Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Νταφ στο bliss πήγατε???

ειναι και αυτο στη Ρομβης και ΤΕΛΕΙΟ το ειχα ανακαλυψει όταν εψαχνα κορδέλες κλπ για τα του γάμου μου και ειχα πολυ free time!!!(αχ τι ωραιες εποχες)...και ξαφνικα το βλέπω και παθαίνω σοκ!!! τότε κανόνιζα και βγαίναμε πάντα εκει...στον πανω όροφο κανουν και yoga...η τυπισσα που το έχει φέρνει τα προιόντα ολα απο Ν. Αφρική...(πήρα φόρα και γράφω)...

τελικά σε αυτό πήγες??

Ο δικός μας από χτες βάζει το ένα ξύλινο τουβλάκι πάνω στο άλλο και ανεβοκατεβαινει μόνος του απο το ποδηλατάκι του! Εχουμε χαζέψει λέμε εγω και ο μπαμπάς του.:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως ειμαστε πολυ περηφανες μαμαδες....η καθεμια το δικο μου εκανε αυτο ,αααα το δικο μου εκανε το αλλο :-):wink:

ετσι πρεπει...!!!!lolol

εμενα με τρελλαινουν τα φιλακια της δικιας μου...λιωνωωωωωω :wink:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρααα

Καλυτερη μερα φαινεται σημερα σαν να εφυγε η βρωμοσκονη ....

Αν κ καθυστερημενα χρονια πολλα στο μικρο ταλιμπανακο πολυχρονος κ γελαστος να ειναι παντα! Λενακι να τον χαιρεστε τον κουκλο!

Χρονια πολλα κ στην Θοδωρουλα μας πολυχρονη! Ει ψιτ κοπελια σε λιγο θα σου στειλουμε πακετο για να σε δουμε .......

Α να δουμε ποιες θα βρεθουμε σημερα τελικα .... αντε για να ψηνομαστε εχει ωραια μερα ( με λιγο αερακι βεβαια)

Καλημέρα γλυκούλες ακόμα χουζουρεύετε; Αστείο εε;

Νομίζω ότι καθάρισε η ατμόσφαιρα, ευτυχώς δηλαδή γιατί κι εγώ είχα προβληματιστεί για τα πιτσιρίκια. Τελικά μας κάνει ωραιότατη μέρα για τσάρκα στο πάρκο!

Νοιώθω απίστευτα οργισμένη ή μάλλον εξαγριωμένη με την μάνα μου... πραγματικά θα ήθελα να πάει στα τσακίδια και να μην ξανακούσω τίποτα για την πάρτη της. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αποφάσισε να κάνει παιδί αφού είναι παντελώς άχρηστη να αγαπήσει οτιδήποτε ζωντανό εκτός απ'τον εαυτούλη της.

Κακώς χαλιέμαι... πάω να ψήσω τα χορτοπιτάκια που θα παρουμε στο πάρκο... Άντε καλέ ξυπνήστε (βρε χιούμορ που το χω τρομάρα μου)

Τζενάκοοοοο κατά τις δώδεκα είδα την κλίση σου... δεν νομίζω να ήθελες πραγματικά να σε πάρω εκείνη την ώρα εε;

Σοφούκι θα έρθεις καλέ για να σου φέρω το τάπερ;;;

Διαφημίσεις

πω πω πως το ξέχασα! Χρόνια Πολλά στο Θοδωρίκο μας!!!!!!!! Λέγκω μου να τον χαίρεστε!!!!

Λέγκω,και εγώ το ξέχασα χτες!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!

Εδώ έχει μια καταπληκτική μέρα, με αέρα όμως... Θα συναντηθείτε???? Καλά να περάσετε!!:D

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Αααα μην αγχωνεσαι κοπελια δεν ειχαμε κοιμηθει ακομα .....

Μην χαλιεσαι μωρε αδικα δεν αξιζει τον κοπο καν ......

Αντε να τα πουμε κ απο κοντα .....

Βρε κοριτσια εμενα οπι αντρες του σπιτιου ακομα κοιμουνται μηπως να παω να τους ξυπνησω ????

Διαφημίσεις

Ωχ αμαν μιλαμε φυσαει τρομερα εδω, πηγε να πεταξει ολα το τραπεζι στη βεραντα τωρα...

ναι Τζενακο ετσι λεω. με προβληματιζει λιγο ο αηρ, αλλα βλεποντας και κανοντας...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!

εμεις τωρα ξυπνησαμε ,χθες βρηκε να κοιμηθει 1.30 !!

εδω δεν απαντησε κανεις

αυριο θα μπορεσει ο δ να μας φερει και μας αλλα 11 ειναι μια ωρα δυσκολη

γιατι τοτε ξυπναμε (αφου κοιμομαστε στις 12.30)

αν ερθουμε αργοτερα θα προλαβουμε καμια??

και απ' οτι βλεπω ξυπνησατε νωρις οποτε δεν θα σας προλαβουμε ..

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερα ! ελπιζω να περνατε καλα στο πικνικ, κ εδω παντως ο αερας θα μας παρει κ θα μας σηκωσει:tongue: δεν παραπονιεμαι, απο τη βρωμοσκονη 100000 φορες αερακι δροσερο!

jenako ναι αυτο εννοω!!

μα τι σουπερ υπεροχο ντεκορ και τελεια χρωματα παντου!!!τι φανταστικα τσαγια!!αλλα....πανακριβο βρε παιδι μου...και με σελφ σερβις ΤΟΣΟ ακριβο δεν λεει...

το καροτσι μας ζοριστηκε λιγακι να περασει, δεν μας βοηθησε κ κανενας του μαγαζιου:rolleyes:, μαλλον μαμαδες με μωρα σε καροτσι ειναι λιγο ειδος προς εξαφανιση και 'ουφο' σε τετοια μερη, τι να γινει, πρεπει να αλλαξουν οι πολιτικες πολλων καταστηματων...ευτυχως που στο ισογειο ειναι μη καπνιστων παντως!!

λεγκινι υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι, πως να γινει...:(το οτι ειναι μαμα σου φανταζομαι ποσο ποναει, αλλα εσυ εχεις τη ζωη σου και δεν βασιζεσαι πανω της ... αν δεν ειναι προθυμη να αναλαβει οποιονδηποτε γονεικο ρολο, εκεινη χανει παντα...ειδικα τωρα που εχει κ εγγονια(+ ενας ρολος....). για μενα, ειναι η απολυτη δυστυχια να μη θες τους ανθρωπους...να αρνεισαι να φροντισεις και να σε φροντισουν... κ δεν μπορεις να το αλλαξεις αυτο εσυ, εχει μαλλον παρει το δρομο της...πολυυυυ λυπηρο, αλλα εσυ να εισαι δυνατη κ να μην πεφτεις, ακους;:)

κ επαναφερω ενα προσφιλες θεμα για να ανεβασω τη διαθεση: (το φαι!!!:tongue:) σημερα λοιπον εφτιαξα βρωμομπισκοτα και ταχινοπιτα..θα φτιαξω επισης φασολια με χορταρικα και αν προλαβω φαγοπυρο με σαλτσα λαχανικων...η απολυτα νηστισιμη μερα!!:tongue::lol:

Ντουντούκααααα!!!! που είσαι ωρή???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κιότεψες από τον αέρα;;; φοβούνται μωρέ τα παληκάρια;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:

μας οργάνωσες καλά, μας είπες και τι ώρα να βρεθούμε και μας έστησες;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τρομερό ρεγιούνιον πάντως! και περάσαμε πολύ ωραία! ήρθε και η "χορεψέτους" (χάρηκα πολύ για τη γνωριμία) ανευ μπεμπονίου (ξηγήθηκε περίφημα!;) -είχε άλλωστε και πολύ κόσμο να γνωρίσει:lol: ) ), η Τζενούλα μετα συζύγου και Δημητράκη (η Μήτσους έχει μεγαλώσει πολύ!), η Τατιανή (κούκλα ήτανε! φτου φτου) με τη μικρή Ολλανδέζα, η Λέγκω μας με "παλιά" και "νέα" γενιά (Θοδωράκης όντως θα γίνει ο αρχηγός της συμμορίας, Νικολάκης απολάμβανε τον κυριακάτικο ήλιο στην αγκαλιά της μαμάς του (καλά, αυτά τα κολασμένα θεσπέσια ήταν! μιαμ), η γλυκιά Ελίζα με τηΣοφούλα που έχει ξετσουμήσει κανονικά και τον Κωστή που έχει περάσει στην επόμενη πίστα πια :D, η Άφρο μας με τον ασιάτη φοβερό Άγγελο αγκαλιά και τη δεσποινιδούλα Δανάη, Αθηνά με στρογγυλή κοιλίτσα και υπέροχη οικογένεια (μουτς), Ελένη με Αλεκούκο (τι γλυκό μουτράκι είν'αυτό!) and last but not least Μαρινούλα με Γιώργη φοβερό! ουουουφφφφ! σεντόνι ε; χαχαχα! διαβάζεται με μια ανάσα!

Πολύ χάρηκα που βρεθήκαμε!

καλά το πάρκο του Πικιώνη πολύ ωραίο αλλά πολύ μακριά μας...

σαν τρομερή ρεπόρτερ που είμαι σας έχω και φωτορεπορτάζ (...σε λίγο ;) )

Επεξεργάστηκαν by Marle

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...