Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και καλά!

[Είμαι άσχετη, ονομαστική γιορτή γιορτάζουμε; δηλ. γιορτάζουν Ευτυχίες και Ευτύχηδες;]

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Σοφούκι χρόνια πολλά στο Ευτυχάκι μας! Άντε να την δούμε γιατί την πεθυμήσαμε!

Καλά αυτές οι συναντήσεις 5 λεπτά από το σπίτι μας που δεν μπορούμε να παραβρεθούμε με πονάνε... Αν είμαι καλά εγώ θα πάρω τον Αντρίκο και θα έρθω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

δεν ξέρω ντου, αυτό πιστεύω κιεγώ απλά τώρα επειδή έγινε 2 μέρες συνέχεια σκέφτομαι μήπως περνάει και καμιά γαστρεντερίτιδα μαζί με όλα τα άλλα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Kαλημέρα!!!

Έχω όβερντόουζ πληροφοριών, τι να πρωτοπώ;

θα το πάρω από το τέλος προς την αρχή....Γιορτάζει η πανέμορφη σήμερα;;;Σοφούλα να την χαίρεσαι!!! (μπάι δε γουέι, σκέφτομαι τη μετακόμιση και με πιάνει ένα σφίξιμο....μισώ μισώ μισώ τις μετακομίσεις!!!Κουράγιο!!!!)

Γαλατούλι και Βασούλα, μπράβο-μπράβο-μπράβο για τις αυχενικές, αν κατάλαβα καλά, αναμένουμε κορίτσι απ'τη Γαλατούλα και αγόρι απ'τη Βάσω...όσο για τα ζιπουνάκια Βασούλι, να μην αγοράσεις κανένα, θα σου έρθουν τόνοι ζιπουνάκια, ωραιότατα, τελευταία λέξη της μόδας!!! Χεχε, έχουμε πήξει λέμε!!!

Ντουντου!!! Τι όμορφο το Μαρινάκι, τι ωραία η Ρώμη!!!Αααααχ, έχω να πάω στη Ρώμη πάνω από 10 χρόνια....Τι λέτε να οργανώσουμε για κει το πρώτο μας ομαδικό ταξιδάκι στο εξωτερικό; (όχι εκείνο που θα πάμε άνευ τέκνων να κρεπαλιάσουμε, ξέρετε εσεις!!!!).....

Ντάνσεμ, γειά!!!! Εσένα πότε θα σε γνωρίσουμε;;;

Να σας πω, σοκαρίστηκα με το πόσο λίγοι είναι συμβατοί δότες μυελού...Μήπως να προσπαθήσω να πάω;;;Θα σας πάρω τηλέφωνο για λεπτομέρειες....

Μαρινάκι, τραγουδάκι φορ γιού: Λα βάκα λόκα,ταιριαστό μη μου πεις!!! :)

Y6XlUa_P5zY

Πρώην συμπεθερούλα, τι είναι αυτά;;; Μη μου πεις ότι δεν άρχισες ακόμα να δουλεύεις;;;Προς θεού, χρησιμοποιήσε δημιουργικά τον άπλετο χρόνο σου, δεν είναι δυνατόν να λουφάρεις έτσι!!!Να, την ώρα που έχεις αγκαλιά το Νικολάκη και κυνηγάς και το Θοδωρή μπορείς ταυτόχρονα να πλέκεις (βλέπε Ντου) είναι και χαλαρωτικό, να φτιάχνεις μπουμπουνιέρες (χαχα,όχι δεν ηταν μπηχτή), και που και που καμιά αφισούλα για να μην ξεχνάς και την τέχνη σου!!!!Βρε μας δουλεύεις;;;;;;;

Μπράβο Μυρτούλα γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι το έχεις ρίξει στον ύπνο!

Κέφια εεε? Είναι βολικός ο μπεμπούλης σου? Το Ληδάκι τί λέει? Μελαγχώλησε? Να την κάνεις αγκαλιές!

Άσχετο, πόσο μου αρέσει η τσουλουφίτσα που εκεί που κάθεται ξαπλωμένη και παίζει την παίρνει ο ύπνος! Μόνο τη μέρα όμως συμβαίνει αυτό....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, το Ληδάκι την πρώτη μέρα που πήγε στο σταθμό (μετά τον ερχομό του μπέμπη) μας είπαν ότι ήταν μελαγχολικό, με το κεφάλι κατεβασμένο...Βέβαια είχε να κάνει πιστεύω με το ότι είχε ξυπνήσει στις 4 το πρωί και δεν είχε ξανακοιμηθεί, άρα θα νύσταζε κιόλας το κακόμοιρο...Γενικά είναι κάπως περίεργη, όπως ήταν στην αρχή, πριν προσαρμοστεί. Την Πέμπτη έχουν συνάντηση και θα είναι και μια παιδοψυχολόγος, να δούμε τι θα μας πούνε....Πρέπει να αποθηκεύσω και λίγο γάλα...

Ο μπεμπούλης είναι γλύκας, όχι επειδή είναι παιδί μου, όχι, όχι! :)

Κουκουβά!!!!! Επιτέλους έπεσε ο λώρος, δε μπορούσα μου την έδινε! (α, καλά, ο πατέρας μου παιδιά έχει κρατήσει τους λώρους μας πως σας φαίνεται;;;;)

Καλημέρα!!

Ντου τέλειες οι φωτοζ, φτου φτου!

Ντι ες με το μπάνιο της μικρής όλα καλά, την κάνω πλέον μεσημέρι και είναι μες στην τρελή χαρά!

Νταφ κι εγώ έχω χασιμότο! Μιλάμε θερίζει, ξέρω άπειρες κοπέλες που έχουν!

κάτι ξεχνάω, σας ξαναδιαβάζω και επανέρχομαι

καλημερα!!!!!!!:D

βρε κοριτσια ποσες φορες πρεπει να κανουν κακα στη ηλικια της δικιας μου?? τα εχω παιξει, ειναι ενα διαστημα τωρα που μου εχει αυξησει πολυ τα κακα της χωρις να ειναι διαρροια ή κατι τετοιο, φυσιολογικα αλλα χ@ζει συνεχεια, 4-5 φορες τη μερα και δεν την παιρνω και χαμπαρι καμια φορα και μου συγκαιγεται ρε γμτ:(:(επισης εχουμε θερμοσιφωνο και δεν γινεται να καιει ολη τη μερα οποτε καποιες φορες δεν την πλενω...:rolleyes::(:rolleyes::(

felinidoc περαστικα σας και υπομονη!!!!

λεγκω μην "πεφτεις" εσυ εισαι power;):D:D:D:D

Elenikat περαστικα!!!!:(

sofouka ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!

doo super οι photos!!!ζηλευουμε.....;):tongue::lol:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...