Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μυρτώ καλώς επέστρεψες!!

YIOUPI αν είναι κανονικός ομοιοπαθητικός θα πρέπει να υπάρχει σε αυτή τη σελίδα http://www.homeopathy.gr/homeopathy/doctors_homeopaths_practitioners.html

wow τι σουπερ ιστοσελιδα ειναι αυτη!!!! Palladin σε ευχαριστω πολυ μου εφτιαξες την μερα!

Λέγκω, felinidoc, Elenikat, Μυρτώ καιρο ειχα να σας πω ενα γεια. Βασικα εμπλεξα και λιγο τα μπουτια μου με το καινουργιο parentscafe.gr αλλα ευελπιστω μετα την γεννα να εχω παλι υπολογιστη (διοτι τωρα ειναι δανεικος απο ενα φιλο καθως ο δικος μας κρασαρε παλι) και λιγο χρονο !!!! Βλεπω καποιες μανουλες εχουν ηδη αποκτησει το δευτερο αγγελουδι τους...να σας ζησουν!!!!!

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κοπελιές!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!Τι να πω τι καιρός κι αυτός....ουφ

Εμείς σήμερα βγήκαμε μια βόλτα και απολαύσαμε μόνο φαγητό τα υπόλοιπα τα πήρε ο αέρας...

Τινάκι κοντεύεις βλέπω....πότε γεννάς;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Γεια σας κι από μένα! Από το Σάββατο το μεσημέρι που έστειλα το τελευταίο μήνυμα, πέρασα τις χειρότερες ώρες΄των δύο τουλάχιστων τελευταίων χρόνων! Για αρχή ο σύζυξ δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει και πάντα στα καλύτερα είναι στη δουλειά και θα επέστρεφε Κυριακή πρωί. Η τοσοδουλά όμως ενώ φαινόταν καλύτερα από το μπούκωμα, από το μεσημέρι και μετά άρχισε να κοιμάται διαρκώς, κάτι σαν λήθαργος, δε μπορούσα να την ξυπνήσω με τίποτα για να φάει και όλο το βράδυ το περάσαμε εγώ να προσπαθώ να την ξυπνήσω ακόμα και κάνοντάς την πολλά μπάνια και εκείνη να μην ανοίγει με τίποτα τα μάτια της και με το ζόρι ήπιε 30μλ που είχα βγάλει με το θήλαστρο. Το πρωί η κατάσταση ήταν ακόμα πιο τραγική και το παιδί όσο και να το πείραζα δεν είχε καν δύναμη να κλάψει (έκλαιγα εγώ για εκείνη για την ακρίβεια!). Πήγαμε άρων-άρων στο παίδων έτοιμοι ότι θα μας κρατούσαν μέσα, της έκαναν μία αναρόφηση στη μυτούλα και μου είπαν να προσπαθούσα και πάλι να την ταίσω ανά δύωρο επρεπε να πίνει 40-60 μλ! Πάλι δεν τα κατάφερνα, και μόλις κλείσαμε το 24ωρο υπνηλίας ξαφνικά άρχισε να ξυπνάει από μόνη της και σιγά-σιγά να τρώει. Τώρα είμαστε κάπως καλυτερα αλλά εγώ τα χρειάστηκα για τα καλά! Τέλος καλό όλα καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι!!!!!! Τί πέρασες??? Εϊσαι θηρίο! ήσουν εντελώς μόνη δηλαδή με τα 2 παιδιά?? Και τί σου είπαν στο παίδων? Από τί ήταν η υπνηλία? Από τη βουλωμένη μύτη??? Κουράγιο κοριτσάκι! όλα καλά!!!!

Βάλε το Γώγο να την ξυπνάει

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μαρινάκι εύτυχώς όλα πήγαν καλά. Ελπίζω να μην σας ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Φελινάκο περαστικά και σε εσάς.

Εμείς όλα καλά. Σήμερα πήγαμε και μια επίσκεψη με τη μικρούλα μου μετά από πολύ καιρό. Της φάνηκε τόσο περίεργο ο κόσμος έξω από το σπίτι :D. Ελπίζω να μην ξαναρρωστήσουμε.

Σας καληνυχτίζω. :tongue:

IxBZp3.png

ήσουν εντελώς μόνη δηλαδή με τα 2 παιδιά?? Και τί σου είπαν στο παίδων? Από τί ήταν η υπνηλία? Από τη βουλωμένη μύτη???

Ήταν και η μάνα μου σπίτι αν και μερικές στιγμές ένιωθα να μου προκαλεί μεγαλύτερο άγχος! Στο παίδων μου είπαν ότι ήταν κι αυτό σύμπτωμα της ίωσης, αλλά από την άλλη επέμεναν ότι πρέπει να την ταίζω ανά δύωρο 40-60μλ και εμείς με τα χίλια ζόρια φάγαμε σε 10 ώρες νομίζω 30 μλ! Ουφφφφ! Τι να πω? Ας είναι μέχρι εδώ! Πάντως καθόλου ψύχραιμη δεν είμαι, τα μάτια μου είχαν γίνει τούμπανο από το κλάμα και τσακωνόμουν με όλους και κυρίως με τον άντρα μου που δεν έβρισκε κάποιον να τον αντικαταστήσει για να έρθει σπίτι!Ας μην τα θυμάμαι καλύτερα!

Καληνύχτα σε όλες, κι ας είναι η υπόλοιπη εβδομάδα καλύτερη για όλες μας! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

hello!!!!:):)

καλα περασαμε και εμεις σημερα, πηγαμε σε μια θεια μου(οχι αυτη με τα μικρα πιτσιρικια, μια αλλη που μενει λιγα στενα πιο κατω απο εμας και παμε σχεδον καθε κυριακη) και φαγαμε τα σαρακοστιανα μας...σκασαμε βασικα..;);)

αυριο φευγει ο κος κοκοβικος για δυο μερες και θα ειμαστε μοναχουλια μας με το θησαυρακι μου και δε θα εχουμε και τουτου γιατι θα μας το παρει:(:(:(:(:(:(anyway , θα δουμε τι θα κανουμε για να μην κλειστουμε μεσα.....;)

genname sto Mitera se oikonomiko triklino...exei kamia sas apopsi oso afora to Rooming Inn???? na to epixeirisoume i oxi? rotao dioti skeftomaste olous tous episkeptes pou tha mpainoun kai tha bgainoun...

γεια σου τινακι!!!!

εγω γεννησα περσυ στο μητερα σε οικονομικο δωματιο και δυστυχως δεν αφηναν ολοκληρωτικο rooming in, δηλαδη να εχεις το μωρο ολη την ωρα στο δωματιο, απλα εαν το ζητουσες σου το εφερναν ανα δυωρο για να φαει (ασχετα που ενα νεογεννητο μπορει να χρειαζεται να ειναι και συνεχεια στο στηθος...:rolleyes::rolleyes:τελος παντων αυτο εντασσεται στις καταπληκτικες συμβουλες περι θηλασμου...lololol;))

παντως εμενα μου ετυχαν απιστευτες κοπελες στο δωματιο(ευτυχως:D) και παρ'ολο που ειχαμε ολες πολλες επισκεψεις δεν ειμασταν καθολου κακοβολες και καμια παραξενη, με καλη διαθεση και υπομονη τα βολευαμε ολα;);) αφου με τη μια κοπελα κιολας λεγαμε πως δε θα θελαμε με τιποτα να ειχαμε παει σε δικλινο 'η μονοκλινο και να "χαναμε" η μια την αλλη...;)

ελπιζω να σου ερθουν ολα τοσο βολικα και να περασετε τις ημερες στο μαιευτηριο ευχαριστα;)

επισης επειδη εχει περασει και καμποσος καιρος μπορει να μπορεις να κανεις και rooming in ρωτα εσυ ποτε δεν ξερεις!;)

βρε marinaki τι ειναι αυτα που "ακουω"???:(

περαστικα και αγυριστα βρε κοριτσακι, ελπιζω ολα καλα απο εδω και περα!!!!!:):):):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

πωπω Μαρινάκι μου περαστικά κι αγύριστα να είναι κοριτσάκι μου!

καλησπέρα και καληνύχτα κορίτσια! πάω για νάνι!

Μυρτώ καλώς επέστρεψες σπίτι!

περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα επιτέλους ξου ξου οι παλιοιώσεις!

εμείς σήμερα ανεβήκαμε Χολαργό στη μητέρα μου και πετάξαμε και αετό στο βουνό, είχε πολύ αέρα όμως και τον σηκώναμε και μετά τον κυνηγάγαμε!:lol::lol: είχε πολύ πλάκα όμως! Ο Ιάσονας για λίγο έζησε έντονα τη στιγμή και φώναζε: "αμόλα!" (την καλούμπα), "τράβα!" :lol::lol::lol:

καλημερα!

μαρινακι μου περαστικα σας... τι φρικη ηταν αυτο που περασες?....ελπιζω τα πραγματα σημερα να εφτιαξαν λιγο....

κοριτσια οι μικρες εχουν ελλατωσει πολυ την ποσοτητα που τρωνε και το στηθος μου γινεται τουμπανο... χθες εβγαλα και λιγο γαλα με το χερι για να το αποσυμφορυσω αλλα σημερα ειναι και παλι τουμπανο...γιατι συμβαινει αυτο?συγκεκριμενα σημερα το πρωι στις 6 που ξυπνησε η μεγαλη και ενω ειχε να φαει απο τις 10 δεν ηθελε με τπτ να θηλασει ενω γκρινιαζε απιστευτα...το δε βραδυ που ξυπνανε δεν θελουν να φανε και αν τις βαλω στο στηθος γκρινιαζουν ακομα περισσοτερο..αναγκαζομαι και τις κουναω στο ριλαξ για να ξανακοιμηθουν....ενω στον στρατο μολις γκρινιαζε τον εβαζα στο στηθος και ηρεμουσε και σε 5λεπτακια ηταν στο κραββατακι του και κοιμοταν...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα κοριτσούδες μου και χωρίς άλλες ιώσεις...

Πωπω ρε Μαρίνα μου αυτό με το λήθαργο πολύ τρομαχτικό μου φάνηκε... σήμερα είναι καλύτερα η μικρούλα; Περαστικά κι αγύριστα... Ένα μεγάαααλο φιλί για όσα πέρασες γλυκούλα

Ωραία περάσατε Μαριλενάκι εεε; Κι εμείς τέλεια περάσαμε χθες... πετάξαμε και διάφορους χαρταετούς με φίλους μας... αυτός που πήραμε εμείς, ένας μικρός, χαριτομένος, χειροποίητος χαρταετός είχε ένα ατυχηματάκι όταν πέρασε πάνω απ'το κορμάκι του ο Γκόργκι, ο σκύλος ενός φίλου:rolleyes:

Αναστασία μου δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία και δεν μπορώ να σε βοηθήσω... δεν παίρνεις και κανα τηλεφωνάκι στο laleche να ρωτήσεις; Γιατί εσένα που είναι δίδυμα ίσως είναι ιδιαίτερη περίπτωση... Α ρε ηρωίδα μάνα!;)

Εμένα ο μικρός σε αγκαλιά ρίχνει τρελές τούφες, με το που τον αφήνεις ξυπνάει και εξαγριώνεται. Μα πως να κοιμηθείς με ένα μωρό πάνω σου; Εντομεταξύ όταν είναι ξύπνιος μου φαίνεται πιο τσίτας απ'τον θοδωρή στην αντίστοιχη ηλικία (νομίζω δηλαδή)

Καλημερααα

τι κανετε ?

Καλα περασατε βλεπω ..

Μυρτω καλως ηρθατε σπιτι

Μαρινακι περαστικα κ αγυριστα. Τι λαχταρα κ αυτη παλι.

Εμεις χτες γυρισαμε απο χωριο ολα καλα αν εξαιρεσουμε ενα εγκαυμα που επαθε ο μικρος στο χερι . Παραπατησε κ κρατηθηκα απο την ξυλοσομπα ....

Γεια σου Τζενάκι... ωραία περάσατε κατα τ'αλλα; Θα πονεσε ο καημένος με το κάψιμο...

Τινα μου με το καλό το σποράκι σου. Όσες γεννήσαμε τα πιτσιρίκια μας σε δημόσιο νοσοκομείο τα είχαμε μαζί μας. Βοηθάει πολύ στο θηλασμό γιατί θηλάζεις όποτε το παιδί θέλει και όχι όποτε στο φέρουν.... αν είναι το πρώτο σου παίρνεις το κολλάει πως να το κρατάς, πως να το αλλάζεις κλπ... και κυρίως το ευχαριστιέσαι για όση ώρα θέλεις :)!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για τον κόσμο που θέλει να έρθει μπορείς να ζητήσεις να έρθουν αργότερα στο σπίτι γιατί απ'το νοσοκομείο δεν επιτρέπουν τις πολλές επισκέψεις λόγω γκρίπης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...