Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας τσούπρες!

τι μου κάνετε; εμείς συνεχίζουμε την τρελή γκρίνια από το πρωί που ξυπνάμε μέχρι το βράδι που κοιμόμαστε... δεν ξέρω πραγματικά τι του φταίει, φαντάσου να είχα κι εγώ ένα σπόρι τώρα τι θα γινότανε στο σπίτι... τεσπα

η μικρή μας τσουλούφο έχει πυρετούλι γμτ; περαστικά να είναι γρήγορα!

Μυρτούδι είσαι η διασκεδαστική νότα του καφέ! :lol::lol::lol: καλά οι φωτο που έβαλες στο φεησμπουκ είναι πολύ ωραιες! τι ματάρες μεγάλες είναι αυτές του μπέμπη!

εύχομαι και περαστικά στον Κωστή! μακάρι με τα ομοιοπαθητικά να κάνετε γρήγορα δουλειά!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνεχίζει ο πυρετός... δεν το έχω αφήσει πάνω από 38,5 για να μην ταλαιπωρείται... Θα πάμε γιατρό το απόγευμα για να την ακούσει...

Τεσπά, εγώ την κόλλησα φαίνεται.

Μυρτούλι μπράβο σου! ξου ξου κατάθλιψη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλησπέρα σας.

Ουφ... πάλι περαστικά στα αρρωστούλικά μας.

Πολύ ζούλεψα τη συνάντησή σας. Ήσαστε όλες φοβερές με τα ζουζουνάκια σας :D

Τατιάνα υπομονήηηηηηη. Να σκέφτεσε πως όλα θα τελιώσουν πολύ σύντομα και είμαι σίγουρη πως μετά θα νοσταλγείς αυτές τις μέρες με τα μικρά σου κοντα ;)

Καλά εμένα σήμερα για πρώτη φορά μου έκατσε ξύπνια 7 ολόκληρες ώρες :shock:. κοιμήθηκε για 30λεπτάκια και......ξαναξύπνησε

ωχ γκρινια τρελή... επανέρχομαι....

IxBZp3.png

Συνεχίζει ο πυρετός... δεν το έχω αφήσει πάνω από 38,5 για να μην ταλαιπωρείται... Θα πάμε γιατρό το απόγευμα για να την ακούσει...

Τεσπά, εγώ την κόλλησα φαίνεται.

περαστικά της το καυμενούλι είναι ταλαιπωρία βρε παιδί μου τόσο μικρά...:(

περαστικά και στον αγγελούκο...

θα τελειώσουμε κάποια στιγμή με τις κωλοιώσεις;;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε! Εντάξει είναι και οι 2 καθαροί! Νο ακροαστικά!

Και ο Αλέκος κύριος, ούτε έκλαψε άνοιξε στόμα, πολύ καλό παιδί! Και πριν προλάβετε να σας πω ότι το αντίτιμο είναι τζέλυ μπινς που του δίνει η γιατρός!Όλα έχουν την τιμή τους τελικά!

Περαστικά στον Αγγελάκο! Μακάρι να είναι δόντια!

ααα και παλλαντινάκι κονγκρατσουλέισιονς! Άντε λιγότερη γκρίνια τώρα!

Φιλάκι στο φλεγόμενο τσουλουφάκι... ελπίζω να περάσει πιο δροσερό βράδυ ρε Λενιώ. Το ίδιο και για τον Αγγελούκο που δεν έχει αφήσει ιωση για ίωση το έρμο το πλάσμα!

Λοιπόν η μουσική υπόκρουση που μου ρχετε στο μυαλό όλη μέρα σήμερα για την κατάστασή μας εδώ είναι αυτή

vVDJvrBFDDc

:cool:

μη με δειρετε, πηρα φορα!

Τατι για την φαση με την αννουλα, κανε κουραγιο και δειξε ποσο καλη μανουλα εισαι, δλδ βαλε την αννα πανω απο σενα (κατι που εκανες κ θα χρειαστει να κανεις απειρες φορες). Δες ποσο "απογοητευμενη" νιωθεις εσυ απο την σχεση σας την παρουσα φαση κ κ σκεψου οτι η ιδια νιωθει πολυ χειροτερα γιατι ουτε μπορει να το εκφρασει ουτε κ μπορει να σκεφτει οτι ειναι παροδικο και ουτε εχει που αλλου να στηριχτει περα απο σας! Τα εχω πολυ προσφατα περασμενα και ηρεμισαμε λιιιιγο μονο οταν ειδα οτι με το να τσατιζομαι και να "συσσωρευω" την κακη της συμπεριφορα τα κανω χειροτερα. Κανε εσυ πισω μιας κ η Αννα τωρα σε εχει αναγκη (εσενα οχι τον μπαμπα της) περισσοτερο απο αλλες φορες. Ξερω ειναι απιστευτα δυσκολο, η Ελενη εχει δικιο, καντε ευχαριστα πραγματα μαζι κ θα σας βγει σε καλο. Ευχομαι να περασει συντομα με καλες συνεπειες στην σχεση σας.

Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να πας μερικους μηνες πισω και να διαβασεις αυτα που εγραφα εγω για τη δαναη. Τελικα μηπως μοιαζουν πολυ τα παιδια μας?

Σμουτς κοριτσακι!

Ωραία τα λες Άφρο! Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι έτσι επειδή είναι κορίτσια? Τα κορίτσια νομίζω είναι λίγο πιο ανεπτυγμένα συναισθηματικά και γι αυτό αντιδρούν έτσι... Γιατί ο Αλέκος δεν είχε τέτοιες αντιδράσεις ούτε ο Κωστής ούτε οι Γιωργάκηδες! Είχαν ζήλιες αλλά σε πιο απλά πράγματα... Εδώ τα κορίτσια δείχνουν πιο σύνθετες αντιδράσεις! Όπως και να έχει πάντως η προσοχή της μανούλας είναι φάρμακο για όλες τις περιπτώσεις.

και να κάνω μια ρητορική ερώτηση! Ήρθε το βιβλίο ντισιπλιν του Σέαρς, εδώ και μια βδομάδα αλλά δεν έχω βρει καιρό ούτε τα περιεχόμενα να δω! Πότε θα το διαβάσω????

Σωστή η μουσική επιλογή!

Ουφ κοιμήθηκαν! Πότε θα κάνουν μπάνια και ντύσιμο μόνα τους? Στα 3??? Εεεεε?

Ναι, ναι, σε 3 τέρμηνα:mad::lol:

Μπράβο βρε Λενιώ που είναι οκ τα παιδιά:D

Τάτι θενκς για το λινκ.

Βασικά, ο Κωστής δεν πονάει. Έχει περιστασιακές ενοχλήσεις αλλά από τα Χριστούγεννα που πέρασε οξεία ωτίτιδα (και πήρε αντιβίωση) μέχρι τώρα δεν ακούει πολύ καλά, λόγω του υγρού που δεν έχει απορροφηθεί, αλλά δεν είναι μολυσμένο

Περί ζήλειας και αντιδράσεων τι να πω...δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αγόρια και κορίτσια. Εγώ θεωρώ ότι ο Κωστής, ακόμα και τώρα είναι σχετικά φρικαρισμένος, αλλά έχει αποδεχτεί την κατάσταση. Έχει, όμως έναν αρκετά εσωστρεφή τρόπο να το εκφράζει, με βραδυνά ξυπνήματα και διαρκή ανάγκη επιβεβαίωσης.

Γενικά δεν την αφήνει να πειράζει κανένα παιχνίδι, σπανίως έχει διάθεση να παίξει μαζί της -και τότε συνήθως τη ζουλάει μέχρι να κλαψει- και της κάνει τρελλές γλύκες όταν θηλάζει -με απώτερο σκοπό να την ενοχλήσει και να την ξυπνήσει:lol:

Επίσης αισθάνεται τη Σοφία κάπως "ιδιοκτησία" του, όταν είναι αντιμέτωπος με τρίτους.:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Ελίζα,αυτό θεωρώ είναι φυσιολογική αντίδραση... Και βέβαια δεν παίζει μαζί της και την ξυπνάει κτλ... Απλά η Αννούλα και η Δανάη έχουν πιο διαφορετικές αντιδράσεις... πώς να το πω πιο ψαγμένες και παράλληλα πιο δύσκολες να τις αντιμετωπίσω... Π.χ. το ότι η Δανάη λέει στα 2,5 στην Αφροδίτη δεν μου κάνεις εμένα τα χατήρια, μου φαίνεται πολύ προχωρημένο να το αισθάνεται και να το εκφράζει κιόλας! Μήπως τελικά δεν ξέρω εγώ τις "κοριτσίστικες" αντιδράσεις και γι αυτό μου φαίνονται του Κωστή πιο γνωστές μου...

Καλησπέρα ελπίζω να μην αναστατώνω είστε άλλες καλά?

, αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει χτες διαπιστώσαμε εγκυμοσύνη και αποφάσισα σιγά σιγά να ελαττώσω τους θηλασμούς σε πρωί και βραδύ

αλά ο μικρός ουρλιάζει και τελικά με πολύ κόπο τα κατάφερα να μην του δώσω κάθε φορά που ζητούσε με αποτέλεσμα να είμαι να εκραγώ φοβάμαι μην πάθω μαστίτιδα υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που θηλάζει παράλληλα με την εγκυμοσύνη

:tongue::tongue:

μαμαλευτεράκι με το καλό!

Μην πιέζεις τα πράγματα στο μικρούλη... Έχεςι ακόμα καιρό. Αν του το κόβεις έτσι απότομα είναι πολύ βάρβαρο!

Αν το έμαθες χθες, κάτσε λίγο να ηρεμήσεις, να το συνειδητοποιήσεις και το πιο σημαντικό να αποφασίσεις τί θέλεις να κάνεις. Αυτό μπορεί να πάρει κάποιους μήνες κατά τους οποίους μπορείς να θηλάζεις ανενόχλητα. Όταν αποφασίσεις, τότε θα πράξεις. Και αν είναι να αποθηλάσεις, θα το πεις στο μικρό σου, και με πολύ υπομονή και καθόλου βιασύνες, θα αποθηλάσετε. Χθες το έμαθες και σήμερα θες να του το κόψεις? Δώσε στο παιδί να πιει γαλατάκι να ηρεμήσει. Κάτσε να πας στο γιατρό σου πρώτα, να ακούσεις το σπόρι. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα στην εγκυμοσύνη ο θηλασμός δεν πειράζει!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΜΕΣΑ δεν θέλω να το κόψω μαχαίρι απλά να ελαττώσουμε τους 100 θηλασμούς την ημέρα θέλω… δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου φαγητό τρεφόταν μονό με γάλα μου και είναι 22 μηνών θέλω να θηλάζουμε πρωί βραδύ αν είναι δυνατών

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...