Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!!! Σήμερα γυρίσαμε από τας εξοχάς όπου ήταν τελέλεια. Πήγαμε για Σαββατοκυριακοκαθαροδεύτερο και κάτσαμε μέχρι σήμερα!!! Γέμισα μπαταρίες (αν και είχα πάρει δουλειά μαζί μου και μπορώ να πω δούλεψα αρκετα), άλλο πράγμα η ησυχία του χωριού βρε παιδί μου...

Δε νομίζω να μπορέσω να διαβάσω τόσων ημερών καφέ, ελπίζω περάσατε και να είστε (το σημαντικότερο βεβαίους βεβαίους) όλες καλά!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι τπους κοιμησα ολους!!!!

Ρενε, οπ αγγελος κοιμηθηκε απο τις 8 και μεχρι τωρα ξυπνησε 5 φορες. Ευτυχως στο στηθος ηρεμει κ ξανακοιμαται στο πενταλεπτο. Βεβαια σκανε συνεχως δοντακια...

Μαρινα, και γω τα θυμαμαι, τα ιδια ελεγες κ στον γωγο! Και "δε θα αντεξω πολυ με τον θηλασμο", και "δεν θα αντεξω χωρις σοκολατες" και μια χαρα υπεροχα τα αντεξεςκ α καταφερες,οπως θα τα καταφερεις κ με την τοσοδουλα!

Ντανσεμ,καλως ηρθες!

να ρωτήσω και κάτι που ξέχασα πριν. Για το αίμα για το παιδάκι, ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί με αυτούς της κανονικής αιμοδοσίας? Αγγλία, αρρώστιες κτλ?

Λέω αν πάω την άλλη βδομάδα να γίνω καλά πρώτα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

να ρωτήσω και κάτι που ξέχασα πριν. Για το αίμα για το παιδάκι, ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί με αυτούς της κανονικής αιμοδοσίας? Αγγλία, αρρώστιες κτλ?

Λέω αν πάω την άλλη βδομάδα να γίνω καλά πρώτα!

κοιτα, το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι αιμοδοσια δλδ παιρνουν δειγμα αιματος, οποτε εγω που εχω χαμηλο αιματοκριτη θα παω. το προβλημα μου ειναι οτι επειδη εχω τον γ@$#χασιμοτο υποθυρεοειδισμο ισως δεν μπορω να το κανω. θα παω ομως. ισχυει αυτο:

εθελοντής δότης αιμοποιητικών κυττάρων μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε έχει ξεπεράσει το 18 έτος της ηλικίας του και δεν είναι μεγαλύτερος από 55 (προτιμότερο 50) χρόνων, δεν έχει ιστορικό μεταδοτικών νοσημάτων, νεοπλασιών ή καρδιοπαθειών (παρόμοιες προϋποθέσεις με αυτές της εθελοντικής αιμοδοσίας)

παιρνεις στο τηλ που λεει για το Γεννηματα και κλεινεις ραντεβου για μερα, οχι ωρα. ειναι απο 8 μεχρι 1.30.

μακαρι να πηγαιναμε ολοι οσοι το διαβαζουμε αυτο, γιατι συμφωνα με το ενημερωτικο αρθρο, δοτης μπορει να γινει 1 στους 15.000 (!!!!!!!!!!) εθελοντες.....πολυ πολυ μικρη πιθανοτητα γμτ......:-(:-(:-(:-(

ντανσεμ, εχασες την γκρινια μας για τις αυπνιες μας και για τις αρρωστιες μας. Φανταζομαι εζησες κ χωρις αυτα!!!

Ελενη, για να σου παρουν δειγμα, δε νομιζω να ειναι θεμα. Τωρα αν βρεθεις συμβατη, θα σου κανουν εξετασεις.

και γω εφαγα πορτα τα τελευταια χρονια, οσες φορες πηγα να δωσω αιμα. Παντως καλο ακουγεται να γινουμε κ γενικα δοτες μυελου. Τωρα ειναι αυτο το μωρο, (που μακαρι να βρεθει δοτης απο το φορουμ ετσι γρηγορα-γρηγορα) αλλα κ για οποιο αλλον, θα το εχει πολυ αναγκη!

Καλησπέρα!!!

Αισθάνομαι όταν μπαίνωεδώ μέσα σαν να μιλάω σε εξωγίηνα όντα και συνεννοούμε μια χαρά.....αφου ανήκω στο είδος!!!:tongue:

Περαστικα και πάλι στα αρρωστούλικα!!!

Κορίτσια μπράβο για τα καλά αποτελέσματα!!!Με το καλό τα νινάκια σας!!!

Έχω παλαβώσει βρε κορίτσια.....απο τη μια το σώμα μου έχει στραβώσει λόγω εκγυμοσύνης,σταβοκανίασμα ένα πράγμα,τοίχο τοίχο περπατάω πλέον....ο Γιώργος στην τρέλα του..δεν μου κάνει πλέον εντύπωση το ρημαδιασμένο σπίτι ...η γκρίνια καθημερινή..έχω φτάσει στο σημείο να βλέπω τις μέρες στο μαιευτήριο λες και θα φύγω Χαβάη......

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

γεια σας κοπελιες.....

τις τελευταιες μερες μονο τετοια ωρα προλαβαινω να γραψω..:rolleyes::(

μακαρι να πανε ολα καλα με το μικρο παναγιωτη....

μπραβο βρε dafaki που το postares!!!

εσύ την ξέρεις τη μαμακίαση, γιατί είσαι 24 ώρες το 24ωρο με τη μικρή. Οι υπόλοιποι την βλέπουν την ώρα που παίζει με τον μπαμπά, και αμέσως βγάζουν πορίσματα ότι του έχει αδυναμία :) Άστους να νομίζουν, εσύ ξέρεις! (σαν διαφήμιση ακούστηκε αυτό :-P )

:lol::lol:

παιζει αυτο που λες αλλα και το γεγονος οτι στη δικη μας οικογενεια (γιατι συνηθως αυτες οι δηλωσεις προερχονται απο τους δικους μου;)), εχουμε την ταση να "χαντακωνουμε" και να "εναντιωνομαστε"στους δικους μας ευκολοτερα..

πχ ολοι οι δικοι μου εχουν σκυλιασει που εχω τη μικρη στο mei tai και οχι στο καροτσι, που ακομα θηλαζω, που ακομα δεν εχω "παρκαρει" το παιδι σε κανεναν τους και να κανω τις βολτες μου,που ακομα δεν εχω ζητησει τη βοηθεια στους σε τιποτα (ακομα και οταν ο καλος μου λειπει) και 1002 ακομα που θα γραψω παπλωμα μονο για αυτα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το εχουμε στο DNA μας φενεται..τι να πω...ελπιζω να το εχω αποβαλλει αρκετα ωστε να μην το περασω και στα δικα μου παιδια ή εγγονια....:(

γράψε ποοολύ αργότερα;) Η μαμακίαση δεν περνάει έτσι εύκολα:tongue:

προς το παρον την απολαμβανω, ελπιζω να μη γινει συντομα προβλημα....;)

Με το σποριδιο ολα καλα !δεν προσεξες το τικερακι μου ,μαλλον η διαισθηση μου βγηκε αληθινη,

αντε vassoula με το καλο ο μπομπιρας!!

αντε να δουμε και στην επομενη εξεταση μη μας βγει κοπελια και παρεξηγηθει...;):lol::tongue:

palladinakiτι εγινε με το μπανιο της μικρης εστρωσε ή ακομα κλαιει?

ΡΕΝΕ βαζε τη στο στηθος , ισως να θελει να σου αυξησει και την παραγωγη με τα ξυπνηματα της....;)

marinaki βαστα γερα ολα θα φτιαξουν!!!!!!!!!:)

dansem καλως μας ηρθες!!!! :-)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εστω (και μακάρι) ότι βρεθούμε συμβατοί...τι διαδικασία είναι μετά για να σου πάρουν μυελό?

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=926351&postcount=17

DaF πες μου αύριο που θα πας αν σου πήρανε δείγμα. έχω κι εγώ υποθυρεοειδισμό, αν είναι οκ να πάω

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=926351&postcount=17

DaF πες μου αύριο που θα πας αν σου πήρανε δείγμα. έχω κι εγώ υποθυρεοειδισμό, αν είναι οκ να πάω

μαρλε μου 1/3 μου κλεισανε για το δειγμα! περιμενω να μαθω αυριο μαλλο απο αλλη κοπελα με χασιμοτο τι θα της πουνε...

παντως, εμαθα σημερα οτι ναι μεν η ληψη μυελου ποναει καπως, την εκανε ομως μια φιλη μου στα 9 της με υπομονη κ αντοχη και επισης μια φιλη της μαμας μου εκανε καθε χρονο για ελεγχο επειδη ειχε παθει λευχαιμια-την οποια ευτυχως η γυναικα ξεπερασε. αντε κ στον παναγιωτακη να ειναι περαστικο.....!!!!

από το στόμα σου νταφάκι και σε ...ολονών το αυτί.

Καλημέρα!

δεν νομίζω ότι πονάει η λήψη μυελού, μια ένεση κάνουν, πρέπει να είσαι ακίνητος και τέτοια...

Χόρεψέ τους καλωσήρθες!

άντε επιτέλους σήμερα Παρασκευή! Τζενάκο, Άφρο πάρκο Τρίτση μέσα στο Σαββατοκύριακο?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

από το στόμα σου νταφάκι και σε ...ολονών το αυτί.

Καλημέρα!

δεν νομίζω ότι πονάει η λήψη μυελού, μια ένεση κάνουν, πρέπει να είσαι ακίνητος και τέτοια...

Χόρεψέ τους καλωσήρθες!

άντε επιτέλους σήμερα Παρασκευή! Τζενάκο, Άφρο πάρκο Τρίτση μέσα στο Σαββατοκύριακο?

Αμε αμε παμεεε!

καλημερααα

Πονοκεφαλος καλα κρατει σχεδον 3η μερααα .....

ε καλα δεν ειναι και τελειως ανωδυνη η ληψη μυελου...

το χασιμοτο δεν νομιζω να παιζει ρολο, εδω δεν παιζει στην κανονικη αιμοδοσια...

εγω εχω πονολαιμο (αρχισαν τα οργανα!)

επισης η αννα εξακολουθει να κανει πυρετο...

το τελευταιο επεισοδιο λεει εμετος στο χαλακι του δωματίου της...

αυπνία, καταραμένη αυπνία... στις 3.30 τις έβαλα και τις φωνές γιατί ουρλιάζοντας δίπλα στον μπέμπη τον ξύπνησε και μετά τον θήλαζα και αυτή ούρλιαζε που τον θήλαζα....μετά είχα τρελές τύψεις γιατί η αιτία ηταν ο πυρετος

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...