Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τάτι παιδί μου τι εννοείς με τους βαθμούς;;;

Είδαμε και το τέλος από τους Άδοξους Μπάσταρδους (συνολικό χρονικό διάστημα που βλέπαμε αυτό το έργο για να το τελειώσουμε : 4 βράδια...)

Αυτό λες εσύ; Εμείς που έχουμε μια ταινία πανω από βδομάδα και μόνο υπότιτλους έχουμε καταφέρει να βάλουμε... δεν θέλω να μάθω πόσα θα πληρώσουμε στο σήμερα που θα την επιστρέψουμε γιατί αν περιμένουμε να την δούμε πρώτα πάνε οι ελιές στο χωριό, θα τις ξεπουλήσουμε όλες!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Μετρημένα λόγια:lol: Τι σου κάνανε τα καθάρματα εεεε; Σε έβλεπα στον ύπνο μου... σε επεισόδια... μαζι με τον άντρα σου, τα παιδιά. Όλο το βράδυ εσένα έβλεπα, απελπισία με έπιασε... αντι να βλέπω κανα διμετρο γκομενάκι έβλεπα εσένα ρε σοφούκι... σ'αγαπάω σε εκτιμάω αλλά παρατράβηξε:lol::lol:

Μετρημένα λόγια:lol: Τι σου κάνανε τα καθάρματα εεεε; Σε έβλεπα στον ύπνο μου... σε επεισόδια... μαζι με τον άντρα σου, τα παιδιά. Όλο το βράδυ εσένα έβλεπα, απελπισία με έπιασε... αντι να βλέπω κανα διμετρο γκομενάκι έβλεπα εσένα ρε σοφούκι... σ'αγαπάω σε εκτιμάω αλλά παρατράβηξε:lol::lol:

:lol::lol::lol: Ε, είμαστε και πολλοί, μέχρι να μας δεις όλους, πάει η νύχτα! (Μάλλον σε εφιάλτη μου κάνει όμως...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Τελικά πυρετό και η τσουλουφίτσα! 38,5! Το βράδυ ανήσυχο προφανώς... Αλλά βρε παιδιά δεν είναι καθόλου ωραίο να έχουν πυρετό τόσο μωράκια! Ταλαιπωρείται...

Καλημέρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

:lol::lol::lol: Ε, είμαστε και πολλοί, μέχρι να μας δεις όλους, πάει η νύχτα! (Μάλλον σε εφιάλτη μου κάνει όμως...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Τι εφιάλτης... τρίωρη ταινία θρίλερ ήταν μια :tongue:(τόσο πρέπει να κοιμήθηκα πάλι σήμερα)

Αααα σχετικά με το χθεσινό κέικ αυτό που βγήκε απ'τη φόρμα τελικά έμοιαζε τρελά με το κολοσσαίο... το στόλισα λοιπόν και το έστειλα στον παιδικό ονομάζοντάς το εορταστικό κολοσσαίο... λες να το πιστέψουν ότι το έκανα επίτηδες;;;

Τζενηηηηηηηηη μου... απαλεψιές κι εσύ εε; Αυτό δεν είναι καφέ, ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης είναι:rolleyes:

Ωχου μωρέ το τσουλουφάκι... Περαστικά του ρε Λενιώ! Όντως στα μωράκια πρέπει να είναι δράμα... Τώρα έχει;

Διαφημίσεις

χαχαχααχα, ωραία ιδέα για τούρτα το κολοσσαίο!! παίρνεις και μινιατούρες ρωμαίους στρατιώτες και άλλα ζωάκια, και είσαι έτοιμη!!!! :D:D

αυτό θα ήταν ωραίο θέμα για μεγαλύτερα παιδάκια με γενέθλια μέσα στις απόκριες :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Χα εμείς παίνρουμε ελέγχους Λεγκ, στοχα πει δεν το θυμάσαι;;;;

τελείως στημένο είναι όλο αυτό πάντως θα σας τα πω από κοντά

ξέρεις οι εκτιμήσεις βελτιώνονται κάθε τρίμηνο, για να φανεί ότι κάτι κάνουν...

πχ έλεγχος σφιγκτήρων η Αννα έβγαλε τις πάνες από Μαιο, οκ με ατυχήματα βέβαια αλλά υπήρξε μία περίοδος που είχαμε πρόβλημα όταν μετακομίσαμε και έκανε κακά στο βρακί της ( το οποίο συμπίπτει με το 2ο στάδιο του Φρόυντ, ήταν καθαρά ψυχολογικό, επειδή άλλαξε περιβάλλον ήθελε να κρατήσει τουλάχιστον τα κακά κοντάτης, τεσπα, τοψαξα μετά βέβαια που συνηδειτοποιείς τί συμβαίνει...) μέχρι τον νοέμβρη, μετά τελείωσε τώρα πάλι είχαμε ατυχήματα επειδή πήρε αντιβίωση και κάνει δυσκοιλιότητα με αποτέλεσμα να μην θέλει να κάτσει στο γιογιό να τα κάνει και να σφίγγεται όταν κοιμάται (μάλλον της έρχεται πιο εύκολο)...

έ λοιπόν βαθμολογία στον έλεγχο σφιγκτήρων το 1ο τρίμηνο μερικές φορές και στο 2ο συχνά (και στο 3ο δλδ θα είναι πάντα για να δείξουν ότι κάνανε δουλειά με τις πάνες που δεν έχει καμία σχέση, την δουλειά την έκανε όλη η Εριν πέρσι...)

Ανάλογα ήτανε και όλα τα άλλα, δλδ δεν σου λένε και τπτ, δεν τηνβλέπω εγώ την Άννα που είναι ζωηρή;, περίμενα από το σχολείο να μου το πει ότι στα κινητικά είναι καλή;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Περαστικά μωρέ στο τσουλουφίδιο!!!

Καλά εσείς θα με αποτρελάνετε, τι βαθμούς βάζουν καλέ στα νήπια;;;Γράφουν και διαγωνίσματα;;;;''μαμά αύριο έχω τεστ στην πλαστελίνη, μεθαύριο παραδίδω εργαστήριο λέγκο, την άλλη βδομάδα επανάληψη σε γιο-γιο και φύσημα μύτης''!!!!

Καλημέεεεερα!

Ααααααα, τώρα το είδα το ''έλεγχος σφικτήρων''....χαχαχαχαχα συγνώμη Τάτη, μη με παρεξηγήσεις, αλλά έχω πεθάνει στο γέλιο!!! Έχω χάσει τον έλεγχο της ουρήθρας μου, που λένε!!!!!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...