Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημέραααα!

Σοφούκα καλή μετακόμιση! Άντε να τακτοποιηθείτε κι εσείς! Και καλή επιτυχία στα τεστς! Άλλο κεφάλαιο και αυτό εε?

Εμείς είχαμε μια λίγο καλύτερη νύχτα μέχρι τις 4 ανά δίωρο αλλά μετά μέχρι τις 8 σερί! τελικά στις 9.30 σηκωθήκαμε!

Εγώ όμως δε νιώθω και πολύ καλύτερα αν και δεν έχω πυρετό...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμεις καλη νυχτα ειχαμε, εγώ σηκωθηκα σαν αρρωστη αλλα δεν ειμαι, τωρα εχω συνελθει παντως... περιμενω και ενα δεματακι με βελεντα σημερα ανυπομονω...

Αληθεια το ντουντουκι να γυρισε? περιμενουμε νεα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αλλο παλι και τουτο... μιλουσα τωρα με την μαμα μου στο τηλεφωνο και η Ειρηνη επαιζε στο σαλονι. Ακουω ησυχια... παω να την δω και τι να δω, την εχει παρει ο υπνος στον καναπε με μουσικη δυνατα και φορωντας μια μασκα γατας στη μουρη. Και την πηρε ο υπνος. Και εχει κοιμηθει σερ 9 ωρες το βραδυ. Της εβγαλα την μασκα την σκεπασα και τιποτα... αντε να δουμε τωρα δεν την ξυπναω...παει η μεσημεριανη σιεστα...

βαρεθηκε που δεν την επαιζα φαινεται απελπιστηκε χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέραααα:D

τι θα κάνω με τα 2 παιδιά μου που θελουν τη μαμά τους και μόνο ταυτοχρόνως μου λέτε? Ο Κωστής να μην αφήνει τον μπαμπά του να του βάλει τις πυτζάμες του -δεν συζητάω να τον πλύνει κιόλας- αλλά να μη μου κάθεται κι εμένα και να τον κυνηγάω και η Σοφία να ουρλιάζει γιατί πεινάει και νυστάζει -και τι να της κάνει ο φουκαράς ο μπαμπάς? Και μετά αφού ο Κωστής καθυστερεί να ξαπλώσει και κάνει φασαρία παίρνω τη Σοφία να ταϊσω-κοιμήσω και ο Κωστής ουρλιάζει γιατί θέλει τη μαμά του να τον βάλει στο κρεβάτι του:mad::-x:-x Και μέσα σε όλα, ο μπαμπάς να φρικάρει ότι τα παιδιά δεν το θέλουν:evil: ΟΥΦ! Τα ειπα!

Δεν το πιστεύω, η μικρή χέθτηκε πάλι! Μα είναι φυσιολογικό τόσο συχνά???Τι την ταίζω τελικά???:lol:

Η Σοφία μέχρι 2 μηνών τα κανε κάθε 1 ώρα από λίγο. Μέχρι να το καταλάβω μου συγκάηκε και ήταν λίγων ημερών η φουκαριάρα:( Για το σύγκαμα, βασικά πολύ καλό στέγνωμα αερισμός και μετά κρεμα καλέντουλα ή βαλσαμόλαδο έβαζα εγώ

DPYUp2.png EYukp3.png

Κι εμενα δεν θελει τον πατερα της σε τετοιες φασεις, και το πρωι οταν ξυπναει καθολου, ομως εστω και με κλαμα συνεχιζει ο μπαμπας και η μικρη ηρεμει... λογω εγκυμοσυνης περισσοτερο πχ δεν μπορω να την αλαζω συνεχεια, αλλιως δεν ξερω τι θα εκανα κι εγώ...υπομονη Ελιζακι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!!!Εμείς κοιμηθήκαμε καλά χτες,ευτυχώς..άντε,να στρώσει επιτέλους...

Χτες πήγα γυμναστήριο!!!!!!!Και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!Έκανα 1 ώρα πρόγραμμα και 1/2 ώρα διάδρομο.Και αναρωτιέμαι η ηλίθια γιατί δεν το κανα τόσο καιρό????????Έπρεπε να φτάσω στο απροχώρητο φαίνεται:(:(.Τεσπα,κάλλιο αργά...

Σας φιλώ..

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα....

Δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Ελίζα τα ίδια ζω κι εγώ, δεν ξέρω ας τα βάλουμε όλα μαζί σε ένα δωμάτιο να λέει το καθένα τον πόνο του που δεν έχει 500 χέρια η μαμά του!

Η Άννα πάλι πυρετό είχε την νύχτα, και ξυπνάγε κάθε 30' και έλεγε διάφορα κουλά "δεν θέλω να πάω" "θέλω τον μπέμπη" "δεν θέλω τον μπέμπη" "εκεί είναι η πόρτα" "θέλω τον μπαμπά" "δεν θέλω τον μπαμπά, μόνο την μαμά μου θέλω, ποτέ τον μπαμπά"... ο μικρός ευτυχώς κοιμήθηκε (δλδ δεν κατάφερε να τον ξυπνήσει η Άννα παρόλο τον χαμό) και ξύπνησε 5.30, εγώ νιώθω ένα χάλι μαύρο, την νύχτα καθώς ξενυχτούσα δίπλα στην άννα προσπαθώντας να την πείσω να πιει γάλα (που είχε μέσα ντεπον) μπας και της πέσει ο πυρετός και ηρεμήσει έπιασα τον εαυτό μου να αναλογίζεται πόσο ωραία θα ήταν να βρισκόμουν σε μια τροπική παραλία, κάπου στις Μαλδίβες και να έπινα ένα ωραίο κοκτέιλ κάτω από έναν κοκοφοίνικα χωρίς παιδιά σε απόσταση χιλιομέτρου....τελικά ήπιε γάλα γύρω στις 5 το πρωί, όπου και σηκω΄θηκε και πήγε στον μπαμπά της και εγώ κοιμήθηκα ένα 3ωρο σερί! Μεγαλεία!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Περαστικααα βρε κοριτσια το πραμα κ αυτο φετος δεν μπορουμε να ηρεμησουμε!!!

((((( ΤΑΤΙΑΝΑ)))))

Κ εμεις σημερα θα παμε ΜΗΤΕΡΑ γιατι μας ειπε ο ντοκ πως πρεπει ο Μητσους να περει αντιβιωση για το καψιμο για μολυνσεις κλπ ....Απο υπνο σκ@Τ@ οπως παντα..

Γκαλατουλα τωρα στην εγκυμοσυνη βρηκες κ εσυ να αρρωστησεις ε? δεν ειναι τιποτα μωρε θα περασει...

Σοφουκα καλη μετακομιση!! Το Μαιο τα περασαμε ευτυχως σχετικα ευκολα. Ας ειναι καλα ο κυριος Ξενος αλλιως ακομα κουτες θα ειχαμε ...

Διαφημίσεις

Παιδιά έχασα τη μπάλα με τις αρρώστιες! Περαστικά σε όλους σας, Μαρινάκι ένα φιλάκι για την τρομάρα που πέρασες!

Εμείς εδώ καλά τα πάμε, όταν είμαστε οι τέσσερις μας καλύτερα, όταν είναι η γιαγιά εδώ αντί για τον μπαμπά έχω αρκετή γκρίνια από τη Λήδα. Προχθές ξενυχτήσαμε όλοι μαζί, σας παραπέμπω στα ποστ Λέγκως, Τατιάνας, Ελίζας κλπ, κλπ για να μην επαναλαμβανόμαστε! Γενικα όμως την παλεύουμε! Ο μπέμπης είναι καλούλης, πολύ ήρεμος!

Σας φιλώ και μου λείπετε, μπουοουουου!

και αναρωτιέμαι οι μανάδες γιατί λένε ότι δεν τις ξενυχτούσαμε? μα τί γίνεται? Εμένα 3 παιδιά μόνο ο αδερφός μου λίγο είχε θέμα αλλά τι ξύπναγε φώναζε μαμά στις 3 η ώρα και μετά ξανακοιμόταν...

Μεταλλάχτηκε η νέα γενιά? Μήπως φταίνε τα ξενύχτια που κάναμε όταν είμασταν νέες και περνούν στο ντι εν έι???

Τεσπα, θα κοιμηθούμε κάποια στιγμή και όπως λέγαμε χθες με το Χαβιέ την ώρα που τα βάλαμε για ύπνο και μας έπιασε αυτή η γλυκιά αίσθηση ηρεμίας, θα έρθει η νύχτα που θα τα βάζουμε για ύπνο και δεν θα έχει συνέχεια, θα τα λέμε το πρωί πάλι!!!!!!!!!

Μυρτούλι φιλάκια! Τάτι περαστικά στην Αννούλα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

αααααααααααα, τα νευρα μου.Με πηρε πριν λιγο η κυρια που ειχαμε κανονισει να μου κρατησει τον αγγελο κ μου ειπε οτι τελικα δεν μπορει να το κανει.... ΓΡκουμφ.... και ειχα πει στη δουλεια οτι θα επιστρεψω αρχες απριλη..... Και ειχα ξεκινησει να ψαχνω απο τοσο νωρις και ηρθε τελευταια στιγμη και δεν εχω γυναικα....

κατα τα αλλα καλημερα! Απο υγεια ειμαστε καλα. υπομονη μανουλες, ως "παλια" δευτερομανα σας λεω οτι τα πραματα θα ξαναστρωσουν, θα ξαναξεστρωθουν κ θα ξαναστρωσουν κ.ο.κ. με συνεπεια καποια στιγμη να βαριεστε να ασχολειστε με τις αλλαγες. Σε μενα πια η αυπνια ειναι μονιμη! Οσο για τα ταυτοχρονα, εχω μαθει οτι καποιο θα κλαιει,απλα προσπαθω να ειμαι δικαιη και να μην αφηνω συνεχεια να κλαιει το ιδιο παιδι!

Μαρινα ποτε πια τετοιες λαχταρες!

φιλώ σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...