αφαγία πάμε για εξετάσεις ούρων. Εντομεταξύ οι εμετοί ψιλοσυνεχίζονται αλλά επειδή είναι κολλώδεις σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με τη μύξα! Αυτά τα ωραία, περιγραφικότατη όπως πάντα!

τι να πω βρε μαρινακι, μην πεφτεις, ολα θα φτιαξουν καποια στιγμη και θα απολαμβανεις καθε στιγμη!!!

υπομονη, σε καταλαβαινω και εγω θα ειχα φρικαρει αλλα οσο ακολουθεις και οτι σου λεει και ο γιατρος μην στενοχωριεσαι!! απο βαρος πως παει η μικρη?

Είσαι ο άγγελος μου!!

Πήγαινε πολύ καλά με το βάρος της αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες άρχισε να φρενάρει απότομα! Θα δούμε τις επόμενες μέρες!

Πάω να γραφτώ γυμναστήριο μήπως και πάρω τα πάνω μου! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ντάξ, πιάσανε τα βουντού στον πυρετό. Όλη μέρα απύρετη είναι!

Μόνο βήχας έχει μείνει τώρα.

Μαρίνα άντε καλή γυμναστική! Να ξεδίνεις λιγουλάκι. Και θα δεις η μπεμπούλα μια χαρά θα φάει μετά!

Λαμπρινή! Μισόλογα μας λες και φεύγεις! Να χαρούμε? Θα κάνεις και άλλο τέτοιο όμορφο και γλυκό παιδάκι? Άντε μπράβο κοριτσάρα! Και μη μας διαβάζεις εμάς εδώ πέρα! Μονολογούμε και γκρινιάζουμε για να περνάει η ώρα μας...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Άντε ρε Ελενάκι επιτέλους ο παλιοπυρετός στον αγύριστο!

Δε σας είπα είμαι παράνομη! Αμέ, αμέ! Έτσι μου είπε ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου!:rolleyes: Για την ακρίβεια όταν του είπα ότι γέννησα πρόσφατα και μου λέει πότε και του απαντάω τώρα σαράντησα μου λέει ΤΙΙΙΙΙ???? Και θες να ξεκινήσεις γυμναστήριο? Κι αν πέσει τιποτα? Τι να πέσει του λέω? Η μήτρα μου απαντάει :lol::lol::lol:! Εσύ τώρα σαράντησες και νομιμοποιήσαι :confused: να κυκλοφορείς!!!! Δηλαδή αν του έλεγα ότι σαραντίζω αύριο θα τους φώναζε να με μαζέψουν? Τέσπα μου είπε για ένα μήνα μόνο διάδρομο και βλέπουμε? ΓΙατί έτσι, για πες ρε Ελένη εσύ τόσο χαλαρά ξεκίνησες?

mGKop3.png60Jvp3.png

μπράβο στο τσουλουφίδιο... άντε περαστικά και αγύριστα ελενάκι!

ο μικρός τσίτωσε απίστευτα με την μία και μοναδική εισπνοη αερολιν και κοιμήθηκε μετα από 10 ωρες, μόνο λαγοκοιμόταν στην αγκαλιά μου...

εγώ έχω τρομερό πονοκέφαλο, πήρα ντεπον, η άννα γύρισε από τον σταθμό και μου είπε "να φύγει ο μπέμπης, μας τα χάλασε όλα" :confused:

αλλά μετά τις αγάπες μας του έδωσε ένα φιλι και μου είπε είναι καλός ο μπέμπης, και μικρούλης και γλυκούλης....δεν κοιμήθηκε μεσημέρι οπότε κοιμάται εδώ και 45', δεν προβλέπεται εύκολη νύχτα πάλι... αυτάαααααα.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Άντε Τάτη να γίνει καλά και ο μικρογλυκούλης!

και η Αννούλα θα δεις θα μπεις στο πρόγραμμα και θα γίνει άλλο παιδί. Εδώ επέστρεψε η παλιά καλή τσουλούφο με τα χαμόγελα και τα κόκκινα μάγουλα!

Μαρίνα εγώ γύρισα στον 1,5 με 2 μήνες στο τζιμ. Αλλά η γυναικολόγος μου το είχε πει ρητά μετά τις 40 μέρες κανονικά τη ζωή σου... Οι γυμναστές φοβούνται γι αυτό σου λένε τέτοια. Είναι όπως αν σε δουν με κοιλιά να κάνεις γυμναστική. Εσύ ξεκίνα τώρα κοολ και από την επόμενη βδομάδα φούλαρε. Εγώ πάντως μπήκα κατευθείαν σε μάθημα αερόμπικ. Δεν έχω καιρό για διάδρομο.

λαμπρινηηηηη! συγχαρητηρια, με το καλο κοριτσαρα μου!

Απεργια! απεργια! σας ειπα οτι γουσταρω πολυ τις απεργίες? Πρωτο ςγιατι το πρωι ετοιμασε ο συζυξ τη δαναη για τυο σχολειο κ γω κοιμηθηκα λιγο (μετα απο μια δυσκολη νυχτα με τον αγγελό), μετα βολταραμε μιας κ ειχε ωραια μερα κ τωρα θα βαλουμε κ ταινιακι!

Ο αγγελος μετα απο το χτεσινοβραδυνο 38,9 (δυσκολο να ειναι απο δοντια) ξανακανε πυρετο μες στη νυχτα αλλα επεσε μονος του κ παει καλυτερα.

Γαλατουλα, παλι καλα που προσδιορισε τι ηθελε η ειρηνη! Η δαναη ξυπνησε κλαιγοντας γιατι ε"ο μπαμπας μου πηρε τη σουπα"! ο πεινασμενος καρελια ονειρευετε! Αφου καταβροχθησε το γαλα της το ξεχασε το όνειρο!

Τατι, μπορει να σου λεω κ γω τι ειναι το σωστο, αλλα σε νιωθω. Και γω τις περισσοτερες φορες δεν μπορω, μου ερχεται να σκασω ή μαλλον να της σκασω δυο φαπες.... Ειδικα τωρα τελευταια που δε με ακουει καθολου... Της περασε η φαση μιρλιασης κ της ηρθε η φαση που κανει οτι γουσταρει χωρις να μου δινει καμια σημασια... και γελαει μες στα μουτρα μου!

Διαφημίσεις

Μια καλησπέρα συμπαράστασης....

Ο μικρούλης έχει πονάκια και η Λήδα βήχα αναμένεται μια ενδιαφέρουσα, αν μη τι άλλο, βραδιά!

Σήμερα πήγαμε όλη μαζί στην παιδική χαρά και μας άρεσε...

Θέλω κατι να καταβροχθίσω αλλά το ψυγείο είναι απελπιστικά διαιτητικό και συντηρητικό...

Συγνώμη, όντως η Λαμπρινή μας ανακοίνωσε εγκυμοσύνη;;; Εγώ, γνωστό ζώο, χαμπάρι δεν πήρα! Με το καλό λοιπόν Λαμπρινούλι!!!! Και να σε διαβάζουμε που και που! Η γλυκιά μωρουλινίτσα τι κάνει;;;;

Ειδικα τωρα τελευταια που δε με ακουει καθολου... Της περασε η φαση μιρλιασης κ της ηρθε η φαση που κανει οτι γουσταρει χωρις να μου δινει καμια σημασια... και γελαει μες στα μουτρα μου!

Axxxx αυτη τη φάση περναμε κι εμείς...μιλαμε τελειως φτυσιμο...και ενιοτε καθαρο οχι...και καλα δεν με νοιαζει τοσο να με ακουει σε καθημερινα πραγματα παμε να φαμε κλπ κλπ, αλλα αν βαλει κατι στο στομα, κατι επικινδυνο... τεσπα υπομονη!

Μπράβο Αφροδιτάκι που περάσατε καλα, εμείς πηγαμε ντοκτορ για ενα εμβολιακι, ητνα κυρια δεν εκλαψε καθολου ουτε οταν το ειδε της ειχα κανει πλυση εγκεφαλου ομως ακριβως τι θα της κανει...στο αυτοκινητο μονολογουσε...πωτα κοιλιτσα, μετα αυτακιαα,μετα τσιμπι-τσιμπι και μετα ολάτα (σοκολατα) :lol::lol::lol::lol::lol:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Έχω ένα γαϊδουρόβηχα άλλο πράγμα... Πώς το λένε το σιρόπι που λέγαμε? Κάνει και για μεγάλους?

Μυτούλι φιλάκια πολλά! Υπομονή με τα πονάκια και μην ανησυχείς το βράδυ θα είναι ωραίο... Κι εμείς ετοιμαζόμαστε για ταινία τώρα...

Τα λέμε μετά!

καλησπερα!

λαμπρινη καλως μας ηρθες!πας για το δευτερο?με το καλο!ποσο ειναι η μωρουλινιτσα τωρα?

ρε κοριτσια και μενα ο δικος μου πολυυυυ πεισμα...κι αμα δεν γινει το δικο του εχουμε δραματα....ουφ...δεν το αντεχω...τα ιδια κανει και στο σχολειο του με τις δασκαλες...σημερα πηγα να τον παρω και μου καναν παραπονα... οτι εχει ζωηρεψει και μαλιστα οτι μια μερα τους τσιριξε κιολας...(σαν να τους μαλωνε ενα πραγμα... :lol: )

περαστικα στα αρρωστουλια μας...εμεις καλα προς το παρον αλλα κατι αψου και κατι βηχαλακια μια στις τοσες τα εχουμε...ελπιζω να μεινουμε σε αυτα..

επισης γιατι να μην εχω 4 χερια για να προλαβαινω και τις δυο μπουμπουκες μου και να μην εχω αναγκη τους υπολοιπους??????????????τα χω παρει αγρια με το στεφανι....δεν θα επεκταθω ομως γιατι θελω να ηρεμησω...

μαρινακι περαστικα και γρηγορα...ειναι κριμα να ταλαιπωρειται το καημενουλι....υπομονη...

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλέ, δεν είναι έγκυος η Λαμπρινούλα καλέ!!!παρεξήγισις!!!

σας διάβασα τρώγοντας ένα αχλάδι (λίγα γράψατε δηλαδίς :lol: )

Lenito, prospan το λένε το σιρόπι, και βεβαίως κάνει και για μεγάλους!

γαλατούλι, παίζει να έχουμε συναντηθεί στον Σκλαβενίτη και να μη το ξέρουμε :D:D ποιο εμβόλιο κάνατε? εμείς έχουμε να κάνουμε εμβόλιο κανά 6μηνο, και δε προβλέπεται άλλο σύντομα..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...