Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για παπούτσια έχω ξετρελαθεί με αυτά

www.pediped.com

αλλά είναι ακριβά τα μεταφορικά, βέβαια αν το καλοσκεφτείς συμφέρει γιατί εγώ στο μούγερ δεν έχω δώσει λιγότερα από 60-70 ευρουλάκια για ένα ζευγάρι παπούτσια που τα φοράνε 6 μήνες και πολύ λέω

Ξέχασα να σχολιάσω πριν Αφρο:

δεν χαίρεσαι που καλοπερνάει η Δανάη με την θεία;;;; εγώ θα ήμουν ξετρελαμένη από την χαρά μου!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

kalhmera!!!!!!!

τα νεα μας ειναι οτι το τερατουλι μου βηματιζει, εκανε τις προαλλες 3-4 βηματακια μαζεμενα κ το επιχειρει καθε τοσο!

ντεπονακι καλα κανεις κ δεν ακους τον δερματολογο , αφου της περναει αλλιως...:rolleyes:επισης , μηπως εχει βαρεθει τα φαγητα;της κανεις εναλλαγες;βαζεις λιγουλακι μπαχαρικο μη καυτερο; αν δεν πιεσεις, μεχρι ποσο θα φαει; και ομορφυνε κ αλλο αυτο το παιδι, φτου φτου!!!:wink:

συχγαρητηρια dafaki περπατοπιτα γρηγορα!!!!!:D:D:D:D

εναλλαγες της κανω συνεχως άλλα λαχανικα, άλλο συνοδευτικο στη σουπα (ποτε κεχρι , ποτε κινοα , ποτε τραχανα κτλ), μια κοτοπουλο, μια μοσχαρι...:rolleyes::rolleyes:

μπαχαρικο δε βαζω, τι προτεινεις?????

ds τί να πώ, υπομονή. Αν σταματήσεις την προσπάθεια στο μισάωρο και όσο έχει φάι τί θα γίνει? Μήπως την αφήσεις λίγο να πεινάσει έτσι λίγο παραπάνω. Μήπως ζητάει την προσοχή σου? Εγώ κατάλαβα ότι αν κανένα τέταρτο πριν το φαγητό παίξουμε λίγο, μετά τρώει με πιο πολύ κέφι, χωρίς πολύ γκρίνια και με περισσότερη όρεξη - μην φανταστείς, και εμεί στα 60 ml ήμαστε.

στο μισαωρο εχει φαει ελαχιστα....:(

την προσοχη μου λιγο δυσκολο:rolleyes:ειμαστε συνεχεια μαζι, παιζουμε γελαμε , θηλαζουμε....., ελαχιστα τη βαζω στο παρκο να κανω και καμια δουλεια....;)

Δεύτερο μικρό ανήλικο (βλ. Ντιεσάκι) τρώνε φρίκες με το φαι... κάνε υπομονή γλυκούλα...

thx!!:)

Ντιες μην τρελενεσαι για το φαγητο κι εγώ ετσι ημουνα μου ερχοταν να της πεταξω το πιατο στο κεφάλι αλλα μολις χρονισε και μετα αρχισε να τρωει μια χαρα...συνηθως με κανα παιχνιδι και κατι να ασχολειται ετρωγε καλυτερα...Επισης εμενα και της μαρλε η ελλειψη σιδηρου εκανα ανορεξια-ΑΛΛΑ μην σου μπαινουν ιδεες απλα το αναφερω- αν σας προτεινει τσεκ απ ετησιο ο γιατρος σου δειτε το.-

θα δουμε....το εχω στο προγραμμα να της κανω καμια εξεταση γιατι ειμαστε και τοσοδουλες....;)

Ds και Αναστασι τελεια τα παιδακια σας . Dsaki τι ομορφο κοριτσακι ειναι αυτο , ποσα κιλα ειστε τωρα και cm? ειδα οτι εχετε σκυλακι η μικρη το πειραζει??? Περπατατε ?

thx!!!

δεν εχω παει στην παιδιατρο δυο μηνες και οτι και να σου πω ψεμμα θα ειναι....:rolleyes::rolleyes:γυρω στα 8,5 - 9 κιλα πρεπει να ειναι....(ειχαμε στην αρχη προβλημα με το βαρος, μεγαλη ιστορια, παντως απο τον τεταρτο και μετα περναμε κανονικα απλα ειχαμε χασει αρκετο χρονο στην αρχη...).

με τον bruno μια χαρα η μικρη...του τραβαει τα μαλλια που και που αλλα μαθαινει σιγα σιγα να μην τον ποναει(τον κουρεψαμε κιολας οποτε οκ), και αυτος μια χαρα ειναι πολυ γλυκος μαζι της, τη φοβαται λιγακι ακομα βεβαια αλλα το δουλευουμε.....;)

τελειως μονη της δεν περπαταει ακομα!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στα αρρωστουλικα μας!!!!!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

γεια στις όμορφες και στις ομορφομάνες! άσχετο

χτες όπως είπε η DaF πήγαμε και είδαμε τη Μυρτώ, η οποία είναι μια κούκλα και ο μικρός είναι πολύ μικρός (έχω ξεχάσει τελειως τη φάση του νεογέννητου) και μοιάζει στον Γιώργο.

Τατιάνα θέλουμε φωτο!!!! σορυ όταν λέει ο Μικ "σαν λάμπα" εννοεί τα κόκκινα φώτα έξω από τα "σπίτια";;););):lol::lol::lol:

Περαστικά στα παιζάκια τα αρρωστούλικα!

Εγώ καλές μου κοπέλες την φάση του νεογέννητου δεν την πρόλαβα ποτέεεεε

Ο μικρός μου (ε πως να τον πω;;; ) είναι 6.5-7 κιλά και συνεχίζουμε... ακάθεκτοι....ισα ίσα μας μπαίνουν τα 3-6 μηνών ...τώρα είναι δυνατόν να πάρω φορμάκια 6-9 μηνών για 2 μηνών παιδί;;;; Ε;;;; πάλι μια περιουσία θα φάμε σε ρούχα το κόβω...

Όσο για τα μαλλιά μου μόνο στην Αννα άρεσαν και μου είπε και σήμερα "ωραία μαλλιά μαμά!" και όχι δεν βάζω φωτο να ρεζιλευτώ δημοσίως!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

μαρινακι προσοχη!αν κανει πυρετο κατευθειαν τηλ στον γιατρο για να παρει αντιβιωση και να αποφυγετε τα νοσοκομεια....

Αυτό το έχω κι εγώ απορία, δίνουν σε τόσο μικρά αντιβίωση ή αν κάνουν πυρετό κατευθείαν νοσοκομείο, γιατί κάτι τέτοιο μου άφησαν να εννοηθεί!

Όσο για τις τσιμπλίτσες μας είπε ότι μέχρι τους ΄6 μήνες είναι φυσιολογικό και καθάρισμα μόνο με γαζούλα και ορό, τίποτα άλλο!

Σήμερα η μικρή μου φαίνεται ελάχιστα καλύτερα αλλά της βάζω πριν από κάθε γεύμα ορό και ρουφάω μυξούλες με το οτριζαλίν, βγάζει πολλές η κακομοίρα! Εντομεταξύ η δική μας η παιδιατρος μου είπε αυτό να μην το κάνω πάνω από 2 φορές την ημέρα, ξέρετε γιατί? Αφήστε που τη μάτιασε ο παλιοdoc και τρώει λίγο το πολύ 10'! Λέτε να άκουσε και να προσπαθεί να εφαρμόσει τις εντολές του για 5'?:lol:

Dsaki και ο δικός μου κάπου στο χρόνο με είχε φέρει κυριολεκτικά στα όριά μου με το φαγητό! Δεν ήξερα τι να κάνω, χρειαζόμασταν οπωσδήποτε 1 ώρα! Τελικά έσκασαν μύτη 8 δόντια ταυτόχρονα :wink: και κάπως ηρέμησε, ενώ με το που πήγε σταθμό άρχισε να τρώει πολύ καλύτερα! Τώρα που σταμάτησε πάλι άρχισε τα νάζια!

Ελένη πώς είναι ο Αλέκος σήμερα? Όσο για τη μικρή πολύ πιθανό να είναι δόντια, ο Γώγος μου βιάστηκε λιγουλάκι και 4,5 μηνών είχαμε το 1ο δοντάκι μας!

Φελίνι με γειά το "λαμπερό" μαλλί! Αφού αρέσουν στα παιδιά μια χαρά θα είναι! Μην τα λες έτσι βρε κορίτσι μου αυτά για το συνεχόμενο ύπνο του μικρού θα σου τον ματιάσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αν και καθυστερημενα να ευχηθώ στον Στεφανάκο να τα εκατοστήσει!τζενακι να τον χαιροσαστε!του κανατε παρτακι?

Ωραια απορριψη!
μα πιο ωραια δεν γίνεται!και δεν χαιρεσαι??

ισως πανε σπιτι αυριο!

ναι σημερα πηγαν σπιτι ... ειχα κανονισει να παω αλλα τελικα δεν τους προλαβα..αντε να μας γραψει την αντιδραση της ληδας

Και κάτι άλλο είναι δυνατόν την τσουλουφίτσα να την ενοχλούν τα δόντια της από τόσο νωρίς? Ξυπνάει τις τελευταίες μέρες με κλάμα και αρκετές φορές....

.

καθολου νωρις !η στεφανια εβγαλε τα 2 πρωτα δοντια 5 μηνων και το φαγωμα με τα ουλα ειχε αρχισει απο 2,5 μηνων

εγώ στο μούγερ δεν έχω δώσει λιγότερα από 60-70 ευρουλάκια για ένα ζευγάρι παπούτσια που τα φοράνε 6 μήνες και πολύ λέω

και λιγα λες της πηρα με τις εκπτωσεις ενα ζευγαρι εκαναν 65 απο 85!

το καλοκαιρι ειχα σκασει 75 για να τα βαλει 2 μηνες

αλλα εχει πολυυυ ωραια ...

Ντιεσακι μην αγχωνεσαι με το φαγητο οσο θηλαζει εισαι οκ

Ενα σου λεω η στεφανια εφαγε 11 μηνων,οταν ξεκινησα δουλεια και αναγκαστηκε να φαει κατι μεχρι να γυρισω .

παιζουν ρολο και τα δοντια παντως

εκει που ξεκινουσε να τρωει λιιιγο οταν την επιαναν τα δοντια σταματουσε απελπιστηκα μεχρι που λεω "παει τα παραταω οταν πεινασει θα φαει "

το μεσημερι πηγαμε στον εθνικο κηπο ηταν πολυ ωραια ,στο ζαππειο γινοταν ο χαμος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Νταξ, κοιμηθήκαμε το μεσημέρι και συνήλθαμε λίγο. Και ο πυρετός είναι τώρα χωρίς φάρμακο στο 38.1! Για να δούμε λέτε να τη γλιτώσαμε έτσι φτηνά?

Νταφάκι ξέχασα, καλά περπατήματα! Άντε το τερατάκι έφυγε και αυτό!

Πήραμε το άις έιτζ, πάμε να το δούμε! Τελικά είναι ωραίο να είσαι άρρωστος!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ξέχασα να σχολιάσω πριν Αφρο:

δεν χαίρεσαι που καλοπερνάει η Δανάη με την θεία;;;; εγώ θα ήμουν ξετρελαμένη από την χαρά μου!

πλακα κανεις? τεμεναδες τις κανω μπας και μεινει μονιμα εδω!!! Τι δεν της εχω ταξει! καταθλιψη θα παθει το κοριτσακι μου τη δευτερα.

Αναστασια, δε σχολιασα τις κουκλιτσες σου: πολυ μου αρεσουν που ειναι διαφορετικες, ΤΕΛΕΙΕΣ!

Ελενη, χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο αλεκος! και ο αγγελος καλα φαινεται σημερα. Πηγαμε στο μαλ σημερα ολη μαζι για ψωνια και ο μικρος το καταυχαριστηθηκε! και μεις πολυ καλα περασαμε ολοι, δε ψωνισαμε βεβαια τιποτα της προκοπης αλλα δε τρεχει μία!

Νταφ, ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑ!

Τατι και γω ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι μια κουκλα!

Dsaki και ο δικός μου κάπου στο χρόνο με είχε φέρει κυριολεκτικά στα όριά μου με το φαγητό! Δεν ήξερα τι να κάνω, χρειαζόμασταν οπωσδήποτε 1 ώρα! Τελικά έσκασαν μύτη 8 δόντια ταυτόχρονα :wink: και κάπως ηρέμησε, ενώ με το που πήγε σταθμό άρχισε να τρώει πολύ καλύτερα! Τώρα που σταμάτησε πάλι άρχισε τα νάζια!

Ντιεσακι μην αγχωνεσαι με το φαγητο οσο θηλαζει εισαι οκ

Ενα σου λεω η στεφανια εφαγε 11 μηνων,οταν ξεκινησα δουλεια και αναγκαστηκε να φαει κατι μεχρι να γυρισω .

παιζουν ρολο και τα δοντια παντως

εκει που ξεκινουσε να τρωει λιιιγο οταν την επιαναν τα δοντια σταματουσε απελπιστηκα μεχρι που λεω "παει τα παραταω οταν πεινασει θα φαει "

μακαρι να φτιαξει βρε κοριτσια...τι να πω

παντως αν δω πισω τους 6 μηνες που εχουν περασει με τις στερεες, η καλυτερη περιοδος ηταν οταν καναμε μια ωρα να φαμε ενα μπολ χωρις γκρινια.

που και αυτο για καποιες μαμαδες ειναι τραγικο, τους το λεω και μου λενε ΜΙΑ ΩΡΑ????:shock::shock::shock::shock::shock:

εμενα μου εφτανε το γεγονος οτι ετρωγε ηρεμα, η ωρα ηταν το λιγοτερο...:rolleyes::rolleyes:

μηπως πρεπει να της σταματησω τα τελειως αλεσμενα??πως κανεις τη μεταβαση??τα αλεθεις λιγοτερο στην αρχη και μετα σιγα σιγα μονο με το πιρουνι??

vassoula λογω του οτι εινια αδυνατουλα και παντα ειμασταν στο οριο το βαρους δεν εχω την πολυτελεια να πω αστην ας μην φαει.....

ειλικρινα θα το εκανα αν ηταν αλλιως τα πραγματα..δε θα την πιεζα τοσο, ομως με τρωει το αγχος που ειναι μινιατουριτσα....

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

μηπως πρεπει να της σταματησω τα τελειως αλεσμενα??πως κανεις τη μεταβαση??τα αλεθεις λιγοτερο στην αρχη και μετα σιγα σιγα μονο με το πιρουνι??

Εγώ πιστεύω ότι σου δείχνει με τον τρόπο αυτό ότι είναι έτοιμο για αυτή την αλλαγή! Τα λαχανικά να τα κάνεις με το πηρούνι και να αλέθεις μόνο το κρέας αρχικά και αργότερα το κρέας να το κόβεις μικρά κομματάκια και να χωρίζεις τις ίνες! Επίσης, μπορείς να δίνεις κομματάκια λαχανικών στο χέρι, όπως το μπρόκολο κλπ να τρώει μόνη της αν θέλει!

Θα μειώσει την ποσότητα αν σταματήσεις να τα αλέθεις, αλλά είναι φυσιολογικό αυτό, μην αγχωθείς!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Εγώ πιστεύω ότι σου δείχνει με τον τρόπο αυτό ότι είναι έτοιμο για αυτή την αλλαγή! Τα λαχανικά να τα κάνεις με το πηρούνι και να αλέθεις μόνο το κρέας αρχικά και αργότερα το κρέας να το κόβεις μικρά κομματάκια και να χωρίζεις τις ίνες! Επίσης, μπορείς να δίνεις κομματάκια λαχανικών στο χέρι, όπως το μπρόκολο κλπ να τρώει μόνη της αν θέλει!

Θα μειώσει την ποσότητα αν σταματήσεις να τα αλέθεις, αλλά είναι φυσιολογικό αυτό, μην αγχωθείς!

η αληθεια ειναι πως επειδη διαβαζα εδω οτι μειωνουν τις ποσοτητες, γι αυτο το τρεναρα, αλλα μαλλον πρεπει να το δοκιμασουμε σιγα σιγα...:rolleyes:

thx!!!!;)

τα γιαουρτακια τα βιολογικα τα παιδικα ειναι καλα??? ειναι απο αγελαδινο??

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γεια σας!!!

Το παρτυ τελειωσε ηταν πετιχυμενο, περισεψαν φαγητα και εδινα ταπερ φευγοντας, ειμαστε πτωματα γιατι πλυναμε όλα τα πιάτα στο χερι και καθαρισαμε και χαλί, μαγειρευαμε και απο χτες γεμικα ενας πανικος αλλά όλα άξιζαν για τον μονάκριβο μου!!!!

Φυσικά δεν καταφερε να σβησει το κερακι του το εσβησα εγω αλλα ειμαστε μικρουλια ακομη...

DS και εγω ξεκινησα να του δινω φρουτοκρεμα με μηλο αχλαδι τριμενα στον τριφτη και μπανανα κομματιασμενη με το χερι...τα τρώει αλλα μασαει τοσο αργα που κανουμε μια ώρα και φυσικα δεν το τρώει όλο γιατι κουράζεται...αν τα εδινα αλεσμενα θα τα ετρωγε σε 5 λεπτα αλλά ειπα να αρχισω τις προσπαθειες να μειωσω τα αλεσμένα...

Τα λαχανικά φοβαμαι με το πιρουνι να τα κανω γιατι βαζω και αρακα...πως στο καλό θα λιώσω τον αρακα μου λέτε?:rolleyes:

Καλημέρααααααααααααααααααααα μικρές μου εορταστικές τουλούμπες!

Εμείς όλο στη γύρα είμαστε από χθες και πολύ μου αρέσει!

Σνιφφφφφ... εγώ δεν κατάφερα να δω την πρώην συμπεθέρα μου γιατί της καθημερινές δεν είχα που να αφήσω τα πιτσιρίκια.. Κι εχθές έφυγε η τυχερούλα (μου πέρασε απ'το μυαλό μήπως πίεσε καταστάσεις να φύγει νωρίτερα για να γλυτώσει τα μάφινς μου η λιγόψυχη)... ψήνομαι απο νωρις να πάρω να μάθω πως πήγε το πρώτο βράδυ... έλα τα στοιχήματα πόσες ώρες κοιμήθηκε το ρεμάλι η Μυρτώ;:tongue:

Όσο για τα μαλλιά μου μόνο στην Αννα άρεσαν και μου είπε και σήμερα "ωραία μαλλιά μαμά!" και όχι δεν βάζω φωτο να ρεζιλευτώ δημοσίως!

Ψεμαααααααααααα... κουκλα είναι καλε μην την ακούτε την γκρινιάρα:D

Για δώσε ιατρικό ανακοινωθέν Ελένη... και αναφορά πως ήταν η ταινία!:cool:

Αυτό το έχω κι εγώ απορία, δίνουν σε τόσο μικρά αντιβίωση ή αν κάνουν πυρετό κατευθείαν νοσοκομείο, γιατί κάτι τέτοιο μου άφησαν να εννοηθεί!

Με πυρετό μέχρι τριών μηνών ο δικός μας γιατρός μας στέλνει κατευθείαν νοσοκομείο.

Και για τη ρινίτιδα που λέγαμε δεν φαντάζεστε πόσες μύξες πράσινες έβγαλε πάλι ο έρμος σήμερα... ένα μήνα με μύξες έκλεισε.:rolleyes:

Αναστασάκι ξέχασα χθες να σου πω ότι κι εμένα μου είπε για το μασαζ και στα δύο ματάκια και ότι λογικά μέχρι τον έκτο μήνα θα ανοίξουν οι πόροι. Εσένα άνοιξε νωρίτερα εεε; Ελπίζω και στον Νικόλα γιατί πολύ τομπρεξ πέφτει... αν δεν του βάλω μόνο με τον ορό κλείνουν εντελώς τα μάτια του.

Γενικά πολύ μποτέ πέφτει στο μικρό κάθε μέρα... μασαζ στα πατουσάκια γιατί είναι εντελώς στραβοκάνεις, για να τα ισιώσουμε λίγο... μασαζ στα μάτια για να τα ανοίξουμε... και τσαντιζετεεεεεεεεεεεεεεε... πολύ τσαντίλας.

Και να πω ότι γύρισε αυτή τη βδομάδα ανάσκελα... δεν μπορώ να τον αφήσω πουθενά γιατί εκτός ότι έχει γυρίσει κανα δυο φορές, προχωράει κουνόντας τα πόδια του... μη με ρωτάτε πως το κάνει το κάθαρμα αλλά με έχει κάνει ήδη καρδιακια και πλέον δεν τον ακουμπαώ πουθενά μόνο του.

Για πρώτα παπουτσάκια είχα χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο http://www.bobuxusa.com/baby_shoes/view_all

Πωπω σεντόνι έγραψα εεε; Καλα μη βαράτε σκαω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...