Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Εμένα δε μου είπαν πότε για μια..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα είχα γράψει αλλά τα έχασα όλα.

Νταφάκι πήρα πάλι για ραντεβού και μου κλείσανε για αυτή τη δευτέρα με όνομα αυτή τη φορά... εσένα γιατί σου είπαν ωρε τόσο μετά;;; Πάρε μπας και κλείσεις κι εσύ δευτέρα για να κάνουμε σκάτζα τα παιδιά.

Για λόττο είμαι με τις προβλέψεις που εκανα! Κοριτσάκια με το καλό τα σπόρια... και κάντε κανα κοριτσάκι γιατι χανόμαστε λέμε... πολύ σωβρακοφανέλα!!!

Το Αναστασάκι που είναι ωρέ;;;

Λενάκο πως είσαι σήμερα; Άντε να στρώσεις γιατί Κυριακή σε θέλω περδίκι... Ψήνεστε πρωί κυριακής για πικιώνη;

Εμείς πάντως στο θέμα ύπνου τουλάχιστον σε σχέση με θοδωρή παίζουμε στην ίδια πίστα με Τζένη-Μήτσο... ο θοδωρής πλέον είναι στο ένα με δύο ξυπνήματα για γάλα και 3-4 επειδή ξεσκεπάστηκε... που σημαίνει ότι πέντε περατζάδες απ'το δωμάτιό του θα τις κάνουμε και δεν μας χάλασε!

Ο μικρός με έχει κάνει άλογο όλη (αλλα πραγματικά όλη) με΄ρα είναι στα χέρια με το που τον αφήνω όταν και άν τον παρει ο υπνος ξυπνάει στο δεκάλεπτο και φωνάζει. Στο σλινγκ ξύπνιος δεν κάθεται με την καμία, στριτζώνει τα πόδια και αρνείται να μπει. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα όλη μέρα, είμαι με το αξεσουάρ στον ώμο και κόβω βόλτεςε ή κάθομαι στον υπολογιστή για λίγο όταν είναι πιο ήρεμος (άκρως δημιουργικό). Πολύ τσίτα το πλάσμα μου καλή ώρα σαν τον θοδωρίκο αλλά στο πιο τσαντιλέ... τον κρατάω και προσπαθεί να μου φύγει... έχει πάει πόσες φορές να μου πέσει απ'την κούραση. Ώρες ώρες με πιάνει απόγνωση και δεν κάνω τίποτα όλη μερα και δεν δουλεύω να συνεισφέρω οικονομικά, και το σπίτι είναι αχούρι και τα παιδιά δεν την παλεύουν με την πάρτη μου... κα΄τι μου λέει ότι τα έχω κάνει ολίγον σκατά. Για να κάνω οτιδήποτε πρέπει να περιμένω να έρθει ο γιώργος που είναι μετά τις εφτά στην καλύτερη...

Συγνώμη που σας τα γράφω αυτά και σας πρήζω αλλά θέλω κάπου να τα πω, όχι για να μου πείτε τίποτα απλά για να τα βγάλω από με΄σα μου.

Κατα τ'αλλα είναι πολύ ωραία μέρα άντε πάρτε τους δρόμους! :)

Αν κανονισετε για Κυριακη Πικιωνη εχω ψηνομαι ... δωστε σημα κανα τηλ σμσ κλπ

Λεγκωωωωω υπομονηηηηη βρε κοριτσακι κ σκεψου θετικα .... δεν κανεις τιποτα λαθος απλα πιστευω ετυχε τα δικα μας παιδακι κ ειναι ζορικα κ δεν εχουμε κ βοηθειες γι αυτι ζοριζομαστε τοσο .... θα ερθει η στιγμη που θα στρωσουμε κ εμεις ...

Καλημέρα!

Λεγκίτσα μου μην πέφτεις... Θα περάσει ο καιρός και θα αρχίζει να ξεριζώνει καλώδια τηλεφώνου και ο Νικολάκης! Μην σε παίρνει από κάτω λέμεεεε!

Και λες βλακείες περί συμμετοχής και οικονομικής ενίσχυσης! Άντε πρωί πρωί!Εδώ η αρρώστια καλά κρατεί! Βήχα έχω τώρα, πυρετό όχι ευτυχώς, αλλά ανεβαίνει το απόγευμα... Ξύπνησα μούσκεμα στον ιδρώτα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑλημέρα!

Ντου, τέλειες φωτογραφίες! Και εις άλλα ταξίδια!

(((((((((((Λέγκω)))))))))). Χαλάρωσε καλή μου! Όχι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο ή καλύτερα! Δεν κάνεις κάτι λάθος. Και άϋπνη και μόνη με τα 2 και με τον Νικόλα επ' ώμου διαρκώς. Τι να κάνεις δηλαδή?

Να πω κι εγώ τον πόνο μου? Γιατί η Σοφία ξυπνάει κατά τη 1 και μετά δεν μπορεί να κοιμηθεί?Και μας πάει 3 η ώρα... Εεε? Μου λέτε? :confused: Δεν κάνει τιποτα η φουκαριάρα αλλά δεν κοιμάται και θέλει να την έχουμε αγκαλιά.

Και γιατί μέσα στη νύχτα θέλει να ρίχνει 40λεπτους θηλασμούς? Ούτε νογέννητη δεν θηλαζε έτσι. Όχι ότι τρώει τόση ώρα αλλά αν τη βγάλω ξυπνάει και άντε πάλι απο την αρχή:mad:

Μέσα για Πικιώνη κι εμείς.

Επίσης αύριο λέμε να πάμε τον Κωστή σ'αυτό

http://www.opencalendar.gr/portal/resource/contentObject/id/4fe0968c-09ef-42d4-bd91-2ee6b99406d1/template/childrenEvent

Επεξεργάστηκαν by Eliza

DPYUp2.png EYukp3.png

((((((Λεγκοπουλάκι μουυυυ)))))

Δεν είναι ώρα τώρα να δουλέψεις λε χαζό! Τώρα αυτή είναι η δουλειά σου! Να έχεις όλη μέρα τον Νικολάκη αγκαλιά! Υπάρχουν και αυτά τα παιδιά, τι να κάνουμε... έτσι ήταν και ο δεύτερος ο δικός μου. Μόλις μπουσούλησε δεν ξανασχολήθηκε μαζί μου! Υπομονή!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ψήνεστε πρωί κυριακής για πικιώνη;

Αμέ!!! :) άντε να σας δω από κοντά βρε!:D:D:D:D

Καλημέρα και κουράγιο μάνες! Περαστικά στην Αννούλα! Τατιάνα ελπίζω να μην κόλλησες!

Λεγκούλι δεν μπορώ παρα να συμφωνησω με τα κοριτσια και δεν το λεω ετσι δηθεν επειδη πρεπει ντε και σωνει να σου κανουμε ταπ ταπ ταπ στην πλάτη...

εγω ακομα και τωρα που ξεπεταχτηκε η Ειρηνη πολλες φορες σκεφτομαι οτι ολα λαθος τα κανω δεν την μεγαλωσα καλα, δεν της δινω οση προσοχη θελει , οτι δεν της φτιαχνω τα καλυτερα να φαει κλπκλπ ομως τις περισσοτερες φορες ειμαστε υπερβολικες και χρειαζεται το ψυχραιμο ματι του απ' εξω να μας ισιώσει...

Οσο για τα ξυπνηματα κι εμένα η Ειρηνη τη μια και μοναδικη φορα που ξυπνουσε και κοιμοταν στο δευτερολεπτο εξ αποστασεως τωρα τσιριζει και κλαει και πρεπει να παει καποιος για να κοιμηθει και παλι δυσκολα...υποψιαζομαι οτι βγαινουν οι τελευταιοι τραπεζιτες, αλλα ισχυριζεται οτι δεν πονανε τα δοντακια...

Λοιπον κι εγώ μεσα για κυριακη Πικιώνη, το Σαββατο ολο και καποια ψωνια θα εχουμε και δουλειες πιστευω Κυριακη βολευει καλυτερα...

Τατιάνα περαστικά στην Αννούλα κι εγώ εκανα εμετό χθες και προχθες το βραδυ, αν ειναι δυνατον λετε να αρχισω τωρα που τελειωσε το πρωτο τριμηνο???ελπιζω να ηταν τυχαίο...

εντιτ Μυρτούλα τι νεα????

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κατα τ'αλλα είναι πολύ ωραία μέρα άντε πάρτε τους δρόμους! :)

για ξεκίνα εσύ κι ερχόμαστε :D:D:D:D

Κυριακή Πικιώνη, οε οε οε οε! τι ώρα? α? 10.30-11? μια χαρά δεν είναι?

Πάμε όλες μαζί: ΣΟΦΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! πολύχρονη, πολύχρωμη με υγεία!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πέφτω έχει πολύ όμορφη κι ανεβαστική μέρα για τέτοια απλά πανικοβάλομαι και πελαγώνω :) Απλά πρέπει να βρω έναν καλύτερο ρυθμό... τουλάχιστον να καθαρίζεται λίγο το σπίτι γιατί θα μας τα πάρει τα παιδιά η πρόνεια στο τέλος.

Ωραία Κυριακή πρωί κατά τις 11 πάμε Πικιώνη με ταπεράκια και καφεδάκια; Ή είναι νωρίς και πάμε λίγο αργότερα; Πολύ χαίρομαι που θα βρεθούμε.

Λενάκο μου πλακωθείτε στις πορτοκαλάδες άντε ρε μωρό να πάρετε τα πάνω σας... κυριακή σας περιμένουμε!

Τατάκι τα είπαμε απ'το τηλέφωνο... περιμένουμε νέα απ'τη γιατρό!!!

Σοφούκι για πες καλέ που είναι το νέο σπίτι... είναι κοντά μας πάλι; Πως πάει η μετακόμιση;

Την παλεύει και το Μυρτάκι... θα μπει να τα γράψει και κείνη...απολαμβάνει τον σκατούλι... περνάει τη φάση με το Ληδάκι που έχει μελαγχολήσει και στεναχωριέται κι εκείνη!

Εμένα μου είπαν χθες απ'τον παιδικό ότι συνήλθε ο θοδωρίκος απ'τις μελαγχολίες και χάρηκα πολύ!

Πάντως πέραν της γκρίνιας πολύ τα χαίρομαι τα πλασματάκια μας... συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα ότι είναι πολύ ωραίο να είναι δύο!!! Απλα το πρωτο πεντάμηνο εξάμηνο είναι ζόρικο.

Πωπω και αναρωτιόμουν το πρωί πότε γιορτάζει το Ευτυχάκι και τελικά με τα εγωιστικά μου ξεχάστικα να δω...

Πολύχρονη και ευτυχισμένη η σουσουράδα σας η όμορφη Σοφάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα! Δε θα κρατήσει και πολύ η αλήθεια είναι, τη βδομάδα που έρχεται ξαναφεύγουμε για 10 μέρες αυτή τη φορά, πάμε να δουμε τα αδέρφια μας σε χίο και μυτιλήνη.

ντανσεμ, εχασες την γκρινια μας για τις αυπνιες μας και για τις αρρωστιες μας. Φανταζομαι εζησες κ χωρις αυτα!!!

Λοιπόν, αλήθεια σας σκεφτόμουν εκεί στην ξενιτιά την απολίτιστη. Ενώ λέγαμε με τον καλό μου τί καλά που δεν έχουμε ιντερνετ και ξεκολλάμε το βραδάκι και βλέπουμε ταινίες, όλο και αναρωτιόμουν τί να έγινε η μία, πως να περνάει η άλλη... Τί σου είναι ο κυβερνοχώρος!!!

Για το θέμα της δωρεάς μυελού, ξέρω ανθρώπους που δεν πόνεσαν καθόλου και άλλους που ζορίστηκαν. Εγώ λογικά δεν θα προλάβω, έτσι όπως λέτε ότι τα κλείνουν τα ραντεβού θα έχω φύγει πάλι. Εν τω μεταξύ εμένα δεν μου παίρνουν ποτέ λόγω βάρους, ούτε απλή αιμοδοσία ούτε και αιμοποτάλια που είχα πάει μια φορά για συμβατότητα (αυτό είναι άλλη ιστορία, κάτι σαν αιμοκάθαρση σου κάνουν, κρατάει 1 ώρα και). Λέτε για το μυελό να μην τους νοιάζει;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...