Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαμαλευτεράκι, σιγά σιγά θα τα καταφέρεις! Δεν χρειάζεται άγχος! Υπάρχουν κοπέλες που θηλάζουν έγκυες χωρίς κανένα πρόβλημα. Και σίγουρα όλες που μείναν έγκυες ενώ θήλαζαν δεν κατάφεραν να το κόψουν απότομα. Προσπάθησε να τον απασχολείς με άλλα πράγματα, μην του προσφέρεις στήθος μόνη σου, και όταν ζητάει προσπάθησε να τον αποπροσανατολίζεις...Δεν μιλάμε να μην τον θηλάζεις όλη μέρα, από τη μια στιγμή στην άλλη. Απλώς να καθυστερείς λίγο τον κάθε θηλασμό...

Επεξεργάστηκαν by Rosalita

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαμαλευτεράκι, σιγά σιγά θα τα καταφέρεις! Δεν χρειάζεται άγχος! Υπάρχουν κοπέλες που θηλάζουν έγκυες χωρίς κανένα πρόβλημα. Και σίγουρα όλες που μείναν έγκυες ενώ θήλαζαν δεν κατάφεραν να το κόψουν απότομα. Προσπάθησε να τον απασχολείς με άλλα πράγματα, μην του προσφέρεις στήθος μόνη σου, και όταν ζητάει προσπάθησε να τον αποπροσανατολίζεις...Δεν μιλάμε να μην τον θηλάζεις όλη μέρα, από τη μια στιγμή στην άλλη. Απλώς να καθυστερείς λίγο τον κάθε θηλασμό...

Πολύτιμες οι συμβουλές σας θα μπαίνω να τα λέμε ποιο συχνά ευχαριστώ πολύ μου δώσατε κουράγιο να συνεχίσω

:tongue::tongue:

Καλημέρα σας!!!!!!

Από ό,τι βλέπω καλά κρατάτε..... "κ' ήμαστε ακόμα ζωντανοί...."

Παλλαντινάκι περαστικούλια σου, τελικά πως την έπαθες τη μαστίτιδα?Μείωσε τα γεύματα? Συγχαρητήρια για το μπουσούλιμααααααααα. Προσοχή τώρα, η δικιά μου έχει κάνει το κεφάλι της ταμπούρλο :D

Εμείς έχουμε αρχίσει κι όλας να σηκωνώμαστε στα πόδια μας... και κάνει μια χαρά.... για ζούπηγμα είναι!!!!! :tongue:

Αχ βρε κορίτσια με έχετε τρομοκρατήσει με αυτά που συμβαίνουν όταν έρχετε το δεύτερο και ήθελα να κάνω σύντομα το επόμενο κουτσούβελο :roll:. Τέλος πάντων, θα περιμένω μέχρι να χρονίσει και βλέπουμε.

Τα αρρωστούλικά μας πώς πάνε? Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα.

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μικρά μου κρουασανάκια!!!

Η Άννα πήγε πανηγυρικά σχολείο σήμερα, μόλις άνοιξε το μάτι μου είπε "θα παω σχολείο σήμερα!!!!" και ντυθηκε, πηγε τουαλέτα, δόντια, παπούτσια, χτενίστηκε, εβαλε μπουφάν στο άψε σβήσε!!!!:D Δεν κρατιόταν το καυμένο, είχε λαλήσει τόσες μέρες εδώ μέσα!

Χτες πήγαμε παιδίατρο, ο μικρός βήχει σαν βαρύς καπνιστής, κέρδισε εισπνοές και αυτός και άντε να δούμε πότε θα ηρεμήσω...(η άννα ακόμα βήχει, έχει ακροαστικά και έχει λίγη μύξα) δεν έχει καθαρίσει τελείως και θα πάρει καιρό μέχρι να γίνει τελείως καλά όπου στο μεταξύ θα την ξαναπάθει...

Χτες σταματήσαμε και την αντιβίωση και κάναμε τελετή πετάγματος του μπουκαλιού στα σκουπίδια :lol:

Αφροδίτη και Ελενάκι, έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτά που λετε απλά όταν είσαι κουρασμένος δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά...χρειάζομαι ένα break!

Α η Άννα ακολουθεί καταπόδας τον ψυχαναγκασμό της Δανάης και συνεπώς τις αναπαραστάσεις (οοοοοοοοοοοοοοχι εγώ έπρεπε να το δώσω στο μπαμπά, όχι εσύ)

Ελιζάκι, το υγρό είναι "φυσιολογικό" να μαζεύεται, το καλοκαίρι στην θάλασσα θα αδειάσει τελείως... και μεγαλώνοντας θα πάρει κλίση η ευσταχιανή σάλπιγγα και θα μαζεύει όλο και λιγότερο, μετά τα 5-6 είναι πολύ πιο αραιό το φαινόμενο... οι οδηγίες είναι μετά από 3 μέρες και αν εμμένει ο πυρετός τότε δίνουμε αντιβίωση... εγώ την 2η φορά μόνο της έδωσα αμέσως γιατί είδα ότι ήταν πιο βαριά και ήξερα ότι θα γίνει σκατά πάλι (όπως και έγινε)... και φοβόμουν μην από βρογχίτιδα το γυρίσει σε πνευμονία (οπότε και θα είμασταν στο παίδων), αλλά δεν μας σώζει και η αντιβίωση, αν δεν κάνει τον κύκλο της η αρρώστια δεν περνάει...

Καλά σταματάω το σεντόνι, και θα επανέλθω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Η Άννα πήγε πανηγυρικά σχολείο σήμερα, μόλις άνοιξε το μάτι μου είπε "θα παω σχολείο σήμερα!!!!" και ντυθηκε, πηγε τουαλέτα, δόντια, παπούτσια, χτενίστηκε, εβαλε μπουφάν στο άψε σβήσε!!!!:D

εντάξει Ηρώδη, false alarm :tongue::tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Α ρε Λενιώ άμα το λεγες πιο πριν θα σου έστελνα με το γιώργο το δικό μας υγραντήρα τώρα το πρωί.

ΜαμαΛευτεράκι πολύ χάρηκα με το νέο σποράκι... άντε να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! :)

bzkuLJewSkg

Μια και έχουμε απεργία σήμερα να βάλω ένα τραγουδάκι απ'τα Αγροτικά εε;;) (το απεργία έψαχνα αλλά δεν το βρήκα)

Απ'το πρωί σφίγγεται ο έρμος ο μικρος τρίτη μέρα πάλι και δεν έχει κάνει ο καψερος κακά του. Εντομεταξύ έχει τόσο πλάκα όταν γεννάει στραβά, κούκλος είναι... κουκουβάουουουου:P

Με την Τάτι συζητάγαμε για το θέμα τις ζήλιας σε σχέση με αγοράκια και κοριτσάκια αλλά άκρη δεν βγάλαμε. Πάντως ο θοδωρής μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει καθόλου επιθετικότητα (ακόμα), πολλά φιλιά, με βοηθάει σε πάνες, μπάνια κλπ, κεφαλοκλίδωμα δεν έχει κάνει ακόμα, εχει προσπαθήσει να τον πάρει αγκαλιά μόνος του, όταν θηλάζω και θέλει αγκαλιά περιμένει ο έρμος σαν το βρεγμένο γατάκι να τελειώσω. Με το ρηλάξ έχουμε ένα θεμα αλλά εφαρμόζουμε το λίγο εσύ λίγο ο νικόλας και πιάνει σε γενικές γραμμές.

Σε μελαγχολία του είχε βγει στην αρχή αλλά τώρα του έχει περάσει σε γενικές γραμμές. Τον πιανουν πιο εύκολα τα κλάμματα και με ζητάει πιο συχνα (η μαμά μου βάλει μπλούζα κλπ)

Ααα και για να μην ξεχνιόμαστε το βράδυ ήταν κλασσικά απελπισία:tongue:... ευτυχως τον πηρε στις πεντε ο γιωργάκος και πήγαν στο σαλόνι και ξαπλώσανε και κοιμήθηκα 5-8 λιγάκι, με διαλείματα βέβαια απ'τον θοδωρίκο και για να θηλάσω αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας:rolleyes:

Χμμ πάλι σεντόνι...

Μέρες!

Έχει πέσει ο πυρετός αλλά έχει αυξηθεί ο βήχας...

Και δεν έχω και υγραντήρα... Πάω να δω, κάπου είχα βρει κάτι ωραίους...

βρεγμένη πετσέτα στο καλοριφέρ! αυτή μπορείς να τη ποτίσεις με αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου, δε θα πάθει τίποτα.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Η Άννα πήγε πανηγυρικά σχολείο σήμερα, μόλις άνοιξε το μάτι μου είπε "θα παω σχολείο σήμερα!!!!" και ντυθηκε, πηγε τουαλέτα, δόντια, παπούτσια, χτενίστηκε, εβαλε μπουφάν στο άψε σβήσε!!!!:D Δεν κρατιόταν το καυμένο, είχε λαλήσει τόσες μέρες εδώ μέσα!

Ελιζάκι, το υγρό είναι "φυσιολογικό" να μαζεύεται, το καλοκαίρι στην θάλασσα θα αδειάσει τελείως... και μεγαλώνοντας θα πάρει κλίση η ευσταχιανή σάλπιγγα και θα μαζεύει όλο και λιγότερο, μετά τα 5-6 είναι πολύ πιο αραιό το φαινόμενο... οι οδηγίες είναι μετά από 3 μέρες και αν εμμένει ο πυρετός τότε δίνουμε αντιβίωση...

Μπράβο στην Αννούλα!

Αααχ, πότε θα ξημερώσει η μέρα να πάει ο Κωστής με χαρά στον παιδικό. Τώρα έχουμε φτάσει να μου κοπανάει μια όταν δεν του απαντάω Σ ή Κ όταν ρωτάει "τι μέρα είναι?" κάθε πρωί:rolleyes: Βέβαια μόλις βγούμε από το σπίτι όλα οκ:P

και πάλι θενκς για τις πληροφορίες:)

εντάξει Ηρώδη, false alarm :tongue::tongue::tongue::tongue:
:lol::lol::lol:
Πολύτιμες οι συμβουλές σας θα μπαίνω να τα λέμε ποιο συχνά ευχαριστώ πολύ μου δώσατε κουράγιο να συνεχίσω

Να περνάς να τα λέμε ;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Μπράβο στην Αννούλα!

Αααχ, πότε θα ξημερώσει η μέρα να πάει ο Κωστής με χαρά στον παιδικό. Τώρα έχουμε φτάσει να μου κοπανάει μια όταν δεν του απαντάω Σ ή Κ όταν ρωτάει "τι μέρα είναι?" κάθε πρωί:rolleyes: Βέβαια μόλις βγούμε από το σπίτι όλα οκ:P

και πάλι θενκς για τις πληροφορίες:)

Τι λες τωρα;;;:lol::lol::lol: Σωστοοοος!!! Κι εγώ έτσι νοιώθω το πρωί αλλά δεν έχω βρει το κουράγιο να σφαλιαρίζω τον γιωργάκη όταν μου λέει λάθος μερα... μήπως να το δοκιμάσω... δευτέρα; σφαλιάρα! χαχαχαχαχαχα θα χαλαρώνω κιόλας

Τι λες τωρα;;;:lol::lol::lol: Σωστοοοος!!! Κι εγώ έτσι νοιώθω το πρωί αλλά δεν έχω βρει το κουράγιο να σφαλιαρίζω τον γιωργάκη όταν μου λέει λάθος μερα... μήπως να το δοκιμάσω... δευτέρα; σφαλιάρα! χαχαχαχαχαχα θα χαλαρώνω κιόλας

κλαίω σου λέω, κλαίω!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...