Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , kate82 είπε:

Βασουλα μ σένα το χω ξανασυζητησει, αχχχχ αγχώθηκα τώρα, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει... εύχομαι να μην γίνονται όλα για τα λεφτά αν και δεν νομίζω γιατί είναι μεγάλο κέντρο. 

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Άντε μπράβο Μαρινάκι! Να συνέλθει το τοσοδούλικο να πάρετε τα πανω σας! Αρκετά πια έχετε τραβήξει κι εσείς!

Κοιμήθηκα αγκαλιά με τον Αλέκο κανένα 2ωρο (ο οποίος δε λέει να ξυπνήσει) αλλά συνεχίζει να πονάει το κορμί μου!

Τώρα έπεσε λίγο ο Χαβιέ γιατί και αυτός χθες τίποτα από ύπνο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα, γρήγορα γρήγορα.... γιατί τρέχουμε

Περαστικά στα άρρωστα (και εμάς δλδ...) η Άννα με αντιβίωση, 38 σταθερό (μας πάει ο αριθμός) τώρα κοιμήθηκε επιτέλους, η νυχτα δεν ήταν χάλια σαν τις προηγούμενες 2, μάλλον λίγο καλύτερα

Μαρινάκι, τί ήταν αυτό!

Περαστικά λενιώ και κωστή!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγώ πότε θα πέσω μου λέτε??? Μέχρι να κοιμηθεί ο Γώγος -που φτύνομαι ολόκληρη γιατί είναι πολύ καλόβολος στον ύπνο- ξυπνησε η τοσοδούλα και μέχρι τώρα που ακούω το παληκάρι μου να κελαηδάει, ήμαστε αγκαλίτσα! Τώρα είναι ξύπνια και τα δύο και ώρα να φάνε, στοιχηματίστε ποιό θα ταίσω πρώτο???

mGKop3.png60Jvp3.png

MΑρινάκι καλό ειναι αυτο! τρώει και εχει και βγάζει! Μπορεί να τρώει μαζεμενα τώρα ποιος ξέρει...

Κι εγώ φτυνομαι γιατι απο υπνο το βραδυ ειναι σουπερ η μικρηκοιμηθηκε 10 με 6 και μετα ηρθε στο κρεβατι μου και κοιμηθηκαμε ως τις 9, αλλα εγώ δεν νιωθω και πολυ καλα...ετσι μια αδυναμια, κρυαδες, λιγο με πονανε οι καρποι κατι ερχεται μου φαίνεται.... εχω να αρρωστησω πανω απο 5 χρόνια ελπιζω οχι τωρα που ειμαι και εγκυος...

Η μικρη χθες στον υπνο της ξεροβηξε 4-5 φορες, ελιπζω απλα να ηταν κατι τυχαιο...

ουφ δεν ξερω εχω πολυ τα κατω μου...εστειλα τον μπαμπα μαζι με τη μπουμπου σουπερμαρκετ πρωτη φορα τα δυο τους για να δουμε τι θα μου φερουν....

εντι Μυρτούλα τι κάνει ο μπέμπης?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ γαλατούλα είχα πολύ καιρό να αρρωστήσω... Να φανταστείς ότι έκανα 38 πυρετό και νόμιζα ότι ήταν 40! Και το χειρότερο είναι ότι πονάνε τα κόκκαλά μου.

Τεσπά, πήρα ένα ντεπόν τώρα και είμαι καλύτερα...

Θα περάσει το 1ο τρίμηνο και θα έχεις σούπερ διάθεση Αθηνούλα μην ανησυχείς!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλησπέρα!

Τινάκι χαίρομαι που βοήθησα!

Μαρίνα πωωωω τι σας βρήκε; Εγώ στη θέση σου θα τα είχα παίξει, θα έπαιρνα τηλέφωνο τη μαμά μου κλαίγοντας να έρθει!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια! Ελίζα δοκίμασες να ρίξεις μητρικό γάλα στο αυτί; Λένε ότι βοηθά πολύ στις ωτίτιδες.

Εγώ όλη μέρα δεν μπορώ να μπω, μόλις ανοίγω το λάπτοπ και γενικώς μόλις σταματήσω να ασχολούμαι με τη Σοφία αρχίζει τη γκρίνια! Δεν είναι ότι θέλει αγκαλιά, θέλει να παίζω μαζί της συνέχεια. Ούτε να μαγειρέψω δεν μπορώ, σήμερα μαγείρεψα φασολάκια μπαρμπα στάθη, από το σακουλάκι στην κατσαρόλα, ούτε 2 λεπτά δεν ασχολήθηκα.

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Περαστικά σε όλους σας !!!

Μαρίνα,τι τραβάς και συ...θα τα είδες όλα ε;;;;

Εμείς συνεχίζουμε αντιβίωση και μάσκες...δεν βλέπω να κάνουμε χωρις αυτά...

Βρε κορίτσια όσους παιδιάτρους ρώτησα μου είπαν ότι είναι λάθος να ρίχνουμε γάλα σε αφτιά και μύτη ,γιατί στη κοιλότητα λόγο θερμότητας και επειδή αποτελει θρεπτικο υπόστρωμα μπορεί να αναπτυχθούν μικρόβια που μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και μινιγγίτιδα....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Καλησπέρα πολυαγαπημένες μου!

Καλά, για λίγο δεν έγραψα και τι συμφορές είναι πάλι αυτές που σας χτύπησαν;:shock:

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια και μαμάδες! Υπομονή, έρχεται η άνοιξη!;)

Εμείς απ' την άλλη, έχουμε πήξει στα διαβάσματα και στις επαναλήψεις... όμως εχθές πήγαμε και την εκδρομούλα μας στο Πόρτο Γερμενό, πετάξαμε και τον αετό μας, πρώτη φορά στα χρονικά, τα πιτσιρίκια το κατευχαρηστήθηκαν (ας είναι καλά ένας φίλος που φρόντισε τα του αετού, γιατί εμείς δεν το κατέχουμε το άθλημα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:).

Εντωμεταξύ, ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για μετακόμιση!:D

Ανεβαστικό τραγουδάκι

http://www.youtube.com/watch#v=-ShlUnvjYyA&feature=related

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Άντε Σοφούκα με το καλό η μετακόμιση!

Μέσα σε όλα η μικρή μετα από πολλά κακά, έκανε βλέννες και κατασυγκάηκε! Το χθεσινό χταπόδι έκανε τη ζημιά! Ποτέ δεν είχα αυτό το θέμα με το Γώγο και δε θυμάμαι ρε κορίτσια τι κρέμα προτείνατε! Για πείτε να ξεστραβωθούμε! Νομίζω παραγγέλνατε από κάπου, για πείτε λεπτομέρειες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βρε κορίτσια όσους παιδιάτρους ρώτησα μου είπαν ότι είναι λάθος να ρίχνουμε γάλα σε αφτιά και μύτη ,γιατί στη κοιλότητα λόγο θερμότητας και επειδή αποτελει θρεπτικο υπόστρωμα μπορεί να αναπτυχθούν μικρόβια που μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και μινιγγίτιδα....

αχ αυτοι οι παιδιατροι!!:tongue: ειναι που ξερουν τα παντα για το αγελαδινο γαλα και ..τι-πο-τα για το μητρικο!:cool: το διαβαζα ξανα σε ενα τοπικ που εγραφε η αγλαια, τα παραπανω ισχυουν για το αγελαδινο, το μητρικο κανει καλο ακομα κ αν δεν βαλεις εσυ, αλλα πεσει κατα λαθος στο αυτι την ωρα που θηλαζει το πιτσιρικι ξαπλα διπλα σου!!:D εγω εβαζα στην ερατουλα στη μυτη οταν 40 ημερων ειχε κολλησει ιωσουλα, κ εφευγαν ευκολα οι μυξες και της αρεσε η γευση (οχι σαν τον παλιο-ορο:tongue:)

μαρινα πολλα περαστικα στην τοσοδουλα, οντως τρομαχτικο, μπραβο για την ψυχραιμια σου! κρεμα κανει πολυ καλο η καλεντουλα!!

περαστικα σε ολες και ολους!!!!!!!

υγ περπατοπιτα δεν κερναμε ακομα, ψαχνουμε ομως συνταγες:tongue:

γεια σας και....καληνυχτα!!!

πολυ κουραση σημερα χωρις το κο κοκοβικο και εξω βολτα με τη μικρη,αλλα ωραια ηταν;)

φιλακια σε ολες και περαστικα!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...