Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σήμερα πυρετό έχω εγώ! Και όλη τη νύχτα και η τσουλουφίτσα να ξυπνά κάθε 2 ώρες... Και από τις 4 μέχρι τις 5.30 ο Αλέκος κάθε 5΄.

Πραγματικά ήταν απίστευτο... Και τί θα την κάνω που ξυπνάει έτσι? Δεν θέλει να φάει, να πιπιλίσει θέλει και δεν μπορεί να βρει το χέρι της... Αν τη θηλάζω λίγο ηρεμεί και μετά το βρίσκει πιο εύκολα... Αν έχετε καμία πρόταση ευπρόσδεκτη, θα με βοηθήσετε να επανέρθω στην φυσιολογική μου νευρική κατάσταση...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

και πάλι περαστικά σε όλους:-(

βρε Μαρινάκι, τι φρίκη περασες. Μα λήθαργο και να μην ξυνάει? Σούπερ τρόμος!

Εμείς πήγαμε την Παρασκευή τον Κωστή σε ΩΡΛ γιατί εδώ και κάμποσο καιρό όταν του μιλάς λέει συνέχεια "Τι?" Τελικά έχει μαζέψει υγρό στα αυτάκια και δεν ακούει ο φουκαράς (κι εμείς νομίζαμε ότι κάνει σκέρτσα -έχω πάθει φριχτές τύψεις:-(:-(). Μας σύστησε αντιβίωση :mad: και να μας ξαναδεί σε 1 εβδομάδα. Φυσικά πήρα στο καπάκι την ομοιοπαθητικό μας και μου είπε αφού δεν ποναει να το παλέψουμε χωρίς αντιβίωση. Προς το παρόν του δίνω τα ομοιοπαθητικά του και θα πάμε πάλι στον ΩΡΛ να δούμε τιο καταφέραμε:wink: Ελπίζω να πάει προς το καλύτερο γιατί άντε να πείσω τον Ν. να επιμείνουμε ομοιοπαθητικά...

Κατά τά άλλα πετάξαμε εχθές αετό και περάσαμε πολύ καλά, μόνο που όλοι οι αετοί μας -4 το σύνολο- μετά από σύντομη πτήση αποφάσισαν να το ρίξουν στο κολύμπι:lol::lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα!

Μαρινάκι τι ειναι αυτο παλι που περασατε?ας ειναι ως εδω οπως ειπες

και χθες εδειχνε στις ειδησεις ενα κοριτσακι 16 ετων που ειχε λεει το συνδρομο "της ωραιας κοιμωμενης " και κοιμοταν μια βδομαδα ,ξυπνουσε μονο για 2 ωρες την ημερα για φαγητο ή για μπανιο αλλα δεν επικοινωνουσε με το περιβαλλον αυτο το 2ωρο και ολα ξεκινησαν το χειμωνα που κολλησε τον ιο της γριππης

ακου να δεις!

ο μητσακος εκαψε το χερακι του μωρε?τζενουλα περασατε καλα?

ελενιτσα περαστικα !μα γιατι ξυπνουσε ο αλεκος καθε 5'?δοντια ή κατι αλλο?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Και τα τζάκια δεν είναι δικά μου! Το γαλατάκι ΄"ζεσταίνεται" στο τζάκι...
:P:p:p:p:p:p:lol::lol:
Βασουλίνι εγώ πάλι νομίζω ότι εσένα θα είναι πάλι κορίτσι ενώ της Γκαλατούλας αγόρι... :cool:

Για να δούμε!!!!

Καλημέρα, άυπνη και σήμερα (για να μην ζηλεύετε τα λέω...), η Άννα έχει δέκατα (με τις υγείες μας!), ο μικρός μου φαίνεται έχει λίγη διάρροια και μύξα (παλι) οπότε άλλη μία φανταστική εβδομάδα ξεδιπλώνεται μπροστά μου ...

Περαστικά!!!

η κάλτσα του γιωργάκη λειτουργεί σαν αντιμικροβιακό, σκοτώνει ότι αναπνέει μέσα και έξω από το πλυντήριο, αγαπημένη μου!

:lol::lol::lol::lol:

Εμείς από το Σάββατο έχουμε το Γιώργο με γαστρεντερίτιδα

σήμερα κόλλησα κι εγώ

Περαστικά!!!!

Γεια σας κι από μένα! Από το Σάββατο το μεσημέρι που έστειλα το τελευταίο μήνυμα, πέρασα τις χειρότερες ώρες΄των δύο τουλάχιστων τελευταίων χρόνων! Για αρχή ο σύζυξ δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει και πάντα στα καλύτερα είναι στη δουλειά και θα επέστρεφε Κυριακή πρωί. Η τοσοδουλά όμως ενώ φαινόταν καλύτερα από το μπούκωμα, από το μεσημέρι και μετά άρχισε να κοιμάται διαρκώς, κάτι σαν λήθαργος, δε μπορούσα να την ξυπνήσω με τίποτα για να φάει και όλο το βράδυ το περάσαμε εγώ να προσπαθώ να την ξυπνήσω ακόμα και κάνοντάς την πολλά μπάνια και εκείνη να μην ανοίγει με τίποτα τα μάτια της και με το ζόρι ήπιε 30μλ που είχα βγάλει με το θήλαστρο. Το πρωί η κατάσταση ήταν ακόμα πιο τραγική και το παιδί όσο και να το πείραζα δεν είχε καν δύναμη να κλάψει (έκλαιγα εγώ για εκείνη για την ακρίβεια!). Πήγαμε άρων-άρων στο παίδων έτοιμοι ότι θα μας κρατούσαν μέσα, της έκαναν μία αναρόφηση στη μυτούλα και μου είπαν να προσπαθούσα και πάλι να την ταίσω ανά δύωρο επρεπε να πίνει 40-60 μλ! Πάλι δεν τα κατάφερνα, και μόλις κλείσαμε το 24ωρο υπνηλίας ξαφνικά άρχισε να ξυπνάει από μόνη της και σιγά-σιγά να τρώει. Τώρα είμαστε κάπως καλυτερα αλλά εγώ τα χρειάστηκα για τα καλά! Τέλος καλό όλα καλά!

Αχ βρε Μαρινάκι... τελος καλο...η μικρή τρώει καλυτερα τώρα??

Καλημέρα!

Σήμερα πυρετό έχω εγώ! Και όλη τη νύχτα και η τσουλουφίτσα να ξυπνά κάθε 2 ώρες... Και από τις 4 μέχρι τις 5.30 ο Αλέκος κάθε 5΄.

Επισης περαστικά και κουράγιο!!!

Καλημέρα!

και πάλι περαστικά σε όλους:-(

βρε Μαρινάκι, τι φρίκη περασες. Μα λήθαργο και να μην ξυνάει? Σούπερ τρόμος!

Εμείς πήγαμε την Παρασκευή τον Κωστή σε ΩΡΛ γιατί εδώ και κάμποσο καιρό όταν του μιλάς λέει συνέχεια "Τι?" Τελικά έχει μαζέψει υγρό στα αυτάκια και δεν ακούει ο φουκαράς (κι εμείς νομίζαμε ότι κάνει σκέρτσα -έχω πάθει φριχτές τύψεις:-(:-(). Μας σύστησε αντιβίωση :mad: και να μας ξαναδεί σε 1 εβδομάδα. Φυσικά πήρα στο καπάκι την ομοιοπαθητικό μας και μου είπε αφού δεν ποναει να το παλέψουμε χωρίς αντιβίωση. Προς το παρόν του δίνω τα ομοιοπαθητικά του και θα πάμε πάλι στον ΩΡΛ να δούμε τιο καταφέραμε:wink: Ελπίζω να πάει προς το καλύτερο γιατί άντε να πείσω τον Ν. να επιμείνουμε ομοιοπαθητικά...

Κατά τά άλλα πετάξαμε εχθές αετό και περάσαμε πολύ καλά, μόνο που όλοι οι αετοί μας -4 το σύνολο- μετά από σύντομη πτήση αποφάσισαν να το ρίξουν στο κολύμπι:lol::lol:

Περαστικά και στον Κωστή μας

Και στον Μητσάκο μας!!

Ουστ ουστ ουστ φυγετε παλιοαρρωστιες!

Εμείς ολα καλα...

Βασούλι τι κανεις , πηγες στον γιατρούλη μας?

Μεθαυριο παω για αυχενική...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα κοριτσακια!!!!

περαστικα σε ολους μικρους και μεγαλους!!!!

...και υπομονη στις αυπνες του καφε μας, ευτυχως σημερα δεν ανηκω σε αυτο το group;);), κοιμηθηκαμε σχετικα καλα!

φιλακια, παω να κοιμησω τη μαιμουδιτσα μου γιατι τριβει τα ματακια της;)!!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ωρε τον έρμο το Κωστάκι... και με το υγρο δεν πόναγε;;; Ελπίζω να βγει άκρη με τα ομοιοπαθητικά!

Λενάκο μου, σε πιο μικρά βοηθάει το απαλο φάσκιωμα με τα χεράκια λυγισμένα για να είναι κοντά στο προσωπάκι τους... στον θοδωρή το είχα κάνει αλλά δεν είχε πετύχει. Ξέρω γω κάνε μια προσπάθεια μπας και πιάσει στην τσουλουφίτσα. Τώρα στον Αλέκο δύσκολο να πεις τι του έφταιγε... κάποιες φορές απλά τρώνε φρίκες, άλλες τα τριγυρνάει καμια ίωση και είναι ανήσυχα...

Marina28: ypomoni kai euxomai na xeperases to arxiko sok! Doxa To Theo einai kala to aggeloudi sou

ds + Λέγκω: sas euxaristo gia tin simbouli, thelo poli na exo to moro mazi mou apla euxomai kai oi ypoloipes kopeles sto domatio na katalabainoun oti den ginete na kanei parelasi OLO to soi apo to domatio tin stigmi pou yparxei mesa ena neogennito. Telospanton as gennithei prota me to kalo, na einai gero kai blepoume :)

euxomai se oles tis mamades pou einai arrostoules perastika tous kai me to kalo na anoixei o kairos oste na xemitisete me ta zouzounia sas...makria apo tis arrosties :)

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

Τινάκι με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με το rooming-in αλλά ρώτα το γιατρό σου, μήπως πρέπει να το δηλώσεις μπαίνοντας. Αν και οι άλλες κοπέλες του δωματίου σου έχουν τα μωρά μαζί θα έχουν το ίδιο πρόβλημα με σένα με τους επισκέπτες και θα είναι πιο εύκολη η συνεννόηση;)

Επίσης, όταν γέννησα εγώ το 2ο στο Μητέρα με βάλανε σε δωματιο που και η άλλη κοπέλα (άλλη την 1η μέρα, άλλη τις υπόλοιπες) ήταν στο 2ο ή 3ο παιδί και οι επισκέψεις ήταν ποοοοοοολύ λιγότερες απ' ότι στις πρωτοτόκους;)

Λέγκω, ο Κωστής δεν πονάει με το υγρό στο αυτί γιατί προς το παρόν δεν είναι μολυσμένο -έτσι μας είπε η ΩΡΛ. Έχει ενόχληση πάντως. Τώρα τι ακριβώς θα σκοτώσουμε με την αντιβίωση που συστήνει :confused::confused:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Λέγκω, ο Κωστής δεν πονάει με το υγρό στο αυτί γιατί προς το παρόν δεν είναι μολυσμένο -έτσι μας είπε η ΩΡΛ. Έχει ενόχληση πάντως. Τώρα τι ακριβώς θα σκοτώσουμε με την αντιβίωση που συστήνει :confused::confused:

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2829 Εδώ λέει αυτό που λες για την αντιβίωση. Ότι δεν βοηθάει ιδιαίτερα όταν το αυτί γεμίζει υγρό.

Πού είστε κοριτσάκια μου???????Χάθηκα τόσες μέρες,λείπαμε,δεν έχω και ιντερνέτι στο σπίτι,κάτι έπαθε κ αυτό το ρημάδι....τί κάνετε???εμείς καλά,αν εξαιρέσεις τα χτεσινοβραδινά ξυπνήματα....αρνούμαι πεισματικά να τα αντέξω,δεν μπορώ ρε γμτ..είχα και έναν κ@λοπονοκέφαλο από χτες,άστα...ας μην γκρινιάζω όμως,διαβάζω τί τραβάτε και σεις και ντρέπομαι...Μαρινάκι μου,τί ήταν αυτό που πέρασες??????Περαστικά στην τοσοδούλα...Και γενικά περαστικά και αγύριστα σε όλα τα αρρωστούλικα.

Κάνω βουτιά πάλι και ελπίζω να μου έχουν φτιάξει το κονεξ για να μπω και το απόγευμα.Σας φιλώ όλες γλυκά!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Χελόου, η τοσοδούλα μου είναι πολύ καλύτερα (φτού, φτού) κι εγώ αισθάνομαι σούπερ! Σε αυτό μάλλον συνέβαλλε η δύωρη βολτίτσα στην αγορά με το Γωγουλίνο! Επιτέλους, ρε κορίτσια τα είχα παίξει μέσα! Ανανέωσα και τη γκαρνταρόμπα τον μικρών του σπιτιού και το ευχαριστήθηκα!

Τινάκι στο ΛΗΤΩ που γέννησα εγώ παίρνανε το μωρό στο απογευματινό επισκεπτήριο που γινόταν χαμός (το πρωί μας τα αφήνανε αν θέλαμε αφού δεν είχαμε κόσμο) και κανένα δύωρο-τρίωρο το βράδυ. Κατά τα άλλα τα είχαμε εκεί τα μωράκια μας εφόσον το θέλαμε!

Ελιζάκι ελπίζω να τη γλιτώσετε την παλιοαντιβίωση!

Γαλατούλα καλά αποτελέσματα με την αυχενική! Βασούλα εσύ έκανες?

Ανατρίχιασα που διάβασα για το κάψιμο του Μητσάκου, μάλλον μου έχει μείνει ψυχολογικό αφού στο χέρι μου έχω το αποτύπωμα από το σίδερο! Από μικρή νοικοκυροκόριτσο! Μπουχαχά!

Ελενίτσα κράτα γερά! Μάμα μία δε σε φοβάμαι, έχεις συνηθίσει εσύ!:lol:

Την κάνω για ξεχέσιμο και πάλι, αφού διεκδικούμε με αξιώσεις τον τίτλο του πιο χεθμεντέν μωρού!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...