Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα στα πιτσουνάκια!!!

Λέγκω κι ο Ιάσονας είχε αυτό το θέμα με τους κλειστούς δακρυικούς πόρους και το είχε για πολύ καιρό. Αναγκαστήκαμε στο τέλος να δούμε παιδοφθαλμίατρο και τελικά του γύρισε σε πεφυκίτιδα. Τώρα πια δεν 'εχει θέμα, αλλά μέχρι το χρόνο είχαμε...

Ντιεσάκι μου αυτά που σου είπε η Σοφούκα και επίσης να της βράζεις λαχανικά, καροτάκια, πατατούλες και να της δίνεις να έχει κάτι να μασουλάζει. Επίσης και ο κιμάς είναι μια καλή μετάβαση για να τρώει μια ικανοποιητική δόση κρέατος. Κεφτεδάκια, μπιφτεκάκια στον ατμό συνοδευμένα με λαχανικά, ψαράκι (μπακαλιάρος) κλπ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KΑλημέρα! Τι ωραία παπουτσάκια Λεγκω, αλλα δεν στελνουν εδώ μάλλον ε?

Σημερα μας εκανε ενα δώρο η μικρούλα μας κοιμηθηκαμε ως τις 10... παω να φτιάξω κατι σοκολατάκια που σκεφτηκα... Φιλιά!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα σας.

Μπράβο βρε Λέγκω μας έφτιαξες το κέφι ;)

Πολύ αϋπνία βρε κορίτσια με αυτά τα δόντια. Τρεις το πρωί την πήρα τελικά στο κρεββάτι αλλά εγώ έκανα μαύρο ύπνο. Πώς τα καταφέρνετε να κοιμάστε με τα τέκνα μαζί????????? :confused:

IxBZp3.png

Kαλημερα !!!

Α βρε Ρενε εγω κανω χρυσο υπνο με τον μπουμπυκο γιατι δεν εχω αλλη δυνατοτητα μιας που φευγω τα πρωινα και δεν μπορω να το ξενυχταω καθε τρεις και λιγο αλλα και εγω στην αρχη μαυρο υπνο εκανα αλλα εστρωσα στην μετα!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.

Μπράβο βρε Λέγκω μας έφτιαξες το κέφι

Πολύ αϋπνία βρε κορίτσια με αυτά τα δόντια. Τρεις το πρωί την πήρα τελικά στο κρεββάτι αλλά εγώ έκανα μαύρο ύπνο. Πώς τα καταφέρνετε να κοιμάστε με τα τέκνα μαζί?????????

Απλά συνηθίζεις!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τι έγινε ωρέ, το διαλύσατε το καφέ όσο έλειπα; Τελευταίο μύνημα στις 11 το πρωί;;; Αίσχος!

Λοιπόν, δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά πράγματα, αλλά καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τις ευχές!

Γυρίσαμε χθες στο σπίτι μας και απολαμβάνουμε οικογενειακές στιγμές! Είχα προετοιμαστεί για τα χειρότερα οπότε τα βλέπω μια χαρα τα πράγματα. Η Λήδα μου έκανε μούτρα αλλά μέχρι το βράδυ γλύκανε και μου είπε ''σε πεθύμησα'' και κάναμε τρελλές αγκαλιές. Με τον μπέμπη ασχολείται ''τόσο όσο''...Εντάξει είναι νωρίς για να βγάλω οποιοδήποτε συμπέρασμα αλλά δεν τα πάμε άσχημα...Ο μικρούλης τρωει συχνά αλλά κοιμάται κιόλας, οπότε, ναι, ομολογώ δεν είμαι άυπνη!!! Χεχεχεχεχε για όσες βιάζονται να με δουν με τον μαύρο κύκλο στο μάτι!!!!

Στο Αρεταίειο πέρασα φρικτά ήμουν σε πηγμένο τετράκλινο και απέναντι είχα τον νεογνολογικό, οπότε πέρναγα τα βράδια μου κάνοντας πολύ μητρικές και τρυφερες σκέψεις!!!Τώρα νομίζω ότι είμαι στον παράδεισο!

Μουτς, πολυαγαπημένες μου, πάω να σας διαβάσω!!!!

Καλώς την Μυρτούλα μας! Μμμμμμ ωραίο το σπιτάκι, έ;;;

Μπράβο στον μικρό που κοιμάται, καλά κάνει!

Εμείς είμαστε άυπνοι γιατί η Άννα την νύχτα είχε την φαεινή ιδέα να ξυπνήσει 15 φορές, έ ξύπνησε και ο μπέμπης και έδεσε...

Σήμερα ο μικρός έχει χτυπήσει σούπερ μαραθώνιο θηλασμό, γιατί χτες όλη μέρα κοιμόταν, εγώ με ένα βζ τούμπανο, και μάλλον συνηδειτοποίησε ότι έπεσε η παραγωγή και κάνει σαν λιμασμένος... εντωμεταξύ η έννοια της συχνής εναλλαγής στο στήθος σε εμάς απέκτησε άλλη διάσταση, κάνει και διαλόγους, μουγκρίζει όταν τελειώνει και μέχρι να τον αλλάξω, δεν μπορώ ούτε να συγκεντρώσω την σκέψη μου με τόσο θόρυβο που κάνει...

Η Άννα κοιμάται τώρα και δεν την ξυπνάω γιατί δεν αντέχω την γκρίνια, εντωμεταξύ πήγαμε σε πάρτυ και η Άννα έκανε ένα δίωρο να ξεκολλήσει από πάνω μου... ελάχιστα κατέβηκε για να παίξει... περνάμε αντικοινωνική φάση...

Περαστικά στα άρρωστα μικρά και μεγάλα...

γκαλατούλι, τα bobux τα έχουν τα alouette...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Kαλησπέρα!

Μυρτούλι, καλώς επιστρέψατε στο σπίτι σας! Να σου ζήσει και πάλι!

Οι δύο μεγάλοι μου έχουν την Τετάρτη διαγώνισμα Αγγλικών και έχουμε μετατραπεί σε επαναληπτικό κέντρο εδώ πέρα! Πολύ διάβασμα μιλάμε...:rolleyes: Πάντως, καμία σχέση με τα δικά μας χρόνια, έχουν πολλή δουλειά τα παιδάκια τώρα, από την πρώτη τους ξεκινάνε διαγωνίσματα, που σημαίνει κάθε σαββατοκύριακο επαναλήψεις και κόντρα επαναλήψεις... :-(

Αύριο όμως θα πάμε εκδρομούλα!:D

Και η Ευτυχία είχε φραγμένο ρινοδακρυϊκό πόρο, της έκανα και μασάζ και έβαζα και τομπρέξ άπειρο, όμως δεν άνοιξε. Τελικά έκανε επέμβαση, η οποία μου είπανε είναι καλύτερο να γίνει πριν κλείσει χρόνο, αλλιώς υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ξανακλείσει! Τώρα είναι μια χαρά!

http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=-cPkdrK441E&v=2YPac_4mft4

Επεξεργάστηκαν by sofuka

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Πρωτα γραφω κ μετα αν προλαβω διαβαζω τα νεα σας...

Εμεις περναμε μια ιωση με 39 μισό κ διαρροια.. σήμερα ειμαστε καλά..

αλλά τα έπαιξα γιατι ο συζ ελειπε στη β ελλάδα για δουλεια κ έχω ξεκινησει κ δουλεια....

Κατα τα άλλα επίσης εχω αγχωθει γιατι η μικρη μεσα σε 2 μηνες πήρε μονο 100 γρ τωρα ειναι 8400.. τουλάχιστον πήρε υψος κ τωρα ειναι 80εκ..ουφ κ η γιατρουλα μας μου λεει πως πρεπει να παρει βαρος... μα τι να κανω???

Μου ειπε επ΄'ισης οτι από εβδομαδα να δοκιμασω να της δωσω λιγο κατσικισιο γιαουρτακι...ουφ..

Τζεν μιας κ εχουμε την ιδια εσας σας ειπε να δοκιμασετε??

Επίσης στον πυρετο μας ειπε να δωσουμε ντεπόν αλλά μια φίλη μου ειπε πως οι κανονικοι ομοιοπαθητικοι δεν δινουν ντεπόν αλλά αφηνουν τον πυρετο να καταπολεμησει τη λοιμωξη κ αρα δεν ειναι κανονικη ομοιοπαθητικος... αυτα...

Φιλάκια κ παω να ταϊσω τη μικρη ρυζι (λογω διαρροιας).. ελπίζω να ξαναμπω για να δω τα νεα σας...

μουτςςςςςςςςςςςςςς

Εντιττττττττττττττττ

Μυρτουλααααααααααααα

να σου ζησει..

να ναι γερο το μωρουλινι σουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

γιούπι νομίζω μεχρι ενός οριου δεν δινεις κάτι στον πυρετό... δηλαδη εστω και κατι ομοιοπαθητικο... τι θα αφησεις να παει 40? εγώ πανω απο 38,5 - 39 δινω αν δω οτι ανεβαίνει γιατι περασαμε ενα εξαημερο με 40αρια ακατεβατα που ουτε θελω να το θυμαμαι...

Ισως επειδη εχει και διαρροια και ειναι εξαντλημενη για αυτο να σου ειπε να δώσεις...

ουφ μωρε περαστικά και σε εσάς!!!

Εντιτ ¨Μυρτούλιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καλωηρθατε στο σπιτακι σας!!! "Σε πεθυμησαμε" !!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

περαστικά γιούπι! Για το ντεπόν εντάξει τί θα κάνεις θα αφήνεις τον πυρετό να ανεβαίνει?

Ο Αλέκος ξανάκανε 38,9, εχει τρελλή μύξα, φτερνίζεται κάθε 5 λεπτά και τρέχουν τα μακαρόνια! Δεν προλαβαίνω να του σκουπίζω τη μύτη...

Η τσαπερδόνα έχει μεταλλαχτεί! Γκρινιάζει, και ενίοτε ουρλιάζει κιόλας... Κατά τη διάρκεια της μέρας για να φάει χωρίς γκρίνιες πρέπει να είναι τουλάχιστον ανάδρομος ο Ερμής... Γι αυτό μου φαίνεται ξυπνάει τη νύχτα κάθε 2 ώρες... Μετά το εμβόλιο έχει αλλάξει πολύ ο ύπνο της... Νευράκια τσαταλάκια και για να σας πω και κάτι ωραίο, δεν μου έχει έρθει περίοδος... Χα χα χα! Η αναστάτωση των πρώτων μηνών εεε?

Μυρτούλι, καλώς ήρθες! Να τις χαίρεσαι αυτές τις στιγμές και μη μας διαβάζεις εμάς! Λέμε τα δικά μας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελένη εγώ ακόμα δεν έχω περίοδο! Κάποια στιγμή λίγο μετά τον σαραντισμό είχα λίγο αίμα και νόμιζα ότι μου ήρθε, αλλά τελικά δεν ήταν. Και πολύ το ευχαριστιέμαι, για πρώτη φορά εδώ και χρόνια δεν παίρνω σίδηρο και ο αιματοκρίτης μου είναι φυσιολογικός!!!!!

Ύστερα από υπογειες διαβουλεύσεις καταλήξαμε ότι δεν το αντέχουμε η πρώην συμπεθέρα μου να έχει δερματάκι φράπα κι εμείς να είμαστε πατσαβουριασμένες με μαύρους κύκλους άρα από σήμερα θα σημάνουν τα τύμπανα του πολέμου!!! Θα ξεκινήσουμε με απανωτά τηλέφωνα σε κινητά και σταθερά... επειδή όμως ξέρω ότι θα περάσει στην αντεπίθεση με τους τηλεφωνητές θα στρατολογήσουμε ταχυδρομικά περιστέρια, θα τα ζώσουμε με εκρηκτικά και θα τα στείλουμε σε επιθεσεις αυτοκτονίας στα τζάμια της μυρτωοικογένιας. Στο κόλπο θα βάλουμε και τους γείτονες που απ'τα μπαλκόνια τους θα πετάνε νεράτζια και λοιπά ζαρζαβατικά στο μπαλκόνι απέναντι... Και έπεται συνέχεια:tongue::lol::lol:

Γιουπιγιάγια περαστικούλια και σε σας... πάνω από 38,5 κι εγώ δίνω ντεπονάκι γιατί το επόμενο βήμα στο θοδωρή είναι το σαράντα.

Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα και σήμερα... αύριο θα πετάξουμε και χαρταετό αρκεί να μη μας τα χαλάσει και βρέχει.

Σοφουκάκι μου πραγματικά με αγχώνει πολύ η ιδέα του σχολείου, το νοιώθω λες και θα πάω εγώ πάλι σχολείο. Απ'οτι έχω καταλάβει τα φορτώνουν πολύ τα παιδάκια...

b342Ridjdvs&feature=related

Για να σας δω:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...