Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

φελια αντε με το καλο!μην αγχωνεσε που θα αφησεις τον μικρουλη πισω...γρηγορα περουν οι μερες... αληθεια 5 μερες θα καθησεις στην κλινικη?που γεννας?εγω καθησα 3 μερες...την 4η βγηκα...δεν αντεχα αλλο...

αχ κοριτσακια πολυ χαιρομαι που συναντηθηκατε και περασατε καλα!τελειες οι φωτο!

ωρες ωρες ευχομαι να εμενα πιο κοντα σας να ερχομουν και εγω σε καμια συναντηση!...

σημερα πηγαμε και εμεις την βολτουλα μας! ωραια ηταν!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλήσπέρα!

Πολύ ωραία ήταν σήμερα! Χαρηκαμε πολύ που σας είδαμε!

dansem χαρήκαμε πολύ που σε γνωρίσαμε! (και μη σε νοιάζει, την πρώτη φορά, όλες με την ίδια αμηχανία πήγαμε σε συνάντηση;))

Μαριλένα πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!

Λέγκω, περιμένουμε το λινκ για τα κολασμένα:D Αν δεν είχες το γαλακτοτσίμπουρο τι θα μας είχες φέρει δλδ?μικρή ακαμάτρα...

Η Ελίζα δε τόσο άνετα θήλαζε τη Σοφία της κρατόντας την με το ένα χέρι, δε νομίζω ποτέ να το καταφέρω αυτό, ενώ ο Κωστής έπαιζε μόνος του μια χαρούλα!

Έπρεπε να με έβλεπες όταν η Σοφία ήταν σαν την τοσοδούλα..:?.Και ο Κωστής έπαιζε με τον μπαμπά του:wink:

Από αντισώματα άλλο τίποτα! Ακολουθώ το σλόγκαν της μαμάς μου που λέει ότι υπάρχει λόγος που τα τσιγγανάκια είναι τα πιο γερά μωρά στον κόσμο... Γενικά αν υπάρχει θεωρία υπέρ του μη καθαρίσματος, της μη αποστείρωσης κλπ. είμαι μέσα!! Αλλά μην ανησυχείς, είναι μεγάλος ο θρόνος και χωράει πολλές, δεν είναι σαν τον άλλον, της νυκοκοιροσύνης... ;)

ice tea!

Πελαγία ωραίο αυτό που μου προτείνεις για το καροτσάκι, κάποια στιγμή νομίζω το συζητούσαν και τα κορίτσια! Η αλήθεια είναι έχει κάτι παρόμοιο ήδη το καρότσι μας, αλλά δε νομίζω ότι το μικρό ταλιμπανάκι μου θα καθίσει εκεί για αρκετή ώρα!

Ο Κωστής πάντως τρελλαίνεται. Είναι λέει στο σκουπιδιάρικο και κρέμεται από πίσω όπως οι σκουπιδιάρηδες. Μάλιστα πατάει με το ένα πόδι και αφήνει το άλλο να κρέμεται και όταν περνάει αυτοκίνητο από δίπλα, του κάνει νόημα με το χέρι να περάσει:cool::lol::lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

Φέλια με το καλό!!!!

Κι εγώ την ίδια απορία είχα με σένα, αν θα μπορέσω να τον αγαπήσω τον μικρούλη όπως το Ληδάκι μου, αλλά μόλις μου τον ακουμπήσαν πάνω μου και έπιασα το απαλό του δερματάκι μου έφυγε η αμφιβολία!!!

Πάλι έχασα παλαΐκή συνάντηση...Ουφ....Εμείς περιμέναμε την παιδιάτρο και μετά είχαμε επισκέψεις...και μετά άλλες επισκέψεις...και κάπου ανάμεσα στις πρώτες επισκέψεις και τις δεύτερες ο σούπερμαν φόρεσε την μπέρτα του και έφυγε για το γραφείο....Έχω τρελά νεύρα και τρελή κατάθλιψη εναλλάξ......

Ο μπέμπης έχει μεγαλώσει κάμποσο, έφτασε αισίως τα 3800....

Πάω να λιποθυμήσω!

Μάκια!

Αθηνούλα είσαι μια γλυκιά γκαστρούλα! Ωραίες φωτό!

Tzen η άννα περπάτησε 14 μηνών... λοιπόν εκεί στην ηλικία του δικού σου στο συγκεκριμένο πάρκο όπου έχει στο κάτω μέρος του κούνιες για μικρά παιδιά, και γενικά πολλά πράγματα για μικρά παιδιά, μην βλέπεις ότι εμείς πήγαμε επάνω συνέβη το εξής. Εθεάθη μωρό 7.5 μηνών που περπατούσε μια χαρά και η άννα (η οποία εκείνη την εποχή έμοιαζε με μπάλα) 13 μηνών μπουσούλαγε από πίσω της... όπου την έφτασε και την έριξε κάτω από το κακό της που το μικρό περπάταγε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ax βρε Τζεν, δεν μου περασε απο το μυαλο να Αφησω τον Αγγελο στην αμμο να κοψω αντιδραση... Σιγουρα θα ετρωγε κατι αλλα μετα τι θα εκανε? Θα συνεχιζε ή θα το σταματαγε. Παντως κατω σο γρασιδι που τον αφησα δε του αρεσε, δεν ηταν στα κεφια του!

Και γω τελεια περασα σημερα. Αφηστε που τα παιδιακοιμηθηκαν στο γυρισμο και ειδαμε κ το up in the air με τον Κλούνεϊ. Καλο ταινιακι, αν κ με επιασε λιγο το στομαχι μου με τα εργασιακά.

Φελιτσα, με το καλο κοριτσακι μου! Σε καταλαβαινω απολυτα για αυτα που νιωθεις, τα ιδια ενιωθα και γω, αλλα εχουν δικιο τα κοριτσια. Ασε που μπορει κ να ξελαμπικαρεις λιγο στο μαιευτηριο! Ολα καλα να πανε κοριτσαρα!

Δωστε τα φιλια μας κ στη Λαμπουκο κ στη Χλοίτσα!

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Διαφημίσεις

Αφροδίτη, και εμείς το είδαμε χτες αυτό το έργο. Καλό,αλλά πραγματικά αναρωτιόμουν πως τόλμησαν να κάνουν τέτοια ταινία με τέτοια κρίση στην Αμερική... Τι κάνουν τα ταλιμπανάκια σου?????

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μυρτουλι μας ελειψες στη συναντηση!

Α, ωραιες οι φωτο! Ετσι να μην τα λεω ,ονο εγω, μου το παιζουν ολες χοντρες, δεν εχουν 2μηνες που γεννησαν κ ειναι στυλακια και θελουν και να χασουν....

Και η Τατιανα ειναι μια κουκλα, μπαρουφες για λαμπατερ μας ελεγε! Και η Ντανσεμ γλυκυτατη με το διακαιολογιμενο τρακ της "πρωταρας", και η "φρεσκολουσμενη" Ελενηκατ κουκλα κ οι μικρολεχωνες κ ολες!!! Αχ πολυ με αρεσε σημερις

καληνυχτα γλυκουλες!

μαλλον λογω της κρισης την εκαναν.... η εκδικηση του απολυμενου ηταν η δυστυχια του μαλλον,αλλα ας μη λεω το τελος!

Καλα ειναι, εχουμε καμια δεκαρια μερες χωρις πυρετους!!! Ακουω εσενα που λες οτι περναει κριση ζηλιας κ μαμακιασης ο γαμπρος μου κ απογοητευομαι ομως, δεν τελειωνει ποτε αυτο το πραμα? Τουλαχιστον φθινει?

Οριστικο καληνυχτα τωρα! Σματς!

Καλα ειναι, εχουμε καμια δεκαρια μερες χωρις πυρετους!!! Ακουω εσενα που λες οτι περναει κριση ζηλιας κ μαμακιασης ο γαμπρος μου κ απογοητευομαι ομως, δεν τελειωνει ποτε αυτο το πραμα? Τουλαχιστον φθινει?

Οριστικο καληνυχτα τωρα! Σματς!

Δεν ξέρω αν φθήνει... απλώς μετά από κάποιο διάστημα δένονται, παιρνούν χρόνο μαζί, βρίσκουν κοινά παιχνίδια, συνεργάζονται και συνηθίζουν... ανάλογα όμως και το παιδί... Ο Γιάννης πάντως έχει ίσως και τα δίκια του γιατί ο Μάνος είναι πολύ γελαστό παιδί, αστείος, πλακατζής και μας έχει ξετρελάνει με τα τερτίπια του... Ε, καμιά φορά μας ξεφεύγει και δεν το κρύβουμε και ο Γιάννης φαντάζομαι το βλέπει... Απ'όταν είδα μεγάλες αντιδράσεις στο Γιάννη το κόψαμε αρκετά...

Το κυριότερο πρόβλημα του Γιάννη είναι ότι δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε πράγματα οι 2 μας στο σπιτι... Πάμε να ζωγραφίσουμε, πειράζει τα μολύβια ο μικρός, πάμε να φτιάξουμε κάποια κατασκευή, το ίδιο... Τελικά καταλήγω να απασχολώ το Μάνο για να μπορεί να παίζει ο Γιάννης με την ησυχία του...τελικά μου παραπονιέται ότι δεν παίζω μαζί του...

Διαφημίσεις

Καλα δειτε εδω και μετα να λετε για αμους και αντισωματα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=53499

έχω πεθάνει στο γέλιο και ειμαι ακόμη στην πρωτη σελίδα!!!

φτου φτου φτου

Σας χιλιοευχαριστώ κορίτσια!!!

Αλήθεια ,και ο δικός μου 16 μηνών περπάτησε...μα ήταν παχουλός και δεν μπορούσε να σηκώσει και το βάρος του (κάπου φταίει και ο θηλσμός σ΄αυτό,τα κάνει γουρουνάκια..:wink:)

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Σας χιλιοευχαριστώ κορίτσια!!!

Αλήθεια ,και ο δικός μου 16 μηνών περπάτησε...μα ήταν παχουλός και δεν μπορούσε να σηκώσει και το βάρος του (κάπου φταίει και ο θηλσμός σ΄αυτό,τα κάνει γουρουνάκια..:wink:)

Μπα, εξαρτάται από την "πηγή"... Εμένα το γαλατάκι μου ήταν light...

Εμας ήρθαν εδω η ds για τις κρεμες με την Νεφελίτσα και τον καλό της και παίξανε τα συνομήλικα μικρά μας αλλά δυστυχώς του Στεφανάκου του βγήκε τρελό νεύρο και ξεσάλωσε! :-( Ελπίζω να είναι φάση...η καημενούλα η Νεφελίτσα τρόμαζε από τα μουγκρητά του!:roll:

λοιπον περασαμε super, πρεπει να το επαναλαβουμε οπωσδηποτε;);)

θα εχει συνηθισει και η μικρη μου μιγιαγγιχτη τα μουγκρητα του στεφανακου και δε θα παρεξηγιεται...;);)lololol

Ντιεσάκι σ΄ευχαριστώ πολύ!!!Και στα δικά σου να ευχηθώ και σε σένα!!!

ευχαριστω ευχαριστω!!!!!:D:D:D:Dαπο το στομα σου......;):)

βλεπω πεφτει διαφημιση στη Στελλα!!κ εμας μας εσωσε!:D

ειναι εγκυος στο 3ο, το ξερατε; πετυχα ενα ποστ της στο παρεντς!!

ελπιζω σε επομενη συναντηση να δουμε κ τα σχεδον συνομηλικα μας, νεφελιτσα και στεφανο, ειδικα το στεφανο που εχω να δω μηηηηηηνες, θα εχει γινει ολοκληρο αντρακι!:D

μπραβο στη στελλα αχ πολυ χαρηκα!!!!!:)

ναι βρε daf να βρεθουμε...και με ολες δηλαδη, αν δε συναντιοσασταν τοσο μακρυα και τοσο νωρις θα σας ερχομασταν πιο ευκολα!!!!

πολυ θελουμε, το συζηταγαμε και σημερα με τη jen!!

Tzen η άννα περπάτησε 14 μηνών... λοιπόν εκεί στην ηλικία του δικού σου στο συγκεκριμένο πάρκο όπου έχει στο κάτω μέρος του κούνιες για μικρά παιδιά, και γενικά πολλά πράγματα για μικρά παιδιά, μην βλέπεις ότι εμείς πήγαμε επάνω συνέβη το εξής. Εθεάθη μωρό 7.5 μηνών που περπατούσε μια χαρά και η άννα (η οποία εκείνη την εποχή έμοιαζε με μπάλα) 13 μηνών μπουσούλαγε από πίσω της... όπου την έφτασε και την έριξε κάτω από το κακό της που το μικρό περπάταγε...

πεθανα στο γελιο!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...