Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζεν,

μια χαρά δραστηριότητες έχει για το Στέφανο... Χώμα, κούνιες και τραμπάλες... Και το χώμα είναι ότι πρέπει για την ηλικία του για να μην τον κυνηγάς!

δεν περπατάει ακόμη ο Στέφανος! Και κάνει τσουληθρα μονο αν τον κραταω εγω φυσικα...αλλα σε λιγους μήνες ποιος μας πιάνει!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα πρωτη φορα ακουω αυτην την ευχη για μενα εδω και πολυ καιρο! να είσαι καλά σε ευχαριστω αλλά θα το καθυστερήσουμε λιγάκι λέμε!:D

Ναι έτσι έλεγα και γω μέχρι που ένα μεσημέρι σαν να γλύκανε η ιδέα ....πάντως είναι περίεργο,και τα δύο παιδία στο πάτωμα ...θα το γκρεμίσω μην έχουμε κι άλλα...:tongue:

Ντιεσάκι σ΄ευχαριστώ πολύ!!!Και στα δικά σου να ευχηθώ και σε σένα!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Kαλησπέρα!

Φέλια μου, με το καλό! Μη μελαγχολείς για τον μικρούλη, όσο πιο ήρεμα το δεις εσύ τόσο πιο καλά θα το πάρει κι αυτός! Να κανονίσεις να σου τον φέρνουνε να τον βλέπεις σε εξωτερικό χώρο ή σε καφέ στην κλινική!

Τι ωραίες φωτογραφίες! Εγώ εκείνη την ώρα ξεκινούσα μαγείρεμα, εχθές είχαμε τρέξιμο και δεν πρόκανα να κάνω προετοιμασία:(

Κρίμα που δεν σας είδα! Την επόμενη φορά!

Τζεν, γι' αυτό σου λέει ότι το χώμα είναι ό,τι πρέπει, τον αφήνεις κάτω με κουβαδάκια κλπ και δεν ξανασχολείσαι! Δες και τη φωτό με το φορτηγό! Η καλύτερή τους είναι! Ο πιο ξεκούραστος τρόπος για να πηγαίνεις πάρκο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Λέτε να είναι έτοιμος για χώμα? εδώ γλύφει το πατωμα μας και μασάει τα πατάκια μας...δεν θα τρώει το χώμα?:confused:

:lol::lol::lol: Εννοείται ότι θα το τρώει!

Αφού γλείφει και το πάτωμα, έχει και κάποια αντισώματα, δεν θα του έρθει και απότομη η μετάβαση στο χώμα!:tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Φελια με το καλο να παραδωσεις τη σκυταλη των τοκετων!!!

μαρλε τελειες οι φωτο, ειδικα το ζευγαρακι , ολα τα λεφτα!!κ εγω μπερδευτηκα ποια ειναι η συνονοματη:confused:!!:tongue: μαρλε μου, εχεις ενα θεμα με το ονομα μαλλον:tongue::tongue::tongue::lol: αλλα ελυθη το μυστηριο του ψευδωνυμου της, δεν προκειται για τραγουδι!!!

βλεπω πεφτει διαφημιση στη Στελλα!!κ εμας μας εσωσε!:D

ειναι εγκυος στο 3ο, το ξερατε; πετυχα ενα ποστ της στο παρεντς!!

ελπιζω σε επομενη συναντηση να δουμε κ τα σχεδον συνομηλικα μας, νεφελιτσα και στεφανο, ειδικα το στεφανο που εχω να δω μηηηηηηνες, θα εχει γινει ολοκληρο αντρακι!:D

Γειά σας κορίτσια!!!

Είχατε συνάντηση σήμερα ε;;;Άντε πάντα τέτοια εύχομαι!!!

Λέγκω να χαίρεσαι τον πρωτότοκο!!!Πολλήχρονος και ευτυχισμένος!!!

Ετοιμάζουμε τις τελευταίες λεπτομέριες στις βαλίτσες και αύριο τέτοια ώρα αφήνω το παιδί μου :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: και πάω να γεννήσω...η μπετονιέρα επιτέλους αδειάζει...σιγά να μην φύγει η κοιλιά με τη μία!!!!

Με το καλό Φέλια!!! Και πραγματικά μόλις πάρεις την κορούλα σου αγκαλιά θα σου φύγει κάθε αμφιβολία αν θα το αγαπάς το ίδιο με τον "μεγάλο" πλέον...Γρήγορα να περάσουν οι πρώτες μέρες να πας σπιτάκι σου!!

Η Χλόη για κάποια που ρώτησε είναι μια χαρά. Περιμένει αγοράκι!

Καλά, με τις φώτο της συνάντησης έπαθα πλάκα!! Μεγαλώσανε πολύ τα μωράκια,λε!! Απίστευτό!! Καλά, και το κόκκινο γυαλί της νύφης... της πάει καταπληκτικά!!! Μου λείπετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Βρε αν δεν φάει χώμα τί νόημα έχει???

όπου έχει χώμα μπορείς να πεις και μια κουβέντα... Και αφού δεν περπατάει ακόμα είσαι τυχερή...

και μόλις χτες αναρωτιομασταν με το καλό μου αν μεχρι το καλοκαιρι στην παραλία θα έχει μαθει να μην βαζει στο στόμα του τα πάντα άρα και το χώμα...

σας ευχαριστώ ου ανοίξατε τους ορίζοντες!:lol:

Διαφημίσεις

ελπιζω σε επομενη συναντηση να δουμε κ τα σχεδον συνομηλικα μας, νεφελιτσα και στεφανο, ειδικα το στεφανο που εχω να δω μηηηηηηνες, θα εχει γινει ολοκληρο αντρακι!:D

και εμεις και εμεις θελουμε να σας δούμε!!! περασε ουυυ πολυς καιρος!!! σε εκεινο το παρκο που βρεθηκαμε δεν εχουμε παει απο τοτε και μου άρεσε πολυ...

θελουμε να δουμε και την Εαρτουλα αλλα μετά το σημερινό φοβάμαι μην της ορμήξει ο Στέφανος!:roll:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας κορίτσια!!!:-)

Να ρωτήσω πότε κόβουν το "γλύψε" τα μικρά;;;Ο δικός μου ακόμα γλύφει τα πάντα...καλά χώμα φάγαμε μια μερα στην γλάστρα...:confused::confused::confused:

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

και μόλις χτες αναρωτιομασταν με το καλό μου αν μεχρι το καλοκαιρι στην παραλία θα έχει μαθει να μην βαζει στο στόμα του τα πάντα άρα και το χώμα...

σας ευχαριστώ ου ανοίξατε τους ορίζοντες!:lol:

Α καλά ο Γιώργος το καλοκαίρι που πέρασε στην παραλία δοκίμασε όλα τα βότσαλα..ευτυχώς δεν είχε άμμο...

Ο Γιάννης τα δάγκωνε κιόλας τα βότσαλα... νομίζω ότι είχαν λίγο σημαδάκια τα δόντια του μετά...Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου... Το πιθανότερο πάντως είναι να παίζει με την άμμο, να την βάζει σε κουβαδάκια, σε φορτηγά και να είναι τόσο απασχολημένος που δεν θα θυμιθεί να την δοκιμάσει κιόλας... Αυτό έκανε πάντως ο Μάνος και στη θάλασσα και στο σκάμα με χώμα στις παιδικές χαρές..

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπερα και απο μενα!!!

Φελια με το καλο κοπελα μου να υποδεχτεις το νεο μελος της familias , και μην στεναχωριεσαι για τον Γιωργακι σου καλα θα ειναι!!!

Τι ομορφα που περασατε , οι φωτο ειναι υπεροχες μακαρι καμια μερα να σας συναντησω και εγω θα ηταν τελεια εμπειρια for me !!!

Τα παιδακια σας αλλα και εσεις ειστε υπορεχες , και δεν φενεστε για λεχωνες οσες ειναι!!!

Galat τι ομορφη κοιλιτσα ειναι αυτη , θελω και εγω και θελω και διδυμα!!!

Καλα δειτε εδω και μετα να λετε για αμους και αντισωματα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=53499

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...