Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαλέ, εδώ άνετα πατάς πόδι! Ποιός είναι ο γιατρός στο σπίτι;;)!

Ο γιατρός τα έχει φτύσει πλέον δεν την παλεύω άλλο θα είναι μια ανακούφιση να πάει σχολείο... Το θέμα είναι ότι θα είναι ευάλωτη να την ξαναπάθει όπως και έγινε τώρα γι αυτό θα ήθελα να την στείλω όταν θα είναι εντελώς καλά... βέβαια η ψυχική μου υγεία βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο, δεν ξέρω τί να κάνω...με τα 2 στο σπίτι όλη την ημέρα απλά δεν αντέχω, και ο μικρός είναι και βολικός το κακόμοιρο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ που έχω το μυαλό μου;;;

Σημερα γιορτάζει ο Σοζωρίκος!!!!!!!!!!

Χρόνια του Πολλά Λεγκούλι να είναι πάντα γεμάτος ενέργεια και ποτέ ποτέ στεναχωρημένος!

Και χρόνια πολλά και στην Θεοδώρα που χάθηκε από προσώπου γης...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Δλδ αυτό το σκηνικό που αντί να ζητάει κάτι σανάνθρωπος το κάνει κλαψουρίζοντας...δεν μπορώ άλλο...

Άλλη ομορφιά κι αυτή... Κι εμείς έχουμε θέμα, ειδικά ο καλός μου που γενικά έχει περισσότερη υπομονή από μένα, στη γκρίνια χάνει τη μπάλα και της φωνάζει. Όχι ότι εγώ γουστάρω, αλλά εκείνος δεν το αντέχει με τίποτα.

Τίποτα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δείχνεις τη δυσαρέσκειά του και να μην ξεχνάς να την επιβραβεύεις όταν ζητάει κάτι όμορφα. Να της λες τώρα χαίρομαι και στο κάνω αυτό αυτό που ζήτησες. Εγώ της λέω και το αντίθετο, όχι δεν θέλω να το κάνω αυτό, γιατί δεν έχω όρεξη να σε ευχαριστήσω όταν μου μιλάς έτσι. Δεν ξέρω αν είναι σωστό, πάντως δείχνει μια κάποια κατανόηση, αν έχει δει και την καλή του πλευρά... Είναι αυτό που λένε "catch them being good"... (σόρι για τα ξένα!)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλημερα!

βρε παιδια τι ατμοσφαιρα ειναι αυτη,κοιταω απο το μπαλκονι και ολα ειναι μια θολουρα κατι σαν ομιχλη και ηθελα να βαλω και πλυντηριο

χρονια πολλα στον Θοδωρούλη-ατακτούλη!

πολυχρονη και η θοδωρουλα !χαθηκε παλι αυτο το κοριτσι...

ντιεσακι κουραγιο θα περασει

τατη κρατα γερα!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στον πρώην γαμπρούλη μου!!! Να τον χαιρόμαστε τον αρχηγό της συμμορίας!!! (δεν έχει ακόμα οργανωθεί η συμμορία αλλά μόλις ξετσουτσουνίσουν τα μικρά θα δείτε!)

Αααα, Τάτη για τη γκρίνια σε καταλαβαίνω απόλυτα, η δικιά μου κάνει και μια γκριμάτσα ταυτόχρονα, στραβώνει το στόμα σαν να έχει πάθει παρεση και είναι μια όμορφιά! Τρελά νεύρα με πιάνουν.....

Ωχ, ο μικρούλης είναι ανήσυχος σήμερα...Καλύτερα να μη μιλάω μου φαίνεται! Φιλάκια!

Χρόνια Πολλά στο Σοζωρίκο!

Πολύ νωρίς όλα φέτος! Να ναι πάντα χαρούμενος και να μεγαλώσει γρήγορα το αδερφάκι του να τον μυήσει!

Βγήκαμε στο Χαλάνδρι και ο Χαβιέ μουρμούραγε για τη σκόνη... Είχε ένα δίκιο αλλά εγώ ήθελα μια βόλτα. Και ο Αλέκος είχε τη γνωστή γκρίνια! Τί πάθανε όλα σήμερα? Ίσως είναι η σκόνη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλησπερα!

χρονια πολλα στο πιο σκανταλιαρικο μουτρακι του καφε!θοδωρικο χρονια σου πολλα!λεγκω να το χαιρεστε το μικρο ταλιμπανακι σας!

χρονια πολλα και στην θεοδωρα μας!που εισαι βρε κοπελια???παλι στην δουλεια εχεις χαθει???φιλακια πολλα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Εμεις παλι,που παρακαλαω τη δαναη να βγουμε κ δε θελει!!! Εμαθε στο μεσα το πουλακι μου με τις παλιοιώσεις! Θα τη ψησω που θα παει!

Γεια σας κόρες!

Πολυχρονος ο μαστροχαλαστής του καφε μας, να μας ξετρελλαίνει παντα με τα κατορθόματά του! λεγκουλίν,να τον χαιρεστε!

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Ελενάκι, ευχαριστούμε για τον κρεοπώλη, ο Μικ ακόμα ονειρεύεται εκείνο το λουκάνικο...

και είναι μία φρίκη αυτη η σκόνη, δεν αντέχεται, προτιμω το κρύο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.

Καλά έχουμε φοβερές εξελήξεις εδώ...

1. Σηκωνόμαστε όρθιες!

2. Χτυπάμε παλαμάκια!

3. Κάνουμε "κουπεπε"!

4. Λέμε ΜΑΜΑ καθαρά και συνειδητά :D

5. Βγάλαμε και το 2ο δοντάκι μας :P

Καλά έχω γίνει πολύ χαζομαμά, είμαι μέσα στην τρελή χαρά.... μια τρισευτυχισμένη κουκουβάγια.

Πάω να διαβάσω και τα δικά σας νέα γιατί έχω μείνει πίσω, αλλά σεας έγραψα τα δικά μου αφού δεν κρατιώμουνα.

IxBZp3.png

Λοιπόν, διάβασα μερικά και....

Σοφούκα να χαίρεσαι την κορούλα σου, να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη.

Επίσης, με το καλό η μετακόμιση και καλή δύναμη ;)

Παλλαντινάκι περαστικούλια σου και χωρίς αντιβίωση. Καλά πολύ κουφό μου φαίνετα να παθαίνουμε μαστίτιδα μετά από τόσους μήνες θηλασμού :confused:

Φέλια μου με το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε καλά και... το σποράκι στο στήθος αμέσως και άστους να πιούν αυτοί το ζαχαρόνερο για να μην πάθουν υπογλυκαιμία :tongue:

Πάω να δω και τα υπόλοιπα...

IxBZp3.png

Καλησπέρα όμορφες... ευχαριστούμε για τας ευχάς. Αύριο στου Πικιώνη θα σας κεράσουμε το κατιτις μας.:P

Παλλαντινάκο μου να γινεις καλα γρηγορα!!!!!!!

Χάλια ατμόσφαιρα!

Νταράν νταράν επιτέλους καθαρίσαμε όχι τίποτα τρελό αλλά είναι κάπως ανθρώπινο το σπίτι... βασικά ο γιωργάκος έκανε τα περισσότερα γιατί εγώ ειχα το γαλακτοτσίμπουρο συνέχεια:rolleyes:

Αλλά μην ανησυχείς, είναι μεγάλος ο θρόνος και χωράει πολλές, δεν είναι σαν τον άλλον, της νυκοκοιροσύνης... ;)

Μαζέψου δεν χωράμε σου λέω:tongue:!

Τζεν τέκνο μου πλακώσου στις πορτοκαλάδες κι έλα αύριο στο πάρκο!

Δλδ αυτό το σκηνικό που αντί να ζητάει κάτι σανάνθρωπος το κάνει κλαψουρίζοντας...δεν μπορώ άλλο...

ντιες αυτό το φαινόμενο θα εξαφανιστεί όπως εμφανίστηκε, μάνα κουράγιο...

Εγώ του λέω ότι δυσκολεύομαι να καταλάβω όταν μου μιλάει κλαψουρίζοντας και πρέπει να προσπαθήσει να μου μιλάει κανονικά για να καταλάβω. Σε γενικές γραμμές πιάνει... σε γενικές μη φανταστείτε θαύματα!

Ρενε εδω εγω κουκουβαγιευω μ'αυτα που γραφεις:D

Πρωην συμπεθερούλα μου σε γλωσσοφάγαμε ωρε;

Την Τρίτη αποχτάμε και νεο σποράκι εεε; Άντε Φέλια μου... πωπω δεν ανυπομονείς τρελά να το δεις;;;

Τατι δεν θα ρθετε αυριο; Ελπιζω να ειναι καλυτερη η ατμοσφαιρα γιατι θα υα παιξουν τα βρεφακια μας

ντιεσακι κουραγιο θα περασει

thx!

ντιες αυτό το φαινόμενο θα εξαφανιστεί όπως εμφανίστηκε, μάνα κουράγιο...

thx!το ελπιζω....:(

dsaki μου σε καταλαβαίνω, αλλά να ξέρεις φάση είναι και θα περάσει, μπορεί να έχει κάποια ανησυχία η μικρή σου. Γιατί δεν την αφήνεις στο κρεβάτι σου;έτσι τουλάχιστον δεν θα σου σπάνε τα νεύρα και θα κοιμηθείς και λίγο παραπάνω.

δεν την κοιμιζω στο κρεβατι μας το βραδυ μονο στο μεσημεριανο υπνο κοιμομαστε μαζι στο διπλο...

Εμείς εδώ τα ίδια, χθες κοιμήθηκε εδώ ο χωρισμένος, προχθές η καλή του, εναλλάξ τους πάω, να δω πότε θα βγει άκρη.

Αλλά μην ανησυχείς, είναι μεγάλος ο θρόνος και χωράει πολλές, δεν είναι σαν τον άλλον, της νυκοκοιροσύνης... ;)

βρε dansem δεν παιζει να κανεις τιποτα να τα ξαναφτιαξουν, αφου ερχονται και οι δυο σε σενα????:?::?::rolleyes:

καντε ενα κ@λο πιο περα να κατσω και εγω στο θρονο....lolololol (καναπε θα τον κανουμε.....lololol:lol:)

λεγκω να χαιρεσαι τον ατακτουλη σου νουμερο 1;);):!:

ΡΕΝΕ συγχαρητηρια!!!!!!!:D:D:D και εις ανωτερα!!!!!:D:D

ρε κοριτσια καντε ενα refresh στη μνημη μου σχετικα με τις βαφες μαλλιων, πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερο ή βαφω κανονικα???

επισης 2 μερες τωρα δινω στη μικρη μη αλεσμενα τα λαχανικα και αλεσμενο το κρεας(ειναι ενα κρεμωδες αποτελεσμα με μικρα κομματακια λαχανικων), στην αρχη το αντιμετωπιζει καλα, μετα απο λιγο που τη βλεπω και δυσανασχετει της το αλεθω, κανω λαθος λετε??ή για αρχη ειναι καλη αυτη η μεταβαση μισο ετσι και μισο αλλιως???:rolleyes::rolleyes:

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

αυριο θα μπορεσει ο δ να μας φερει και μας αλλα 11 ειναι μια ωρα δυσκολη

γιατι τοτε ξυπναμε (αφου κοιμομαστε στις 12.30)

αν ερθουμε αργοτερα θα προλαβουμε καμια??

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...