Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ετσι να μην τα λεω ,ονο εγω, μου το παιζουν ολες χοντρες, δεν εχουν 2μηνες που γεννησαν κ ειναι στυλακια και θελουν και να χασουν....

..και εγω θα το καταγγειλω αυτο, ειστε κορμαρες και γκρινιαζετε κιολας:tongue::tongue::tongue:αχ παλια μου μεγαλεια :rolleyes::rolleyes:παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ναι!!! θα ερθει η ωρα που θα μπω στο στενο μου τζιν και εγω (το xs:rolleyes::rolleyes:omg) ...lololol

.....οταν θα βαλω φερμουαρ και θα τρωω σωστα....;)αχ!!

καληνυχτα κοπελιες!!!:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!Καλή βδομάδα!!!Ζηλεύω που συναντηθήκατε:(:(Θέλω και γω....λοιπόν,κανονιστείτε,μέσα Μάρτη ανεβαίνουμε Αθήνα,να σας δω και γω αν καλλιάσει!!!!

Λεγκολίν,να χαίρεσαι το Θοδωρίκο σου!!!Να είναι πάντα καλά,πολύχρωμος,ευτυχισμένος και χαμογελαστός!!!

Θεοδώρα ξενιτεμένη,Χρόνια Πολλά και καλά και σε σένα!!Να χαίρεσαι το μαγουλοανθρωπάκι σου!!!!Πού χάθηκες????

Επίσης ήθελα να ρωτήσω η Χλόη πού χάθηκε????Και η Λαμπρινούλα?????Διαβάζω βέβαια ότι είστε καλά,αλλά δώστε σημεία ζωής!!!!!!!

Φέλια,με το καλό αύριο!!!!!!!!!Να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις τρισευτυχισμένη το κοριτσάκι σου αγκαλίτσα!!!!!!!

Ντου,τέλειες οι φωτό!!!!!!Η Μαρίνα είναι κούκλα και πόσο ώριμη και συνεννοήσιμη δείχνει!!!!!!!Πρέπει να περάσατε σούπερ.Να είστε καλά να ξαναπάτε!!!!!

Μαριλού,άσε τις φωτό από Πικιώνη μέχρι το βραδάκι να τις δω και γω να ζηλέψω ακόμα πιο πολύ!!!:tongue::tongue:από τη δουλειά δεν μπορώ να δω φωτός:(

Ρόζι,πού χάθηκες??????Κάνατε κανά μπάνιο το Σ/Κ με το 28 που χτυπήσατε????????:D:D

Θέλω συνταγή από σοκοταχινοκέικ..όποια έχει ευχαρίστηση......

Σας αφήνω,γιατί τρίζει η καρέκλα μου;);)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα!

Φέλια, με το καλό! και μην ανησυχείς καλή μου, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι με την επισκληρίδιο. Στον Κωστή που ήταν επείγουσα η καισαρική, ήταν ψιλοχάλια η εμπειρία και τη φοβόμουν πολύ στη Σοφία. Η προγραμματισμένη δεν είχε ΚΑΜΙΑ σχέση. Περίπατος:D Όσο για το σποράκι σου....μια χαρά θα το αγαπήσεις μόλις το δεις. Νομίζω όλες είχαμε τα ίδια συναισθήματα πριν γεννήσουμε.

και τώρα θα γκρινιάξω....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Γιατί ξυπνάει κατά τις 12.30 -1.00 με ξεζουμίζει για 30'-40', αποκοιμιέται στην αγκαλιά μου και μόλις την ακουμπήσω ξυπνάει και δεν θέλει να ξανακοιμηθεί???:mad::-x:-x Έλεος! Και στο κρεβάτι μου θέλει να είναι επάνω μου. Αν την ακουμπήσω δίπλα μου σκούζει:mad:

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

τι κανετε κοπελιες ολα καλα?

Εμεις χτες περασαμε πολυ ωραια επιτελους μεγαλωσανε λιγο κ δεν πρεπει ολη την ωρα να τα κηνυγαμε απο πισω κ προλαβαμε κ ειπαμε κ δυο κουβεντες με τις κοπελες! Ολα τα παιδακια εχουνε μεγαλωσει κ αλλαξει πολυ!

Κ ναι θα πω κ εγω με την σειρα μου πως οι λεχωνες τσαμπα γκρινιαζουν για τα κιλα τους μια χαρα κουκλαρες ειναι !!!!

Φελια μου με το καλο να ερθει αυριο η κορακλα σου! Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε! Κ εγω με καισαρικη γεννησα κ επισκληριδιο δεν καταλαβα τιποτα , δεν εβλεπα τιποτα κ δεν μιλανε για να καταλαβαινεις τι γινετε!

καλημέρα!!!

εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα, μου έτυχε κάτι προσωπικό, δεν μπορούσα να το αναβάλλω..χάρηκα πολύ με τις φωτό σας, είχαμε γενικά πολύ καιρό να μαζωχτούμε!

Λεγκουλάκι μου, χρόνια πολλά στον Σοζωράκο σου για το Σάββατο! Ειλικρινά σου μιλάω, θα γίνει τρελός γκόμενος, έχει πολύ στυλ!!!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Ντου κρίμα που δεν τα καταφέρατε. Μας λείψατε:(

Λοιπόν βρήκα τι λινκ για τα κολασμενα της Λέγκως

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatenia-mpretseln-brezeln.html

μιαμ, μιαμ

και είναι brezeln και ουχί pretzel (οι γερμανομαθείς ας βοηθήσουν με την προφορά) που είναι τα γνωστά ψωμάκια με το χοντρό αλάτι από πάνω:wink:

Επεξεργάστηκαν by Eliza

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες!!!!

Καταρχήν Φέλια μου, θα πάνε όλα υπέροχα... είναι πολύ ζηλευτές αυτές οι στιγμές! Να φιλήσεις το σποράκι κι από μας... Ο Γιωργάκος σου θα αποχτήσει ένα υπέροχο αδελφάκι για να μαλλιοτραβάει:D

Πήγα με τον σπόρο το πρωί γεννηματά, ντε τε τελείωσα, οι κοπελες ήταν σούπερ, κρατήσαν τον μικρό, δεν αφήναν κανέναν να μπει μέχρι να τελειώσω για να μην κολλήσει τίποτα ο μικρός, με βάλανε σε δωματιάκι μόνη για να θηλάσω... απλα υπέροχες. Σε δέκα λεπτά το πολύ είχα τελειώσω... τι βλακία να μην έχω γίνει δότης τόσα χρόνια, την άγνοιά μου μέσα, πως με νευριάζω!!!

Εχθες περάσαμε τέλεια, πολύ ωραία μέρα και σούπερ παρεάκι. Καλά τα πιτσιρίκια όλα αστέρια, πολύ γέλιο... Την καταβρήκανε με τα χώματα κι εμείς απολαύσαμε τον ήλιο! Οι φωτό της Μαριλενούλας ήταν αντιπροσωπευτικές ((καλά γέλασα πολύ με το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής που γράφεις:tongue:).

Να ξανακάνουμε συνάντηση για τις κοκόνες μας που λείπανε, Μυρτουλίνι, Ντουντούλι, γκαστρωβασουλάκι, Jenακι, ντεπονάκι... ξέχασα καμία;;;

Ο νικόλας σαπισε στον ύπνο στο πάρκο και με έκθεσε ανεπανόρθωτα το σκατό... για να έχει να λέει η Ελένη, κατάλαβες:mrgreen: Τρείς ώρες δεν έφαγε καθόλου, κόντεψε να εκραγεί το στήθος μου. Τον παρκαρα και στην χόρεψέ τους για να την ψήσω για δεύτερο (ευκολάκι ψηνόταν απ'οτι την έκοψα:lol:) γιατί την Τζενούλα και τη Μαριλένα τις έκοψα πιο σκληροπυρηνικές κι αποφασισμένες να έρθει αργότερο το δεύτερο καφράκι! Η Ελένη ήταν σε τρελές ομορφιές χθες. Η Αθηνούλα έχει αποχτήσει ήδη σέξι κοιλουμπίτσα! Η Μαρίνα όντως χωράει σε τζην!!!(είχα πολύ καιρό να σε δω κοριτσάκι) Η Αφρο έσπειρε με τρομερό διάλογο με Τάτι που όμως αφήνω να τον διηγηθεί η τελευταία:D.

Μετά τις κούνιες ήταν πολύ ωραία που μαζευτήκαμε σπίτι, είναι υπέροχα αυτά τα ξαφνικά μαζέματα!!!

Λέτε να είναι έτοιμος για χώμα? εδώ γλύφει το πατωμα μας και μασάει τα πατάκια μας...δεν θα τρώει το χώμα?:confused:

Δεν τρώνε απλά χώμα αλλά το απολαμβάνουν!!!!!!!:cool: Ο θοδωρής απο έξι μηνών τρώει χώματα στον κήπο μαζί με διάφορα άλλα, βλ. χελώνες, σαλιγκάρια κλπ:rolleyes:

Έχω τρελά νεύρα και τρελή κατάθλιψη εναλλάξ......

Μη μου πέφτεις μικρό μου πόνι :P

1loyjm4SOa0

Η Αφρο έσπειρε με τρομερό διάλογο με Τάτι που όμως αφήνω να τον διηγηθεί η τελευταία:D.

ενταξει εχω και καλύτερους στο ιστορικό μου:oops::oops::oops: Γιαυτο με αγαπάτε ομως επειδη ειμαι χαζουλα, ε, εε, Ε?

Ομολογω ομως οτι ο χτεσινος διαλογος μου φανηκε χρησιμος σημερα που η κοπελα που ηρθε για να κρατάει τον αγγελο με ρωτησε αν παιζω φαρμβιλ!!!:rolleyes:

Ταρατατζουμ! άρχισαν τα όργανα... Η απεργία ισχύει και μας άλλαξαν τα εισιτήρια για αύριο το πρωί στις 10. Σε μισή ώρα πρέπει να πάω για γύρισμα, από όπου δεν προβλέπεται να γυρίσω πριν τις 5 τα ξημερώματα. Ο καλός μου τρέχει τώρα για να σώσει ότιδήποτε αν σώζεται (χα.) και κάποια στιγμή πρέπει και να μαζευτεί καμιά βαλίτσα. Επίτηδες λέω μαζευτεί, γιατί αν δεν το κάνει από μόνη της η βαλίτσα, εμάς χλωμούς μας βλέπω να τη βοηθήσουμε.

Α! Και η Σεμέλη αποφάσισε μόλις να πάθει άγχος αποχωρισμού που δεν είχε πάθει ποτέ της και μ' έχει πιάσει από το πόδι για να μη φύγω...

Κάτι παίζει με το νόμο του Μέρφι, είναι πλέον σαφές.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...