Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!!

Τζένη προσκυνάω Μήτσο. Αν μου τύχει κανένας τέτοιος τώρα την έκανα...

Οντως Μήτσος και Θοδωρής είναι συνδυασμός κιλερ!!!

Καλημερα

Εγω ειμια ελαφρως καλυτερα σημερα απο διαθεση αλλα εχω αποφασισει οτι δε θα ξανακανω καμια δουλεια (νοικοκυρικη εννοω) γιατι μου φερνουν καταθλιψη! Αμα θελει τοι βλασταρι μου ας στρωσει κ@λο να κανει καμια δουλεια αλλιως θα ερθει το υγειονομικο!

Ετσι κοριτσάκι μου, έτσι μπράβο!!!!

Αυτό το έχετε δει;;;;

http://www.boden.co.uk/en-GB/Girls-Clothing.html#nav

έχω πάθει πλάκα τρελή με τα ρούχα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω τατιανα ειναι τελειοοοο!θελω να παραγγειλω ΤΩΡΑ !

τι να γινεται με τα νουμερα ομως ?

Κοίτα βλέπω τα παιδικά... Και από ότι καταλαβαίνω είναι νορμάλ δλδ ούτε μικρά ούτε μεγάλα (διάβασα και αυτά που γράφουν οι αναγνώστες...)

εγώ ψωνίζω για 3-4 χρ για την άννα (που είναι 2,κατι) γιατί τα πιο μικρά δεν θα μας κάνουν σίγουρα (βλ και από μαδερκερ...) και αναλόγως αν θέλω κάτι για αργότερα και μεγαλύτερα (5-6)

Οπωσδήποτε εσύ να πάρεις 2-3χρ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

ντιες καλε πως το βουτηξε το καημενο το παιδακι ετσι? του ηρθε αποτομο...αλλα ευτυχως κυρια η ωεφελη!

Ντι ες, τι βουτα πατητη της εχωσε ο παπας της Νεφελης στο τελος? και αυτη κυρια, αχνα δεν εβγαλε!!! Η δαναη εβλεπε κ ξαναεβλεπε τιο βιντεακι κ ενιωθε μια ικανοποιηση που το μωρο δεν εκλαιγε!!!

καλεεεεεεεεε τι βουτια ηταν αυτη που της εδωσε;;;:mrgreen::mrgreen::tongue:

κυρια η δικια σου, δεν ηθελε να βγει!!!μπραβο,συγκινηθηκα!!!φτου σας σκορδα!!τελεια η ζουζουνα!!(την ειδε και ο συζυξ και μου λεει:"πολυ ομορφο κοριτσακι, μοιαζει λιγο στο στυλ της δικιας μας" ψωνιοοοοο ο χαζομπαμπας!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

ναι τη βουτηξε λιγο αποτομα ο ατιμος....αλλα γενικα ηταν πολυ καλος!

xixixixixi:D:D:D καλη ηταν αλλα μετα πλανταξε στο κλαμα......μας "αποζημιωσε", εκει που λεγαμε δε θα κλαψει ....;)

afrodite να δωσεις ενα γλυκο φιλακι στη Δαναη απο μενα και τη Νεφελη....:)

DaFακι μην ανησυχεις και εμας ετσι ψωνιο ειναι ο μπαμπας μας.....τι να πεις.......:D;) παντως ο δικος σου αξιζει ενα μεγαλο ευχαριστω!!!!;):D

Des, κούκλες και οι δύο!!!!!!

thx!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ντεσακαι θα πω κ εγω με την σειρα μου πως εισαστε κ οι δυο κουκλαρες κ νομιζω πως η κορη σου ειναι copy paste εσυ!

Εμεις τα ιδια οπως τα ξερετε με το μικρο να εχει δωσει ρεσιταλ σκανδαλιων.

Ξεκιναμε Σαββατο 10 το πρωι για λαικη ,κρεοπωλειο κ παιδικη χαρα! Ο ταρζαν η καλυτερη του! Κατα την μια τον πηρα να γυρισουμε σπιτι κ αυτος νευριασε γιατι δεν ηθελε να φυγουμε κ εκει αρχιζει η ταλαιπωρια μου! Παμε σπιτι κουβαλοντας ενα σκασμο σακουλες κ τον Μητσο κ με το που μπαινουμε χτυπαει για κακη μου τυχη το τηλέφωνο. Δεν μιλησα ουτε 2 λεπτα γιατι ειχα σακουλες στο πατωμα αλλα αυτα ηταν αρκετα για τον Ντενη τον τρομερο. Ολα τα ζαρζαβατικα στο σαλονι, παντου ομως, λες κ ειχαν κανει απεργια με τα τρακτερ κ πεταγανε στο δρομο λεμονια , αχλαδια κ ολα τα συναφη! Κ δεν εφτανε αυτο ψαχνω να βρω το Μητσο κ πουθενα! Γυρναω το ματι μου στο διαδρομο κ τον βλεπω με το κοτοπουλο στο χερι ( το ειχε ξετυλιξει) κ με ενα σακουλακι κιμα στην μασχαλη να το σερνει κατω κ να φωναζει" να κοκο τατα τατα" ! πεθανα στο γελιο. Αφου μαζεψα τα ζαρζαβατικα αποφασισα να βαλω τα κρεατα που δεν θα χρησιμουποιουσαμε ΣΚ στην καταψυξη! Κ εκει ερχεται το 2ο πληγμα! Βουταει ενα πολυμπαγκ με ερακα το σκιζει κ αρχισε να το σξκορπιζει σε ολη την κουζινα! Τελειωνουμε κ με αυτο κ του βαζω υτραγουδακια με το σκεπτικο οτι θα με αφησει να βγαλω τα ρουχα απο το πλυντηριο. Εγω σκυμενη εβγαζα τα ρουχα απο το πλυντηριο κ τα εβαζα σε μια λεκανη κ ακουω τον ταρζαν να φωναζει "Ναααααααααα" . Γυρναω κ τι να δω επερνε τα ρουχα του απο την λεκανη κ τα εριχνε στην λεκανη της τουαλετας! Κοντεψα να παθω εγκεφαλικο! τελειωνεουμ κ με αυτο και αποφασιζω να απλωσω! Ο Δημητρης πεταγε στην αυτλη το φαρασι κ ενα μπαλονι κ μετα εκλαιγε γιατι τα ηθελε πισω! Θα εγινε κ 5 φορες αυτο το πανω κατω. Χτες αποφασισα να φτιαξω ενα γλυκο τυπου προφιτερολ μιας κ σημερα θα εχω παρεουλα σπιτι. Εκει που ειχα σχεδον τελειωσει κ εριχνα στο μπολ την τελευταια σοκολατα ( Ο Δημητρης πανω στην καρεκλα να με κοιταει) τραβαει το μπολ κ πεφτει κατω στο πατωμα κ πανω του η σοκολατα ! Κ εκει αρχισε να φωναζει το θεικο " μαμα μαμα παντυ σκατα σκατα σκατα, Μιμη παντου σκατα" !!! Το καημενο το παιδακι μου ηταν γεματο σοκολατες κ νομιζε πως ειχαν πεσει πανω του σκατα! Ο χαμος δεν σας λεω τιποτα! Καμερα επρεπε να ειχα να τραβηξω ολ ααυτα που γινανε! Αλλη φορα θα τραβαω πρωτα φωτο κ μετα θα μαζευψω! Ηθικο διδαγμα δεν θελει να με βλεπει να κανω τιποτα - ειδικα να ανακατευομαι με κουζινικα - οποτε ΄μηπως να το εγκαταλειψω το σπορ?

thx! αν και οταν μας δειτε οικογενειακως θα πειτε πως μοιαζει στον μπαμπα της ...μαλλον....;)

οσο για το μητσακο ...τι να πω?????:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

πραγματικα ηθελε βιντεο μαλλον ολο αυτο...εξαλλου προκειται και για υπερπαραγωγη....:D:D:D:Dσταματημο δεν ειχε, διαβαζα και ελεγα τωρα θα σταματησει, δε μπορει, αλλα αυτος συνεχιζε!!!!!:):):)

παντως νομιζω πως την προταση σου:"Ηθικο διδαγμα δεν θελει να με βλεπει να κανω τιποτα - ειδικα να ανακατευομαι με κουζινικα - οποτε ΄μηπως να το εγκαταλειψω το σπορ?" πρεπει να την κανεις πραξη γιατι δε λεει να βομβαρδιζεται ετσι το σπιτι καθε φορα που πας να κανεις μια δουλεια....ευκαιρια για ξαπλες και παιχνιδι και θα ειχεις και δικαιολογια....lolololololol;););););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Aαααααααααααααααα!!!!Κακούργα Τατιάνα, με κατέστρεψες με αυτό το σάιτ! Τα θέλω όλα και τα θέλω και σε μεγένθυνση για μένα!!!!

Δεν είπα καλημέρα!!! Σήμερα έφαγα όλη μου τη μέρα στην πολεοδομία, καταπληκτικά πέρασα πάλι. Τουλάχιστον σήμερα δεν είχαμε βιαιοπραγίες....

Μάκια!

Διαφημίσεις

Δεν είπα καλημέρα!!! Σήμερα έφαγα όλη μου τη μέρα στην πολεοδομία, καταπληκτικά πέρασα πάλι. Τουλάχιστον σήμερα δεν είχαμε βιαιοπραγίες....

στη δικια μου πήγες? :D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

ggeny μας δίνεις πολύ κουράγιο εμάς τις νέες μανούλες :shock::lol::lol::lol: για το έπεται!!!!! Να ΄σαι καλά.

Εμείς πριν λίγο επιστρέψαμε από τη βόλτα μας.... τί φοβερή μέρα ήταν η σημερινή!!!!!!

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...