Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι πολύ χαριτωμένα Πελαγία μου τα παπουτσάκια!

Αναστασία καλά και μόνο που διάβασα όλα αυτά που κάνεις με 3 παιδιά έχω μείνει :o! Είσαι ντούρασελ νομίζω!

Επίσης, επιβεβαιώθηκα οτι είμαι βούβαλος αφού όλες χωράτε ανάμεσα στα καθίσματα πίσω! Φοβάμαι όμως το ενδεχόμενο να το βάλω στο μπροστινό κάθισμα, αφήστε που από μια σύντομη συζήτηση που έχουμε με το έτερον ήμισυ καταλήξαμε ότι δεν ξέρουμε αν και πώς απενεργοποιείται ο μπροστινός αερόσακος!!! Η λύση άρα είναι να χάσω τα παλιοκιλά και να στριμωχτώ ανάμεσα, αλλά επειδή το βλέπω απίθανο άμεσα, μάλλον θα αφήσω τα τσιπιρίκια μόνα τους πίσω να τα βγάλουν πέρα μόνα τους κι εγώ θα απολαμβάνω τη βολτα μου :tongue:! Η βόλτα με τα δύο παιδιά με τα πόδια πάντως εξακολουθεί να μου φαίνεται άθλος! Θα δούμε!

Θέλω να κοιμηθωωω αλλά η μπέμπα εξακολουθεί και ξερνάει διαρκώς οπότε φοβάμαι να την ακουμπήσω κάτω! Θα σας καληνυχτίσω όμως μήπως και...

mGKop3.png60Jvp3.png

Τα βρηκα στο e-bay σε πολυ καλη τιμη 20 ευρουλακια απο αμερικη με μεταφορικα , επισης για αποια ενδιαφερεται εχει πολυ καλες ευκεριες για bobux ,pediped και robeez ...

Να ξαπλωσεις Λεγκω θα σου κανει καλο, εγω ξαπλωνα με τον σπορο μου να κοιματε πανω μου ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Λοιπον Μαρινακι εχεις δοκιμασει αυτο http://www.mothercare.com/Mothercare-BuggyBoard/dp/B00354F9T0/sr=1-9/qid=1266615930/ref=sr_1_9/279-2097129-1302029?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44323031&mcb=core για την βολτα? Λενε οτι λεινει τα χερια των γονιων...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

kalhspera!

Ντου πολυ ωραιες οι φωτο μου ξυπνησες αναμνησεις ,το μαρινακι με το ναζι της απιθανη!!

Χρονια πολλά στην κουκλα ευτυχία!!

dansem το κοριτσακι σου θα χει παρει ολα τα αντισωματα!αλλα πας να μου φας το θρονο της ακαματρας βρε κοπελια!:lol:

Μυρτω πρεπει να μου κανεις μαθηματα ..εσυ παντως κατι κανεις ,με τι τα υπνοτιζεις λεγε!

καλα απο τωρα σκεφτομαι πως θα τα καταφερνω και τα δυο τις μερες που θα χει εφημεριες ο δ. και αν η στεφανια δεν εχει βελτιωθει στην μαμακιαση και στον υπνο κλαψτε με ..

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Μπα δεν προλαβα, ξυπνησε και ποναγε παλι... τωρα έχει ηρεμίσει. Τον χαλαρώνει να ακουμπάει η κοιλίτσα του στην κοιλιά μου.

Μαρινάκο και μένα βγάζει γουλιές, ειδικά αν καθυστερήσει να φαει (συνήθως τρωει κάθε ώρα και σπάνια κάθε δύο). Λογικά παλινδρόμιση έχει... Φαντάζομαι και η τοσοδούλα το ίδιο έχει. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, μικρά και συχνά γεύματα και ανασήκωμα στο κρεββατάκι και αγκαλιά σε όρθια στάση. Σκέψου όμως ότι είναι πολύ πακέτο τα παιδάκια που δεν θηλάζουν γιατί τους δίνουν ειδικά γάλατα και είναι σαν στόκος και δεν τα πίνουν εύκολα.

Μμμμ καλά Μυρτώ ρισπεκτ!

Εγώ μπάνιο δεν την κάνω την Άννα το κάνει με τον μπαμπά της (το μοναδικό πράγμα από το οποίο απαλλάχτηκα!)

ο μικρός κάνει μπάνιο μέρα παρά μέρα αναγκαστηκά δλδ όποτε χιέζει και λερώνεται από την κορφή ως τα νύχια...

Η παιδίατρος μας είπε ότι έχει πάλι βρογχίτιδα (το ξέραμε) και έχει και λίγη ωτίτιδα (αλλά καλύτερα από την άλλη φορά, μόνο στο δεξί) και είπε ότι είναι η ίωση και θα περάσει και συνεχίζουμε με εισπνοές και αντιβίωση...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλά δεν σας προλαβαίνω! Ζαλίστηκα να σας διαβαζω...την τελευταια σελίδα την πήδηξα!:D

Λεγκω σε θαυμάζω!!! Μια χαρά τα πας και μην πέφτεις!

Μυρτώ και σένα θαυμαζω...πως τα καταφερες και τα 2 μπράβο σου!

Διαβασα πως πας στο πάρκο αλλά μπορειτε να μου πείτε διεύθυνση γιατι με τις οδηγίες δεν τα πάω καλά? Και θα παρετε να φάτε και το μεσημεριανό σας εκεί? Εγώ να πω την αλήθεια το σκέφτομαι αλλά μας πέφτει μακρυα και πολυ νωρίς η ώρα...αλλά we will see...

Με το καθάρισμα εμεις τα εχουμε χωρίσει με τον καλό μου...μισά μισά και αυτο μονο τη βδομάδα που δεν έρχεται αυτη η άγια γυνάικα που κανει στο σπίτι λαμπίγκο...κάθε 15 όμως...

Πολλά ήθελα να γράψω αλλά αυτά μόνο θυμάμαι...:roll:

Η Άννα κοιμήθηκε πάλι καροτσάτο, γιατί βήχει λιγότερο εκεί, ο μικρός κλασσικά ρηλάξ, πριν 5 λεπτά τα μετέφερα στα κρεβάτια τους, βασικά την Άννα στο δικό μου γιατί δεν μπορώ τα πήγαινέλα με τον βήχα που ξυπνάει ανά 5λεπτο, και θα ήθελα να ελπίζω ότι τουλάχιστον δεν θα κάνει πυρετό και σήμερα την νύχτα...

Το καυμένο μου ζήτησε γάλα και της είπα όχι γιατί είσαι άρρωστη και θυμάσαι χτες που έκανες εμετό και το δέχτηκε, μου είπε καλά μαμά.... αχ έχω τόσες τύψεις που χτες την νύχτα της έβαλα τις φωνές....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μυρτω πρεπει να μου κανεις μαθηματα ..εσυ παντως κατι κανεις ,με τι τα υπνοτιζεις λεγε!

Ρε μπας και με βαριούνται;;; :)

Ξαναθηλάσαμε εντωμεταξύ....

Πρώην συμπεθέρα και εγώ έχω φρικάρει, πολύ άρρωστο όλο αυτό με το μωρό...καλά 6 μήνες κανείς δεν κατάλαβε τίποτα;;;

Τατη, περαστικά!!!!

Διαφημίσεις

Καλά έχω να πω κι άλλα

Λενιώ, τί να γυρίσει μπρούμυτα, η Άννα απότι θυμάμαι γύρισε στον 8ο, ίσως και αργότερα! Βέβαια δεν έκανε τίποτα στην ώρα του αυτό το παιδί...

Και εγώ είμαι του κλαμπ χασιμότο, αλλά νταφίδιο να ξέρεις ότι ευθύνεται το τσέρνομπιλ και ουχί τα εμβόλια στην περίπτωση αυτή...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Μυρτώ (λογοδιάρροια με έπιασε) εμένα πάντως η Άννα με βαριέται, όταν είμαι μόνη με τα 2 τους τα κοιμίζω μια χαρά, όταν έιναι και ο Μικ ξεσηκώνεται και όλο στον μπαμπά πάει κλπκλπ με αποτέλεσμα να κοιμάται 11 και βάλε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Τατι περαστικά στον μικρούλη σου!

Και εμεις ειμαστε οικογενειακως με μπουκωμα, μυξες, λαιμους κλπ...λέτε αυτό να είναι ίωση τώρα? Πυρετο δεν εχουμε (ακόμη)...αν ειναι ιωση να μην ερθω και σας κολλήσω...

Και εγω εχω υποθυροειδισμο και με τα Τ4 τον φέρνω στα ισια του...μάλλον τάση έχω λεει η γιατρός μου...α βάλτε και έναν όζο..

η κακή μου εμπειρία λέει οτι με εγκυμοσυνες κλπ πρέπει το πρώτο που να ελέγχουμε να ειναι ο θυροειδής γιατι οι αλλαγες των ορμονων τον φέρνουν πανω κατω και ποτέ δεν ξέρεις...:-(

anastasie πωπωπω!! ηρωας!!!!ουφ και μονο που το σκεφτομαι αυτο το "εις διπλουν"

με πιανει το αγχος.....:lol::lol:;);)

sofuka ΘΕΑ!!!!:lol::lol::lol:

felinidoc καλη αναρρωση!!!

jen ελπιζω να μην πεσετε ταυλα και το ακυρωσουμε παλι....lolololololol

θα ερθουμε να σας βαζουμε κομπρεσες αν ειναι .....:lol::lol::lol::lol:

καληνυχτα κοριτσακια!!!!:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα!! Σας έχω χάσει! Είναι να μην με δούνε τα παιδιά στον υπολογιστή!! Τώρα με σπρώχνει ο Γιάννης να σηκωθώ!

Ελπίζω να είστε καλά και οι νέες και οι παλιομαμάδες!!

Εμείς καλά! Περνάει μια κρισάρα ζήλειας πάλι ο Γιάννης... απίστευτη!! Με θέλει συνέχει δίπλα του!! Μα συνέχεια! Λες και έχω μια ουρά από πίσω είμαι!! Υπομονή! Που θα πάει! Θα μεγαλώσει και θα πάει να σπουδάσει πουθενά στην πρωτεύουσα να ησυχάσω για μερικά χρονάκια!!! :wink::lol:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...