Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο Παλλαντιν...

Που ειστε τσούπρες? Εγω σημερα συνηδειτοποιησα οτι ειμαι ηδη στο 2ο τριμηνο, στον4ο μηνα...πως περναει ο καιρος...καλα η δευτερη εγκυμοσυνη ουτε που το θυμασαι οτι εισαι εγκυος αφου ασχολεισαι συνεχεια με πιτσιριξ.... νιωθω πολυ καλυτερα εδω και λιγες μερες οντως περναμε στην καλη φάση...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τάτη μου σου στέλνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου... Υπομονή κοριτσάρα... Είναι η αρρώστια τώρα, και είστε κλεισμένες και τα νεύρα τσατάλια! Γι αυτό σου φαίνεται βουνό. Εγώ σινεμά πήγα με τον Αλέκο! Μήπως να πάρεις την Άννα και να πηγαίνετε καμία βόλτα? Όταν μπορείς να αφήσεις το Μικ με τον μπέμπη? Να νιώσει ότι σε έχει αποκλειστικότητα? Να έρθεις κι εσύ κοντά της και να περάσετε ωραία? Και να κοιμηθεί με την ησυχία του ο Αντρίκος? Να την κεράσεις και κανένα παγωτάκι? Κανε της κάτι για εκείνην!

Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσει και τις δύο!

Η τσουλούφο είναι κρυωμένη και κάθε μισή ώρα φωνάζει στον ύπνο της. Πάλι στο καθισματάκι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να ενώσω την απελπισία μου με της συντρόφισσας Τάτης... έντεκα η ωρα και δεν έχει κοιμηθεί κανένα, τρελή υπερένταση και τα δύο! Ο μικρός δε απ'της οχτώ η ώρα να έχει κοιμηθεί και μιαμιση ώρα... με το ζόρι. Τουλάχιστον να κοιμόταν το σκατό καλά το βράδυ μπααααααα.

Γιατί μου το κανει αυτό κι ο θοδωρής και μου το γύρισε στο ξενύχτι; Αφού κοιμόταν νωρίς... λα κλαψ

Περαστικά στο όμορφο τσουλουφόπαιδο... που την τσιμπησε πάλι το πλάσμα;

Παλλατινάκο μου πολύ χάρηκα που συνήλθες κάπως...

Και το τελικό χτύπημα ήταν ότι έφτιαξα κέικ για να στείλω στον παιδικό για τη γιορτή του Θοδωρικου (εκείνη τη συνταγή που είχα κάνει τα μάφινς για την Μυρτώ που δεν τα είδε ποτέ ούτε ζωγραφιστά) και έμεινε πάνω απ'το μισο στη βουτυρωμένη κι αλευρωμένη φόρμα.

Πάω... τους κολικούς μου μέσα :(

Διαφημίσεις

Έστειλα για σοκολάτα το Χαβιέ και μου έκανε παράπονα ότι όλο σοκολάτες σκέφτομαι, και δεν τον βοηθάω κτλ....

Αλλά τί να κάνω? Δουλεύω και μια σοκολατίτσα μας έμεινε να το ρίξουμε και λίγο έξω!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χαχα,κι εγώ όλο σοκολάτες σκέφτομαι αλλά δεν έχω ποιόν να στείλω! Κανένα περίπτερο ντελίβερι ξέρετε;;;;

Πάω να κοιμηθώ, ο μικρούλης τώρα κοιμήθηκε μετά από ένα γεύμα-θρίλερ (γιου νόου: φαί-χέσιμο-φαί-ρέψιμο-φαί-ξαναχέσιμο-φαί-κλπ-κλπ) που ξεκίνησε κατά τις 10....

\

Η τσουλούφο είναι κρυωμένη και κάθε μισή ώρα φωνάζει στον ύπνο της. Πάλι στο καθισματάκι!

Την κούνια γιατί την αγοράσατε? Απλά περιττή!!!

Γαλατούλα έρχονται τα καλά δε στα λέγαμε? Βέβαια πότε θα ξυπνήσεις στο μαιευτήριο ούτε που θα το καταλάβεις!

Τατιάνα, έχω λύση! Άσε να τον ξυπνάει το μικρό η Άννα, μετά αναγκαστικά θα συνηθίσει και θα κοιμάται ταυτόχρονα με εκείνη και βουαλά χρόνος ηρεμίας και για σένα!

Το φοβάμαι το σημερινό βράδυ γιατί η μπουμπούκα κοιμάται από τις 8 με ένα μικρό διάλλειμα για φαί στις 9! Τωρα θα δοκιμάσω να την ταίσω στον ύπνο της για να την πέσω για ύπνο! Στις 10 κοιμόταν και τα 2 οπότε το σκάσαμε με τον Χ. για ένα γρήγορο καφέ-ε χμμμ γλυκό ήταν όχι καφές! Καλά ήταν αν και η συζήτηση ήταν μόνο γύρω από τα παιδιά, αναρωτιέμαι τελικά αν έχουμε κανένα άλλο ενδιαφέρον :rolleyes:! Μου χρειαζόταν γιατί αύριο θα είναι μία δύσκολη μέρα αφού το μπαμπά μας θα τον ξαναδούμε Τετάρτη μεσημέρι, για να δούμε πώς θα πάει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χαχα,κι εγώ όλο σοκολάτες σκέφτομαι αλλά δεν έχω ποιόν να στείλω! Κανένα περίπτερο ντελίβερι ξέρετε;;;;

Εγώ πάλι σκέφτομαι τροπικές παραλίες, να απλώνω την δίμετρη πατούσα μου κάτω απ'τον κοκοφοίνικα και να πίνω το μοχίτο μου:rolleyes:

Καλημέρα που είστε ταλαίπωρες τύπισσες;

Εφιαλτικό και το σημερινό βράδυ... ο θοδωράκης παρόλο που κοιμήθηκε στις 11 ξύπνησε ωραιότατα με στις εφτά (γκρινιάζοντας βεβαίως) αφού ξύπνησε τρεις-τέσσερις φορές στο ενδιάμεσο. Ο σπόρος κλασσικά με το που τον ακουμπας ξυπνάει...

Μυρτώ δεν είναι κακή μπίζνα αυτό το περίπτερο ντιλίβερι... θα χεστούμε (με το συμπαθειο) στο τάλιρο!!! Για την ώρα να ενώσουμε τις μοναξιές μας μπας και δούμε άσπρη μέρα;(βέβαια αν τις ενώσουμε θα πέσει στα βαριά ναρκωτικά το Ληδάκι με τον θοδωρή συνέχεια στα πόδια της)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τελευταία ηρωική μέρα, μετά η Άννα πάει σχολείο και ίσως μέχρι την Παρασκευή ισιώσουν λίγο τα νεύρα μου!

Εγώ τον έστειλα για μπύρα τον Μικ χτες το βράδυ... και την ήπια μονοκοπανιά, με ένα τσιγάρο, και ένιωσα λίγο καλύτερα μπορώ να πω...

Είδαμε και το τέλος από τους Άδοξους Μπάσταρδους (συνολικό χρονικό διάστημα που βλέπαμε αυτό το έργο για να το τελειώσουμε : 4 βράδια...)

τώρα θα ξεκινήσουμε το επόμενο..

Α δεν σας είπα, χτες πήγα στο σταθμό γιατί είχε συγκέντρωση γονέων, πήραμε και τους βαθμούς, ευτυχώς περάσαμε :tongue::tongue::tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγώ πάλι σκέφτομαι τροπικές παραλίες, να απλώνω την δίμετρη πατούσα μου κάτω απ'τον κοκοφοίνικα και να πίνω το μοχίτο μου:rolleyes:

κιεγώ τέτοια σκέφτομαι, τί να σου κάνει μία σοκολάτα;;;

Τατιάνα, έχω λύση! Άσε να τον ξυπνάει το μικρό η Άννα, μετά αναγκαστικά θα συνηθίσει και θα κοιμάται ταυτόχρονα με εκείνη και βουαλά χρόνος ηρεμίας και για σένα!

ο μικρός εννοείται ότι κοιμάται τις ώρες που κοιμάται η Άννα, τοκανε μόνος του, εμείς δεν του είπαμε τπτ :tongue:, είναι που θέλει να κοιμάται και λιγουλάκι παραπάνω ο έρμος...:rolleyes:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...