Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Παίζει ρόλο αν είναι από δοτρια ή όχι?

Όχι δεν έχει να κάνει με τη δοτρια....ίσα ίσα οι περισσότεροι προτείνουν τα δύο για περισσότερες πιθανότητες...ο μόνος "κινδυνος" είναι τα δίδυμα...τι άλλος κίνδυνος υπάρχει?

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

το κορυφαιο με εμας ειναι οτι η μικρη ειναι ακομα σε φαση μαμακιασης αλλα ολοι οι τριγυρω θελουν να πιστευουν πως εχει αδυναμια στον μπαμπα:shock::shock:

μπορει αργοτερα να εχει οπως τα περισσοτερα κοριτσια αλλα προς το παρον και ισως και λογω του θηλασμου η μικρη δειχνει μεγαλυτερη προτιμηση στη μαμα....;)

εσύ την ξέρεις τη μαμακίαση, γιατί είσαι 24 ώρες το 24ωρο με τη μικρή. Οι υπόλοιποι την βλέπουν την ώρα που παίζει με τον μπαμπά, και αμέσως βγάζουν πορίσματα ότι του έχει αδυναμία :) Άστους να νομίζουν, εσύ ξέρεις! (σαν διαφήμιση ακούστηκε αυτό :-P )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(το παιδί μου ανήκει στη κατηγορία Αϊνστάιν Πιθηκίσιους).

:lol::lol::lol:Εντάξει κλαίω!

Βαλε καλέ καμια φωτό να λυσσάξουμε απ'τη ζούλια μας!!!:D

Καλημέρααααααα... το βράδυ κλασσικά τραγικό αλλά το πρωινό ήταν αρκετά χαρωπό και ισιωσα... έβλεπα και όσο και όταν κοιμόμουν τραγικά όνειρα με εξαφανίσεις και ακρωτηριασμούς (χεθε μέσα)

Ο Νικόλας αν τον έχεις στο στέρνο σου κοιμάται ωραιότατα με το που τον αφήνεις κάτω ξυπνάει και ανοίγει μάτι και φωνάζει το τσογλανάκι. Τα τελευταία πρωινά ο γιώργος τον παίρνει κατα τις εφτά και τον βαζει στο στέρνο του και κοιμούνται καμια ώρα στο σαλόνι για να κοιμηθω κι εγώ. Τι θα τον κάνω μου λέτε;;;:rolleyes: Μου είχε γυρίσει το μάτι κατα τις έξι πάλι απ'την κούραση.

Εντομεταξύ συνειδητοποίησα ότι ο θοδωράκης μιλάει σαν κινέζος που μιλάει αγγλικά "καλημέλα" "εγώ φέρω μπάλα" "εγω πεταξει μπαλα"... "μονη μουουουου" (και ναι λοιπόν τα κοριτσάκια στο τμήμα του μιλάνε περισσότερο)... "χάλασε φωνάξει μάστορα" "μπαμπας φτιάξει"(όταν καταστρέφει κάτι)

Τατι, για βγάλε ανακοινωθέν!

:lol::lol::lol:Εντάξει κλαίω!

Βαλε καλέ καμια φωτό να λυσσάξουμε απ'τη ζούλια μας!!!:D

θα βάλω, δε πρόλαβα χτες γιατί σιδέρωνα και μετά είδα λίγο Fringe, και μετά οριζοντιώθηκα...

Αυτό με το στέρνο μου το έκανε και η Μαρίνα..έριχνε 3ωρα-4ώρα ύπνο επάνω μου, ενώ στη καλαθούνα της καμιά ωρίτσα και αν!

Μια χαρά μιλάει το παιδί! λίγο το θέμα του φύλου να προσέξετε και είστε σούπερ! :lol:

η Μαρίνα κόβει τις πολυσύλλαβες λέξεις και λέει το δεύτερο μισό μόνο :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Μπονζουουουρ!

ΤΙ κάνετε!

Ντουντου καλωσήρθες! Εσύ και το ανήλικο είσαστε μια νότα αισιοδοξίας μέσα στο σκηνικό αυπνίας-συναχώματος-παιδικήςκακοδιαθεσίας που ταλανίζει το καφέ μας!

Εύγε!

Εγώ δεν έχω να συνεισφέρω κάτι προς αυτήν την κατεύθυνση....Καλά είμαστε, ομαλά τα πράγματα....

Σας φιλώ πολυαγαπημένες μου!

Καλά είμαστε, ομαλά τα πράγματα....

Σας φιλώ πολυαγαπημένες μου!

((((((μυρτουλίνιιιιιιιιιιι))))))))

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό το Σάββατο: συνάντηση!!!! ο καιρός θα είναι για κοντομάνικα και παιδικές χαρές!! Πικιώνη????? Τι λέτε? γύρω στις 11???????

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

και εγω ασχημα ονειρα εβλεπα αποψε

Ντου καλως ηρθατε!θελουμε φωτο!

Μυρτούλι εσυ δεν θα βαλεις καμια του μπεμπουλη στο φατσοβιβλιο να τον δουμε?για πες το ληδακι πως τον αντιμετωπιζει?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερα!

και εγω ασχημα ονειρα εβλεπα αποψε

Ντου καλως ηρθατε!θελουμε φωτο!

Μυρτούλι εσυ δεν θα βαλεις καμια του μπεμπουλη στο φατσοβιβλιο να τον δουμε?για πες το ληδακι πως τον αντιμετωπιζει?

Πες μας καλε τι σου είπε ο ντοκτορ!

Εντομεταξύ μένοντας σε παλιό σπίτι νοιώθω ότι είμαι ένα κλικ πιο κοντά στην φύση! Τα μυρμύγκια του κήπου αρχισαν εργασίες στο σπίτι... έχουν αρχισει και σκάβουν τούνελ... μας κοβω να βγαινουμε στηνπλησιεστερη εθνικη τραπεζα!!! Κάθε μέρα μαζεύω βουναλάκι από χώμα και σοβά... πρέπει να ξεκάσω εεε; Αλλά με πιο μικρά στο σπίτι κομμάκι δύσκολο

Καλημέρα, καλημέρα!!!

Τι ωραία μερα που κάνει!!:D Μου έφτιαξε το κέφι αν και άυπνη (προτότυπο:tongue:)

το κορυφαιο με εμας ειναι οτι η μικρη ειναι ακομα σε φαση μαμακιασης αλλα ολοι οι τριγυρω θελουν να πιστευουν πως εχει αδυναμια στον μπαμπα:shock::shock:

μπορει αργοτερα να εχει οπως τα περισσοτερα κοριτσια αλλα προς το παρον και ισως και λογω του θηλασμου η μικρη δειχνει μεγαλυτερη προτιμηση στη μαμα....;)

γράψε ποοολύ αργότερα;) Η μαμακίαση δεν περνάει έτσι εύκολα:tongue:

[quote=Λέγκω;175197

Εντομεταξύ συνειδητοποίησα ότι ο θοδωράκης μιλάει σαν κινέζος που μιλάει αγγλικά "καλημέλα" "εγώ φέρω μπάλα" "εγω πεταξει μπαλα"... "μονη μουουουου" (και ναι λοιπόν τα κοριτσάκια στο τμήμα του μιλάνε περισσότερο)... "χάλασε φωνάξει μάστορα" "μπαμπας φτιάξει"(όταν καταστρέφει κάτι):lol::lol::lol::lol:

Βαστα γερά μικρή μου! Η αϋπνία δεν θα μας νικήσει:P

DPYUp2.png EYukp3.png

Πολλες καλημερες!

Εμεις μεσα στην μιρλα παλι κ χτες ολο το βραδυ κ σημερα με τα χιλια ζορια καταφερα να τον κοιμησω για να ερθω στην δουλεια... Θελω να κοιμηθωωωωω... Εντομεταξυ οταν κοιμαται επειδη ξυπναει καθε λιγο εμενα με πιανει υπερενταση κ δεν μπορω να κοιμηθω... Μεχρι να με παρει ο υπνος εχει ξανα ξυπνησει κ ξαν ατο ιδιο παραμυθι ...

Πηγαμε χτες κ στο Μητερα να τον δει ο γιατρος τελικα ολα καλα δεν ειναι σοβαρο το καψιμο, μπενταντιν μας ειπε κ μια αντιμικροβιακη αλοιφουλα ... Παλι καλα ...

Καλημέρα!

Λέγκω μην το λες για το παλιό σπίτι γιατί κι εμείς ανακαλύψαμε χθες μυρμήγκια! Βέβαια κι εμάς παλιό είναι απλά ανακαινισμένο...

Χθες βράδυ μαζί με τον Αλέκο έκανα κι εγώ πυρετό... Και νόμιζα ότι συνήλθα...

Η νύχτα μας... Βάλαμε τη μπέμπα και κοιμήθηκε στο καθισματάκι του αυτοκινήτου από τις 11 μέχρι τις 3! Μετά κλασικά κάθε δίωρο με το ρολόι...

Τελικά ίσως το φάσκιωμα πιάσει... Αλλά πώς φασκιώνουν?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Με το σποριδιο ολα καλα !δεν προσεξες το τικερακι μου ,μαλλον η διαισθηση μου βγηκε αληθινη,

οποτε τα προδιαγνωστικα σου κατα το ημισυ δεν βγηκαν :lol:να δουμε και της γαλατουλας σημερα αν φανει

γράψε ποοολύ αργότερα;) Η μαμακίαση δεν περνάει έτσι εύκολα:tongue:

πολυ κουραγιο μου δινεις ...αν και το υποψιαζομουν

ωχ, ειχε τη βενζινη η λεγκω, τωρα θα πορωθει κ με το πετρελαιο.... Μοτορ όιλ θα γινει το σπιτι της!!!

Καλημερα! Βασουλα δλδ σας ειπε οτι ειναι αγορι???? Νωρις δεν ειναι για τετοιου ειδους προβλέψεις?

Ντουντουκα, καλως μας γυρισες! Ελλειψες κ οπως ειδες το καφε κοντεψε να ρημαξει. αντε για βαλε καμια εσπρεσιερα στη φουφου....

Και ρεγω ηθελα να δω ονειρα αποψε αλλα ο γιος μου φροντισε να δω εφιαλτες στη πραγματικοτητα ομως. Ενταξει ποναει ετσι.Εχει σκασει κ τοτριτο δοντακι (αλλου γιοα αλλου βγηκε κ οχι εκει που το περιμεναμε) κ μαλλον επονται και αλλα και τριβεται κλαιει καθε πεντε λεπτα. Ουτε αυτος δεν μπορει να ησυχασει , κανει κ τα δικα μου νευρα σμπαραλια. Και μεσα σε ολα οι πρωινες "ιδιοτροπιες" της Δαναης!!!

Τζενη σου εστειλαενα πμ, δε ξερω αν το ειδες...

Α, βρε ελενιτσα, μηπως να επαιρνες καμια βιταμινουλα? Περαστικα κοριτσακι!

Λεγκω,μαλλον σε ινδο φερνει ο τροπος που μιλαει ο Σοζω. Αλλα εσυ τι ηθελες να βαζει κ περισπωμενες?

Α, οσο για το αεροπλανο, σε ενα ραξιδι που η Δαναη ηταν 9-10 μηνων ειχε βρει κ κατι διδυμα συνομηλικα εκει μεσα κ μπουσουλουσαν πανω κατω στον διαδρομο! σε κανενα ταξιδι δεν μας δυσκολεψε παντως. Καθως μεγαλωσε αυτη κοψαμε τα ταξιδια ομως κ δε ξερω τι θα εκανε τωρα :-(

Λεγκω,μαλλον σε ινδο φερνει ο τροπος που μιλαει ο Σοζω.

αχααχαχαχχαχχαχ ναι ναι!!!

νομίζω ότι 2-2.5 στο αεροπλάνο είναι η "χειρότερη" περίοδος :D

Βασούλι, λες να έχει πολλα "προσόντα" το σποράκι?:):)

Τζενάκο, ελπίζω να μην σας βρει τίποτα άλλο και το κάψιμο να είναι το τελευταίο..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

δεν μου ειπε με σιγουρια αλλα μαλλον ειναι αγορι ,φανταζομαι το σιγουρευουν στη β επιπεδου

εγω παντως δεν ψωνιζω ακομα μπλε ζιπουνακια αν δεν δουμε τα προσοντα του ντουντουκα μου :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...