Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αφροδιτάκι αμάν!!!! Θες να ρωτήσω την Ελένη αν έχει καμιά φίλη?? Είχε μία αλλά δεν ξέρω αν βρήκε δουλειά τώρα...

Γιατί δεν ρωτάς και την Τάτι που έχει αυτό το γραφείο?

Ωραία τα λες για τα μωρά! Μας δίνεις κουράγιο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε τι, μόνο το ένα θα κλαίει συνέχεια?? ας ακουστεί και λίγο το κλάμμα του άλλου, για να σπάει η μονοτονία στο σπίτι:)

γύρισα αδελφές μου!!! η Ρώμη ήτο πολύ ωραία, μας έκανε καλό καιρό, τη περπατήσαμε σχεδόν όλη. Η Μαρίνα δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την πόλη των συντριβανιών, των πλατειών και των μακαρονιών!!!

(Στο τέλος απηύδησε από τα πολλά μακαρόνια και μου ζήταγε ρύζι:-P )

Βγάλαμε πολλές φωτό που θα σας δείξω οσονούπω, όταν τις ανεβάσω.

Προφανώς και σήμερα φαγαμε αρακά :-P :-P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα και καλά κουράγια μανες :)

Ρε Άφρο τι πακέτο ήταν αυτό; Την άλλη κυρία την είδες μπας και;

Τάτι βάστα γερά (κι ελπίζω να μην πάρουμε σειρά, γιατί το πάμε εναλλάξ τελευταία)

Πήγα για καφεδάκι με σπόρο, νταφάκι και κουκλοερατώ και πολύ το χάρηκα!!!

Αν κοιμηθώ κάποια στιγμή πάνω από τέσσερις-πέντε ώρες (σπαστές φυσικά) θα σας πω:tongue: Και μπορειιιιιιι και είναι και πολύ πιθανό!

Ωραίες μέρες έχει τουλάχιστον και βοηθάει στο μη σαλτάρισμα... όσο ο θοδωρικος πάει παιδικό την ελέγχω την κατάσταση!

Βασουλάκι περιμένουμε νεότερα απ'το σπόρο!!!

Γκαλατάκο αύριο εσύ εε; Τι ωραία! Άντε βρε βάλτε καμια φωτό απ'τη νέα γενιά:cool:

Μια και αναφέρθηκε για το χέθιμο να συμβάλω κι εγώ στην επικοδομητική αυτή συζήτηση και να πω ότι ο έρμος ο δικός μου κάθε δύο τρεις μέρες κάνει και όπως φαντάζεστε γίνεται μακελιό! Μέχρι τοτε όλη την ώρα σφίγγεται... Πάντως πολύ νεύρο αυτό το πλάσμα, ήταν κι ο θοδωρής αλλά αυτός νομίζω ότι είναι πιο νευρικός... τον κρατάς όταν είναι ξύπνιος και προσπαθεί να φύγει ο κερατας!:D

Σοφουκάκι μου, καλή μετακόμιση... που θα πάτε τελικά;;; Ωραία να πηγαίνεις σε δικό σου σπίτι εεε;

Καλημέρα και καλό κουράγιο στις μάνες με τα άρρωστα μωράκια!

Σας διαβάζω και τρέμω για όταν έρθει η ώρα...πολύ αρεγότερα ελπίζω...

εμείς είμαστε μονο με μύξες αλλά είναι άπειρες σαν συντριβάνι...

Διαφημίσεις

εμείς είμαστε μονο με μύξες αλλά είναι άπειρες σαν συντριβάνι...

θα έλεγα τώρα κάτι...ιταλικο, αλλά ας όψεται :D:D

περαστικά περαστικά!!!!

κάντε λίγο υπομονή, ένα μήνα ακόμα και τέλος οι ιώσεις και τα κρυολογήματα και οι μπουκωμένες μύτες!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλησπέρα!

Χτες η μικρή αφού δεν είχε κοιμηθεί από το μεσημέρι μετά από κάμποση γκρινίτσα μας έκανε τη χάρη και κοιμήθηκε 12.30-5.00 και μετά 6.00-8.30, κάτι είναι κι αυτό! Ρε κορίτσια σας ακούω που παλεύεται και με τα δύο ταυτόχρονα και αγχώνομαι! Ο Γωγούλης είναι αρκετά βολικός και κάθεται και τον κάνει μπάνιο οποιοσδήποτε, με το γάλα μας ζορίζει καμιά ώρα όποιος κι αν του το δίνει από τότε που ξεκινήσαμε με το καλαμάκι, αλλά κυρίως στον ύπνο ειδικά τελευταία είναι πάαααρα πολύ βολικός. Μη με βρίσετε αλλά κατά τις 9.30-10.00 τον βάζω στο κρεβάτι και τα ξαναλέμε ένα 12ωρο αργότερα τώρα που δεν πάει σταθμό και το μεσημέρι συνήθως χτυπάει ένα δυωράκι. Φοβάμαι ότι μετά τα 2 μεταλάσσονται και ανησυχώ...

Η Σοφία μέχρι 2 μηνών τα κανε κάθε 1 ώρα από λίγο. Μέχρι να το καταλάβω μου συγκάηκε και ήταν λίγων ημερών η φουκαριάρα:( Για το σύγκαμα, βασικά πολύ καλό στέγνωμα αερισμός και μετά κρεμα καλέντουλα ή βαλσαμόλαδο έβαζα εγώ

Αυτή την καλέντουλα και το βαλσαμοαυτό από πού τα παίρνουμε οέο?

Ελίζα θα έρθουν καλύτερες μέρες δε μπορεί!

Μάμα μία κι εγώ θέλω γυμναστήριο επειγόντως!!! Ο Χ. μου έταξε ότι αφού σαραντήσω θα κρατάει και τα δύο παιδιά για να πηγαίνω, για να δούμε...(Μήπως έχω γίνει τόφαλος και μου λέει με τρόπο ότι κάπως πρέπει να σουλουπωθώ:?:)

Φελίνι περαστικά στην Αννούλα, μωρέ είχε πυρετό γι αυτό ήταν τόσο ανήσυχη!

Μυρτούλα, μια από τα ίδια! Όταν είναι η μάνα μου σπίτι γίνεται ο χαμός!!! Μην είμαι βέβαια αχάριστη με βοηθάει στις δουλειές απλά ο Γώγος σεληνιάζεται!

Λέγκω τι εννοείς ότι το σπορίδιο είναι πιο ζωηρό απο το Θοδωράκι? Υπάρχει και πιο ζωηρό????:tongue:

Καλωσήρθατε Dooo, Άφρο από το σταθμό της μικρής δεν έχουν να σας προτείνουν καμιά κοπέλα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα αυτό που έγραψες με τσάκισε...(για το 12ωρο) η μόνη μου ελπίδα είναι ο αντρίκος... η άννα κοιμάται, ο μικρός χαχανούλης βγάζει θορύβους από την κούνια του αλλά δεν πάω, ας την βρει μόνος του, και εγώ λέω να χαλαρώσω λίγο...

Κουράγιο!

Α και όσον αφορά το χέθιμο, ο δικός μου έχει διάρροια, βασικά τα κάνει μία φορά την ημέρα αλλά τις τελευταίες μέρες είναι πολύ υδαρή!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Έτσι θα γίνει Φελινάκο τα καλά θα σου τα κάνει ο Αντρίκος! Όσο για μένα μάλλον η μπουμπού θα μου βγει ζόρικη για να ισορροπίσει τα καλά του αδερφού της! Τα κακά τα έκανε ο Γώγος πάντα υδαρή τόσο που έχεδε και 2-3 φορμάκια την ημέρα, η κυρία τα κάνει συχνά αλλά πιο σφιχτά, με αδυναμία το νιπτήρα ή τα σελτεδάκια! Δεν την προλαβαίνουμε λέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γαλατούλα καλά αποτελέσματα με την αυχενική!
καλημερα!

γαλατουλα ποτε ειπες πας για αυχενικη?

σημερα θα παω στον ντοκ τα αποτελεσματα

Αυριο το πρωι! Χαιρετισματα στον ντοκ...χαχαχαχα σιγα μη με θυμαται βεβαια...

Γκαλατουλα τωρα στην εγκυμοσυνη βρηκες κ εσυ να αρρωστησεις ε? δεν ειναι τιποτα μωρε θα περασει...

οχι δεν αρρωστησα τελικα...ενιωθα οτι θα με ριξει αλλα τελικα ειμαι μια χαρα μεχρι ώρας...

Πηγα την μικρη βολτιτσα ειχε τελειο καιρο, αλλα πια με κουραζει...με το ζορι μια ωρα εκατσα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σιγά μην το υποσχεθεί, η παιδίατρος μου μου είπε τέλη Απριλίου (πιο safe εκδοχή για υποσχέσεις)... έχουμε κάτι τρελές συνομιλίες με την παιδίατρο μας, ναναι καλά η γυναίκα την παίρνω τηλ για να μου δίνει κουράγιο... και όλο και μου προτείνει και κανένα φαρμακάκι ακόμα, το οποίο βέβαια δεν παίρνω γιατί αλλιώς δεν θαπρεπε να κάνω κάτι άλλο παρά να δίνω φάρμακα στα παιδιά...

ντου καλώς μας ήρθες βρε!

η άννα κοιμάται ακόμα καροτσάτο (για να παίρνει και ανάσα) ο χαχανούλης κοιμήθηκε (εκμεταλεύεται την αφύσικη ησυχία που έχει το σπίτι μου φαίνεται) και εγώ τσάκισα κάτι υπολλείμματα παγωτού που είχα στην κατάψυξη, αλλά μου φαίνεται θα κάνω και το κολασμένο κέικ σοκολάτας αργότερα σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσω την υπογλυκαιμία μου...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Κι εμενα έτσι λένε οι πληροφορίες μου αλλά πολύ θα ήθελα να ίσχυε η εκδοχή της Dooo! Για πόσο θα κρατήσω το μικρό σπίτι δηλαδίς, όχι τίποτα άλλο αλλά σπάω το κεφάλι μου πώς θα βολτάρω με τα δύο παιδιά μόνη μου!!! Αδύνατον ο μικρός να πάει μεγάλη απόσταση με τα πόδια ή στο πίσω μέρος από το καρότσι! Πρέπει να δοκιμάσω μάρσιππο για τη μικρή και ο Γώγος καρότσι νομίζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλώς ήρθατε ντουντούκα! Με το καλό και άλλα ταξίδια!

Ο Αλέκος πάλι πυρετό. Πήγε βόλτα σήμερα και πρέπει να ίδρωσε... Αλλά είχε τόσο ωραίο καιρό, ήταν κρίμα να κάτσει μέσα... Και ήθελα να βγούμε και τώρα αλλά έχει 38... Και δικό μας νούμερο Τάτι... Ευτυχώς η μπέμπα όπως και ο Αντρίκος τίποτα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...