Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, siba είπε:

τοσες πολλες εμπειριες και ιστοριες μαζεμενες εδω κοριτσια.. τοση αγωνια, τοσες ελπιδες

υπαρχει καμια κοπέλα η οποια να τα καταφερε με την πρωτη προσπαθεια? η εστω με την δευτερη?

Σας θαυμαζω ολες σας για την επιμονη σας αλλα δε ξερω αν θα αντεξω κι αλλες αποτυχιες, αυτη ειναι η τελευταια λυση και θελω να βαλω ενα οριο 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μυρτώ γειά σου!!!

για τον εμετό προηγείται πρώτα τρελός βήχας που οδηγεί στον εμετό....

Τατι, έχει και μύξα κλπ υποθέτω ε? Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να βγάλουνε τα φλέματα;) Το κάνει και η Σοφία -συνήθως όταν τρώει ή θηλάζει- και ανακουφίζεται....μπλιαχ όμως

Άσχετο, πόσο μου αρέσει η τσουλουφίτσα που εκεί που κάθεται ξαπλωμένη και παίζει την παίρνει ο ύπνος! Μόνο τη μέρα όμως συμβαίνει αυτό....

χμμμμ, μα σε μένα γιατί δεν συμβαίνουν τέτοια? ούτε τη μέρα? σε καμία ηλικία? Άκου κάθεται ξάπλα και παίζει και την πέρνει και ο ύπνος. Αίσχος:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

βρε κοριτσια ποσες φορες πρεπει να κανουν κακα στη ηλικια της δικιας μου?? τα εχω παιξει, ειναι ενα διαστημα τωρα που μου εχει αυξησει πολυ τα κακα της χωρις να ειναι διαρροια ή κατι τετοιο, φυσιολογικα αλλα χ@ζει συνεχεια, 4-5 φορες τη μερα

Θα έλεγα ότι αυτό είναι το σημάδι σου για να μην αγχώνεσαι με το φαγητό της. Για να βγάζει τόσα, πάει να πει ότι βάζει ακόμα πιο πολλά!!! ;)

Τί είναι το χασιμότο βρε παιδιά;;;

Ντάνσεμ, γειά!!!! Εσένα πότε θα σε γνωρίσουμε;;;

Γειά!!! Και έλα ντε;;; Σκεφτόμουν να σας κάνω ντου σε καμιά από τις βόλτες σας, αλλά δεν ήμουν και σίγουρη...

Άσχετο: χώρισαν 2 φίλοι μετά από 8 χρόνια και τα έχω παίξει, δεν ξέρω πωε να φερθώ. Μια κοιμάται εδώ ο ένας, μια η άλλη. Χθες κοιμήθηκε εδώ η κοπέλα και πίναμε καφεδάκι πριν λίγο και με παίρνει ο (πρώην) καλός της και μου ζητάει αν γίνεται να μείνει αυτός στο σπίτι μας τώρα που θα φύγουμε. Εν τω μεταξύ εγώ της είχα μόλις προτείνει το ίδιο και μου είχε πει ναι. Και να πρέπει να του αρνηθώ αλλά με μισόλογα, άστα βράστα. Σκ@τά τα έκανα.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλά ντάνσεμ, πακέτο εε? Στενάχωρες καταστάσεις... Τί να πεις...

χμμμμ, μα σε μένα γιατί δεν συμβαίνουν τέτοια? ούτε τη μέρα? σε καμία ηλικία? Άκου κάθεται ξάπλα και παίζει και την πέρνει και ο ύπνος. Αίσχος

Κι εγώ δεν το πιστεύω, νομίζω ότι είναι αλλουνού παιδί....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γειά!!! Και έλα ντε;;; Σκεφτόμουν να σας κάνω ντου σε καμιά από τις βόλτες σας, αλλά δεν ήμουν και σίγουρη...

Μακάριιιι!!!! Την κυριακή στου Πικιώνη... Θα έχετε φύγει? Πωπω πάντως Χίος Μυτιλήνη θα είναι τέλεια τώρα εεε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Σοφούκα χρόνια πολλά (να τι ξέχασα), να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, αλλά και όλα τα παιδάκια σου!!

ντι ες εγώ ανάβω το θερμοσίφωνο 20 λεπτά κάθε πρωί, και το νερό αρκεί για όλη τη μέρα για το μωρό (αν θέλω να λουστώ εγώ το ξαναανάβω όμως). Εναλλακτικά βράσε λίγο νερό, ανακάτεψε το με κρύο να γίνει χλιαρό σε ένα κανατάκι και πλύνε την με αυτό.

ντάνσεμ η χασιμότο είναι αυτοάνοσο νόσημα του θυρεοειδή, που τα τελευταία χρόνια έχει φοβερή έξαρση στις γυναίκες

χασιμοτο ειναι μια γιαπωνεζικη κολλητικη ασθενεια :tongue::tongue::tongue: :tongue:

(κρυοοοο:tongue:)

ειναι αυτοανοσο νοσημα που κανει υποθυρεοειδισμο. εγω νομιζω οτι οφειλεται στα εμβολια, αλλα ειναι μια προσωπικη εκτιμηση εντελως μπακαλιστικη, παρολαυτα δεν θελω να κανω εμβολια στην ερατω αφου εχω κ αυτο να με συνδευει.:mad: παλλαντιν ομοιοπαθουσα ε; αστα, απο εγκυμοσυνη και μετα η tsh ηταν ..μονιμως στο 0! μειωνα συνεχως τη δοση και τωρα δεν παιρνω, πραγματικα αναρωτιεμαι, με δουλευει ο χασιμοτο;;τα αντισωματα δε, στα υψη....γμτ γμτ γμτ!!!!!!

τατη μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες , γιατι θελω να παω να δωσω αιμα ...τωρα αν μου πουν δεν γινεται θα τον βρισω τον κο Χασιμοτο.

dansem δυσκολο να εισαι 'στη μεση', τι φταις εσυ και τα κανες σκ@@;;αμα εισαι ειλικρινης δεν νομιζω να θιχτει κανεις.

λεγκω μην αγχεσαι κοπελια!!!και τι πειραζει το σπιτι να ειναι λιγο βρωμικο; αν βαλεις μπεμπη στο σλινγκ και παρεις τα χοντρα με ηλεκτρικη δεν θα ναι πανω απο 10'. σφουγγαρισμα δεν χρειαζεται, υπερβολες.

τα ρουχα ελεος ,ακομα σιδερωνεις;και καλα να καταλαβω του σπορου. στα υπολοιπα διπλωσε τα κ κατσε πανω.:cool:

οσο για τη δουλεια κ την οικονομικη συνεισφορα.....θα το αφηνα ασχολιαστο, αλλα επειδη το σκεφτομουν κ εγω:rolleyes: δεν υπαρχει πιο σημαντικη δουλεια απο αυτη της μαμας!κ εσυ την κανεις αριστα!!!:D

δλδ οταν ηρθα κ το σπιτι ηταν ΛΑΜΠΙΚΟ εκατσες κ μαζεψες;;;;;η μηπως...αυτο εννοεις χαος;;;δεν ειμαστε καλα!:o

κουραγιο στα μελαγχολικα πρωτοτοκα, αχ τα περασαμε κ εμεις:tongue:

Χρονια Πολλα στην πανεμορφη Ευτυχια!!!!!!!!!

αχ βρε Νταφ, τι γέλιο που έχεις!!:lol:

Χόρεψέ τους, Κυριακή πρωί στο Πικιώνη, δε θέλω να ακούσω κουβέντα! να μη πας Χίο βρε αδερφέ στο κάτω κάτω της γραφής!:-P

μυρτούλι, σίγουρα από την αϋπνία ήταν έτσι η Λήδα..και γιατί ξύπνησε από τις 4 περικαλώ?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αχ νταφακι μου βαζεις ιδεες δεν κοιταξα τον θυρεοειδη καθολου μετα την εγκυμοσυνη, και δηλαδη εχω απο φοιτητρια να το κοιταξω...τοτε ειχα μια ταση για υποθυρεοειδισμο αλλα ηταν φυσιολογικες οι εξετασεις... τωρα θα περιμενω να γεννησω και μετα...

καλα τα λες για το σπιτι, παλια οταν μπουσουλουσε η μικρη σκουπιζα και σφουγγαριζα καθε μερα, τωρα κλαην...καμια σκουπα και αυτο 1 το πολυ 2 φορες την εβδομαδα...σφουγγαρισμα το κανει η κοπελα καθε 2 εβδομαδες...δεν εχω ορεξη να κανω δουλειες γενικά τωρα...και δεν με νοιαζει και πολυ...μαζευω οταν προκειται να ερθει καποιος, αλλιως σημερα το χαλί(ακους Ελενιτσα?) ειναι γεματο απο κομματια παζλ και ξυλομπογιες μιλαμε απειρα...

απλα περπαταω με χαρη πανω τους και κανοντας σλαλομ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ασε με ποναει αυτο με τον ηλιακο, στην πολυκατοικια μας δεν εβαλαν γιατι ειναι ντιζαιν η οροφη και καλα και δεν ηθελαν να χαλασουν την οψη οι αρχιτεκτονες... μεγλαη βλακεια σε καινουργιο σπιτι να μην εχεις ηλιακο...αναβουμε θερμοσιφωνα και μποιλερ το χειμωνα! ουτε αυτο δεν γλιτωνουμε...δηλαδη χειμωνα καλοκαιρι αναβουμε κατι και περιμενουμε να ζεστανει το νερο... γκρρ

eNeap2.pngTSzHp3.png

το δικό μου μότο είναι "μια φορά τη βδομάδα σκούπισμα-σφουγγάρισμα", το οποίο το ακολουθώ ανελλιπώς και έτσι έχω κάνει πιο εύκολη τη ζωή μου.. θα μου πεις, με δύο παιδιά δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά ..είδωμεν.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

γαλατ, είναι οι πιο "άχρηστοι" αρχιτέκτονες που έχω ακούσει!!! Στο εξωτερικό δεν θα έβρισκαν δουλειά ούτε για δείγμα!

Φαντάζομαι τι "ζόρι" θα τραβάνε τώρα, που όλες οι πολυκατοικίες έχουν εγκατάσταση φυσικού αερίου, και οι σωλήνες χαλάνε τη μόστρα της πολυκατοικίας γιατί είναι εμφανείς και ψηλά :-P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Άσχετο: χώρισαν 2 φίλοι μετά από 8 χρόνια και τα έχω παίξει, δεν ξέρω πωε να φερθώ. Μια κοιμάται εδώ ο ένας, μια η άλλη. Χθες κοιμήθηκε εδώ η κοπέλα και πίναμε καφεδάκι πριν λίγο και με παίρνει ο (πρώην) καλός της και μου ζητάει αν γίνεται να μείνει αυτός στο σπίτι μας τώρα που θα φύγουμε. Εν τω μεταξύ εγώ της είχα μόλις προτείνει το ίδιο και μου είχε πει ναι. Και να πρέπει να του αρνηθώ αλλά με μισόλογα, άστα βράστα. Σκ@τά τα έκανα.

δεν του ελεγες ναι κ σε αυτον,μπαςκαι τα ξαναβρισκαν σπιτι σου??:rolleyes:

γεΙΑ ΣΑς κοπελιες!

Σοφουλι να την χαιρεσαι παντα την ευτυχια, την πανεμορφη τσαχπινα σου!

Πηγαμε καναμε το μπανακι μας σημερα, καναμε κ μακροβουτια! Ο αγγελος το διακσεδαζει παρα πολυ, αν και στο τελος τα παιζει απο την πεινα-κουραση!

Ντου, η μαρινα εχει γινει κουκλαρα! Τελειες οι φοτος!

Θα προσπαθησω και γω για πικιωνη τη κυριακη.

Εγω μυρτουλι ειμαι μεσα για το οικογενειακο ταξιδι! πες ποτε βολευει να ψαχτουμε! Παμε Ρωμη?

Και φυσικα να βαλετε ηλιακο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...