Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Όντως τέλεια η μέρα, πώς να αντισταθείς να μη βγούνε λιγο τα παιδάκια! Νομίζω όμως ότι δεν έκανε τον κύκλο της η ίωση και δεν πιστεύω να ανέβηκε πάλι ο πυρετός επειδή βγήκατε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είναι ωραία που μεγαλώνουν οι μέρες?

Άντε και σε λίγο καιρό θα κανονίζουμε και απογευματινές εξορμήσεις!

Και μια και το Πάρκο ΠΙκιώνη μας βολεύει πολλές θα το φάμε με το κουτάλι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μαρίνα αυτό που έγραψες με τσάκισε...(για το 12ωρο) η μόνη μου ελπίδα είναι ο αντρίκος... η άννα κοιμάται, ο μικρός χαχανούλης βγάζει θορύβους από την κούνια του αλλά δεν πάω, ας την βρει μόνος του, και εγώ λέω να χαλαρώσω λίγο...

Κουράγιο!

Α και όσον αφορά το χέθιμο, ο δικός μου έχει διάρροια, βασικά τα κάνει μία φορά την ημέρα αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ υδαρή!

Εγώ προς το παρόν την έχασα και την ελπίδα της τσουλουφίτσας... 12ωρο μπορεί να κλείνει αλλά με διαλείματα...

καλησπέρα, χωρίς πολλή διάθεση σήμερα.

Ντου καλώς επιστρέψατε!

Αφροδίτη πήρα μία σύγχιση με την "νταντά" σας, φαντάζομαι εσύ νευράκια.

Η Σοφία περνάει κρίση. Έχει και τα δόντια που προφανώς την ενοχλούνε, θέλει και να μετακινηθεί, προσπαθεί να μπουσουλήσει αλλά δεν τα καταφέρνει, και είναι ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

Παλλαντίν,

θα δεις όταν περπατήσει θα μειωθεί πολύ η γκρίνια της... Υπομονή! 2,3 μηνάκια, θα περάσουν... Και ούτε που θα τα θυμάσαι... Μετά! Είναι σαν τους πόνους της γέννας, αν θυμόμασταν δεν θα κάναμε άλλα παιδιά!

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο δω.....!

τι καλα σημερα που πηγαμε για καφε με λεγκω κ σπορο -που γινεται μωρο σιγα σιγα απο νεογεννητο:D!τι απιστευτος φατσας, ολο κοιμοταν !!!η λεγκω λεει θελει να χασει κιλα, απο που να τα χασεις:confused:, μας δουλευει μου φαινεται:rolleyes: πολυ χαρηκα που σε ειδα κοριτσακι!!!:D:tongue:

η ερατουλα επισημως εβγαλε 5ο δοντακι κ αυριο μαλλον σκαει το 6ο!:D εξ ου κ η μυξα η ατελειωτη! ενω καθοταν στον ορο ωραια κ καλα, αρχισε παλι να χτυπιεται το καημενακι μου!κεφαλοκλειδωμα της κανουμε..επισης κανει το αλογακι "κλατς κλατς κλατς" με τη γλωσσα της, αλλα ααααμα εχει κεφια, οσο κ να την παρακαλουσα να το δειξει στη λεγκω δεν ηθελε, μετα το απογευμα στην αδερφη μου το εκανε, αχ τι αστειο κ ζουληχτο τσουρεκακι που ειναι, θα τη φαωωωωωωωω!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τωρα αν απορειτε που ειδε αλογακι....μονη της αρχισε να κανει κλατς κλατς και της εδειξα μερικα αλογακια ενω το εκανα κ εγω κ ετσι το εμαθε, ειμαι εντελως κουκουβαγια, με καταλαβαινετε, ειμαι σιγουρη!;)

αφρο πολυ πακετο με την κυρια, πολυ αντιεπαγγελματικο, αλλα ευτυχως στην εκανε τωρα κ οχι οταν θα ηταν αργα (πιο αργα τελοσπαντων)

ντου καλωσορισατε, επι τη ευκαιρια θελω να μαθω πως απασχολεις μωρο ενος ετους στο αεροπλανο...για πειτε μου, μανες-εξπερ! υπαρχει μια περιπτωσουλα να παμε χωρα των βασκων το πασχα κ ενδεχομενως στην λατρευτη μου νοτια γαλλια.....εχουμε να βγουμε απειρο καιρο εκτος ελλαδας -κ ομολογω οτι εχω σαλταρει κατιτις.....:rolleyes:

ακουω ιδεες για απασχοληση λοιπον!!!!

Νταφίδιο,

η τερατούλα είναι καλόβωλο κοριτσάκι επομένως μην το φοβάσαι καθόλου...

Λοιπόν στις φάσεις αναμονής για την απογείωση κοιτάτε τα φορτηγά και τα βυτιοφόρα και όλα τα κινούμενα του αεροδρομίου (δόξα το θεό έχει πολλά).

Καλό είναι να ταξιδέψετε με πτήση που να είναι κάποια ώρα ύπνου της έτσι με λίγο γαλατάκι και αγκαλίτσα θα φας καμιά ωρίτσα με 2 αν είναι και κουρασμένη (το αεροπλάνο φέρνει και ύπνο...)

Να πάρεις και μαρκαδόρους με μπλοκ ή αυτοκόλλητα να ζωγραφίζει και να σκίζει και φαί. Με το φαί αν είναι φαγανό το παιδί θα περάσει πολύ ώρα... Εεε θα κάνετε και καμιά βόλτα, θα την αλλάξεις κιόλας, μπορεί να έχει και άλλα μωρά..

Η ντου θα της έδινε τα μπουκαλάκια από τα κρασιά και τα ουίσκια και θα την έκανε ντίρλα τη Μανίνα... Η καλύτερη λύση ασυζητητί...

Εμένα πάντως μου φα΄νηκε πολύ πιο εύκολο απότι φανταζόμουν...

Dafaki ο Στεφανος στο αεροπλάνο την τελευταια φορά που ηταν 10 μηνών έπαιζε με τα φυστικια, τα πλαστικά ποτηράκι και οτι αλλο μπορούσα να βρω...μετα γυριζε και κοιταζε τους άλλους επιβατες και μερικοι ητνα καλοι και τον παίζαν...σε 2 βδομαδες που πετάμε πάλι ελπίζω να είναι το ίδιο βολικός και να μην έχουν αλλάξει τρελά οι συνήθειες του. Το χειρότερο όμως ειναι όταν ειμαι μόνη μου που τρέμω τα αεροπλάνα και θέλω ένα χέρι να σφίγγω στην απογείωση/προσγείωση. Και τώρα μόνη μου πάλι θα είμαι σα χ@@#@νη ενώ ο μικρός θα παίζει αμέριμνος...Επίσης εμεις ειμαστε σε φάση τρελού κολληματος με "βιβλια" με εντονες ζωγραφιες και ζώα...μπορεί να κρατηθεί έτσι απασχολημένος πολύ ώρα. Προμηθεύσου τέτοια βιβλία αλλά όχι πολύ παλιά που να τα έχει βαρεθεί αλλά ούτε και εντελώς καινουργια που δεν θα τα ξέρει καθόλου. Να τα έχει παίξει 2-3 μέρες πιο πριν. Αν έχω καμιά άλλη ιδέα θα επανέλθω.

(καλά τι σεντόνι έγραψα!)

Διαφημίσεις

Ξέχασα να πω για τα υπέροχα δοντάκια της Ερατώς... εντελώς κουνελάκι! :)

Εγώ τον θοδωρίκο τον έβαλα στο αεροπλάνο όταν ήταν 8-9 μηνών (κάπου εκεί)... αν θυμάμαι καλά όλη την ώρα χοροπηδούσε πάνω μου, πέταγε πράγματα, ξεμάλιασε την επιβάτησα μπροστα, τους τραβούσε τα υφάσματα που βάζουν το κεφάλι τους... με λίγα λόγια το κατευχαριστήθηκε, τώρα αν ρωτήσεις τους επιβάτες ίσως να διαφωνήσουν λιγουλάκι:rolleyes:

Ελπίζω όλα τα παιδάκια και οι μαμάδες να είναι περδίκι αύριο...

φιλώ σας κορες:tongue:

Τσα!

Ντου καλωσήρθατε!

Οσο για τα ταυτοχρονα, εχω μαθει οτι καποιο θα κλαιει,απλα προσπαθω να ειμαι δικαιη και να μην αφηνω συνεχεια να κλαιει το ιδιο παιδι!

όσο και να το ξέρω, θέλω να το ακούω οτι δεν κλαίνε μόνο τα δικά μου περιμένοντας τη σειρά τους. Ευχαριστώ Αφροδίτη;)

Αυτή την καλέντουλα και το βαλσαμοαυτό από πού τα παίρνουμε οέο?

Κρέμα καλέντουλα εγώ έχω της propoline αλλά υπάρχουν και πιο 'αγνές'

Το βαλσαμόλαδο το φτιάχει ο αδερφός μου, οπότε...δεν μπορώ να βοηθησω.

Δεν είναι ωραία που μεγαλώνουν οι μέρες?

Άντε και σε λίγο καιρό θα κανονίζουμε και απογευματινές εξορμήσεις!

Και μια και το Πάρκο ΠΙκιώνη μας βολεύει πολλές θα το φάμε με το κουτάλι!

Ναι, ναι, ΝΑΙ!!! Το ίδιο σκεφτόμουν το απόγευμα....στον Πικιώνη που πήγαμε βόλτα και ήμαστε ολομόναχοι:shock:

DPYUp2.png EYukp3.png

Μμμμμ νταφίδιο, μην άγχεσαι με το αεροπλάνο, η ερατω θα σε εκπλήξει θετικά!

ηάννα είχε 3 μέρες να φάει κανονικά και έφαγε φέτα, μετά λύσσαξε να πιει πορτοκαλάδα και φυσικά την έπιασε τρελός βηχας και τα έβγαλε...

το καλό είναι ότι μετά την έπεισα να τρίψουμε τα δόντια!

εντάξει σας τα έχω πρήξει φαντάζομαι με τα ιατρικά μου ανακοινωθέντα...

ο μικ με έχει εκνευρίσει μιλάει εδώ και μία ώρα με έναν φίλο του, είναι έξω στο μπαλκόνι και φωνάζει τόσο πολύ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

γεια σας!!! γυρισε ο μπαμπας μας!!!!:):):)

πολυ χαλια η νυχτα χτες και ακομα χειροτερη η μερα που ακολουθησε αλλα δε θα γκρινιαξω...;)(περασμενα- ξεχασμενα....;))

η dansem που χαθηκε βρε κοριτσια??

Και μέσα σε όλα, ο μπαμπάς να φρικάρει ότι τα παιδιά δεν το θέλουν:evil: ΟΥΦ! Τα ειπα!

υπομονη!!!!

το κορυφαιο με εμας ειναι οτι η μικρη ειναι ακομα σε φαση μαμακιασης αλλα ολοι οι τριγυρω θελουν να πιστευουν πως εχει αδυναμια στον μπαμπα:shock::shock:

μπορει αργοτερα να εχει οπως τα περισσοτερα κοριτσια αλλα προς το παρον και ισως και λογω του θηλασμου η μικρη δειχνει μεγαλυτερη προτιμηση στη μαμα....;)

doo καλως ηρθατε!!!!!!:D:D:D:D

η ερατουλα επισημως εβγαλε 5ο δοντακι κ αυριο μαλλον σκαει το 6ο!:D εξ ου κ η μυξα η ατελειωτη! ενω καθοταν στον ορο ωραια κ καλα, αρχισε παλι να χτυπιεται το καημενακι μου!κεφαλοκλειδωμα της κανουμε..επισης κανει το αλογακι "κλατς κλατς κλατς" με τη γλωσσα της, αλλα ααααμα εχει κεφια, οσο κ να την παρακαλουσα να το δειξει στη λεγκω δεν ηθελε, μετα το απογευμα στην αδερφη μου το εκανε, αχ τι αστειο κ ζουληχτο τσουρεκακι που ειναι, θα τη φαωωωωωωωω!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τωρα αν απορειτε που ειδε αλογακι....μονη της αρχισε να κανει κλατς κλατς και της εδειξα μερικα αλογακια ενω το εκανα κ εγω κ ετσι το εμαθε, ειμαι εντελως κουκουβαγια, με καταλαβαινετε, ειμαι σιγουρη!;)

υπαρχει μια περιπτωσουλα να παμε χωρα των βασκων το πασχα κ ενδεχομενως στην λατρευτη μου νοτια γαλλια.....εχουμε να βγουμε απειρο καιρο εκτος ελλαδας -κ ομολογω οτι εχω σαλταρει κατιτις.....:rolleyes:

ακουω ιδεες για απασχοληση λοιπον!!!!

αυτο το κλατς κλατς το κανει και η δικια μου συνεχεια , αλλα το ανακαλυψε μονη της , εγω δεν το "χρησιμοποιω" για να κανω το αλογακι (εχουμε αλλο ρεπερτοριο...lololol;)):tongue::tongue: εχει πολυ πλακα παντως....;):)

αχ dafaki μακαρι να καταφερετε να πατε..τελειο ακουγεται:):):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

στα ιταλικά φώναζε Τάτη??? :D:D:D

(θυμήθηκα μια πωλήτρια σε παπουτσάδικο που μου φώναξε: "σινιόρα σινιόρα!! <ακαταλαβίστικα ιταλικά> Πράντα!! Τζίμυ ΤσουΤσου!!!" :lol: :lol: :lol: )

λοιπόνε. Για το αεροπλάνο...προφανώς και θα πάρεις μαζί ένα παιχνίδι, είτε καινούριο, είτε παλιό (πάρε ένα κι ένα, σιγά, έτσι κι αλλιώς μια βαλίτσα για το παιδί θα τη γεμίσεις :-P ).Βιβλία και ζωγραφική είναι ΜΑΣΤ!. Σε αντίθεση με την Ελενίτα, που ο Αλέκος κοιμήθηκε στη πτήση, η Μαρίνα έκανε το ακριβώς αντίθετο. Το οποίο οδήγησε σε τρελή υπερένταση, και εκεί φυσικά αρχίζουν τα προβλήματα, ιδίως όταν καταλαβαίνουν πως ανοίγει η ζώνη (το παιδί μου ανήκει στη κατηγορία Αϊνστάιν Πιθηκίσιους).

Επιπλέον προτείνω να μην περάσετε πολύ ώρα στο αεροδρόμιο, μην πάτε δηλαδή νωρίς.. Όσο μπορείς να αποφύγεις τον βομβαρδισμό με καινούρια ερεθίσματα, κάντο, σε καλό θα σου βγεί. Εμείς εκεί κάναμε το λάθος (πήγαμε νωρίς και η πτήση ήταν ακριβώς στην ώρα ύπνου της Μαρίνας). Στο γυρισμό δεν αντέξαμε, της βάλαμε τον Νόντυ σε φορητό dvd player και ηρεμήσαμε για καμιά ωρίτσα.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...