Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χόρεψέ τους πολυ στεναχωρο αυτο με τα φιλαρακια σου... μπας και να ξανασκεφτείς την πρόταση φωτιά της Άφρος

Μακάρι ρε γμτ να έπιανε. Προς το παρόν το βλέπω δύσκολο όμως. Τα σπάσανε την Παρασκευή και ακόμα δεν έχουνε μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο. Μόνο ρωτάνε εμένα ο ένας τί κάνει ο άλλος και τέρμα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις ευχές! Γεννέθλια είχε η Ευτυχούλα χθες, έκλεισε τα 2!:D

Λεγκοπουλάκι κοντά θα μετακομίσουμε, εκεί που λέγαμε αρχικά! Ακόμα έχουμε καιρό! Αύριο πάμε στο ΙΚΕΑ να πάρουμε αρκετά έπιπλα, καθώς εδώ το σπίτι έχει επίπλωση εντελώς φοιτητικού τύπου, από τότε που συζούσαμε με τον άντρα μου.

Μήπως του μικρούλη του αρέσει να κοιτάζει μπροστά στο σλινγκ; ή σε κάποιο wrap; Μήπως είναι κουτσομπόλης λέω και κάθεται πιο ήσυχα έτσι... Εγώ πάντως στον δεύτερο γιο που ήθελε έτσι συνέχεια αγκαλιά, το είχα πάρει απόφαση, δεν έκανα τίποτα, τις δουλειές πολύ σταδιακά, ό,τι προλάβαινα σε 15-20 λεπτά που μου άφηνε μια δυο φορές τη μέρα και την υπόλοιπη μέρα την έβγαζα βόλτα στο πάρκο, γιατί φρίκαρα να τον έχω αγκαλιά όλη μέρα στο σπίτι και να μην κάνω τίποτα. Τουλάχιστον στο πάρκο ηρεμούσε και κοιμόταν κανένα μισάωρο και διάβαζα κανένα βιβλίο.:rolleyes:

Τατιάνα, πολύ αρρώστια έχει πέσει γμτ! Δεν έχετε σηκώσει κεφάλι! Περαστικά!

Βασούλα και Γκαλατούλα, τι ωραία που βλέπετε τα σποράκια! Ζηλεύω λιγάκι, 10 χρόνια τώρα πάντα είχα κάποιο σποράκι να περιμένω και μου ψιλολείπει... (όσες ρίχνετε μπινελίκια με το μαλακό, είπαμε, έχω πάθει διαστροφή!:tongue:)

Αχ, για το Πικιώνη ψήνομαι, αλλά θα λείπω όλο το Σάββατο στο ΙΚΕΑ και την Κυριακή το κόβω να κλείνομαι μέσα για επαναλήψεις στα μαθήματα ουφ! Θα δούμε αν θα τα καταφέρω!

Φιλάκια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Άντε Σοφούκα για κανόνισε και πάρτους όλους! Να διαβάσετε το πρωί και μετά να ρθειτε!!!!!

Έπεσα λίγο με τον Αλέκο και στο μισάωρο του γλυκού μου ύπνου άρχισα τον γαϊδουρόβηχα και ξύπνησα.... Αχ και ήταν τόσο γλυκός ο άτιμος!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αααααχ καθάρισμα...μμμ αν δεν ερχόταν η γυναίκα δεν είχαμε καμία σωτηρία. Και μην ακούτε αυτά που λέει η Λέγκω, όσες φορές πήγαμε μια χαρά ήταν το σπίτι της λαμπίκο!

Και ναι χόρεψε τους, συμφωνώ με την Άφρο, που ξέρεις μπορεί μακριά από την οικογενειακή εστία να ανάψει η φλόγα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γειά σας κοπελιές!!!!

Σοφούκα να χαίρεσε το Ευτυχάκι!!!Πολλήχρονη και ευτυχισμένη!!!!

Φελίνι περαστικά!!!Προσαρμοστηκατε καθόλου στα νέα δεδομενα;;;

Εγω γεννάω τη Τρίτη το πρωι....έχω αγχωθει αρκετα γιατί ζήτησα στη καισαρική επισκληρίδιο και ο γιατρός μου λέει: Δεν πιστεύω να είσαι φοβιτσιάρα γιατί θα ακους τα πάντα..." ήδη φοβάμαι,αλλα δεν θέλω ολική νάρκωση με τίποτα.....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Θα έλεγα ότι αυτό είναι το σημάδι σου για να μην αγχώνεσαι με το φαγητό της. Για να βγάζει τόσα, πάει να πει ότι βάζει ακόμα πιο πολλά!!! ;)

μακαρι!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ακομα τοσοδουλες παντως ειμαστε....lololol

ντι ες εγώ ανάβω το θερμοσίφωνο 20 λεπτά κάθε πρωί, και το νερό αρκεί για όλη τη μέρα για το μωρό (αν θέλω να λουστώ εγώ το ξαναανάβω όμως). Εναλλακτικά βράσε λίγο νερό, ανακάτεψε το με κρύο να γίνει χλιαρό σε ένα κανατάκι και πλύνε την με αυτό.

καπως ετσι το κανω και εγω, αλλα συνηθως μου ξυπναει και χ@σμενη αποτε το πρωι στο πρωτο δεν μπορω να την πλυνω....:(:rolleyes:

H συμβουλή της ημέρας:

Βάλτε ηλιακό θερμοσίφωνα :-P

αν το σπιτι το εχεις με ενοικιο....δεν παιζει....

μαλλον θα μετακομισουμε και εμεις του χρονου οποτε θα δουμε...:rolleyes:

τον θερμοσίφωνα πού τον έχετε? στο πατάρι?

ναι εμας στο παταρι τον εχουν....

Εγω γεννάω τη Τρίτη το πρωι....έχω αγχωθει αρκετα γιατί ζήτησα στη καισαρική επισκληρίδιο και ο γιατρός μου λέει: Δεν πιστεύω να είσαι φοβιτσιάρα γιατί θα ακους τα πάντα..." ήδη φοβάμαι,αλλα δεν θέλω ολική νάρκωση με τίποτα.....

εγω με επισκληριδιο εκανα καισαρικη και ολα μια χαρα, μην αγχωνεσαι:rolleyes:

εινια τοση η αγωνια να γνωρισεις το μπεμπε που τιποτα δε σε πτοει εκεινη την ωρα!!!!

εμενα μου αρεσε πολυ η ολη φαση, δεν ηθελα με τιποτα να κοιμαμαι, τα εβλεπα και ολα απο τα φωτα- προβολεις πανω απο το κεφαλι μου;);)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

Απλά με αγχώνει η ιδέα του χειρουργείου και τίποτ άλλο......δεν θέλω με τίποτα ολική γιατί το πέρασα και είναι χάλια!!!!

Ds θέλω να σου πω ότι η μικρή σου είναι σκέτη γλύκα!!!Να σου ζήσει κοπέλα μου!!!

Και συγγνώμη έκανε αντανάκλαση όλη η διαδικασία στους προβολείς;;;;;;;;τιιιιιιιιιιιι;;;;;........ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

Α και το άλλο ..μου είπε ο γιατρός ότι δεν κάνει το μωρό να το θηλάσεις αμεσως..πρέπει λέει να περάσουν 2-3 ώρες να του δώσουν ζαχαρόνερο(για νη μην κάνει υποκλυκαιμία) και μετά θηλασμός ....τι να πω....κάγκελο εγώ!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

κορίτσια έχω πυρετό 38,5 ρίγος, και πονάει το αριστερό μου στήθος, χωρίς να έχει πετρώσει όμως σε κανένα σημείο, είναι μαλακό.

Καμιά γνώμη;;;

Το πέρασα και γω στην ίδια ηλικία με το μωράκι σου,ακριβώς τα ίδια συμπτώματα....πήρα αντιβίωση και όλα πέρασαν...να πάς στον γυναικολόγο και καλού κακού φόρα μασκούλα μην είναι τίποτ άλλο!!!:-)

Διαφημίσεις

ευχαριστώ Φέλια

προτιμώ να την παλέψω με ομοιοπαθητικά και να αποφύγω την αντιβίωση, απλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να βρω την Παιδίατρο ούτε τον ομοιοπαθητικό μου, τους άφησα μήνυμα και περιμένω

Palladin, συμφωνώ μαζί σου, αν μπορείς να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να βρεις τους ειδικούς... Άλλα συμπτώματα δεν έχεις καθόλου; Μόνο πυρετό και στήθος;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ευτυχούλα χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα!

Περί Θερμοσίφωνα η συζήτηση: Γιατί ενώ εμείς σκάσαμε ένα σκασμό ευράκια για να βάλουμε ηλιακό δεν έχουμε ζεστό νερό παρά μόνο τις μέρες με συνεχή ηλιοφάνεια οέο?π.χ. σήμερα όλη μέρα καίει ο θερμοσίφωνας΄! Μένουμε βέβαια στο 2ο και ο ηλιακός είναι 4-5 ορόφους πάνω στην ταράτσα και απ' ότι μας είπαν παίζει να χάνουμε από αυτό αλλά τόσο πολύ? Τώρα που χέδεται διαρκώς η μπουμπού ο θερμοσίφωνας μένει όλη μέρα ανοιχτός, όταν φτάνει στη θερμοκρασία που έχουμε ορίσει απλά κλείνει μόνος του! Τώρα ποιός θα πληρώσει το μπουγιουρντί της ΔΕΗ δεν ξέρω!

Φέλια τι χαζομάρες σου λέει ο γιατρός...μου φαίνεται δεν πολυθέλει να σου κάνει καισαρική με επισκληρίδιο και γι αυτό τα λέει! Εμένα την ώρα που επέμενα ότι δε θέλω καισαρική τώρα στην κόρη μου και ο γιατρός προσπαθούσε να με πείσει ότι με επισκληρίδιο δεν είναι τίποτα, όταν του είπα ότι αν τελικά χρειαστεί καισαρική θα κάνω μόνο με ολική νάρκωση επιστράτευσε μέχρι και τον αναισθησιολόγο για να με πείσει για το αντίθετο και νομίζω ότι συνέβαλλε στο να μην πάρει εύκολα την απόφαση της καισαρικής! Όλα θα πάνε πολύ καλά, μην αγχώνεσαι καθόλου!

Άσχετο αλλά στο παρκο Πικιώνη από Καποδιστρίου πώς πάμε? Αν και πολύ αμφιβάλλω ότι θα καταφέρω να ταίσω καλά την κορουλα μου για να μπορέσουμε να έρθουμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μου κάνει την έκπληξη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ds θέλω να σου πω ότι η μικρή σου είναι σκέτη γλύκα!!!Να σου ζήσει κοπέλα μου!!!

Και συγγνώμη έκανε αντανάκλαση όλη η διαδικασία στους προβολείς;;;;;;;;τιιιιιιιιιιιι;;;;;........ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

Α και το άλλο ..μου είπε ο γιατρός ότι δεν κάνει το μωρό να το θηλάσεις αμεσως..πρέπει λέει να περάσουν 2-3 ώρες να του δώσουν ζαχαρόνερο(για νη μην κάνει υποκλυκαιμία) και μετά θηλασμός ....τι να πω....κάγκελο εγώ!!!

σε ευχαριστω πολυ!!!!:):):):):)

εκανε αντανακλαση γυρω γυρω στο μεταλο των φωτων και μπορω να πω με μεγαλη χαρα πως ειδα το ζουζουνακι μου το πρωτο δευτερολεπτο που βγηκε!!!!:):):):):):)

τωρα για το ζαχαρονερο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:οι κλασικες χαζομαρες των γιατρων, προσπαθησε να βαλεις το μπεμπε οσο πιο νωρις μπορεις στο στηθος....;););)και αστους να λενε....;)

κορίτσια έχω πυρετό 38,5 ρίγος, και πονάει το αριστερό μου στήθος, χωρίς να έχει πετρώσει όμως σε κανένα σημείο, είναι μαλακό.

αχ βρε palladinaki και εσυ αρρωστησες????αμαν!!!!:(:(

πες μας νεα μολις μιλησεις με τους γιατρους!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...