Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ποιο σιρόπι, το προσπαν;

Βασικά δεν θέλω να πάρω τπτ τώρα γιατί δεν ξέρω τί έχει μέσα και το φυτικό...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε;;;

Περαστοκά στα ζουζουνάκια (μικρά και μεγάλα)!!!Φελίνι :lol::lol::lol:

O άντρας μου μόλις δει ότι αρρώστησε ο μικρός αμέσως αρχίζει..με πονάει εκείνο τ ΄άλλο χωρις να έχει τίποτα..είναι χειμερινός κολυμβητής και δεν τον πλησιάζει τίποτα!!!

Ντάφι ωραία τα ρουχαλάκια...πειρασμός!!!

εγώ περιμένω πότε θα πληρωθώ να πάρω ρουχαλάκια της τουλουμπίτσας μου,αλλά δεν θέλω να αφήσω τον γιόκα μου παραπονεμένο,όχι ότι έχει ανάγκη αλλά αισθάνομαι άσχημα να μην του πάρω κάτι...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

καλημέρες!!

Εμένα πάντα με συγκινουν αυτα τα τραγούδια (εκτος άλλων)

http://www.youtube.com/watch?v=gcn2dgV5oUM&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=7yzY3-UTj_c&feature=player_embedded

Το ξερω πρωι πρωι θα με βρισετε αλλά δεν μιλησαμε χτες κ επειδή με αγγιζει πολύ αυτη η μερα κ επειδή δεν έκανα τίποτα ούτε καν μπορεσα να περάσω από το πολυτεχνειο θα την πληρώσετε εσεις!!!

επίσης ψαχνω ένα καταπληκτικο τραγουδι του Ιωαννιδη, πολιτικο κ δεν ξερω τιτλο κ δεν μπορω να το βρω μρ τιποτα...

σας λέει τιποτα??

Σημερα ερχετε η αδερφη μου κ θα αφιερωσουμε όλη την εβδομαδα για αγορες για το μπεμπέ κ αυτη..

Θα παραγγειλουμε από το μαδερκέαρ θέλετε κάτι?

Περαστικα στους άρρωστους είπα? δεν είπα!!

Χτες εφτιαξα πάλι βρωμομπισκότα, κάνει να φαει η αδερφη μου που κάνει ειδικη διατροφη λόγω πολύ οριακης καμπύλης σακχάρου??(Νταφ εσυ θα ξέρεις σιγουρα)

Αντε να δω ποτε θα μπορέσω να ξαναμπω αφου σε 1 ωριτσα κατεβαινουμε στην ερμου

φιλακιαααααααααα

Διαφημίσεις

Εγώ τα τραγούδια δεν μπορώ να τα ακούσω, δεν ξέρω γιατί, αλλά.... αυτοκτονώ τώρα για την Ερμού.αααχχχχχχχχχχ

Πόσο καιρό έχω να κατέβψ Αθήνα και να πάω χαλαρά για ψώνια και ένα καφεδάκι στην Ερμού.... ααααααααααααχχχχχχχχ

Καλά να περάσετε. ;)

IxBZp3.png

καλημερα

συμπασχω στις διαθεσεις ολων των μανιοκαταθλιπτικων φιλεναδων μου, παρα την λιακαδα! Βεβαια εχω κ περιοδο οποτε λεω οτι φταιει αυτο...

Περαστικα στην ευτυχουλα κ στο γιωργακο. Περαστικα κ στον Μικ, καντου τη χαρη να τον προσεξεις γιατι ειναι ικανος να αρχισει να ψαχνει γραφειο τελετων μπας κ του δωσεις σημασια. Βεβαια γιατι οταν αρρωσταινουμε εμεις δεν τρεχει τιποτα δεν ξερω... Περαστικα σας παντως

Οσο για τα ρουχα, τα παιδικα ειναι υπεροχα, τα γυναικεια φαινονται επισης πολυ ωραια, αλλα αμα δεν τα δεις πανω σου 9δλδ πανω μου).... Παντα ηθελα να εχω εναν ανθωπο με καλο γουστο κ κριση στο τι θα μου ταιριαζει να μου ψωνιζει κ να με ντυνει...

Που είσαι ρε Αφροδιτάκι;;;

Κι εγώ θέλω:

μια μαγείρισσα

μια/έναν στυλίστα

έναν άνθρωπο να μου βάλει δύο γ..ράφια στην κουζίνα που παρακαλάω το σούπερμαν εδώ και μήηηηηηνες....

Ζητάω πολλά;

Α, και λεφτά για να τους πληρώνω όλους πλουσιοπάροχα, δεν είμαι και εκμεταλλεύτρια! :)

αν σου πω οτι μου εφτιαξες τη μερα??????????

εισαι απιστευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φοβεροοοοοοοοοοοοο τραγουδι!!!!!

ειδες που λενε πως δεν βγαινει πια πολιτικο τραγουδι?????

κ οι ιστορικες αναφορες του......κ ο σχολιασμος του σημερα!!!

Ευχαριστούμε Λέγκωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Να σου πω γιουπιγιάγια,

εσύ θα πας στην Ερμού και θα ξαλεγράρεις,

εμείς τι θα κάνουμε εδώ με την καταθλιψάρα, θες να μας αποτελειώσεις;;;

Αντε, έχω και τα μαθητούδια σήμερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...