Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Περαστικά μωρέ στο τσουλουφίδιο!!!

Καλά εσείς θα με αποτρελάνετε, τι βαθμούς βάζουν καλέ στα νήπια;;;Γράφουν και διαγωνίσματα;;;;''μαμά αύριο έχω τεστ στην πλαστελίνη, μεθαύριο παραδίδω εργαστήριο λέγκο, την άλλη βδομάδα επανάληψη σε γιο-γιο και φύσημα μύτης''!!!!

Καλημέεεεερα!

:lol::lol::lol: Έχω πέσει κάτω λέμε!

Α, όχι εμείς δέν παίρνουμε τέτοιους ελέγχους, ένας απλός συνοικιακός σταθμός είναι! Μου είπαν ότι έχει προσαρμοστεί καλά, ότι δεν κοπανάει πια τα παιδιά και ότι είναι αυτοκόλλητη με έναν Μίμη (καλά, αυτό το λέει και η ίδια, όλο Μίμηθ και Μίμηθ είναι!:rolleyes:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά μωρέ στο τσουλουφίδιο!!!

Καλά εσείς θα με αποτρελάνετε, τι βαθμούς βάζουν καλέ στα νήπια;;;Γράφουν και διαγωνίσματα;;;;''μαμά αύριο έχω τεστ στην πλαστελίνη, μεθαύριο παραδίδω εργαστήριο λέγκο, την άλλη βδομάδα επανάληψη σε γιο-γιο και φύσημα μύτης''!!!!

Καλημέεεεερα!

:lol::lol::lol::lol:Εντάξει κλαίω:lol:

xaxaxaxaxaxaxa Γεια σου ρε Μυρτώ!!! Και εγώ τετοιους συνοιρμούς έκανα...μα ειναι δυνατον απο τώρα στην αξιολόγηση...

Τι κανετε τσουπρες, εγώ πλεον ανηκω στην κατηγορια της Μυρτους απότε δεν λεω τιποτα για υπνους θα με βρίσετε...αν και ηταν καπως πιο ανησυχη, και εχει και σαλια ειχα κανα χρονο να το δω αυτο, παμε για τα τελευταια δοντια μαλλον...

Περασττικά και αγυριστα στα μπεμπόνια!!!

Αχ τελικα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την στειλω παιδικο εστω Μαιο Ιουνιο... θα της κανει καλο πιστευω...αλλα με τις πανες τι γινεται? θα προσπαθησω τον Απριλιο να τις κοψουμε και ελπίζω να βοηθησουν και αυτοι...ελπιζω να μην τα θελουν εκπαιδευμενα...για ιδιωτικο θα ψαξω τι στο καλο δεν νομιζω να υπαρχει θεμα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μυρτω εχω παιθανει λεμε .....

Πανες κατσε να κοψουμε το βυζι πρωτα κ απο Απριλη κ μετα θα ξεκινησουμε κ το προτζεκτ πανας..

Περαστικα στην Τσουλουφιτσα!

Αληθει η Φελια λογικα θα εχει γεννησει τωρα κ θα κραταει αγκαλιτσα την κορουλα της!

Εχουμε κανενα τηλεφωνο η θα περιμενουμε να γυρισει σπιτι να μας τα πει?

Καλημέρα!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε Τάτι, Λέγκω κλπ

Καλά που υπάρχει και το Σοφούκι και μας ισιώνει με 2 κουβεντούλες κάθε φορά. Σοφούκα we love you:D

Ελένη περαστικά στο τσουλουφάκι:-(

Γκαλάτ, οι ιδιωτικοί σταθμοί δεν έχουν θέμα με τις πάνες τουλάχιστον μέχρι τα 3. Σκέφτεσαι να τη στείλεις νωρίς μη της έρθει βαρύ μετά την άφιξη του σποριού ε?

Τα νέα από τα αυτάκια του Κωστή είναι ότι προς το παρόν δεν έχουμε καμιά μεταβολή. Κάναμε όμως λίγο πιο εκτεταμένη κουβέντα με την ΩΡΛ και μας είπε ότι η αντιβίωση -που δεν παίρνουμε- βοηθάει μονο να ξεβουλώσει συνολικά το αναπνευστικό και τότε ΙΣΩΣ απορροφηθεί το υγρό μόνο του. Στην Ευρώπη δεν δίνουν αντιβίωση, απλά περιμένουν....και μετά από κάποιους μήνες αν χρειαστεί κάνουν παρκέντηση και τραβανε το υγρό (αυτή τα είπε όχι εγώ). Εμείς όμως...αβέρτα γρραφουμε αντιβιώσεις στα πιτσιρικια:mad:

Anyway, επιμένουμε ομοιοπαθητικά -με μπόλικη γκρίνια από τον μπαμπά- και περιμένουμε.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

Η τσουλούφο είναι κρυωμένη και κάθε μισή ώρα φωνάζει στον ύπνο της. Πάλι στο καθισματάκι!

Τελικά πυρετό και η τσουλουφίτσα! 38,5! Το βράδυ ανήσυχο προφανώς... Αλλά βρε παιδιά δεν είναι καθόλου ωραίο να έχουν πυρετό τόσο μωράκια! Ταλαιπωρείται...

Καλημέρα!

περαστικουλια στο τουλουφακι!!!!:(

Μυρτώ δεν είναι κακή μπίζνα αυτό το περίπτερο ντιλίβερι... θα χεστούμε (με το συμπαθειο) στο τάλιρο!!! Για την ώρα να ενώσουμε τις μοναξιές μας μπας και δούμε άσπρη μέρα;(βέβαια αν τις ενώσουμε θα πέσει στα βαριά ναρκωτικά το Ληδάκι με τον θοδωρή συνέχεια στα πόδια της)

λοιπον εμεις εδω στην περιοχη εχουμε ορισμενα Mini markets που εχουν delivery;):)και εινια και μεχρι αργα ανοιχτα....lololol;)

επισης εκτος απο το οτι οι photos στο παρκο ηταν super, ξεχασα να αναφερω πως ο θοδωρικος φαινεται πολυ φατσας και τυπας και με το σκουφι του...τον βλεπω πρωτο γκομενο αυριο μεθαυριο και η τρελεγκω να κυνηγαει τις νυφες με το τουφεκι, felini προσεχε, για αλανι τον κοβω και οχι και πολυ πιστο αντρα, την αννουλα και τα ματια σου;););)

Α δεν σας είπα, χτες πήγα στο σταθμό γιατί είχε συγκέντρωση γονέων, πήραμε και τους βαθμούς, ευτυχώς περάσαμε :tongue::tongue::tongue:

και εις ανωτερα!!!!!!;);););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ τελικα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την στειλω παιδικο εστω Μαιο Ιουνιο... θα της κανει καλο πιστευω...αλλα με τις πανες τι γινεται? θα προσπαθησω τον Απριλιο να τις κοψουμε και ελπίζω να βοηθησουν και αυτοι...ελπιζω να μην τα θελουν εκπαιδευμενα...για ιδιωτικο θα ψαξω τι στο καλο δεν νομιζω να υπαρχει θεμα...

εμας ο παιδικος που στελνει τα πιτσιρικια της η θεια μου,ιδιωτικος, πανακριβος και πολυ καλος (υποτιθεται:rolleyes:), τα θελει εκπαιδευμενα στο θεμα πανα:(

τωρα τι να σου πω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

χαχχχ μυρτω μαλλον σουφυγε η κατάθλιψη, ε;;;;;

πως είναι η τσουλουφο τωρα ελενακι;;;;;

στον δικο μας σταθμό δεν τους ενδιαφερουν οι πανες παντως...

ελιζα για αυτια διαβασε αυτο, πολυ κατατοπιστικο

http://www.drjaygordon.com/development/pediatricks/earinf.asp

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Και εγω τα είχα διαβάσει αυτα αλλά όταν ο Στέφανακος έπαθε τα Χριστούγεννα ωτίτιδα μετά απο μέρες πυρετου ακόμη και η ομοιοπαθητικός μας είπε να δώσουμε αντιβίωση...ε και δώσαμε :-(

Λέγκω τέλειο το τραγουδάκι που έβαλες αλλά δεν βρίσκω τίτλο...ποιοι το λένε?

Καλημέρα σας!

Μυρτω εισαι θεα! Αντε να γραφρις λιγο πιο συχνα στο καφε, μας ελειψαν οι ατάκες σου! Εΰτυχως εχουμε τη λεγκω με τη διμετρη ποδαρα κ μας κραταει στα ίσα μας!!!:-P:-P

Α, εγω χτες τη νυχτα ειχα διπλα μου τη θερμαστρα-Αγγελο... Καλα καταλαβατε και μεις στο κλαμπ των εμπυρετων!!! και δε νομιζω να ειναι δοντια (αν κ φαινεται οτι υποφερει το χρυσό μου) γιατι ζεστος μου φαινεται παλι τωρα! Βεβαια δεν ειχα κουραγιο να σηκωθω να βαλω θερμομετρο μες στη νυχτα, καποια στιγμη το πρωι που εδέησα κ του εβαλα θερμομετρο ειχε 38!

Περαστικα στο τσουλουφιδιο... Αυτη απο που τα τσιμπαει μου λες? Για τον Αγγελο τα ριχνω στη Δαναη, αλλα η τσουλουφο?

Α, η ανηψια μου (2 ετων) ειχε περισυ συνεχως υγρα στο αυτακι κ την παλευε μηνες με την ομοιοπαθητικη αλλα δεν.... Μονο με την αντιβιωση της εφυγε τελικα. Βεβαια δεν ξερω αν ειχε κ προβλημα στην ακοη, απλα εβγαινε υγρο απο το αυτι της πολλες φορες κ ενιοτε εκανε κ πυρετο.

Οσο για τους ελέγχους.... θα μπορουσαν απλα να το λενε ενημερωση γονέων, ε?

μη με δειρετε, πηρα φορα!

Τατι για την φαση με την αννουλα, κανε κουραγιο και δειξε ποσο καλη μανουλα εισαι, δλδ βαλε την αννα πανω απο σενα (κατι που εκανες κ θα χρειαστει να κανεις απειρες φορες). Δες ποσο "απογοητευμενη" νιωθεις εσυ απο την σχεση σας την παρουσα φαση κ κ σκεψου οτι η ιδια νιωθει πολυ χειροτερα γιατι ουτε μπορει να το εκφρασει ουτε κ μπορει να σκεφτει οτι ειναι παροδικο και ουτε εχει που αλλου να στηριχτει περα απο σας! Τα εχω πολυ προσφατα περασμενα και ηρεμισαμε λιιιιγο μονο οταν ειδα οτι με το να τσατιζομαι και να "συσσωρευω" την κακη της συμπεριφορα τα κανω χειροτερα. Κανε εσυ πισω μιας κ η Αννα τωρα σε εχει αναγκη (εσενα οχι τον μπαμπα της) περισσοτερο απο αλλες φορες. Ξερω ειναι απιστευτα δυσκολο, η Ελενη εχει δικιο, καντε ευχαριστα πραγματα μαζι κ θα σας βγει σε καλο. Ευχομαι να περασει συντομα με καλες συνεπειες στην σχεση σας.

Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να πας μερικους μηνες πισω και να διαβασεις αυτα που εγραφα εγω για τη δαναη. Τελικα μηπως μοιαζουν πολυ τα παιδια μας?

Σμουτς κοριτσακι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...