Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπαίνω για ένα γρήγορο κλαλησπέρα.Σας φιλώ και εύχομαι να είστε καλά.Λεγκόπουλο κάπου το πήρε το μάτι μου:πριν καμιά βδομάδα είχατε επέτειο????Να ζήσετε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι,με πολλά πολλά ταλιμπανάκια γύρω σας!!!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Να 'σαι καλά ρε Τζενάκι, έσκασα στα γέλια! Η μάνα μου κοψοχολιάστηκε βέβαια γιατί νόμισε ότι έκλαιγα με λυγμούς αλλά o.k.! Ξαναγέλασα όταν είδα την τρομαγμένη φάτσα της να προβάλλει στην πόρτα! Τι παιδί κι ο Μητσάκους! Καλά το καλύτερο είναι με τα ρούχα από τη λεκάνη στη χέθτρα! Τζενάκι άστα παιδί μου τα οικοκυρικά αφού το απαιτεί το παιδί σου!

Καλά τα ρουχαλάκια τα ερωτεύτηκα κι εγώ! Το άνορακ που ψώνισες Φελίνι όλα τα λεφτά! Ανυπομονώ να ψωνίζω κι εγώ κοριτσίστικα! Σε αυτόν τον τομέα πρέπει να το παραδεχτείτε κυρίες μου τα αγόρια είναι ρηγμένα! Να συνηθίζουν από μικρά!

Εγώ σήμερα είμαι κάπως καλύτερα, με συνεχείς καούρες και τάσεις για εμετό βέβαια αλλά αρχίζω να σκέφτομαι μήπως είναι από την εγκυμοσύνη ή ψυχοσωματικό αφού τα μυαλά μου δε πάνε καλά τελευταία (όχι ότι πήγαινα και ποτέ καλά, αλλά ενιγουέι!). Ο Γώγος βέβαια ταλαιπωρείται ακόμα με πυρετό αλλά από το μεσημέρι τον έχει αναλάβει ο μπαμπάς του και έχω ηρεμήσει λίγο γιατί παιδιά έχει ξε-σα-λώ-σει! Έζησα αυτό που περιέγραψε η Τζένη με τα λαχανικά, στο μπαλκόνι βέβαια στην περίπτωσή μας και όχι στο σαλόνι, επίσης άνοιξε κανά δυό μπουκάλια νερό και πλημμυρίσαμε, θέλει συνεχώς να ανεβαίνει στην καρέκλα της κουζίνας και από εκεί πτώση στο κενό, έχει κάνει όλο το σπίτι άσε να μην πω καλύτερα και μέσα σε όλα να πω ότι περιφέρεται παντού φορώντας κάτι βρακιά μου πάλαι ποτέ εποχών στο λαιμό!Αυτααααα και γι απόψε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!!

Τζενούλαααα! Τρελό γέλιο ο γιός σου, όχι αστεία!!!

Τα ρουχαλάκια τα βρίσκω εκπληκτικά και σκέφτομαι να παραγγείλω μερικά για τη ζουζούνα που έρχεται!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Γειά!! Χάζεψα και εγώ με τα ρουχαλάκια!!! Αλλά μια ερώτηση...επειδή το μόνο θυληκό στο σπίτι είμαι εγώ, αν θέλω να παραγγείλω, τα νούμερα πως πάνε?

Επεξεργάστηκαν by Rosalita

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τζένη όλα τα λεφτά ο γιος σου! Απίθανος!

Δεν θυμάμαι τίποτ' άλλο...

Μολις γυρίσαμε από παιδίατρο, η Ευτυχία έχει αμυγδαλίτιδα, ο λαιμός γεμάτος πύον και κατακόκκινος, όλη μέρα σήμερα ούτε έχει φάει ούτε έχει πιεί, ούτε νερό, ούτε θηλάζει, μόλις πάει κάτι να βάλει στο στόμα της αρχίζει να ουρλιάζει απ' τον πόνο!

Τώρα έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά μου χωρίς να καταφέρει να θηλάσει και μουρμουράει μες τον ύπνο της "λάλα, λάλα":sad: Το καϋμένο μου ονειρεύεται γαλατάκι και δεν μπορεί να πιεί...

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τζένη όλα τα λεφτά ο γιος σου! Απίθανος!

Δεν θυμάμαι τίποτ' άλλο...

Μολις γυρίσαμε από παιδίατρο, η Ευτυχία έχει αμυγδαλίτιδα, ο λαιμός γεμάτος πύον και κατακόκκινος, όλη μέρα σήμερα ούτε έχει φάει ούτε έχει πιεί, ούτε νερό, ούτε θηλάζει, μόλις πάει κάτι να βάλει στο στόμα της αρχίζει να ουρλιάζει απ' τον πόνο!

Τώρα έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά μου χωρίς να καταφέρει να θηλάσει και μουρμουράει μες τον ύπνο της "λάλα, λάλα":sad: Το καϋμένο μου ονειρεύεται γαλατάκι και δεν μπορεί να πιεί...

:(περαστικα ευτυχουλα!!!!!το μελι θα της εκανε καλο σοφουκα;μιας και μαλακωνει την περιοχη...

τι μοσχολιου ειναι αυτη λεγκω;;;κατσε να το ακουσω....

δεν ηξερα οτι το λενε ετσι αυτο το τραγουδι, μαλιστα, μερα που ναι ...!

Διαφημίσεις

:(περαστικα ευτυχουλα!!!!!το μελι θα της εκανε καλο σοφουκα;μιας και μαλακωνει την περιοχη...

το μοσχολιου ειναι αυτη λεγκω;;;κατσε να το ακουσω....

σ' ευχαριστούμε! Δοκίμασα να της δώσω λίγο μέλι μαζί με το γιαούρτι, αλλά δεν έφαγε καθόλου! Δεν σκέφτηκα να το δώσω σκέτο! Τώρα κοιμάται, ελπίζω τουλάχιστον να θηλάσει τη νύχτα κοιμισμένη!

Λέγκω, ήρθες σίφουνας, πέταξες μια Μοσχολιού κι έφυγες!:rolleyes:

Πολύ μου αρέσει το τραγουδάκι Λέγκω! Ένταξει όχι και πολύ ανεβαστικό αλλά έχει τέλεια μελωδία!

Η καυμένη η Ευτυχούλα, την άρπαξε για τα καλά! Έχει και πυρετό?Σας έγραψε αντιβίωση Σοφούκα?

Επεξεργάστηκαν by marina28

mGKop3.png60Jvp3.png

Η καυμένη η Ευτυχούλα, την άρπαξε για τα καλά! Έχει και πυρετό?Σας έγραψε αντιβίωση Σοφούκα?

Ναι, έχει πυρετό γύρω στο 38,5, άμα δώσω αντιπυρετικό πέφτει λίγο μέχρι το 37,5 και ξανανεβαίνει στο τρίωρο. Δυστυχώς θα πάρει αντιβίωση!

Εσείς πώς πάτε;

Οιιιιιιιιιιιιι την καυμένη την Ευτυχία!!!!!!!! Πρέπει να είναι πολύ άσχημο αυτό που περνάει το μικρούλι, το γλυκό μου...

Εγώ νομίζω αν δεν πίνει γάλα δεν θα φάει πάντως κανένα γιαούρτι...

Εμείς πάλι συνεχίζουμε να είμαστε οικογένεια χτικιό, ο Μικ μάλλον ανεβάζει και πυρετό σήμερα το βράδυ και είναι μες την μίρλα, ούτε να φάει δεν θέλει...

Βέβαια εγώ που είμαι με μύξα να τρέχει, βήχω, μπουκωμένη, με την κοιλούμπα ως εκεί, και εκανα μπάνιο την Άννα, την έβαλα για ύπνο και συμμάζεψα και όλο το σπίτι από τον χαμό (για να μην πω τί άλλο έκανα από το πρωί) οοοοοοοοοοχι δεν έχω δικαίωμα να παραπονιέμαι, με λένε Τατιάνα και είμαι καλά!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...