Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Παίζει ρόλο αν είναι από δοτρια ή όχι?

Όχι δεν έχει να κάνει με τη δοτρια....ίσα ίσα οι περισσότεροι προτείνουν τα δύο για περισσότερες πιθανότητες...ο μόνος "κινδυνος" είναι τα δίδυμα...τι άλλος κίνδυνος υπάρχει?

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Βασούλα και Αθηνούλα που πήγαν όλα καλά με τις εξετάσεις! :D:D

Μαρινάκι μην πέφτεις κοριτσάρα μου! όλα καλά θα πάνε θα δεις, θα περάσει ο καιρός και θα θηλάζεις μια χαρά το κοριτσάκι σου! Προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι βασικά κι όσο για τη διατροφή δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο στην παραγωγή σου. don't worry! Νομίζω όλες περνάμε αυτές τις ανησυχίες, είναι λογικό!

galat δεν ειχε αναμονη στο αττικο μήνες όπως στο Ελενα?? τοσο ευκολα βρηκες ραντεβου? γιατι στο Ελενα επρεπε να κλεισεις απο πριν μεινεις έγκυος!

Jen μου η αληθεια ειναι οτι βρηκα αμεσως αλλα το εκλεισα αρκετα νωρις σχεδον εναμιση μηνα πριν...και τωρα σου κλεινουν αυτοι για το β επιπεδου απο τώρα...
τι ωραία νέα γαλατούλι!!! μεγάλωσε το σποράκι!!!

μου αρέσει που σου είπε να μην πετάξεις τα μωρουδιακά, λες και δε ξέρει ότι έχετε τζάκι και συνεπώς θα γεννοβολάτε συνέχεια :P

:lol::lol::lol::lol:

Μαρινάκι μου μη πεφτεις φασεις ειναι και περνανε, πες σε καμια φιλη σου να ερθει απο το σπιτι, κανε ενα ζεστο μπανακι και θα δεις αυριο θα τα βλεπεις ολα καλυτερα!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα σας.

Σήμερα πήγαμε βολτούλα και... ξελαμπικάραμε και οι δυο μας :P

Για το βράυ δεν το συζητώ.

Καλά, τί στο καλό εκεί που κοιμότενε όλη τη νύχτα,άντε και να ξύπναγε μια φρά, τώρα κάθε 2 ώρες το πολύ είναι απίκο!!! Τί έχει πάθει δεν ξέρω και δεν ξέρω και τί να κάνω.... να τη βάζω στο στήθος ή μετά θα μάθει έτσι και δε θα μαζεύεται με τίποτα? Το πρωί πάλι στο κρεββάτι μου την πήρα, δε άντεξα άλλο τα δρομολόγια, αλλά λέω να αγοράσω κανένα ράντζο και να το βάλω δίπλα στην κούνια της? Τί λέτε κι εσείς έμπειρες μανούλες?

Όσο για τον Παναγιώτη... μακάρι το παιδάκι να βρει το δότη του.

Ντου καλώε ορίσατε... περάσατε καλά να υποθέσω.

IxBZp3.png

εγώ όπως και οι περισσοτερες τα πηραμε στα κρεβατια και ησυχασαμε...τις περισσοτερες φορες καλα καλα δεν ξυπνουσα...ναι στο στηθος να τη βαζεις, ειναι η ευκολοτερη λυση...αλλιως θα τραγουδας, θα

θα κουνας, θα λες παραμυθια τι? μπα...

επισης οτι μαθαινεται ξεμαθαινεται, εμενα μια χαρα κοιμαται στο δωματιο της τωρα και μια χαρα της ειχα κοψει τα βραδυνα ταισματα οταν κοντευε 2 βεβαια....

επισης ολα αλλαζουν και ξυπνανε συχνοτερα σε αυτη την ηλικια μην ανησυχεις...κατι τα δοντια, κατι που ετοιμαζονται να περπατησουν...συνηθως στρωνουν μετα το χρονο, και οπως λεει και η Αφροδιτη ξαναξεστρωνουν και ξαναστρωνουν κοκ...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αφού ξέρασε για ακόμα μία φορά η μικρούλα αποκοιμήθηκε, κοιμήθηκα και εγώ λίγο και κάπως νιώθω καλύτερα! Τώρα αρχίζει να ξυπνάει, για να δούμε πώς θα φάει! Ευτυχώς που είστε κι εσείς να σας πρήζω γιατί το βλέπω, θα με χωρίσει ο άντρας μου μέχρι να μεγαλώσουν λίγο τα κουτσούνια μας!

Pene νομίζω είστε στην πιο δύσκολη φάση τουλάχιστον για εμάς έτσι ήταν από τον 8ο μέχρι το 10ο μήνα που άρχισε να περπατάει! Υπομονή και σε σένα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Δεν ξέρω αν είναι που μου ανεβαίνει ο πυρετός αλλά Μαρινάκι νομίζω ότι είναι σαν να σε ακούω στο Γώγω... Έτσι ανησυχούσες και για το Γιωργάκη απλά δεν θυμάσαι γιατί είπαμε ξεχνάμε... Ευτυχώς που τα λέμε εδώ και θυμάται η μία της άλλης!

Γαλατούλα και Βασούλα με το καλό τα νινάκια! Να ναι καλά και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται κανένα θηλυκό η νένα γενιά γιατί μας φάγανε οι μπόμπιρες. Αλλά αν έρθει ένα ένα το σκορ το συνοικέσιο είναι έτοιμο...

Ρένε, επειδή κι εγώ έχω τις ίδιες ανησυχίες, και ο Χαβιέ θέλει να με ξεκουράζει και να κάνει πέρα δώθε... Δίνε στήθος και όλα σταματούν όταν έρθει η ώρα τους... Νο γούορις! Το πιο πιθανό έίναι να βγάζει δόντια... Και ναι το ξέρω ότι είναι σπαστικό να κοιμάται στην αρχή και μετά να σταματάει... Θα κάνεις ότι βολεύει την οικογένεια και σας κάνει ευκολότερο τον ύπνο!

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξενυχτάτε χωρίς λόγο, η εκπαίδευση δεν πιάνει!

Μακάρι να γίνω καλά να πάμε βόλτα το σκ... Έχω να βγω έξω από τη Δευτέρα... Και όλο δουλεύω συνέχεια και τα έχω παίξει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ωωωω μαρινα να μην ακούω τέτοια νταουνιάσματα... είναι και οι ορμονες που δεν βοηθάνε αλλά ο θηλασμός πίστεψε με μόνο ευκολία θα είναι... είναι ανώριμος ο άνω σφιγκ΄τηρας του οισοφάγου και γι ι αυτό βγάζει, υπομονή θα περάσει με τον καιρό. Και το μητρικό γάλα είναι ότι καλύτερο για την ΓΟΠ, μην το συζητάς!

Εμείς τί να σας πω, ο καναπές μας εκτός από εμετό βαφτίστηκε και με πιπί και κακά της Αννούλας μας και έτσι έβγαλα και τα υπόλοιπα καλύματα να τα πλύνω... Αλ τσαντίρ είμαστε εδώ...

Δεν αντέχω άλλο...ουφ! χρειάζομαι επειγόντως μια ανανέωση...

τουλάχιστον να μας περάσουν οι ασθένειες να βγούμε καμιά βόλτα σαν άνθρωποι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γκαλατούλα πολύ χαίρομαι για την αυχενική! τέλεια! Όσο για το φυλο στις 18 εβδ φαίνεται σίγουρα, οπότε μην το δένετε από τώρα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ελενίτσα έχεις απόλυτο δίκιο! Πρέπει να ψάξω το αντίστοιχο ποστ πρέπει να το έχω ξαναγράψει πριν 1,5 χρόνο!!! Αν δεν το έλεγες δε θα το θυμόμουν, τι μνημονικό έχεις βρε παιδί μου!!! Πρέπει νομίζω να ψάξω αυτά τα ποστ για να συνειδητοποιήσω ότι τα ξαναπεράσαμε αλλά τα καταφέραμε μια χαρά! Επειδή όμως μάλλον τα έχουν διαγράψει, γίνεται να σας ζαλίζω πού και πού για να με επαναφέρετε στα ίσια μου? Τελικά πόσο πυρετό έχεις?

Φελίνι καλύτερα που έγινε η ζημιά στα καλύματα του καναπέ, γιατί εμένα έγινε στο χαλί και ποιός έχει κουράγιο να πλύνει τα χαλιά οέο? (Μιλάω για το χέθιμο, από το δωμάτιο μέχρι το μπάνιο -δεν είναι και καμιά μεγάλη απόσταση- η μπουμπού έχεθε σελτεδάκι, πετσέτα, χαλάκι, νιπτήρα και τελικά και το καθαρό πάμπερς! Α, ναι και τη φόρμα μου! Ευτυχώς τρέχει ο Γώγος από πίσω για βοήθεια! Θα τις φάω τις κοτσίδες μου!!!

Άντε να παίρνουμε τα πάνω μας, πού είναι οι dj της παρέας να μας βάλουν κανένα τραγουδάκι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές, η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν έχω το κουράγιο να την ακούω να κλαίει αλλά ούτε και την υπομονή να την "εκπαιδεύσω".

Μαρινάκι κάνε υπομονή, θυμάσε τη έλεγα κι εγώ πριν μερικούς μήνες για το θηλασμό? Δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να φτάσω τους 6 μήνες και τώρα συνεχίζουμε ακάθεκτοι και χωρίς προβλήματα ;)

Περαστικά σε όλους τους άρρωστους... μα επιτέλους πότε θα σταματήσουν αυτές οι αρρώστιες!!!!!

IxBZp3.png

galat και Βάσω μπράβο, με το καλό λοιπόν!

ΡΕΝΕ μην στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι, η ΑΜΑΝ τελεσόπινγκ έχει τη λύση! Αγκαλιά στο διπλό κρεβάτι, στήθος όταν ξυπνήσει, και ξανά νάνι.

Μαρίνα και Φελίνι κουράγιο, πού θα πάει, θα στρώσουν τα πράγματα!

εχω φρικτο πονοκεφαλο την παλεψα οσο γινοταν τωρα πηρα ντεπον... ε τουλαχιστον εφυγε σχεδον το πρωτο τριμηνο δεν νομιζω να πειραζει και τοσο...

πηγα και ψωνισα για την μικρη, εχουν καλες εκπτωσεις, μπηκα στα accesorize να δω κατι και ειδα οτι ειχε πολυ ομορφα και σκερτσοζικα ρουχαλακια της μονσουν με 70% εκτωση!! τηε πηρα για του χρονου και κατι για το καλοκαιρι...

επισης ζαρα, μαδερκεαρ και Η&Μ μια χαρα η κυρια για μενα δεν πηρα τιποτα...δεν ειχα και ορεξη βεβαια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνούλα κι εγώ είχα τρελούς πονοκεφάλους στο 1ο τρίμηνο με 4μηνο...

Όσο μεγαλώνει η κοιλιά θα περνάνε και οι πονοκέφαλοι!

Εγώ χάλια πήρα κι εγώ ντεπόν... Βάλαμε τα παιδιά για ύπνο αλλά δεν έχει κοιμηθεί κανένα ακόμα...

Πειράζει να κοιμάται η τσουλούφο στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου? όχι εε? Το ήξερα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...