Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Oυουουουουφ, τα μπανιάρισα και τα κοίμισα και τα δύο. Ο σούπερμαν ακόμα να γυρίσει. Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα τον βλέπουμε στη χάση και στη φέξη.....

Μπορεί να δω ΚΑΙ τηλεόραση,ουάου!

αυτο πολυ δυσκολο.....πως τα καταφερες βρε θηριο???:rolleyes:

Το σκέφτηκα να την πάρω και τη μικρή μαζί αλλά οι υπόλοιποι γύρω μου διαφωνούν κυρίως γιατί ταλαιπωρείται ακόμα πολύ με το μπούκωμα! Άσε που αναρωτιέμαι αν θα την πάλευα μόνη μου ταυτόχρονα με τα 2 στο πάρκο! Εσύ έχεις βγει καθόλου και με τα 2 μόνη σου? Άλλη ερώτηση΄για δευτερομανούλες και όχι μόνο! Φαντάζομαι ότι έχετε 2 καθισματάκια πίσω, τι κάνετε αν αρχίσουν τρελή γκρίνια?Εγώ δε χωράω με τίποτα ανάμεσα στα καθίσματα, είναι που έχω γίνει και βούβαλος!

μαρινα γιατι δεν παιρνεις την μικρη μαζι σου και να αφησεις τον γιωργο με τον μπαμπα ή να πατε ολοι μαζι?

οσο για το αυτοκινητο χωρας-χωρας...και παραχωρας...ρωτα και μενα που στριμοχνωμαι πισω αναμεσα σε δυο καρεκλακια και γερνοντας προς το ενα που ειναι γυρισμενο αναποδα....την μπροστα θεση την εχει πιασει η μπουμπου βλεπεις....ειμαστε λιγο για γελια αν μας δεις στο αυτοκινητο αλλα .... δεν γινεται και διαφορετικα προς το παρον....

κορίτσια έχω πυρετό 38,5 ρίγος, και πονάει το αριστερό μου στήθος, χωρίς να έχει πετρώσει όμως σε κανένα σημείο, είναι μαλακό.

Καμιά γνώμη;;;

περαστικα παλαντιν...

αα και καλησπερα δεν ειπα!

λεγκω μου χαθηκα γιατι αρχισαμε στερεες και τρεχουμε ολιγον τι.... να τρωγανε κιολας κατι θα γινοταν....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν έκανα κανένα :( Ο θοδωρής δεν ήθελε να κάνει (προτάκουστο) κι ο μικρός πόναγε και τώρα έχει ηρεμίσει και κοιμάται στην αγκαλιά μου που φοβάμαι να τον ξυπνήσω για μπανιο... άμα είναι θα κάνουν αύριο το πρωι.

Μυρτώ άντε να περάσει κι αυτή η εβδομάδα και να ξεκινήσουμε την ανταλαγή επισκέψεων για να την παλέψουμε! Εμένα ευτυχώς γύρισε κατά τις οχτώ την ώρα που ήμουν με τον μικρό στον ώμο έπαιζα ποδόσφαιρο με τον θοδωράκη και το γάλα απ'τον πουρε είχε φουσκώσει και είχα χυθεί σε όλη την κουζίνα:rolleyes:

Μαρινάκι, απ'την πρώτη βδομάδα βγήκα και με τα δύο μόνη μου αλλά η αλήθεια είναι ότι ο θοδωρίκος είναι πιο μεγάλος απ'τον Γιωργάκο άρα τον κουμαντάρω καλύτερα. Αν έρθει θα είμαστε και οι υπόλοιπες να σε βοηθήσουμε πάντως μην το σκέφτεσαι. Στο μπούκωμα εγώ τον έβγαζα αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου. Ο παιδίατρός μας είναι χαλαρός σ'αυτά, μου λεει ότι δεν υπάρχει λόγος να κλείνεται μέσα το παιδί:wink:

λεγκω μου χαθηκα γιατι αρχισαμε στερεες και τρεχουμε ολιγον τι.... να τρωγανε κιολας κατι θα γινοταν....

Πωπω χαμός τώρα που έχετε και στερεές εε;

Με τον θηλασμό τι έγινε τελικά; Τρώνε πάλι κανονικά ή σε γκανιάζουν οι σκατούλες;

Στο αμάξι κι εγώ πιστεύω ότι χωράς, το έκανα ήδη κα΄ποιες φορές βέβαια το μισό μου ένα μπούτι χωράει μόνο αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή όταν κλαίει ο Νικόλας.

Εγώ δεν έκανα κανένα :( Ο θοδωρής δεν ήθελε να κάνει (προτάκουστο) κι ο μικρός πόναγε και τώρα έχει ηρεμίσει και κοιμάται στην αγκαλιά μου που φοβάμαι να τον ξυπνήσω για μπανιο... άμα είναι θα κάνουν αύριο το πρωι.

Μυρτώ άντε να περάσει κι αυτή η εβδομάδα και να ξεκινήσουμε την ανταλαγή επισκέψεων για να την παλέψουμε! Εμένα ευτυχώς γύρισε κατά τις οχτώ την ώρα που ήμουν με τον μικρό στον ώμο έπαιζα ποδόσφαιρο με τον θοδωράκη και το γάλα απ'τον πουρε είχε φουσκώσει και είχα χυθεί σε όλη την κουζίνα:rolleyes:

Μαρινάκι, απ'την πρώτη βδομάδα βγήκα και με τα δύο μόνη μου αλλά η αλήθεια είναι ότι ο θοδωρίκος είναι πιο μεγάλος απ'τον Γιωργάκο άρα τον κουμαντάρω καλύτερα. Αν έρθει θα είμαστε και οι υπόλοιπες να σε βοηθήσουμε πάντως μην το σκέφτεσαι. Στο μπούκωμα εγώ τον έβγαζα αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου. Ο παιδίατρός μας είναι χαλαρός σ'αυτά, μου λεει ότι δεν υπάρχει λόγος να κλείνεται μέσα το παιδί:wink:

οι γιατροι ειναι... οι μαμαδες και οι θειαδες δεν ειναι...:lol::lol::lol:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω χαμός τώρα που έχετε και στερεές εε;

Με τον θηλασμό τι έγινε τελικά; Τρώνε πάλι κανονικά ή σε γκανιάζουν οι σκατούλες;

Στο αμάξι κι εγώ πιστεύω ότι χωράς, το έκανα ήδη κα΄ποιες φορές βέβαια το μισό μου ένα μπούτι χωράει μόνο αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή όταν κλαίει ο Νικόλας.

χαμος γιατι εχω μαγειρεμα, καθαρισματα φρουτων,μπλεντερακια,πλυσιμο ολων των σχετικων....τα ξερετε τι να σας τα λεω...και ολα εις διπλουν....

με τον θηλασμο μπορω να πω οτι τρωνε καπως καλυτερα...

μετα απο το γευμα με τις στερεες βεβαια η μεγαλη κανει σαν τρελλη για να θηλασει....εχει παρει απο φοβο το κουταλι...:lol:

tqj2p3.png vvtJp3.png

χαμος γιατι εχω μαγειρεμα, καθαρισματα φρουτων,μπλεντερακια,πλυσιμο ολων των σχετικων....τα ξερετε τι να σας τα λεω...και ολα εις διπλουν....

με τον θηλασμο μπορω να πω οτι τρωνε καπως καλυτερα...

μετα απο το γευμα με τις στερεες βεβαια η μεγαλη κανει σαν τρελλη για να θηλασει....εχει παρει απο φοβο το κουταλι...:lol:

:lol:Τι του κανεις άτιμο θυληκό του παιδιού και το έσκιαξες;

Χαράς το κουράγιο σου...

Να πω κάτι άσχετο... σχετικά με το μωρό που πήρανε απ'το έλενα... δεν συζητάω για τη φρίκη που θα έπαθε η έρμη η μάνα, ούτε θέλω να το σκέφτομαι. Άκουσα για την γυναίκα που το άρπαξε... επί έξι μήνες δεν είχε πει στον άντρα της ότι είχε αποβάλει κι εκείνος ούτε που το κατάλαβε... Δεν είναι πολύ θλιβερό;;;

Λοιπόν θα δώσω λύσεις σε όλες εκτός από την Παλλαντίν όπου θα περιοριστώ στα περαστικά!

Λέγκω, γκόμενος λέει ήταν και φόραγε γάζες και τέτοια και τον ξεγελούσε... Θλιβερό πάραυτα...

Για το αυτοκίνητο γιατί δεν απενεργοποιείτε τον αερόσακο του συνοδηγού και να βάζετε μπροστά το μωρό... Κι εσείς πίσω όταν είστε οι 4... Εγώ πάντως τους έχω και τους 2 πίσω και είναι μια χαρά... Η τσουλούφο ό,τι και να χει με το που αρχίζει να κινείται το αυτοκίνητο σταματάει....

Για το έξω με τα 2 μωρά, το μωρό θα είναι στο καρότσι και θα κοιμάται και αν όχι στο σλινγκ... Στο μεταξύ αν δεν έρθει ο άντρας σου μην το φοβάσαι θα είμαστε κι εμείς εκεί και θα προσέχουμε τέκνα αλλήλων... Και για το μπούκωμα είναι καλό και το πάρκο... Βέβαια τώρα θα έχει αφρικάνικη σκόνη και δεν ξέρω μήπως δεν πολυκάνει...

Αναστασί μπράβο τα κοριτσάκια!!!!!! Άντε και στο φαγητό! Μην ανησυχείς σε λίγο θα τρώνε μια χαρά!

Ρε παιδία η τσουλούφο δεν γυρνάει ακόμα μπρούμυτα... Είναι τεμπελίτσα μάλλον εεε? Συνήθως έχυον γυρίσει μέχρι τον 4ο δεν είναι?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Kαλέ εννοείται ότι δεν ξυπνάμε επουδενί τα μωρά για μπάνιο! Και μεθαύριο να κάνουν δεν παθαίνουν τίποτα! Καλά, πού πήγε η παλιά καλή Λέγκω που είχε βάλει εκείνο το φοβερό άρθρο-έρευνα για την ευεργετική επίδραση της βρομιάς στο ανοσοποιητικό των μωρών, εκείνο που έλεγε πόσο καλό κάνουν τα βρόμικα σπίτια και τα σκουλήκια στο πεπτικό;:rolleyes::rolleyes::tongue: Πάει μετάλλαξη έπαθες κι εσύ, σήμερα όλο για σφουγγαρίσματα και μπάνια μιλάς, ευτυχώς που χύθηκε και το γάλα και τουλάχιστον η κουζίνα σου θα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων!:tongue::tongue::tongue:

Καληνύχτα κοριτσάκια!

Α, και Μυρτώ είσαι θεά και πολύ κυριλέ, τα έστρωσες από τις πρώτες κι όλας μέρες τα παιδιά, τους πήρες τον αέρα μιλάμε, είσαι το πρότυπό μας!:P:p

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ με καρότσι δεν έχω βγει ακόμα... εφαρμόζω μέθοδο σλινγκ, χεράκι και τσάντα πλάτη.

Που είναι η Τάτι να μας πει τι είπε η γιατρός, έχω σκάσει.

Μια χαρα είναι η τσουλουφίτσα απλά σου λεει γιατί να κάνω περιτες κινήσεις... άμα έιναι να σηκωθώ μια και καλή, τι δηλαδής θα γυρνάμε δεξια αριστερά σαν κάτι παιδαρέλια:tongue:

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι τα σκουλήκια εκτός απ΄το πεπτικό έχουν εξαπλωθεί ακι στον ευρήτερο χώρο του σπιτιού και κανουν παρέα με τον μήτσο τον μέρμηγκα και τους άλλους ενα εκατομύριο συγγενείς του που σκάβουν τα τούνελ και μεταφέρουν τους χαλβάδες και αλληλογραφούς κρυφά με τον πρώτο ξάδελφο του συγχωρεμένου του βάγγου!

Αυτό το μωρό έχει πέσει στα βαριά αντισώματα με το καλημέρα σας:D

Kαλέ εννοείται ότι δεν ξυπνάμε επουδενί τα μωρά για μπάνιο! Και μεθαύριο να κάνουν δεν παθαίνουν τίποτα! Καλά, πού πήγε η παλιά καλή Λέγκω που είχε βάλει εκείνο το φοβερό άρθρο-έρευνα για την ευεργετική επίδραση της βρομιάς στο ανοσοποιητικό των μωρών, εκείνο που έλεγε πόσο καλό κάνουν τα βρόμικα σπίτια και τα σκουλήκια στο πεπτικό;:rolleyes::rolleyes::tongue: Πάει μετάλλαξη έπαθες κι εσύ, σήμερα όλο για σφουγγαρίσματα και μπάνια μιλάς, ευτυχώς που χύθηκε και το γάλα και τουλάχιστον η κουζίνα σου θα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων!:tongue::tongue::tongue:

Καληνύχτα κοριτσάκια!

Α, και Μυρτώ είσαι θεά και πολύ κυριλέ, τα έστρωσες από τις πρώτες κι όλας μέρες τα παιδιά, τους πήρες τον αέρα μιλάμε, είσαι το πρότυπό μας!:P:p

Πέστα βρε Σοφούκα... Έχει μεταλλαχτεί εντελώς! Έχει 2 άντρε βλέπεις τώρα και τί θα πουν οι συμπεθέρες...

Και Μυρτώ ναι ice tea!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...