Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!!

ΡΕΝΕ, καλή ερώτηση, δεν ξέρω γιατί έπαθα μαστίτιδα, ούτε τους θηλασμούς ελαττώσαμε, ούτε το στήθος πρήστηκε. Υποψιάζομαι κάποιο μικρόβιο από βρώμικα χεράκια.

Μέρες!

Έχει πέσει ο πυρετός αλλά έχει αυξηθεί ο βήχας...

Και δεν έχω και υγραντήρα... Πάω να δω, κάπου είχα βρει κάτι ωραίους...

BΑλε τον αποστειρωτη το ιδιο ειναι απλα δεν ξερω αν χρειαζεται να κανει κανα 2-3 κυκλους λειτουργιας...

Ντου εισαι αστερι λεμε

eNeap2.pngTSzHp3.png

λοιπον σημερα σας ακολουθησα στον βουρκο του ξενυχτιου...ναι ναι η μικρη ξυνησε και 6 φορες και εκανε 2 ωρες; να κοιμηθει...γιατι ομως ξερετε?????

(αφρο θυμηθηκα τη συζητηση μας) ΠΕΙΝΟΥΣΕ!!!

Γιατι ο μπαμπακας μας της εδωσε μονο πορτοκαλαδα για απογευματινο και για βραδυνο φαγακι σε ενα μπολακι νανο, απο αυτο που βαζεις καμια 15αρια ελιες πχ και το βαζεις στο τραπεζι και απο αυτο εφαγε το μισο!!!! (τοσο ηθελε λεει) εγω ημουν για μαθημα ... το βραδυ πριν κοιμηθει ηπιε ενα μεγαλο ποτηρι του νερου γαλα και ζητουσε κι αλλο, ωσπου κατα τις 4-5 φωναζε μαμ μαμ μαμ! ΕΛΕΟΣ πια αν την αφηνα να την μεγαλωσει ο Βαγγ θα λιμοκτωνουσε μου φαινεται...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το Φελιάκι μας θα έχει γεννήσει λογικά εεε; Μα τι χαζές είμαστε να μην ζητήσουμε ένα τηλέφωνο...

Η Ευούλα που είναι για να εχουμε καλό ρώτημα;;; Ελπίζω απλά να πήζει και να μην συμβαίνει κάτι άλλο...

Διαφημίσεις

DSC00007.JPG

ασχετο αλλα στον σκλαβενιτη (τον μεγαλο αχαρνων δεν ξερω στους αλλους ) εχει 4,5 ευρω 3 ζευγαρια καλτσες και 10% εκπτωση και ειναι πολυ μαλακουλες και αρκετα χαριτωμενες, της πηρα για ολο τον χειμωνα του χρονου...

θα χτυπησομεν την κριση :lol::lol::lol:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλημέρα!!!!!!!!!

Αυτό με τη σφαλιάρα πολύ καλή ιδέα φίλη Λέγκω!! Αλλά αντί να σφαλιαρώνω τον Μίμη, μπορώ να σφαλιαρώνω γενικά όποιον βλέπω να εκτονώνομαι? Ειδικά τις Δευτέρες??????

Και με το Γιάννη πάντως έχουμε ένα θεματάκι... ειδικά την Κυριακή το βράδυ δεν μιλιέται που θα πάει παιδικό την άλλη μέρα... και το προβλημά μας είναι που δεν θέλει να κοιμάται εκεί...γενικά δεν θέλει να κοιμάται, αλλά τέλος πάντων... πόσες φορές έχει σηκωθεί από το κρεβάτι του 11 το βράδυ, αφού έχει ξαπλώσει από τις 9;30 και μας ανακοινώνει..."Δεν θα κοιμηθώ σήμερα!!"...:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Επιτελους !!!!!! Ενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος μου !!!!

Που ειστε μικρες , τρισχαριτωμένες και απελπισμένες μανουλες ????

Εχω χασει παρα πολλα και μου λειψατε παρα πολυ !!!!

Να ευχηθω για τις νεες αφιξεις !!! Τρελεγκω μου , Μυρτουλα , τρελουτσικο Φελια ...ποια αλλη ??

Με τις αφιξεις και με τις νεες εγκυουλες σας/μας βλεπω(ας με βαλω και μενα μεσα) να θελουμε ενα ολοκληρο παρκο για τις συναντησεις !

Σας φιλω , να μου φιλησετε τα μικρουλινακια σας και θα τα πουμε ξανα . Παω τωρα να κανω τον σακο του μποξ ..ε να κοιμησω τη φακη εννοουσα ...

Διαφημίσεις

Πάλι με μπαταρισμένο κεφάλι γύρισε το βλαστάρι μου από παιδικό...:rolleyes: μου πανε να δω μπας και θέλει κανα ράμα γιατί είναι μικρό αλλά βαθύ. Ο μικρός σημαδεμένος... ήδη έχει τα πρώτα δύο σημάδια του στο κούτελο και στο πηγούνι :)

Τους έχει κοψοχολιάσει στον παιδικό... συνέχεια μου λένε "αλήθεια τον προσέχουμε αλλά δεν προλαβαίνουμε"... τι να τους πω δίκιο έχουν:D

Τώρα τον έβαλα να ξαπλώσει και πάμε να το δουν το απόγευμα... βλακία λέτε; Δνε έχω δει κιόλας αν είναι βαθυ για΄τι του έχουν βαλει κρέμα και χαζαμπλαστ.

Μπραβο Λαμπρινουλα! Αντε με το καλο ! Αντε να μπαινεις καμια φορα να μαθαινουμε νεα σας!

Λεγκουλι υπομονη κ περαστικα στο ταλιμπανακο! Να πατε στο γιατρο καλου κακου!

Ωχ μωρε το ερμο τον Θοδωρή... πιστευω μεχρι το απογευμα να μην πειραζει μωρε...εξαλλου δεν αιμορραγει ετσι δεν ειναι?

Λαμπρουκω μας ελειψες πολυ! Να μας ερχεσαι!!! Εισαι οντως εκγυος παλαβιαρικο ή εννοούσες γενικά τα πιτσιρικια?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...