Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κι εμείς δεν είμαστε στα καλύτερά μας. Έχει πολύ βήχα με φλέματα ο μικρούλης και ανεβάζει πυρετό που όσο μπόρεσα να θερμομετρήσω φτάνει στο 38,3 (μάλλον και παραπάνω αλλά δεν κάθεται περισσότερη ώρα με το θερμόμετρο!)

Τατιάνα πλάκα κάνεις ότι με την κοιλιά απέναντι έκανες όλα αυτά κι ας είσαι κι εσύ άρρωστη! Τελικά μάλλον εγώ είμαι πολύ γκρινιάρα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Αλήθεια τα πρωινά τη στέλνεις την Αννούλα σταθμό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι την στέλνω... και φέρνει διάφορα και μας κολλάει..

Γράψτε λάθος, ο Μικ δεν είναι άρρωστος τώρα κυκλοφορεί σαν ετοιμοθάνατος μες το σπίτι (με κόπο προσπαθώ να μην γελάσω) φοράει σκούφο, 2-3 πουλόβερ και τώρα που πήγε στον καναπέ τον σκέπασα με πάπλωμα και μάλλινη κουβέρτα... Επίσης βγάζει κατι περίεργους ήχους σε στυλ Μππρρρρρρρρρρρρρρρρ μπρρρρρρρρρ

Ααααχ δεν μπορώ....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

λοιπον χτες εκανα ενα μαθημα σε μια πολωνεζα και της ελεγα για το πολυτεχνειο, ειδαμε κ ενα βιντεακι κ πηγαν να με παρουν τα ζουμια....:?:? συγκρατηθηκα παντως....:roll:

ουφ, τι θα γινει με αυτες τις αρρωστιες;παω στο ενα καφε, μυξες, παω στο αλλο, (γιατι το χω κ ..διπορτο!)φλεμματα!:eek: πού να πρωτοστειλω θετικη ενεργεια ;;;;;:? στις εγκυουλες, στα μωρακια, στα μπομπιρακια, στους πατεραδες αυτων!πωπωωωω!!!!

ξεχασα να σχολιασω και τα μητσοκατορθωματα!ευγε παληκαρι μου, η τουαλετα ηταν μπεστ οφ νομιζω!!:tongue:

επισης φελινι το σαιτ ηταν πειρασμος οκ, τα κοριτσιστικα θεικα οπως παντα:tongue::tongue: και τα γυναικεια....αχχχ ....!ερωτευτηκα μια τουνικ :http://www.boden.co.uk/en-GB/Womens-Tunics/WK525/Womens-Cashmere-Tunic.html?orcid=-50#jf9

και μια ζακετα:http://www.boden.co.uk/en-GB/Womens-Knitwear/Cardigans/WK541/Womens-Long-Stitch-Cardigan.html

ενταξει, το κοβω, ειπα του χρονου ρουχα:rolleyes: !!!

υπαρχει ενα μαγαζακι στα εξαρχεια στη θεμιστοκλεους που το εχει μια γαλλιδα και φερνει απο ισπανικες κ γαλλικες βιοτεχνιες φανταστικα πραγματα, τετοιου περιπου στυλ!λεγκω θυμασαι ποιο λεω..!απ'ο,τι ξερω κανει κ καλες τιμες στις εκπτωσεις..!

πολλα ειπα......:roll:

δε σας εχω διαβασει απο το τελευταιο μου μηνυμα, θα παω τωρα να διαβασω....ΟΜΩΣ επρεπε να γραψω αυτο :

τι τελος στη season ηταν αυτο στο greys anatomy????????:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ειναι δυνατον??????

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Μολις γυρίσαμε από παιδίατρο, η Ευτυχία έχει αμυγδαλίτιδα, ο λαιμός γεμάτος πύον και κατακόκκινος, όλη μέρα σήμερα ούτε έχει φάει ούτε έχει πιεί, ούτε νερό, ούτε θηλάζει, μόλις πάει κάτι να βάλει στο στόμα της αρχίζει να ουρλιάζει απ' τον πόνο!

Τώρα έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά μου χωρίς να καταφέρει να θηλάσει και μουρμουράει μες τον ύπνο της "λάλα, λάλα":sad: Το καϋμένο μου ονειρεύεται γαλατάκι και δεν μπορεί να πιεί...

Ναι, έχει πυρετό γύρω στο 38,5, άμα δώσω αντιπυρετικό πέφτει λίγο μέχρι το 37,5 και ξανανεβαίνει στο τρίωρο. Δυστυχώς θα πάρει αντιβίωση!

Εσείς πώς πάτε;

πωπωπω το ζουζουνι.. περαστικα!!

εγω χρονια ταλαιπωριομουν με τις αμυγδαλες μου, απο μικρο παιδι με πυρετους 40 και, η μαμα μου επειδη με μεγαλωνε και μονη της τα ειχε δει ολα .....μεχρι που στην τριτη γυμνασιου επαθα μια οξεια βρογχιτιδα (καλα δε σας περιγραφω, δεν ειναι ωρα τωρα.....) αλλα απο εκει και μετα ποτε ξανα δε με επιασαν οι αμυγδαλες μου, παντα οταν αρρωσταινω (πολυ σπανια πια ) με πιανει ο βηχας της βρογχιτιδας, οχι οτι ειναι καλος, αλλα τουλαχιστον δεν ανεβαζω τους πυρετους των αμυγδαλων...

Γράψτε λάθος, ο Μικ δεν είναι άρρωστος τώρα κυκλοφορεί σαν ετοιμοθάνατος μες το σπίτι (με κόπο προσπαθώ να μην γελάσω) φοράει σκούφο, 2-3 πουλόβερ και τώρα που πήγε στον καναπέ τον σκέπασα με πάπλωμα και μάλλινη κουβέρτα... Επίσης βγάζει κατι περίεργους ήχους σε στυλ Μππρρρρρρρρρρρρρρρρ μπρρρρρρρρρ

Ααααχ δεν μπορώ....

περαστικα σας οικογενειακως και κουραγιο!!!!!!:(:(

ουφ, τι θα γινει με αυτες τις αρρωστιες;παω στο ενα καφε, μυξες, παω στο αλλο, (γιατι το χω κ ..διπορτο!)φλεμματα!:eek: πού να πρωτοστειλω θετικη ενεργεια ;;;;;:? στις εγκυουλες, στα μωρακια, στα μπομπιρακια, στους πατεραδες αυτων!πωπωωωω!!!!

και εγω αυτη την απορια εχω...ελεος πια!!!!

και επισης απορω πως την εχουμε γλιτωσει εμεις και τα μικρα μας....με εχει πιασει ενας φοβος ειναι η αληθεια....:(

επισης φελινι το σαιτ ηταν πειρασμος οκ, τα κοριτσιστικα θεικα οπως παντα:tongue::tongue: και τα γυναικεια....αχχχ ....!ερωτευτηκα μια τουνικ :http://www.boden.co.uk/en-GB/Womens-Tunics/WK525/Womens-Cashmere-Tunic.html?orcid=-50#jf9

αυτο το ριγε ειναι τελειο!!!!!!!! πραγματικα φανταστικο!!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

πάτησα στο λινκι της τουνίκ και κάνουν μεντενανς στο σάιτ, χαχααχαχαχαχ τα καταφέρατε πάλι :lol: :lol:

Σοφουκικινι περαστικά στην Ευτυχία. Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα!

Τάτη και Μαρίνα περαστικά σας επίσης, να γίνετε καλά γρήγορα και σβέλτα!

Έχω μεγάλη χαρά: ΧΤΕΝΙΣΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!!!! το μαλακτικό που παρήγγειλα απο το naturallyFabulous (θενκς Τατάκι) έκανε το θαύμα του!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρες!

Και εγώ πήγα για να δω την τουνίκ αλλά πάπαλαααααααα το σαιτ!!! Αλλά μου έγραψαν ότι τα στείλανε (τί νομίζατε ότι αγόρασα μόνο ένα ανοράκ;;;;) Με έχει πιάσει καταναλωτική μανία και εφόσον δεν ψωνίζω για μένα παίρνω για την Άννα τον Μικ το σπίτι...

Είδες ντου ένα μαλλακτικό πως σου αλλάζει την ζωή;;;; Εμένα τώρα της αρέσει τόσο πολύ να της φτιάχνω κοτσιδάκια (επιτέλους γιατί δεν μπορούσα να την βλέπω με την αφάνα) που μου φέρνει τα σύνεργα...

Και μετά φυσικά πάει και στον καθρέφτη για να εγκρίνει τις κομμωτικές μου δυνατότητες!!! Και δεν χρειάζεται να βάζει παντού μαλλακτικό εγώ βάζω μόνο πίσω που είναι οι μπούκλες που μπλέκονται...

εντιτ απντειτ αρρώστιας...

Παιδιά ο Μικ έχει απίστευτο γέλιο ως άρρωστος, κάνει λες και τώρα όπου ναναι θα βγάλει φτερά!!

Σημερα το πρωί δεν έχει πυρετό αλλά εξακολουθεί και κυκλοφορεί με τα 4-5 πουλόβερ και την κουβέρτα.... Εμένα ελπίζω να μην με πιάσει ο κωλόβηχας γιατί με βλέπω να οδεύω προς ΛΗΤΩ ολοταχώς...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Σοφούκι πρέπει να πάρει αντιβίωση, η αμυγδαλίτιδα μπορεί να κάνει αρκετές επιπλοκές...

Nαι, το ξέρω! Με τόσες ιώσεις που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια τα παιδιά μου με τους παιδικούς που ξεκινάνε από μικρά, πλέον κάνω και τη διάγνωση και πάνω κάτω ξέρω αν πρέπει να πάρουν αντιβίωση ή όχι! Εχθές πριν πάω στη γιατρό ήξερα ότι αφού πονάει τόσο πολύ και δεν μπορεί να καταπιεί δεν θα τη γλιτώναμε την αντιβίωση, και σε κάποια φάση που έκλαιγε είδα το λαιμό της κατακόκκινο και πείστηκα! Απλά πήγα και στη γιατρό για να μην κάνω του κεφαλιού μου και απ' το τηλέφωνο και μήπως χρειαζόταν και κάτι άλλο.

Χθες βράδυ ξεκινήσαμε αντιβίωση, τη νύχτα ευτυχώς ήπιε πολλύ νερό (αρχικά δεν ήθελε να θηλάσει με τίποτα) και τα ξημερώματα θήλασε. Τώρα την έχω αγκαλιά θηλάζει και λαγοκοιμάται, μάλλον έτσι θα τη βγάλουμε σήμερα! Αφού δείχνει να μην πονάει και άρχισε να θηλάζει πάλι καλά! Το προλάβαμε νωρίς μάλλον!

Καλημέρα δεν είπα!

Καλημέρα σας!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Πάω στο Λητω γιατί εκεί είναι ο Χασιάκος, και δεν πάω στο Αρεταίειο γιατί δεν μπορώ τα close encounters με γνωστούς την ώρα εκείνη...

Από μαλλακτικό της είχα παρει το καλοκαίρι της προπολιν (εις την πάρο) και κρατάει ακόμα φυσικά. Οταν τελειώσει θα παραγγείλω και εγώ, τότε δεν μπορούσα. Αν κάνεις παραγγελία ξανα από το νατουραλφαμπιλους πες το, να κάνουμε μαζί...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

καλημερα !!σημερα ειμαι κι εγω ψιλοχαλια ,πρεπει να τσιμπησα μια ιωσουλα ελπιζω οχι γουρουνογριπουλα, που καθολου απιθανο ετσι οπως ερχομαι καθε μερα με το τρενο, στοιβαγμενοι ,ο ενας να βηχει πανω στην μουρη του αλλου..ποτε επιτελους θα φτιαξουν τις ρημαδογραμμες του??

κι εγω χθες προσπαθουσα να μπω στο σαιτ να παραγγειλω και κολλουσε,το καταστρεψαμε :lol:

Τατι ο Μικ μου θυμιζει τον δικο μου ,κανει λες και θα πεθανει ,βογγαει λες και θα γεννησει ,ετσι με κουβερτες και παπλωματα,σκουφο δεν φοραει αλλα κυκλοφορει με το μπουφαν !!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

εντιτ απντειτ αρρώστιας...

Παιδιά ο Μικ έχει απίστευτο γέλιο ως άρρωστος, κάνει λες και τώρα όπου ναναι θα βγάλει φτερά!!

Σημερα το πρωί δεν έχει πυρετό αλλά εξακολουθεί και κυκλοφορεί με τα 4-5 πουλόβερ και την κουβέρτα.... Εμένα ελπίζω να μην με πιάσει ο κωλόβηχας γιατί με βλέπω να οδεύω προς ΛΗΤΩ ολοταχώς...

:lol: :lol: :lol: Απίστευτος! Περαστικά και στους δύο!

Αυτό με το βήχα στο τέλος της εγκυμοσύνης το είχα και στις 3 πρώτες γέννες. Πίστεψέ με, το χειρότερο είναι να σου μείνει μετά τον τοκετό που κάθε που βήχεις τραβάνε και τα ράμματα... Πάντως πριν κανένα μήνα που με είχε πιάσει βήχας πάλι (έχω μια ευαισθησία στο θέμα που μου δημιουργήθηκε εξαιτίας συναδέλφων καπνιστών μετά από μια ίωση:evil:) με το σιροπάκι το φυτικό με τον κισσό μια χαρά μου πέρασε ο βήχας! Και δεν το ήξερα τόσα χρόνια και έπαιρνα τα άλλα τα κ@λοσίροπα...

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Kαλημέρα αρρωστούλικα! Περαστικά!!! Σοφούκα, ένα μεγάλο φιλί να δώσεις στην κουκλάρα!

Παιδιά, δεν υπάρχει πιο γελοίο πράγμα από έναν άντρα που αρρωσταίνει. Κάνουν όλοι σαν ετοιμοθάνατοι, ενω εμάς με τα ίδια συμπτώματα δε μας δίνουν σημασία...

Έχει πολύ ωραία μέρα αλλά δεν έχω κέφια, πορκέ;;;

Για το σάιτ μην ανησυχείτε το φτιάξανε, μπορείτε να ξαναμπείτε όσες δεν είδατε την τουνίκ, αλλά με τη σειρά. (πολύ ωραία είναι, μήπως να την παραγγείλουμε όλες και να την κάνουμε στολή; )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...