Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα!

Εντάξει τί να σας λέω πάλι άυπνοι είμαστε, η Άννα βέβαια μετά τις 3.30 που τις έδωσα ντεπόν κοιμήθηκε (στάση ύπνου: χωρίς μπλούζα, με το κεφάλι στο κρεβάτι μου και τα πόδια να κρέμονται απέξω) μέχρι τις 9.30, ο σπόρος όμως (και δικαιολογημένα) ξύπνησε στις 5, και στις 7.30ο

Έπλυνα τον καναπέ από τον εμετό, αλλά μυρίζει γμτ, τώρα έβγαλα τα καλύματα να τα βάλω πλυντήριο, ελπίζω να έχω ξανά καναπέ μέχρι το βράδυ...

Βασούλι με το καλό να υποδεχτείς και τον γιόκα σου (κατά την παράδοση του καφέ)

Γκάλατ περιμένουμε νέα...

Αφροδιτάκι τελικά το θες το τηλ;;;

Μυρμήγκια χμμμμμμμμ ξύδι;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!Ακόμα δεν έχω ιντερνετ στο σπίτι γκρμφφφφφφφ:(:(

Βασούλι!!!!!Πάμε για τον παίδαρο???Και μένα πολύ νωρίς είχε δει το φύλο,εκεί γύρω στην ηλικία τη δικιά σας.Και δεν έπεσε έξω!!!

Ντουντου,bien venidos!!!!!Καλωσήρθατε,να είστε καλά να ξαναπάτε και αλλού,και αλλού και παντού!!!Αφού το είπε το ωροσκόπιο του παιδιού!!!!!!:D:D

και μεις ψιλοκρυώσαμε,μίξες και τέτοια,αλλά νταξ,δεν έχει ανάγκη ο φουσκάκος μας!!!!

Ρε Λεγκ,Φορμίωνος μένεις,στο ύψος της εφορίας??Είχα μια φίλη εκεί κοντά και ξέρω τα κατατόπια ;);)

Διαβάζω τα ποστ της Τζένης και περιμένω πώς και πώς να δω κάτι διαφορετικό.Πώς ταλαιπωριέσαι έτσι ρε παιδάκι μου?Πώς αντέχεις με τόση αϋπνία???Εγώ θα είχα σαλτάρει,μα το Θεό!!Καλή δύναμη ρε συ....

Κατά τα άλλα πάλι περαστικά να πω σε όλους σας!!!!!Χαιρετώ για την ώρα..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Το βρηκανε λεει το βρεφος στο Αιγαλαιω ...

Τωρα το ειδα Αφροδιτακι σιυ απαντησα .....

Βρε κοριτσια δεν ξερω αν ειναι απο την γενικη αυπνια αλλα εχω τρομερο πονοκεφαλο ... δεν μπορω να κουνηθω .. παλι καλα σημερα ειμαι σχετικα καλα στην δουλεια ...

Αντε να κανονισουμε καμια συναντησουλα ΣΚ ( Κυριακη καλυτερα) να ξελαμπικαρουμε λιγακι .....

Βασουλαααα με το καλο να ερθει ο γιοκας!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

λοιπόν μόλις είδα τον Κουρκούλη στην τηλεόραση σε συνέντευξη να μιλάει για τα οφέλη του θηλασμού, και να λέει ότι η Κελεκίδου θηλάζει!!!

Ξυπνάνε σιγά-σιγά φαίνεται Παλλαντινάκι μου!!!!:D:D

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

κοριτσακια το μωρο μιας συμφορουμιτισσας κινδυνευει, εχει λευχαιμια απετυχε η μεταμοσχευση , βρισκεται στο παιδων αγλαια κυριακου....

μεταφερω αυτα απο το θεμα:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=56163

Όποιος επιθυμει να δωσει αιμα για τον ελεγχο της ιστοσυμβατοτητος του Παιδιου , ειναι δωρεάν γιατι καποιες μανες πηγαν και τους ζητηθηκαν χρηματα..

Το παιδάκι λεγεται Τρύπας παναγιωτης αρρεν του Κωσταντινου και μπορειται να γινεται δότες γενικώς με προτεραιότητα στον Τρυπα, μόνο στο Γεννηματά και μετά απο ραντεβου στα τηλέφωνα 210 7711914[/QUOTE]

πηγαινετε για αιμα, στειλτε το παντου......

κοριτσακια το μωρο μιας συμφορουμιτισσας κινδυνευει, εχει λευχαιμια απετυχε η μεταμοσχευση , βρισκεται στο παιδων αγλαια κυριακου....

μεταφερω αυτα απο το θεμα:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=56163

Όποιος επιθυμει να δωσει αιμα για τον ελεγχο της ιστοσυμβατοτητος του Παιδιου , ειναι δωρεάν γιατι καποιες μανες πηγαν και τους ζητηθηκαν χρηματα..

Το παιδάκι λεγεται Τρύπας παναγιωτης αρρεν του Κωσταντινου και μπορειται να γινεται δότες γενικώς με προτεραιότητα στον Τρυπα, μόνο στο Γεννηματά και μετά απο ραντεβου στα τηλέφωνα 210 7711914[/QUOTE]

πηγαινετε για αιμα, στειλτε το παντου......

Καλά έκανες και το έβαλες κι εδω!

Διαφημίσεις

Αλο!!! Φελινάκο νιωθω οτι θελω να σε ευχαριστησω και παλι! Εμεινα πολυ ευχαρηστημενη απο την αυχενική στο Αττικο... με ειχαν μεσα 1 ωρα, εκτος της αυχενικης διαφανεις και του ρινικου οστου κοιταζουν παραμετρους που στο Ιασω δεν κοιτάζουν πχ ντοπλερ τριγλωχινας και γωνια προσωπου, κανουν και ντοπλερ, προσαρμοζουν τα αποτελεσματα του παπ Α αναλογα με την ηλικια το βαρος κλπ πολυ προχω...

Ηταν 2 γιατροι μεσα, η Σούκα και ενας άλλον εξαιρετικος και αυτος και πιστοποιημενος... ενθουσιαστηκα....

Η αυχενική όλα καλά ολα φυσιολογικά! Δεν μπορουσε να δει το φυλο ειχε κατσει στον πωπό του σαν να διαλογιζόταν... ΑΛΛΑ μου πεταξε ενα "μην πεταξεις τα μωρουδιακα σου" στο τελος ξεροντας οτι εχω κορη...αρα μάλλον κορίτσι, Λεγκω αναποδα μας τα εβγαλες!!!! Ειναι πολυ νωρις ακομα βεβαια και ειπε οτι δεν ειναι σιγουρη θα δουμε στην επομενη επισκεψη στον γιατρο μου...

Για τα μυρμηγκια ριχνω και την λεμονοκουπα σαν ιδεα καντα ολα και δες!

Μυρμηγια εχω κι εγω που ειναι καινουργιο το σπιτι και μαλιστα στο μπανιο και ειμαστε 2ο οροφο...γυρευε...το καλοκαιρι ομως οχι τωρα...

Πονοκεφαλο εχω κι εγω τωρα Τζενακι... η μικρη παλι κοιμηθηκε μονη της πισω απο τον καναπε με κουρτινα στο κεφαλι, με ενα κομματι παζλ στο στομα σαν μπισκοτο και χεθμενη...κουλο? την ξυπνησα την αλλαξα και συνεχιζει τωρα στο κρεβατι της...παω να ξαπλωσω λιγακι....

Φιλια πολλα ειμαι πολυ χαρουμενη ειδα το νινακι μικρο ανθρωπακι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Θκατομέρα και η σημερινή ή μου φαίνεται εμένα?

Ο Παναγιωτάκης ήταν το χειρότερο, το μικράκι μιας άλλης κοπέλας από εδώ κάηκε αρκετά από βραστό νερό και είναι στο νοσοκομείο, το άλλο βρεφάκι που το κλαίψανε μέσα από το νοσοκομείο, τι άλλο πια... Εμένα με έπιασαν και πάλι τα ψυχολογικά μου (και όχι μονο) η μπουμπούκα έχει τρελούς εμετούς και εγω τα κάνω χειρότερα αφού με την κλεισούρα και όλη την ψυχολογική μου κατάσταση δεν καταφέρνω να προσέξω τη διατροφή μου. Ουφφφφ! Τα βλέπω τόσο μαύρα και η αλήθεια είναι ότι πιστεύω ότι μετά βίας θα φτάσουμε τις 40 μέρες με το θηλασμό. Μακάρι να διαψευστώ.

mGKop3.png60Jvp3.png

galat δεν ειχε αναμονη στο αττικο μήνες όπως στο Ελενα?? τοσο ευκολα βρηκες ραντεβου? γιατι στο Ελενα επρεπε να κλεισεις απο πριν μεινεις έγκυος!

μακαρι να βρεθει δοτης για το παιδάκι...

δηλαδη πάμε εκει με ραντεβου και δινουμε αιμα και απο εκει καταλαβαινουν αν ειμαστε συμβατοι για μεταμοσχυεση μυελου των οστων? καλά κατάλαβα?

τι ωραία νέα γαλατούλι!!! μεγάλωσε το σποράκι!!!

μου αρέσει που σου είπε να μην πετάξεις τα μωρουδιακά, λες και δε ξέρει ότι έχετε τζάκι και συνεπώς θα γεννοβολάτε συνέχεια :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...