Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωωωω ωραίες οι φώτος μόνο που μπέρδεψες την τζένη με την δανσεμ

η τζένη είναι στην φώτο..

και επίσης ο φωτογράφος κλασσικά δεν βγαίνει, την άλλη φορά θα φέρω κι εγώ μηχανή...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Νιώθω άλλος άνθρωπος και το απίστευτο? Λες και το ένιωσε και η μικρή και με το που γυρίσαμε θήλασε ήρεμα κανένα 20' -κατόρθωμα για εμάς- προς το παρόν δεν έβγαλε καθόλου και την έπεσε και πάλι για ύπνο! Είμαι ευτυχισμένη αγαπημένες μου!

είδες καλή μου? που ανησυχείς υπερβολικά! ;)

Ωωωω ωραίες οι φώτος μόνο που μπέρδεψες την τζένη με την δανσεμ

η τζένη είναι στην φώτο..

και επίσης ο φωτογράφος κλασσικά δεν βγαίνει, την άλλη φορά θα φέρω κι εγώ μηχανή...

:oops::oops::oops::oops::oops: ουπς! την έκανα τη βλακεία!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλά τί ωραία!

Μπύρισε παλιό καλό καφέ!(τυπογραφικό το λάθος αλλά το άφησα γιατί την άλλη φορά σκεφτόμουν να πάρουμε και μπύρες!)

Πολύ χάρηκα που σας είδα όλες αλλά κυρίως που γνώρισα τη Μαρίνα και το Γιώργο και την υπέροχη χορεφταρού!

Καλά έκανες και ήρθες Δανάη! Την επόμενη φορά δεν θα μπεις χωρίς εισιτήριο, τώρα καλά τη σκαπούλαρες!

Τέλειες φωτός Μαριλενάκι, μπράβο που τράβηξες! Όλα τα ζουζούνια τέλεια! Με το Νικολάκη να κοιμάται σαν τα γατάκια στον ήλιο... Παίζει να μας κοροϊδεύει η κυρία Λέγκω ότι το παιδί δεν κοιμάται! Και Βασούλα κι εγώ στις 12.30 έφτασα, και σε σκεφτόμουν ότι κι εσύ θα αργοπορούσες... κρίμα, την επόμενη φορά να τηλεφωνήσεις. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε μόνο μια κοιλίτσα...

Άντε Φέλια μου με το καλό! Την Τρίτη το πρωί θα κρατάς την κουκλίτσα σου! Και όσο και για τα άλλα μην ανησυχείς... Θα έρθουν στην ώρα τους. Το μικρό να τον φέρει ο μπαμπάς σίγουρα να τον δείς...

Μετά είναι η Χλόη εεε? Έχετε κανένα νέο? Πώς πάει? Και μετά τη δεύτερη γενιά της Βάσοως και της Αθηνάς τί θα κάνουμε? τζένη και Μαριλένα, με το ζόρι θα σας φέρουμε τον πελαργό!

Πήγαμε σινεμά και μαζευτήκαμε πριν λίγο! Και κοιμούνται και τα 2! Πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ μέρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Επειδή είμαι ολίγον άσχετη μήπως ξέρετε πού στο φόρουμ αναφέρονται πληρονται πληροφορίες για πάουτσ, σλιγκ κτλ? Ζήλεψα λέμε και θέλω κι εγώ άμεσα! Ευκαιρία μιας και η μπουμπού κοιμάται τώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σας και το πάρκο φαίνεται τέλειο! Την επόμενη φορά θέλω να έρθουμε και εμείς αν και δεν ειναι για την ηλικία του Στέφανου οι δραστηριότητες του.

Είστε όλες γλυκύτατες και αδύνατες για τόσων μηνών λεχώνες! Ζηλεύω!

Εμας ήρθαν εδω η ds για τις κρεμες με την Νεφελίτσα και τον καλό της και παίξανε τα συνομήλικα μικρά μας αλλά δυστυχώς του Στεφανάκου του βγήκε τρελό νεύρο και ξεσάλωσε! :-( Ελπίζω να είναι φάση...η καημενούλα η Νεφελίτσα τρόμαζε από τα μουγκρητά του!:roll:

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!

Καλά κάθε φορά που βλέπω φωτό σας βλέπω πόσο μεγάλωσαν και άλλαξαν τα παιδάκια!!!πέρασε ο καιρός και ξεπετάχτικαν τα βλασταράκια.....αχ δν μπορώ ,συγκινήθηκα...θυμήθηκα τα παλιά που ήταν μικρούλια και είχαμε τα άγχη μας...η Λαμπρινή και η Μαρία Κ που χάθηκαν άραγε;;;;;;;;;;;;;;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Επειδή είμαι ολίγον άσχετη μήπως ξέρετε πού στο φόρουμ αναφέρονται πληρονται πληροφορίες για πάουτσ, σλιγκ κτλ? Ζήλεψα λέμε και θέλω κι εγώ άμεσα! Ευκαιρία μιας και η μπουμπού κοιμάται τώρα!

www.babywearing.gr

Φελια με το καλό να έχεις στα χέρια του το δεύτερο μωράκι σου!!!

Διαφημίσεις

Καλά Λέγκω τα κιλά που τα άφησες ..σπίτι;;;

Galat η κοιλίτσα σου είναι πολύ ζουζουνίστικη...εκεί έπεσε το μάτι μου.........καλά άν ήμουν εκει δεν θα φαινόταν καμια σας :tongue::tongue:tongue:

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Σε ευχαριστώ πολύ Jen και συ να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου και ...στα δικά σου!!!:wink:

χαχα πρωτη φορα ακουω αυτην την ευχη για μενα εδω και πολυ καιρο! να είσαι καλά σε ευχαριστω αλλά θα το καθυστερήσουμε λιγάκι λέμε!:D

ti teleia poy vrethikate!!!!

kai emeis sinantithikame me tin jen, tha sas grapsw se ligo!!!!;)

σαν τρομερή ρεπόρτερ που είμαι σας έχω και φωτορεπορτάζ (...σε λίγο ;) )

super oi photos!!!!!:):):)

Γειά σας κορίτσια!!!

Είχατε συνάντηση σήμερα ε;;;Άντε πάντα τέτοια εύχομαι!!!

Λέγκω να χαίρεσαι τον πρωτότοκο!!!Πολλήχρονος και ευτυχισμένος!!!

Ετοιμάζουμε τις τελευταίες λεπτομέριες στις βαλίτσες και αύριο τέτοια ώρα αφήνω το παιδί μου :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: και πάω να γεννήσω...η μπετονιέρα επιτέλους αδειάζει...σιγά να μην φύγει η κοιλιά με τη μία!!!!

me to kalo felia moy!!!!!

http://www.babywearing.gr/index.htm

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τζεν,

μια χαρά δραστηριότητες έχει για το Στέφανο... Χώμα, κούνιες και τραμπάλες... Και το χώμα είναι ότι πρέπει για την ηλικία του για να μην τον κυνηγάς!

Μαρινάκι, δες στο www.baywearing.gr και εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19537

είχε και ένα άλλο τόπικ αλλά δεν το έχω βρει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...