Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

γεια σας κοπελιες!!!!!!!

DS και εγω ξεκινησα να του δινω φρουτοκρεμα με μηλο αχλαδι τριμενα στον τριφτη και μπανανα κομματιασμενη με το χερι...τα τρώει αλλα μασαει τοσο αργα που κανουμε μια ώρα και φυσικα δεν το τρώει όλο γιατι κουράζεται...αν τα εδινα αλεσμενα θα τα ετρωγε σε 5 λεπτα αλλά ειπα να αρχισω τις προσπαθειες να μειωσω τα αλεσμένα...

Τα λαχανικά φοβαμαι με το πιρουνι να τα κανω γιατι βαζω και αρακα...πως στο καλό θα λιώσω τον αρακα μου λέτε?:rolleyes:

πρεπει να αρχισω και εγω βρε jen αλλα με τρομαζει η μειωση της ποσοτητας:rolleyes::rolleyes: θα δω τι θα κανω.....:(

την ημερα που θα βρεθουμε θα σε βαλω να κανεις εσυ το test drive με τη μικρη...lololol;)

Ντιεσάκι μου αυτά που σου είπε η Σοφούκα και επίσης να της βράζεις λαχανικά, καροτάκια, πατατούλες και να της δίνεις να έχει κάτι να μασουλάζει. Επίσης και ο κιμάς είναι μια καλή μετάβαση για να τρώει μια ικανοποιητική δόση κρέατος. Κεφτεδάκια, μπιφτεκάκια στον ατμό συνοδευμένα με λαχανικά, ψαράκι (μπακαλιάρος) κλπ.

thx!!!!:)

Στο Αρεταίειο πέρασα φρικτά ήμουν σε πηγμένο τετράκλινο και απέναντι είχα τον νεογνολογικό, οπότε πέρναγα τα βράδια μου κάνοντας πολύ μητρικές και τρυφερες σκέψεις!!!Τώρα νομίζω ότι είμαι στον παράδεισο!

καλως γυρισες πολυαγαπημενη στο σπιτακι σου με ολη την οικογενεια!!!!:):)

Εμεις περναμε μια ιωση με 39 μισό κ διαρροια.. σήμερα ειμαστε καλά..

αλλά τα έπαιξα γιατι ο συζ ελειπε στη β ελλάδα για δουλεια κ έχω ξεκινησει κ δουλεια....

Κατα τα άλλα επίσης εχω αγχωθει γιατι η μικρη μεσα σε 2 μηνες πήρε μονο 100 γρ τωρα ειναι 8400.. τουλάχιστον πήρε υψος κ τωρα ειναι 80εκ..ουφ κ η γιατρουλα μας μου λεει πως πρεπει να παρει βαρος... μα τι να κανω???

Μου ειπε επ΄'ισης οτι από εβδομαδα να δοκιμασω να της δωσω λιγο κατσικισιο γιαουρτακι...ουφ..

και εμεις ελαφριες ειμαστε....:rolleyes:δεν ξερω ποσο γιατι δεν εχω παει στην παιδιατρο 2 μηνες αφου δεν ηθελα να της κανω εμβολιο οσο ειχε τα δερματικα η μικρη, αλλα καπου εκει πρεπει να ειναι και η δικια μου, και πιο κοντουλα απο εσας:(:(

γιαουρτακι και εγω ηθελα να της δωσω αλλα η μικρη δεν ενθουσιαστηκε δυστυχως...:(

περαστικουλια σας κιολας!!!

Ντιες ο σκυλος ειναι δικος σας ?πεθανα με την φωτογραφια που ηταν διπλα στο τραπεζακι με την τουρτα ,σαν παιδακι που περιμενει να παρει το κομματι του:lol:

ναι δικος μας...μελος της οικογενειας δηλαδη...;););)

καλουλης ειναι μωρε ο καλος μου, ζηλευε λιγακι τη μικρη στην αρχη αρχη αλλα τωρα ολα καλα!!!γενικα ειμαστε της αποψης οτι ειναι καλο τα παιδια να μεγαλωνουν με κατοικιδια!εινα καλο και για αντισωματα;);););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ είδαμε μια πολύ τρυφερή ταινία κορεάτικη The way home νομίζω λέγεται... κλασσικα τα χαρτομάντηλα στην μέση και κλαίγαμε οικογενειακως:tongue:

Βασουλίνι εγώ πάλι νομίζω ότι εσένα θα είναι πάλι κορίτσι ενώ της Γκαλατούλας αγόρι... :cool:

Εντομεταξύ είμαι εντελώς αντινοικοκυρά και τραγική μαζί μετα μωρουδιακά έπλυνα και κάτσα του γιωργάκη:mrgreen:

Έφυγα να ξαπλώσω όσο τα καταφέρω κι αν... δεν φοβάμαι όμως δεν είμαι δειλή ;)

Καληνυχτώσας κόρες

Πρωτα γραφω κ μετα αν προλαβω διαβαζω τα νεα σας...

Εμεις περναμε μια ιωση με 39 μισό κ διαρροια.. σήμερα ειμαστε καλά..

αλλά τα έπαιξα γιατι ο συζ ελειπε στη β ελλάδα για δουλεια κ έχω ξεκινησει κ δουλεια....

Κατα τα άλλα επίσης εχω αγχωθει γιατι η μικρη μεσα σε 2 μηνες πήρε μονο 100 γρ τωρα ειναι 8400.. τουλάχιστον πήρε υψος κ τωρα ειναι 80εκ..ουφ κ η γιατρουλα μας μου λεει πως πρεπει να παρει βαρος... μα τι να κανω???

Μου ειπε επ΄'ισης οτι από εβδομαδα να δοκιμασω να της δωσω λιγο κατσικισιο γιαουρτακι...ουφ..

Τζεν μιας κ εχουμε την ιδια εσας σας ειπε να δοκιμασετε??

Επίσης στον πυρετο μας ειπε να δωσουμε ντεπόν αλλά μια φίλη μου ειπε πως οι κανονικοι ομοιοπαθητικοι δεν δινουν ντεπόν αλλά αφηνουν τον πυρετο να καταπολεμησει τη λοιμωξη κ αρα δεν ειναι κανονικη ομοιοπαθητικος... αυτα...

Φιλάκια κ παω να ταϊσω τη μικρη ρυζι (λογω διαρροιας).. ελπίζω να ξαναμπω για να δω τα νεα σας...

μουτςςςςςςςςςςςςςς

Εντιττττττττττττττττ

Μυρτουλααααααααααααα

να σου ζησει..

να ναι γερο το μωρουλινι σουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μας έχει πει κατι για κατσικισιο μαλλα γενικα τα περι διατροφης δεν τα λεμε με αυτην αλλα με την παιδογατσρεντερολογ που μας παρακολουθει στο παιδων...οταν θα παω σε ενα μηνα θα την ρωτησω για κατσικισιο καλη ιδέα γιατι εχουμε κολλησει στα ιδια και στα ιδια

όσο για τον πυρετο όλα ειναι σχετικά...

οταν ο Στεφανος εκανε 3 μηνων 39 μου ειπε εναλλαξ ανα 4ωρο ντεπον πινσταν αλλα εγω τοτε αντεξα και δεν του εδωσα τιποτα μονο κομπρέσσες και μητρικο γάλα και δεν πηγε πανω απο 39...και οταν της το ειπα μου ειπε μπράβο...προφανως λεει σε υψηλο πυρετο να παρει το μωρο αντιπυτρετικο αλλα θεωρώ οτι ειναι και στον γονέα πόσο αντέχει να δει το μωρό να υποφέρει...

πριν1 μηνα που εκανε παλι ψηλο για πολλες μέρες τοτε του τον εδωσα το ντεπον μετα απο μέρες γιατι δεν αντεχα να τον βλέπω έτσι...θεωρώ οτι ειναι λιγάκι ριψοκίνδυνο πανω απο 39 να μην σου πει να του δώσεις κατι...

Διαφημίσεις

Καλημέρα, άυπνη και σήμερα (για να μην ζηλεύετε τα λέω...), η Άννα έχει δέκατα (με τις υγείες μας!), ο μικρός μου φαίνεται έχει λίγη διάρροια και μύξα (παλι) οπότε άλλη μία φανταστική εβδομάδα ξεδιπλώνεται μπροστά μου ...

Καλά εγώ εμβόλιο αν δεν πιάσει η άνοιξη δεν κάνω με τπτ, ούτως ή άλλως πρέπει να είναι καλά το παιδί για να κάνεις και εμείς έχουμε πολλές ή λίγεςς μυξούλες αναλόγως... Αλλά όπως και να έχει αυτό το παιδί είναι άγγελος, παρόλη την ταλαιπωρία κοιμήθηκε μόνος του πάλι...

Την νύχτα η Άννα ήπιε ενα γάλα κατά τις 3 και ήρθε στο κρεβάτι μου... Κατά τις 5 μου λέει "έκανα πιπί" εγώ μέσα στον ύπνο μου δεν πειράζει δεν πειράζει στην πάνα τα έκανες... μέχρι που πιάνω κάτι βρεγμένο... και τρώω φλασιά!

Ο δε μικρός τον άλλαξα δις την νύχτα γιατί είχε χεστεί, τέλεια αγαπημένες τέλεια!!!

Καλά κούλουμα (έτσι δεν λένε;) και όσες πετάξετε χαρταετό σκεφτείτε και εμάς !!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εντομεταξύ είμαι εντελώς αντινοικοκυρά και τραγική μαζί μετα μωρουδιακά έπλυνα και κάτσα του γιωργάκη:mrgreen:

η κάλτσα του γιωργάκη λειτουργεί σαν αντιμικροβιακό, σκοτώνει ότι αναπνέει μέσα και έξω από το πλυντήριο, αγαπημένη μου!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημεραααα... το χω ρίξει στο κουλουμοσιδερο... τον ατελείωτο έχουν τα άτιμα!

Έχει ωραίο καιρό άρα θα τα καταφέρουμε να πετάξουμε τον ωραίο χαρταετό που αγοράσαμε ;)

Εγώ του θοδωράκη τα πλένω με τα δικά μας... κακώς;

Ρε Τατάκι πάλι την άρπαξε η Άννα;;; Ελπίζω να είναι απλά τυχαία δεκατάκια...

Ο Άλεξ πως τα πάει σημερα; Εσύ Λενιώ μου πως είσαι από διάθεση;

Πάω να πάρω να ξυπνήσω την πρώην συμπεθέρα μου χοχοχο

την ξύπνησες??? Αστην μωρέ να κοιμηθεί και για μας!

Νομίζω πάντως ότι καλά επιβιώσαμε μετά από ένα 3ήμερο στο σπίτι... Ο Άλεκ έχει 37,3...

Έχουμ μάσα στη μαμά μου σήμερις! Μιαμ μιαμ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή.

Κορίτσια σας θαυμάζω!

Εμείς από το Σάββατο έχουμε το Γιώργο με γαστρεντερίτιδα

σήμερα κόλλησα κι εγώ

και παρόλο που αύριο θα έρθει η κοπέλα για την μικρή (πρώτη μέρα της)

εγώ κάλεσα τις μεγάλες δυνάμεις

και έρχεται ο πατερούλης μου να ξελασπώσει την κατάσταση.

Να πλύνει τα χαλιά που λερώθηκαν από τους εμ... του Γιώργου

(ναι είμαστε καλοκαιρινοί από νωρίς)

να μας μαγειρεύει, σιδερώσει, καθαρίσει...

Εγώ είμαι αγκαλιά με το μωρό, τη λεκάνη και το θήλαστρο (παρατηρήθηκε μια μείωση...)

και ο Βασίλης νυστάζει (δεν φημιζόταν ποτέ για τις αντοχές του)

899667.png226174.png

Οκ δεν είναι πλέον δέκατα, χτυπήσαμε 38,5, οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες για το βράδυ μας...

Η μυρτώ ξύπνησε ή κάνει κούρα ομορφιάς;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Καλή σαρακοστή και καλά κούλουμα!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα!

Τατη οκ με επεισες δεν θα στειλω την Στεφανια παιδικο τον Σεπτεμβρη,

αν ειναι να πηγαινει μια βδομαδα και την επομενη να την εχω κρεβατομενη και να κολλαει και το μωρο δεν λεει

Εμεις πηγαμε εδω απο κατω στην παραλια που ειχε πολυ κοσμο,χορους και πανηγυρια και ειδαμε τους χαρταετους

ειχε λιγο αερα αλλα ηταν ωραια,εμεις δεν πεταξαμε γιατι ο μπαμπας δουλευει και εγω αν πετουσα μονη μου αετο το πιθανοτερο να τον πετουσα στη θαλασσα και οχι στον ουρανο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Τατι, περαστικα στο κοριτσάκι μας!!!

Εμεις καλα απο υγεια, βγηκανε οι αλλοι να πεταξουν χαρταετο με το σκεπτικο οτι θα πηγαινα κ γω οταν ξυπνουσε ο αγγελος, αλλα με πηραν τηλ κ γυρισαν πισω αρον αρον διοτι ειχε πολυ αερα κ η κορη μου ειχε μιρλιαση! κριμας παλι μες στο σπιτι παει ολη η μερα.... Και καλα ηταν που ειχαμε παρεα, αλλα ομολογω πως μου εφυγε το κλαπετο απο την κουραση, διοτι ολη την ωρα μαγειρευω-πλενω-καθαριζω το χαμο κ εχω κ τα παιδια που εχουν μαμακιαση.

σημερα εφτιαξα κ λαγανα κ εξαφανιστηκε σε χρονο dt. θα φτιαξω κιαλλη μου φαινεται για βραδυνο! Α, παιζει να τσιμπησα κ 3 κιλακια αυτες τις μερες.

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...