Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!!

Είχατε συνάντηση σήμερα ε;;;Άντε πάντα τέτοια εύχομαι!!!

Λέγκω να χαίρεσαι τον πρωτότοκο!!!Πολλήχρονος και ευτυχισμένος!!!

Ετοιμάζουμε τις τελευταίες λεπτομέριες στις βαλίτσες και αύριο τέτοια ώρα αφήνω το παιδί μου :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: και πάω να γεννήσω...η μπετονιέρα επιτέλους αδειάζει...σιγά να μην φύγει η κοιλιά με τη μία!!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

εμεις τωρα ξυπνησαμε ,χθες βρηκε να κοιμηθει 1.30 !!

εδω δεν απαντησε κανεις

και απ' οτι βλεπω ξυπνησατε νωρις οποτε δεν θα σας προλαβουμε ..

Κρίμα Βασούλι... next time!

Felia με το καλό κοριτσάρα μου!!!!!! Να σαι καλά, να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις και να πεις στον Γιώργο ότι πας να του φέρεις το καλύτερο δώρο που μπορεί ποτέ άνθρωπος να θελήσει: ένα αδελφάκι! Είναι λογικό να σκέφτεσαι τον Γιώργο αλλά όταν θα πάρεις αγκαλιά το πλασματάκι θα τα ξεχάσεις όλα!!!

Αχ συγκίνηθηκα!

Σματς!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Felia mou εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! αύριο τέτοια ώρα θα κρατάς το πλασματάκι σου αγκαλιά και όλα θα είναι τέλεια!;):D

Ευχαριστώ πολύ Marle!!!Μάλλον τέτοια ώρα αύριο θα κλαίω με μαύρο δάκρυ που θα αφήνω τον Γιώργο για 5 μέρες....

Και όλο το επόμενο βράδυ θα ανταλλάζουμε μύρλα με τον άντρα μου....αλλά Τρίτη το πρωί θα έχω το μπουμπουκάκι μου αγκαλίτσα ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!!

Ωραίος καιρός για βόλτα σήμερα....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

Felia με το καλό κοριτσάρα μου!!!!!! Να σαι καλά, να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις και να πεις στον Γιώργο ότι πας να του φέρεις το καλύτερο δώρο που μπορεί ποτέ άνθρωπος να θελήσει: ένα αδελφάκι! Είναι λογικό να σκέφτεσαι τον Γιώργο αλλά όταν θα πάρεις αγκαλιά το πλασματάκι θα τα ξεχάσεις όλα!!!

Αχ συγκίνηθηκα!

Σματς!

Καλά τώρα άρχισε το κλαψούρισμΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

Βρε μπας και δεν πάω καλά ...νομίζω ότι δεν θα το αγαπάω το ίδιο με τον Γιώργο το καημένο το κορίτσι....

..το άλλο ,θα τον έχει η πεθερα μου..θα τον ζυγύσω πριν φύγω και μετα που θα γυρίσω :tongue::tongue::tongue:

Γειά κι από μένα!

Felia με το καλό! Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς καθόλου! [Μην ξεχνάς, μέσα στις ετοιμασίες είναι και η ξεκούραση, ε;]

Κορίτσια, χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα, όσες γνώρισα, και που με κάνατε να νιώσω τόσο άνετα, γιατί αισθανόμουν σαν την τρελλή στο δρόμο που ερχόμουνα. Είχα και τον άλλον να μου λέει που θα πας εκεί χωρίς "εισιτήριο" (τη μικρή δηλαδή), σκεφτόμουν και ότι δεν πρόκειται να σας αναγνωρίσω... Να 'ναι καλά η Αννούλα δηλαδή με το απίστευτο φωτοστέφανο, αλλιώς θα έκανα σβούρες μόνη μου μέχρι να το πάρω απόφαση και να φύγω. Δε με έκοβα να ρωτάω αγνώστους με τα παιδάκια τους "μήπως γνωριζόμαστε απ' το ιντερνετ;;;"...;););)

Τες παν, όλα καλά, πραγματικά χάρηκα, σε επόμενη δόση θα φέρω και το Σεμελίδιο, να γνωρίσει κι αυτή τα φοβερά τσιπιρίκια σας!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Γεια σου χόρεψετους, είσαι απίστευτα γλυκιά, το ξέρεις;;;

Η Άννα πολλές φορές έχει λειτουργήσει έτσι, θυμάμαι στο Ναύπλιο, στην πλατεία μέσα στο χαμό με πλησιάζει μια κοπέλα και μου λέει: είσαι η φελινιντοκ;;;;:eek:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Άλο!

Φέλια μου είναι λίγο πίκρα-δε σου το κρύβω-το διάστημα που είσαι στο μαιευτήριο χωρίς το παιδάκι σου, όμως μετά θα είστε όλη η οικογένεια συνέχεια μαζί! Το καλύτερο δώρο λέμε του φέρνεις-ελπίζω να το δει κι εκείνος έτσι :tongue:!

Πολύ χάρηκα κοριτσάκια που έστω και για λίγο καταφέραμε και εμείς να έρθουμε στο πάρκο και να σας δούμε! Πόσο μεγάλωσαν όλα τα ζουζούνια, καλέ δυσκολεύτηκα να τα γνωρίσω τα περισσότερα! Η κουκλίτσα Αννουλα είναι όντως σήμα κατατεθέν, Φελίνι καθόλου δε σου φαίνεται ότι ξενυχτάς, η Δανάη απίστευτη πλάκα με τα κόκκινα γυαλυά της, ενώ ανακάλυψα πώς φοριέται και το μέι τάι αφού ο Αγγελούκος μια χαρά είχε βολευτεί μέσα σε αυτό, ενώ η θαρραλέα Λέγκω είχε το Νικολάκη στο πάουτσ και το Θοδωράκη τον πέτυχα να σκαρφαλώνει σε κάτι σχοινιά! Πάει για καταδρομέας από τώρα! Marle πολύ χάρηκα που σε γνώρισα κι από κοντά και ο Ιασωνάκος σου πολύ καλό παιδάκι! Γαλατούλα, μου φάνηκες πολύ μικρή και καθόλου δε φαινόταν ότι είσαι εγκυούλα, ενώ η Ειρηνούλα σου πολύ ανεξάρτητη, μια χαρά έπαιζε μόνη της! Ελένη χμμμ δε σε χωνεύω γιατί είσαι πανύψηλη και ο Αλεκούκος σου όπως τον θυμάμαι από τις φώτο, ένα κουκλί! Η Ελίζα δε τόσο άνετα θήλαζε τη Σοφία της κρατόντας την με το ένα χέρι, δε νομίζω ποτέ να το καταφέρω αυτό, ενώ ο Κωστής έπαιζε μόνος του μια χαρούλα! Ο Μητσάκος της Τζενούλας άλλαξε απίστευτα μου φαίνεται! Δε θα τον γνώριζα με τίποτα! Danceme δε σε πέτυχα, την επομενη φορά ελπίζω! Κάποια ξεχνάω ή μου φαίνεται? Τον Γιωργάκη μου τον είχαν πιάσει οι ντροπές και με ήθελε συνέχεια μαζί του οπότε δεν είπαμε και πολλά αλλά άντε να φτιάξει ο καιρός και να αρχίσουμε τις εξορμήσεις γιατί αρχίζω να φλιπάρω μέσα!

Εντομεταξύ μέχρι να γυρίσουμε σπίτι η μπουμπού έτρωγε ήδη οπότε έβγαλα και το επόμενο γεύμα, την αφήσαμε στη μαμά μου και πήγαμε η υπόλοιπη οικογένεια για φαγητό με φίλους! Νιώθω άλλος άνθρωπος και το απίστευτο? Λες και το ένιωσε και η μικρή και με το που γυρίσαμε θήλασε ήρεμα κανένα 20' -κατόρθωμα για εμάς- προς το παρόν δεν έβγαλε καθόλου και την έπεσε και πάλι για ύπνο! Είμαι ευτυχισμένη αγαπημένες μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Φέλια με το καλό να υποδεχτεις το κοριτσάκι σου και μην ανησυχεις οταν το παρεις στην αγκαλια σου θα το αγαπησεις το ιδιο οπως τον τσολια σου!!!

Παρολο τον αερα σημερα ηταν καλη μερα για βολτιτσα ,εμεις ξεκινησαμε για θαλασσα αλλα λογω αερα καταληξαμε στο εθνικο κηπο,η στεφανια τρελαινεται με τα ζωακια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλά Μαριλενάκι καλυτερα δεν θα μπορούσες να τα πεις καλυτερα (μουτς!)...

Χαρηκα παρα πολυ που συναντηθηκαμε εμεινα με τα πιτσιρικια, που ενω εχουμε κανα εξαμηνο να τα δουμε το ποσο εχουν μεγαλώσει σε εκπλησει...ειδικα ο Μητσος της Τζενης και η Σοφούλα της Ελίζας...πω πω .... εμεινα...

Βασουλα και ντου τς τς τς!!! Παρε ενα τηλεφωνο ρε συναδελφε πριν ξεκινησεις!!!

Μετα με την Αφροδιτη πηγαμε στης Λεγκους μας μαζεψε δηλαδη η κοπελα φαινεται ηθελε το ξεσηκωμα της κυριακατικο χαχαχαχαχα!!!! Οχι, περασαμε πολυ πολυ ομορφα, ηταν σχετικα ησυχα τα πιτσιρικια(η δικια μου ειναι ανταρτισσα λιγο αλλα νυσταζε) μας μαγειρεψε με τον αντρουλη της και γενικά πολυ ζεστό και φιλόξενο σπιτικο!!!

Μουτς μουτς μουτς μουτς ευχαριστούμε πολυ!!! (Και θα ανταποδωσουμε συντομως τα κρυα ηρθαν)

Ευχαριστηθηκα μπεμπουλίστικη μυρωδια με τον Νικολάκη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μαρινάκι μου ξεχασα να σου πω εισαι κι εσυ στα ανηλικα, και ο γωγουλης ειναι ξανθουλης γλύκας σαν τον Ιασωνα!

Χαρηκα πολυ που σε γνώρισα απο κοντα..

Ειδες τι καλο που σου έκανε τελικα? Και εσυ αλλαξες παραστασεις και ηρεμησε και η μικρη!!!

Και παιδια....λεχωνα να σου πετυχει, χωρουσε ηδη σε...τζην!!! ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σου χόρεψετους, είσαι απίστευτα γλυκιά, το ξέρεις;;;

ΩΩΩ, με κάνετε και ντρέπομαι... Ευχαριστώ! Και παρεμπιπτόντως, το μόνο που με έκανε να πιστεύω ότι η κόρη σου μπορεί να μην είναι η κόρη σου, είναι ότι ούτε θυμίζεις λάμπα, ούτε σου περισσεύουν, όχι 10 που έλεγες, ούτε 3 κιλά!!!! Εγώ περίμενα να δω μια φωσφοριζέ χοντρή λεχώνα και είδα μια λαμπερή και όμορφη μαμά!

Αλλά είπαμε, το παιδί είναι φάρος, οπότε μάζεψα τα κουράγια μου και σας την έπεσα! ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Και...Φελιακι μου τρελουτσικο και παλαβιάρικο, σου μεταφερω και τις ευχες της Λαμπρινουλας, εχει προβλημα με την ενεργοποιηση στο καφε και δεν μπορει να μπει,

μεσα απο τη καρδια μου με το καλο να υποδεχτεις τη μπουμπουκα σου!!!!!

Προτεινω να τον φερει ο μπαμπας του τον μικρο στη μεση του διαστηματος να σε δει! την 3η μερα πχ...θα κατεβεις εσυ φυσικα νομιζω δεν αφηνουν παιδακια... ετσι θα σπασετε λιγο την απουσια σου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...