Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πες μου ότι δεν ενέδωσες σε τζάκια, πλύσιμο χαλιών, ύποπτες βόλτες με τ'αμάξι:rolleyes:

Κράτα γερά Λενάκι γιατί αν μας κλατάρεις κι εσύ τι θα κάνουμε... μη ξεχνάς είσαι η θετική μας ενέργεια;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πες μου ότι δεν ενέδωσες σε τζάκια, πλύσιμο χαλιών, ύποπτες βόλτες με τ'αμάξι:rolleyes:

Κράτα γερά Λενάκι γιατί αν μας κλατάρεις κι εσύ τι θα κάνουμε... μη ξεχνάς είσαι η θετική μας ενέργεια;)

Φαντάσου ήπια κόκα κόλα! Ευτυχώς κοιμούνται τώρα! Θα αρχίσω τα ωμμμμ!!!

παλαντίν μου είχε έρθει περίοδος από τον προηγούμενο μήνα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

(((Λενακι))), μη μου πεφτεις κοριτσρα!!! Τα νευρα ειναι επειδη περιμενεις περιοδο κ επειδη οταν το ενα ειναι αρρωστο ειναι οι χειροτερες μερες. Μην ανυσηχεις, λογω θηλασμου δεν εχει σταθεροποιηθει ακομη η περιοδός σου. Βεβαια ο χαβιε δε θα χαλιοταν, ε? Φιλακια κοριτσαρα κ περαστικα στον γλύκα!

A, και μεις περασαμε ωραια σημερα και επειδη ηπια 2 ποτηρια κρασι κ "την ακουσα" (δε θα πω για το ποοοοσο εφαγα) θυμηθηκα κ αυτο:

Λοιπον, τα βλασταρια μου κοιμηθηκαν, ο αντρουλης μου εχει ελευθερας και ετσι μπορω κ γω να χαζεψω σαν ανθρωπος!

Μυρτω, πλεον με εχεις πεισει οτι εγω κανω κατι λαθος με τα παιδια μου κ δεν κοιμουνται!!! Μα δε μπορει, δυο στα δυο!!!! Καποια καλη αυρια τους στελενεις και τα εμπνέεις! Θα σου κατσικωθω, για ιδιαιτερα μαθήματα!!!

Μυρτούλι! σου εύχομαι να μη χρειαστεί να ξενυχτήσεις!!!!

Εγώ ακόμη δεν το έχω κάνει για την μικρή...

Βέβαια, εχθές είχαμε τρελό ξενύχτι λόγω της γαστρεντερίτιδας του Γιώργου,

αλλά ευτυχώς πήραμε λίγο τα πάνω μας με έναν οικογενειακό μεσημεριανό ύπνο 1,5ώρας!

Κοιμήθηκαν στις 10 παρά τέταρτο και τώρα με περιμένουν 3 πλυντήρια και ένας νεροχύτης,

αλλά δεν έχω κουράγιο!!!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

όχι εντάξει δεν πέφτω... Απλά αυτή η γκρίνια δεν αντέχεται... Και επίσης ενώ κοιμόταν από τις 10 εώς τις 5 για 2,3 μέρες πριν το εμβόλιο και τώρα έχει πισωγύρισμα...Δεν μου αρέσουν τα πισωγυρίσματα...

Καλό χάζι Αφροδιτάκι και τί αναρωτίεστε για τη Μυρτώ αφού φαίνεται η ηρεμία στο πρόσωπό της!

Πάω να δω έργο... Τα λέμε μετά!

Τι έγινε ωρέ, το διαλύσατε το καφέ όσο έλειπα; Τελευταίο μύνημα στις 11 το πρωί;;; Αίσχος!

Λοιπόν, δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά πράγματα, αλλά καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις ευχές!

Γυρίσαμε χθες στο σπίτι μας και απολαμβάνουμε οικογενειακές στιγμές! Είχα προετοιμαστεί για τα χειρότερα οπότε τα βλέπω μια χαρα τα πράγματα. Η Λήδα μου έκανε μούτρα αλλά μέχρι το βράδυ γλύκανε και μου είπε ''σε πεθύμησα'' και κάναμε τρελλές αγκαλιές. Με τον μπέμπη ασχολείται ''τόσο όσο''...Εντάξει είναι νωρίς για να βγάλω οποιοδήποτε συμπέρασμα αλλά δεν τα πάμε άσχημα...Ο μικρούλης τρωει συχνά αλλά κοιμάται κιόλας, οπότε, ναι, ομολογώ δεν είμαι άυπνη!!! Χεχεχεχεχε για όσες βιάζονται να με δουν με τον μαύρο κύκλο στο μάτι!!!!

Στο Αρεταίειο πέρασα φρικτά ήμουν σε πηγμένο τετράκλινο και απέναντι είχα τον νεογνολογικό, οπότε πέρναγα τα βράδια μου κάνοντας πολύ μητρικές και τρυφερες σκέψεις!!!Τώρα νομίζω ότι είμαι στον παράδεισο!

Μουτς, πολυαγαπημένες μου, πάω να σας διαβάσω!!!!

Μυρτούλα μου, να σου ζήσει ο μπέμπης σου, να τον χαίρεσαι, να είναι γερός και δυνατός και να τον δεις όπως επιθυμείς!

Χάλια στο Αρεταίειο, διάβασα.

Μάλλον ήσουν άτυχη, γιατί η ξαδέλφη μου που γέννησε την Πέμπτη ήταν σε τρίκλινο τεράστιο στο ισόγειο, στο οποίο την μέρα που μπήκε ήταν 3 κοπέλες αλλά την άλλη μέρα έγιναν δύο, γιατί έφυγε η μία που είχε γεννήσει και μείνανε δυο, δηλ. η ξαδέλφη μου και η άλλη που ήταν έγκυος και νοσηλευόταν. Ήταν βαμμένο και σε ωραία ροζ χρώματα, ήταν φωτεινό και γενικώς είχε πολύ άπλα. Βοήθησε όμως και το ότι οι μοναδικοί επισκέπτες ήμαστε εμείς της ξαδέλφης μου, η άλλη κοπέλα δεν είχε επισκέψεις.

Τέλος πάντων, πέρασε κι αυτό και τώρα είστε σπιτάκι σας.

Μυρτούλα βαλε κανενα σκορδο κοριτσακι μου θα σε φανε οι ατιμες !

Αφροδιτη δεν μας ειπες τι αποφασισες με την δουλεια?

Ελενη περαστικα στον ξανθουλη!

ξαχασα να σχολιασω τα κοριτσουδια προχθες που ειναι ολα τους κουκλαρες!

Ντιες ο σκυλος ειναι δικος σας ?πεθανα με την φωτογραφια που ηταν διπλα στο τραπεζακι με την τουρτα ,σαν παιδακι που περιμενει να παρει το κομματι του:lol:

οι διδυμουλες επισης γλυκες ,μα τι μαγουλο η μεγαλη?μας ξεπερασατε:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ουφ! Ελένη έχουμε κι εμείς εμβόλιο,

μήπως να μην το κάνω?

να το αναβάλω?

Θα μεταλλαχτεί?

Η μικρή μου είναι απίστευτα βολική!!!

Κι εμένα είναι απίστευτα βολική και γι αυτό μου κακοφαίνεται... Στο μεταξύ πήγαινα στην παιδίατρο για να κάνω το εμβόλιο της γανστρεντερίτιδας και είχα προγραμματίσει να κάνω το πενταπλό κατά τους 5,5 με 6 μήνες ακριβώς για να έχει μεγαλώσει... Αλλά δεν τα είχα υπολογίσει λάθος και τελικά της έκανε το 5πλό... Τεσπά μη σκέφτεσαι αρνητικά.. όπως λέει και η θεία μου θετική σκέψη πάντα και για όλα!

Διαφημίσεις

Μυρτούλα βαλε κανενα σκορδο κοριτσακι μου θα σε φανε οι ατιμες !

Αφροδιτη δεν μας ειπες τι αποφασισες με την δουλεια?

Ελενη περαστικα στον ξανθουλη!

ξαχασα να σχολιασω τα κοριτσουδια προχθες που ειναι ολα τους κουκλαρες!

Ντιες ο σκυλος ειναι δικος σας ?πεθανα με την φωτογραφια που ηταν διπλα στο τραπεζακι με την τουρτα ,σαν παιδακι που περιμενει να παρει το κομματι του:lol:

οι διδυμουλες επισης γλυκες ,μα τι μαγουλο η μεγαλη?μας ξεπερασατε:lol:

Βασούλι τι κάνει το κιλόνι μεγαλώνει? Έχεις καμιά προαίσθηση τί είναι? Το Στεφανάκι τί κάνει?

Ελένη κουράγιο!

Καλά με ζώσαν τα φίδια νυχτιάτικα...

Πόσο καιρό είναι που κάνατε εμβόλιο;;;;

Λοιπόν αντίθετα από τις προβλέψεις η Άννα ξύπνησε 8.15, έφαγε, έπαιξε λίγο και πήγε για ύπνο 10.30!!!

Ο μικρός κοιμάται (επιτέλους) μετά από ένα απόγευμα που πάλευε με το στήθος μου, μέχρι που με χτύπαγε το κακόμοιρο και η Άννα του φώναζε να μην με χτυπάει!!!!

Πάω να δω Castle με τον καλό μου, σας φιλώ...

Εμείς πότε θα κάνουμε σεχ οεο;;;; πάλι είχα σήμερα κάτι καφέ υγρά... τα λόχεια θα τελειώσουν όταν μου έρθει περίοδος...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγώ έκανα μια σκέψη να της ξεκινήσω τα εμβόλια από Σεπτέμβριο.

Δεν το συζήτησα με το γιατρό

μάλλον γιατί ξέρω την αντίδρασή του, και του άντρα μου,

και όλων των λοιπών που νομίζουν ότι έχουν άποψη...

Αλλά σκέφτομαι, σε λίγο θα έρθει η άνοιξη, το καλοκαίρι,

δεν νομίζω και πολλές πολλές αρρώστιες να κυκλοφορούν...

μήπως να το αναβάλλω για λίγο...

899667.png226174.png

Πάω να δω Castle με τον καλό μου, σας φιλώ...

Enjoy!

Ζηλεύω λίγο! Εμάς χάλασε η τηλεόραση! χε χε χε

Και φυσικά δε μας νοιάζει για τίποτ' άλλο παρά γι αυτές τις σειρές

που βλέπουμε καμιά ωρίτσα το βράδυ

ή για καμιά ταινία!

Τώρα δεν μπορούμε να δούμε...

Αποφασίσαμε να δούμε στο pc στο γραφείο αλλά το χαλί το πλύναμε εχθές

γιατί λερώθηκε από τους εμετούς του Γιώργου.

Οπότε, άπλωσα κάτι μάλλινες κουβέρτες στα σκληρά και παγωμένα μάρμαρα...

899667.png226174.png

αχ αυτα τα εμβολια ,εγω ολο καθυστερημενα τα κανω εχουμε 2 που επρεπε να τα κανει πριν 2 μηνες και ολο τα αναβαλλω

Ελενιτσα το φασολι μια χαρα !χμ ..δεν ξερω η προαισθηση μου λεει αγορι ,

ολο ο μπεμπης μου ρχεται αυθορμητα να λεω αλλα ξερεις δεν ειμαι καλος μενταλιστ:lol:

η Στεφανουλα ειναι μια χαρα ,με απασχολει μονο που ολο θελει να τρωει ,

δεν χορταινει με τιποτα , εχει κανει κατι μαγουλα ... μηπως μου γινει παχυσαρκη ??

α και με την ευκαιρια να ρωτησω ,γαλα της δινω μονο το βραδυ πριν τον υπνο λετε να τρωει πολυ γιαυτο ,μηπως να της δινω κια το πρωι ή το μεσημερι γαλα?

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...