Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερααα !Τι καλα σημερα δεν δουλευουμε1

Για πειτε για το παρκο ξερει καμια απο Καποδιστριου πως παμε? Ντουυυ γειτονισα δωσε τα φωτα σου!

Μην ακουω γι δουλειες ... καθε Σαββατο σκουπα σφουγγαρισμα κ τα βασικα μπανιο κουζινα κ τα υπολοιπα αν κ οποτε μπορω. Βασικα αυτο που με ενοχλει ειναι η ακαταστασια κ οχι αν το σπιτι ειναι α-σκουπιστο(?) ... Αυτο το πραγμα που ειναι πεταγμενα σε ολο το σπιτι τα παιχνιδια κατσαρολικα κ οτι αλλο φανταστεις με τρελαινει αλλα κ να τα μαζεψω σε 5 λεπτα ετσι γινονται. Χτες το βραδυ πηγα να σκοτωθω ξυπνησε ο ταρζαν κ πατησα με φορα ενα μπαλονι στο διαδρομο κ εξφενδονιστηκα .......

Για τον ηλιακο που λεγατε χτες (τι να κανω εχω λιγο καθυστερηση) εχουμε κ εμεις αλλα σαν την Μαρινα δεν πολυδουλευει ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ τζένη ήθελα να το γράψω...

Λοιπόν από Καποδιστρίου, στα φανάρια πριν την Κηφισίας έχει πινακίδα Φιλοθέη είσοδος Α' πας δεξιά, όλο ευθεία και όταν ο δρόμος γίνει ανηφορικός βλέπεις στα αριστερά σου πινακίδα "Πάρκο Πικιώνη" Ο δρόμος λέγεται Ελ Βενιζέλου. Αυτά!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Περαστικά σε όλες, αποδεκατισμός έπεσε στο καφέ...

εμείς κοιμηθήκαμε (αυτό. σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Περαστικά παλλαντινάκι! Σε καταλαβαίνω πώς νιώθεις, εγώ ένα ταπεινό 38 είχα και ένιωθα χάλια,... Δεν μπορείς να πάρεις κανένα ντεπόν?

Γρήγορα να περάσει η παλιοαρρώστια...

Κι εμείς κοιμηθήκαμε καλύτερα. Τάτι, πώς είναι η Αννούλα σήμερα? Πυρετός?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Οχι δεν έχει πυρετό ούτε την νύχτα... βέβαια έχει μύξα, βήχα και όλα τα υπόλοιπα...

Το θέμα είναι πόσο να την κρατήσω σπίτι γιατί ο Μικ θέλει να την στείλει Δευτέρα σχολείο αλλά εγώ δεν θέλω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Τατιάνα μου τι να πω... σας έχει πάει κ@#&@φεράτζα.... ελπίζω να περάσει σύντομα... βλέπεις κι αύριο πως θα είναι η μικρή και αποφασίζεις... κι εγώ πάντως στη θέση σου δεν θα την έστελνα...

Οχι δεν έχει πυρετό ούτε την νύχτα... βέβαια έχει μύξα, βήχα και όλα τα υπόλοιπα...

Το θέμα είναι πόσο να την κρατήσω σπίτι γιατί ο Μικ θέλει να την στείλει Δευτέρα σχολείο αλλά εγώ δεν θέλω...

Kαλέ, εδώ άνετα πατάς πόδι! Ποιός είναι ο γιατρός στο σπίτι;;)

Ε, εντάξει, θεωρητικά αν δεν έχει πυρετό μπορεί να πάει, αλλά αν υπάρχει δυνατότητα να την κρατήσεις για να μην ταλαιπωρηθεί ή να μην κολλήσει πάνω στην ανάρρωση καινούρια ίωση καλό θα ήταν! Όταν γυρίσεις στη δουλειά θα τη στέλνεις και ψιλοχάλια, τώρα που μπορείς, αν θέλεις να την κρατήσεις, κράτα τη!

Καλημέρα τσούπρες! Παλλαντίν, περαστικά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

λοιπον δε μπορω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοο:(:(:(:(:(

χαλια,χαλια, χαλια,χαλια....

η μικρη ενω το τελευταιο διαστημα ξυπνουσε λιγοτερες φορες(οχι 1500, μονο 1000;)), τελος παντων τρεις μερες τωρα κανει κατι τραγικο,μια απο τις φορες που ξυπναει καθεται στο στηθος(τρεχει το γαλα κανονικα),πινει αλλα με μια σχετικη υπερενταση και οταν τελειωσει, ενω συνηθως θα ειχε κοιμηθει σε αυτο το διαστημα ή θα ηταν ετοιμη, τωρα αρχιζει μετα να κλωτσαει, να στριφογυρναει, προσπαθει να κοιμηθει στο μαξιλαρι θηλασμου μπρουμητα:shock:και γενικως μια τρελλα.τελικα οταν καταφερνει να κοιμηθεικαι τη βαζω στο κρεβατι χαλαει τον κοσμο:(:(:(:(:(:(

την πρωτη μερα που παιχτηκε αυτο το σκηνικο εμεινε ξυπνια απο τις 06,30 μεχρι της 10,00 οπου πια δεν αντεχε αλλο και κοιμηθηκε ενω κανονικα ηταν η ωρα της να σηκωθει και να φαμε φρουτα(οπως καταλαβαινεται ολο το προγραμμα πηγε τραγικα πισω εκεινη τη μερα....:rolleyes:), προχθες το εκανε απο τις 03,30 μεχρι τις 05,00 και σημερα απο τις 04,30 μεχρι τις 07,00:(:(:(

δεν ξερω τι αλλο να κανω, τρεμω στην ιδεα πως θα γινεται καθημερινα και ειλικρινα δεν ξερω για ποσο θα το αντεξω:(:(:(

συγνωμη για το σεντονι και για τη γκρινια.......:(

pallladinaki ελπιζω μεχρι το απογευμα να εισαι καλυτερα!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ααααααα

βρε κορίτσια τί θα γίνει με την μίρλα...

Δλδ αυτό το σκηνικό που αντί να ζητάει κάτι σανάνθρωπος το κάνει κλαψουρίζοντας...δεν μπορώ άλλο...

ντιες αυτό το φαινόμενο θα εξαφανιστεί όπως εμφανίστηκε, μάνα κουράγιο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

dsaki μου σε καταλαβαίνω, αλλά να ξέρεις φάση είναι και θα περάσει, μπορεί να έχει κάποια ανησυχία η μικρή σου. Γιατί δεν την αφήνεις στο κρεβάτι σου;έτσι τουλάχιστον δεν θα σου σπάνε τα νεύρα και θα κοιμηθείς και λίγο παραπάνω.

Καλημερούδια!

Palladin πως πάει; Συνήλθες καθόλου;

Εμείς εδώ τα ίδια, χθες κοιμήθηκε εδώ ο χωρισμένος, προχθές η καλή του, εναλλάξ τους πάω, να δω πότε θα βγει άκρη. Και επίσης, πότε θα δουλέψω εγώ, οέο; Να πάρω τηλ. στην παραγωγή και να πω παραιτούμαι γιατί χώρισαν 2 φίλοι και έχω κλείσει και ταξιδάκι και δεν προλαβαίνω, θα με καταλάβουν άραγε; Όχι ε;

Η μικρή έχει αρχίσει και με εκνευρίζει, το ένα βράδι κοιμάται κανονικά, το επόμενο θέλει φωταψίες, παρέες, ό,τι να 'ναι γενικότερα. Επίσης, ξαφνικά απέκτησε ενδιαφέρον για το μυστήριο της φύσης. Χθες μου τράβηξε μπλούζα και σουτιέν και έψαχνε να δει από που ακριβως έβγαινε το γάλα. Και που είναι η τρυπίτσα, και πώς το έπινα, και που φτιάχνεται... Δεν ξέρω γιατί, ενώ πάντοτε είμαι άνετη μπροστά της, αυτή τη φορά αισθάνθηκα αμήχανα μ' αυτήν την περιέργεια. Δεν της το έδειξα βέβαια, της εξήγησα όσο καλύτερα μπορούσα, αλλά μου ήταν αρκετά δυσάρεστο...

dansem το κοριτσακι σου θα χει παρει ολα τα αντισωματα!αλλα πας να μου φας το θρονο της ακαματρας βρε κοπελια!

Από αντισώματα άλλο τίποτα! Ακολουθώ το σλόγκαν της μαμάς μου που λέει ότι υπάρχει λόγος που τα τσιγγανάκια είναι τα πιο γερά μωρά στον κόσμο... Γενικά αν υπάρχει θεωρία υπέρ του μη καθαρίσματος, της μη αποστείρωσης κλπ. είμαι μέσα!! Αλλά μην ανησυχείς, είναι μεγάλος ο θρόνος και χωράει πολλές, δεν είναι σαν τον άλλον, της νυκοκοιροσύνης... ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...